2

UTFORDRER SKJØNNHETSIDEALENE: Kelly Knox og Moffy ser ikke ut som «alle andre», likevel gjør begge to karriere som modeller.

 

UTFORDRER SKJØNNHETSIDEALENE: Kelly Knox og Moffy ser ikke ut som «alle andre», likevel gjør begge to karriere som modeller.Foto: Debenhams/Pop

 

- Å VÆRE ANNERLEDES ER NOE MAN SKAL VÆRE STOLT AV

 

Disse kvinnene får oss til å sette spørsmålstegn ved om skjønnhet egentlig kan settes i en viss bås.

KELLY KNOW ønsker å synliggjøre mennesker med funksjonshemninger i moteindustrien. Her i en reklamekampanje for Debenhams.

KELLY KNOW ønsker å synliggjøre mennesker med funksjonshemninger i moteindustrien. Her i en reklamekampanje for Debenhams. Foto: Debenhams

Kelly ble også brukt i en kampanje for Oslo City i fjor.

 

Kelly ble også brukt i en kampanje for Oslo City i fjor

 

Moffy fotografert for Pop.

- Vi behøver gode rollemodeller for mennesker med funksjonshemninger. Vi har blitt akseptert innen sport og TV, men motebransjen har en lang vei å gå.

En annen kvinne som i år har fått mye oppmerksomhet er Moffy, den skjeløyde jenta som ble signert av Storm Models - som i sin tid oppdaget Kate Moss.

Resten av denne artikkelen http://www.side2.no/mote/article3720446.ece 

 

 

Det har vært mye snakk om Tangerudbakken og Ingen grenser og at de multihandikappede blir laget underholdning av for at vi skal le av dem. Mange klarer ikkje se på dem og tilogmed noen handikappete selv mener at dette er mer snakk om et fesjå enn det det egentlig er -å vise mestring

 

Så mens mange sitter klistret til Top Modell USA, UK, Austalia og Norge, så sitter eg og griner med de nydelige Sjelene i Ingen grenser og syns de er vakrerer enn nen oppdollet modell kan noengang bli!


Skjønne skjønne Johan Christian med CP og et smil som smelter alle og en humor som er genial <3 eg ler og griner om hverandre når han kommer med sine greier :)

 

Johan Christian Fjeldal har cerebral parese.

 

og Nydelige Sareng som ikkje hadde venner fordi folk syns han snakket rart og gikk merkelig og lo av bena hans. han har AMC (Arthrogryposis Multiplex Congenita).

Nå har han venner og folk snakker med ham-hvordan er DET et fesjå?

 

Sareng Amini har AMC.

 

Har du ikkje sett disse vakre sterke og UNIKE menenskene så bør du sjekke ut på TV2 :)

http://www.tv2.no/underholdning/ingen-grenser/disse-skal-vaere-med-i-ingen-grenser-4070043.html

 

hva mener du, hvem bestemmer hva som er vakkert?

 

så fin blogg du har:)

cuskima

06.12.2013 kl.20:39

Stine Erichsen: Tusen takk :) håper du stikker innom mange ganger og vær gjerne med på pakkekalenderen :)


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits