0

 

 

 


*****************************************
Da jeg har forandre hårfarge selger jeg nå endel hårfarge som blir stående. Mulighet til å kapre deg din farge eller prøve en helt ny for en rimeligere penge enn i butikkene?

 Sxhwartzkopf Natural & Easy nr 560 Kasmir heter denne fargen,lysebrun gir en absolutt fantastisk glans. 100% dekning av grått hår

Har to stk og du kan få begge til den nette pris av 150,- eller 99,- pr stk

Disse koster 169,- pr stk i butikken

********************************************
Selger også Jessica Simpson hairdoe i clip on bangs sjokoladebrun for jeg ville se om jeg kunne ha lugg. da jeg prøvde den så jeg at lugg ikke er helt supert for meg,og slapp og klippe en uønsket frisyre;)

Kun prøvd for dette formålet og kostet 350,- ny,men selges for 150,- ved hurtig avgjørelse

 Jessica Simpson clip on medium long curly hair chokolate brown som er kun prøvd. Kjøpte dette fordi jeg hadde sånn dum lengde på håret og ville bruke dette mens jeg sparte. Så ryddet jeg og fant det selvsagt ikke igjen før vi flyttet og håret har vokst ut haha. 
Nydelig clip on for deg som ønsker krøller som HOLDER en hel kveld.

 ny pris var 799 på VITA selges for 350,- da jeg mangler boksen. 

Ønsker du begge får du dem for 400,- de brukes hver for seg;)

dette er ikkje den eg selger,men bare for å vise festene og da syns det bedre på en blond enn en brunHar og en hårklype med hestehale på. Denne er tøff og litt mørkbrun med rødt i aldri brukt bare prøvd 100,-

Lik som på bildet bare litt kortere

 

 

 

Kjøper betaler selvsagt for frakt om du ikkje kan hente hos meg i Bergen


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits