6

Her kommer en oversikt over julekalendere eg følger i år. Det er mye forskjellig og har alt fra humor,økologisk huspleie, interiør og mye annet.

 

 

 

Du er med i dagens trekning, samt en felles trekning med alle loddene dine den 24. Dvs at jo fler dager du deltar jo fler vinnersjansger har du :)

Du finner på nettbutikken deres noen helt fantastiske produkter som eg har skrevet om før http://cuskima.blogg.no/1378417326_i_3_pai.html

Skinlove sin julekalender 

http://skinloveblogg.wordpress.com/

 

 

 

Villa Paprika er bloggen og nettbutikken og interiørbutikken til Camilla fra Unge Mødre og Unge Mødre Litt Eldre som går i høst.

Hun er en søt jente med bein i nesen og som eg syns har gjort en sinnsyk jobb -hun har 2 barn og driver en interiørbtuikk med tall de fleste mye eldre kvinner bare kan drømme om.

Hun får mye pes og drittslenging på mange forum og andre blogger, eg ser ikkje noe grunn til det og heier desto mer på skjønne Camilla :)

Villa Paprika sin julekalender 

http://villapaprika.no/

 

 

MyVidaLoca er en helt fantastisk superskjønn jente med masse humor og innsikt. Hun er en livsnyter av rang og nyter livets goder og deler med oss opplevelser og små ting hun finner glede i og inspirasjon  fra . Sjekk hennes litt småfrekk sexy kalender.

MyVidaLocas julekalender 

http://myvidaloca.blogg.no/

 

 

Frodith har en utrolig morsom og søt og superkeativ julekalender. Hver luke er som et lite eventyr der hennes medsamsvorne Rotten Vaniljeogpepper og Hønen Hønepøne pøsnker ut nye lure ting for å lage rebuser og quizzer hver dag. Du MÅ bare ta deg en titt faktisk  for å se hva eg mener.

Frodiths Julekalender 

http://frodith.blogg.no/

 

Nydelige Hedda Ingeborgvik er en ung jente med bein i nesen. Hun vant Årets inspirasjonsblogg på Vixen Award i 2012 og det er ikkje så vanskelig å forstå hvorfor. Hun er åpen og ærlig om sine egne vanskeligheter, samtidig gir hun gode solide råd og tips til andre unge jenter i lignende situasjoner. Hun inspirerer mye innen mote,men for meg er det hennes innerste vesen som er mest inspirerende. Hvordan hun fortelle om å break up med venninner som ikkje ønsker deg ditt aller beste. Eller fortelle jenter som legger seg etter andre ejnter sine gutter hvor skapet skal stå! Til tross for sine unge år sitter hun inne med ganske mye erfaring som hun deler rundhåndet ut, uten at man føler at hun tror hun har alle svarene. Hun er nok en Gammel Sjel i et Ungt Legeme :)

Hun har en super julekalender med glamfaktor :)

Heddas Julekalender 

http://hedda.blogg.no/

 

Har DU noen kalendere å anbefale som eg burde nevne her eller følge selv?

Da mener eg personlige og ikkje nelly eller bli vakker eller sånne kalendere, de kan jo alle finne,men noe litt mer spesielt :)

 

MyVidaLoca

04.12.2013 kl.16:42

Så kult!! Tusen takk for god reklame for kalenderen min :))) Og tips til andre fine kalendere!! <3 klem

cuskima

04.12.2013 kl.17:06

MyVidaLoca: åh likte du det? Så flott eg skulle spørre deg om det var ok at eg brukte det bildet og linket til deg -tenkte du har jo ingen lesere så eg måtte jo hjelpe deg ( HAHAHAHA)
Neida ville bare vise folk at det finnes masse andre gøye kalendere som ikkje bare er nettbuikker-selvom de selger mye kult. Unntaket er fantastiske skinlove da, men de er litt sånn I<3 så da måtte de bli med for de kjenner eg jo, spesielt nydelige Gunhild :)

MyVidaLoca

04.12.2013 kl.17:08

hahaha, nei, men jeg har faktisk ikke sååå mange lesere, lenge siden jeg har vært på noen topplister nå, skjer så mye om dagen så har ikke så mye tid til å blogge? Så tusen hjertlig takk :)) Klem <3

cuskima

04.12.2013 kl.17:41

MyVidaLoca: blir litt sånn når man er opptatt :)
Og det var bare hyggelig vet du :) klemmeting <3

frodith

04.12.2013 kl.19:33

Tusen takk for reklame for bloggen min :-) Det var en koselig beskrivelse.<3 Tusen takk :-)

cuskima

04.12.2013 kl.19:37

frodith: Så fint at du likte det :) Bare hyggelig :) Im all about spreading the luv hahahaha


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits