11

Vi har sikkert alle våre favoritter om hva som er de prfekte julefilmene, men her vil eg også nevne filmer som representerer julestemning,selvom filmene ikkje er nødvendigvis en stor favoritt.

 

Denne er en MUST

Hovmeteren og Grevinnen <3

Denne husker eg at min far likte Tante Pose


Uberdårlig kvalitet og litt skingrende stemmer. Husker som barn var eg nesten litt redd Tante Pose

 

Another MUST Poelku!!

3 nøtter til Askepott


Det er selvsagt aller best med Knut Risan RIPog SELVFØLGELIG

LOVE ACCTUALLYOg fordi de alltid kom ut til jul er HARRY POTTER jul for meg


De siste kom ut på sommeren , men på tv sendes Harry Potter og co i påsken og i julen <3

 

Min brors favoritt 

NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS

 


THE HOLIDAY

AhLVOrUYCjIScrooge eg liker best denne med Patrick Stewart ( Star Track)

 Det finnes så mange :)og GRINCHENDette er bare noen av de fine filmene som eg forbinder med jul. Ellers finnes det mange andre som surrer og går i bakgrunnen og er veldig julete og veldig nødvendig del av hele tradisjonen :)


Hva er dine favoritter, har du noen av de på listen elelr har du og din familie andre filmer dere ser sammen elelr forbinder med jul?

Tiffany & Daisy

05.12.2013 kl.21:51

Elsker de filmene :D

MyVidaLoca

05.12.2013 kl.21:55

Åhh, her var det mange av mine julefavoritter også, Tre Nøtter, Holiday, Love Actually, Hovmesteren :)) Men jeg ser Hjemme alene filmene også, de er såå kule!!

cuskima

05.12.2013 kl.21:57

MyVidaLoca: ja selvsagt de må jo være med, men disse på listen MÅ eg se hahaha ellers er det jo krise :) Ellers er det mange fine dramaserier i julen som bare MÅ være med -eg er så juleguri hahaha :)

MyVidaLoca

05.12.2013 kl.22:25

Hehe, så bra :) Jeg også er skikkelig juleguri, har allerede pyntet treet, men tørr ikke blogge om det enda, hahahaha!! Har du hatt en fin fridag?

cuskima

05.12.2013 kl.22:28

MyVidaLoca: HAHAHA du er skjønn altså . Vi pleier å pynte litt i november eller hvertfall til advent, men treet kommer opp lillejulaften det er gammel tradisjon fra foreldrene mine :)

Fantastisk fridag, eg har sovet i natt og i dag har fått pakker, ikkje sånn glam som du, men Stormberg og bøker til gaver. Så har eg lagt ut annonser på finn.no og noen innlegg her vet du :)

MyVidaLoca

05.12.2013 kl.22:46

*Bukker og nikker :D Vi pyntet ikke før lillejulaften når jeg var liten, men jeg har eksamen 18.des så kommer til å være helt kake, så da pyntet jeg like gjerne treet også, var så godt i gang lissom :D

Så bra, godt å høre :) Pakker er pakker, like gøy uansett :D Kommer litt treningstøy på bloggen min snart fra Brandsdal.. Ja, jeg så det, masse fint :)

cuskima

05.12.2013 kl.23:13

MyVidaLoca: I år skal vi ikkje være hjemme hos meg og gubben skal hjem til foreldrene sine så juletreet blir ikkje så digert i år. Min bror kommer hjem fra Oslo hvor han bor og da pleier vi å pynte sammen.
1 juledag har vi julebrunch hjemme hos meg :) så eg må ha nytt bord :D

MyVidaLoca

05.12.2013 kl.23:15

Så koselig da :) Lykke til på bordjakt ;) Nå er det natta her, natti natti søtis <3 klem

cuskima

06.12.2013 kl.00:38

MyVidaLoca: nattinatt klemmeting til deg også :) <3

cuskima

06.12.2013 kl.18:36

Tiffany & Daisy: åh så gøy :) Er så stas med julefilmer :D

cuskima

06.12.2013 kl.18:40

Tiffany & Daisy: Får forresten ting ikkje til å kommentere på bloggen deres? da eg skulle klikke på kommentarfeltet reloadet siden hele tiden,så eg ga opp. Skulle bare si det var flotte gaveønsker :D:D:D


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits