0

Noen som kjenner seg igjen?

Ofte når eg har skullet reise noen steder har eg enten kommet med feil fly,mistet neste fly,blitt sittende fast i snøstorm og vet nesten ikkje hva annet.

En gang vi skulle til Aruba tok de boardingkortet vårt til USA ved gaten i Bergen og da vi skulle videre fra Amsterdam hadde eg bare Bergen- Amsterdam og Miami -  Aruba - veldig gøy - not -heldigvis kunne eg vise at min medpassasjer reiste samme rute og at hun manglet rett boardingkort og at alt var betalt samtidig phuuuu ( Aruba is fabjulezz by the way )

 

En annen gang eg skulle til Kristiansund ble eg vist til feil gate og da de begynte å snakke om mellomlandingene på veien innså eg at eh....eg var på vei til Ålesund ? De måtte slippe meg av på veien,eg tok taxi og ferge og buss for deretter havne i Kristiansund flere timer etter planen.
De prøvde seg da eg ringte for å snakke med dem om returbiletten  og sjekke at denne var rett og ikkje FRA Ålesund  og spurte de om eg kunne være villig til å ta Hurtigruten hjem..?!!Eh nei!!Eg fikk byttet bilett fra Kristiansund og da eg dukket opp på flyplassen den ettermiddagen eg sku reise var det så mye tåke at de ikkje kunne lette???!!! -nei eg lyger ikkje!

Så den som måtte dra tilbake venninnen sin og deretter sjokkere en av vennene med å si at *Ja takk eg vil gjerne gifte meg med deg derfor reiste eg ikkje nå alikevel,så vil du fortsatt ha meg?*

(Han døde nesten av sjokk,han hadde nemlig fridd i et ubetenktsomt øyeblikk da han var kanin for en ny aromamassasje teknikk eg hadde lært på kurs helgen før haha) uttrykket hans PRICELESS!Har du opplevd syke ting på feire i forbindelse reise?

tell me!! 


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits