0

Som kanskje endel av dere har fått med dere så er kanskje ikkje det å smøre aluminium direkte på huden under armene så veldig veldig lurt..

Det DUMME er jo at alle deoene vi elsker eller hater innholder jo dette fordi det HINDRER svette -og DET vil vi jo..eller? Vel strengt tatt vil vi egentlig ikkje det -joda sier du,nei sier eg fordi svette er en måte å kvitte oss med avfallsstoffer i huden og det trenger vi å gjøre. Det er bare at vi vil bare ikkje stinke som et fjøs i prosessen :P


Kilde Kjell Fjalsett Trygg helse :Aluminium klorohydrat som benyttes i produksjon av vanlige deodoranter lagres i kroppen, og stoffet er gjenfunnet i lever, nyrer, hjernebark og ryggmarg hos mennesker. Hva dette kan medføre kan vi bare spekulere på, men at det smarteste er å unngå bruk, kan vi garantere.

 - Det er usikkert hvor mye aluminium kroppen tar opp gjennom kosmetikk, og det finnes få gode vitenskapelige studier av hvordan aluminium blir tatt opp over huden. VKM mener derfor at det trengs mer forskning på dette området, sier Heidi Amlund i VKMs faggruppe for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester.Anyway da starter vi med min ferd gjennom jungelen over aluminiumfree deoer:


Krystall deo 
Pros -lukter ingenting -genialt når du liker å bruke parfyme eller har andre produkter som sloss om oppmerksomheten. Holder meg tørr og behagelig hele dagen
Cons -forbanna dritt å ta på! Fuktes under vann,jaha? Da blir du VÅT og det renner små dråper nedover under armen langs ribbene. Ringer på badehyllen fra krystallen. Lite praktisk å ta med seg.
Kommer eg til å kjøpe igen? Mest sannsynlig for den fungerer faktisk veldig bra
Maria Åkerbergs Deo Spray Citrus 

Pros -delikat lukt og lett å påføre on the go
Cons- vet ikkje om eg var helt superfornøyd med hva den gjør for meg,syns den var litt merkelig
Kommer eg til å kjøpe den igjen? Nei
Vichy 24 hr Physiological Deodorant 

Pros - enkel å ta på,som en vanlig deo uten dill dall,lukter godt
Cons - svir som ville Olsen! og gjør at eg lukter!!! Eg lukter aldri unntatt med noen økologiske deoer og denne tydeligvis
Kommer eg til å kjøpe igjen? NOPE
Dr Haucha Deodorant fresh 
Pros -følte meg sunn
Cons -likte ikkje lukten den har,likte ikkje at EG luktet og at svettelukten sitter i klærene etter vask
Kommer eg til å kjøpe igjen? åffcårs not!
UrDeo Basisk deodorant
pros -du føler deg sunn og på vei mot et renere og mer kjemikaliefritt deg
Cons -OMGAWD det stinker død katt og klærne mine måtte vaskes flere ganger for å fjerne lukten!!!
Etter å ha googlet står det at om du får en dårlig odør av denne er det fordi du er sur ( i kroppen og blodet) og trenger å legge om kostholdet. Sur my @$$ skal fortelle deg sur eg. Folk SÅ på me på jobb fordi eg stinket så inn i huleste! ja eg er nok sur :P
Kommer eg til å kjøpe denne igjen? eh leste du ikkje nett at det stinket død katt?
And the winner is trommevirvel og såntJason Aloe Vera Deodorant Rollon tadaaaaaaaaaa 
pros -at den føles som en vanlig deo,holder meg tørr, lukter godt og rent me luvs
cons -non
Kommer eg til å kjøpe denne igjen ? Oh YEZ
hva er dine erfaringer med økologiske deodoranter og hva er din favoritt?
Husk at vi har ALLE forskjellige hud og kroppslukter så kanskje vil du oppleve at disse erfaringene kun er mine og at flere av disse er perfekt for deg.
På min bloggliste har eg Birgitte fra comeclean.no og hun er ekspert på å se ting under lupen. her er hennes input på giftfrie deodoranter og en ny favoritt
Oppdatert NY FAVORITT and NEW WINNER, selvom Jason er fremdeles veldig god :)


Pros dette er en krystalldeo i flytende form og den er luktfri ,den holder meg ren og tørr og noen ganger glemmer eg å ta på og det er helt ok.
Kanskje ikkje om du trente mye da ville du vel trengt den.
Cons ingen eg kommer på eller har opplevd -ingen enning eller søl som med krystall deoen. Denne kommer i fast krystall, spray og roll on :)
Kjøper eg denne igjen? ja eg er på andre nå og like fornøyd!!!
Sante er ofte på tilbud så min pleier å koste 59 i butikk, ellers finner du den her til 69,-
Har du prøvd noen av disse eller skal du prøve nå?
event kan du sjekke ut skinlove.no sin nye deodorant i forrige innlegg

Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits