2

 

Store bilder

Nybygd og smakfullt pepperkakehus til salgs! Svært barnevennlig. Pengene går til SOS-barnebyer.

Pepperkakegata 1 
0254 Oslo

Primærrom

0,5 m²

Bruksareal
0.5 m²
Soverom
1
Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
2013

Visning

Ingen visning satt opp

Aktiv

 

 

Om pepperkakehuset

 

Aktiv har i år gitt en julegave til SOS-barnebyer. I tillegg til dette har vi bygget dette pepperkakehus som du eller din bedrift kan kjøpe. Pengene går uavkortet til SOS-barnebyer. Budrunden avsluttes 6. januar.

 

Beskrivelse

 

Pepperkakehus fra 2013, oppført i 2 etasjer. Boligen er oppført i støpt og valset pepperkakedeig montert forskriftsmessig i knekk, utvendig kledd med dekorasjon av melis. Alt i gastronomisk nedbrytbare materialer. Bygningen er oppført i henhold til de forskrifter/regler og byggeskikk som var vanlig på oppføringstidspunktet. Levetid: I utgangspunktet over 100 år, men huset vil fremstå mindre smakfullt etter kun kort tid. Pepperkakehuseiernes landsforening anbefaler riving og fortæring etter 3-4 uker. Huset rommer ca. 1 kvm areal, med ca. 0,5 kvm gulvareal. Materialer er pepperkakedeig og melisdekor med konstruksjonssammenføyninger i massiv knekk. Huset leveres med ferdigattest i energi-klasse mmmm. Huset leveres ferdig møblert med interiør fra #martheslekestue. Byggeåret er 2013 og byggmester er Leif Arne Fardal fra Bakerikonsult. Huset er svært søtt og godt og passer godt til barnefamilier, bedrifter, skoler og søtmunner. Det er til å spise opp. Tomt: 1 fat. På skjenk, benk, hylle eller lignende. Som regel god beliggenhet i sentrum av julebegivenhetene. Et noe belastet område med tanke på hærverk. Dette er dog en mindre utsatt hustype da arkitekten har unngått kledning og takstein fra produsentene NonStop og Laban. Du kan også være med i Aktivs pepperkakehuskonkurranse der du kan vinne en iPad mini. Last opp ditt bilde av ditt pepperkakehus med emneordet #mittpepperkakehus på Instagram og du er med i konkurransen.

 

1. etasje

 

1. Etasje består av soverom, bad og en åpen kjøkkenløsning. Gulvet er av massiv pepperkakeparkett. Høyt under taket og svært romslig. Store pepperkakevegger som innbyr til å henge kunstsamlingen. Fra 1. til 2. etasje går det en vakker vindeltrapp i samme materialer som huset.

 

2. etasje

2. etasje består av en romslig og god stue, med skråtak. Høyt under taket. Massiv pepperkakeparkett på gulvet og pepperkakevegger.

Garasje

Garasje: Tegninger foreligger, men garasjen er ikke oppført da materialene forsvant under byggeprosessen. En fireåring er mistenkt, men saken er henlagt da han ikke kan gjøre opp for seg, samt at de store magesmertene han led etter hendelsen anses som straff nok.

Aktivs julegave

Julen er en tid for oss alle til å tenke på de som har det vanskelig. Siden vi jobber med å megle boliger hver eneste dag, passer det godt at vi setter et ekstra fokus på de som ikke har et hjem. Og vi vet at et hjem er mer enn fire vegger.
Derfor ønsker Aktiv i år å gi en pengegave til SOS-barnebyer, i tillegg til det vi får for pepperkakehuset. SOS-barnebyer jobber for å gi barn som trenger det en omsorgsfull mor, en beskyttende familie, en fremtid, og et hjem.

Finnkode
45440363
MyVidaLoca

13.12.2013 kl.18:45

Hahaha, så utrolig fin og morsom ting å gjøre :)) Likte speseilt det med garasjen som hadde forsvunnet ;) hihi

cuskima

06.01.2014 kl.18:29

hahahaha denne er så søt-vet ikkje,men plutselig dukket din kommentar opp her :)


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits