9

eg rett og slett stjal dette inlegget fordi eg syns hun får så forbanna mye pes og drittslenging på diverse forum,men de færreste vet egentlig hvor stor hjerte hun har og hvor mye hun tenker på andre. her er da altså et stjålet innlegg slik at dere får vite det hvertfall :)

http://kristinaandersen.blogg.no/1386859501_det_er_dette_julen_ha.html?c=1386888175087

 

 

Den største julegleden man kan ha

12.12.2013 kl.15:45 21 kommentarer

... er å gjøre andre glad! Et finere syn enn dette skal man lete lenge etter:

Nesten 200 julegaver som skal leveres og glede noen som gruer seg til jul. 

Dette er rett og slett bare helt fantastisk.. Jeg startet innsamlingen den  7 desember, og nå er hele stuegulvet i leiligheten min dekket av julegaver fra gavmilde Kristiansandere! Jeg har rett og slett ikke ord, og måtte tørke noen tårer når jeg innså hvor mange julegaver som faktisk har kommet inn.. Dette er jo over all forventning!Noe som også er utrolig fint, er at flere har valgt å skrive personlige ting på pakkene. Noe som rørte meg veldig var en pakke med teksten "til en prinsesse på syv år som har noe til å lese for seg". Man blir litt tom for ord i slike situasjoner, det er bare utrolig fint og rørende. Tanken på at en liten jente eller gutt som vanligvis ikke får julegaver skal få dette, gjør meg bare ubeskrivelig glad. Det er dette julen handler om, dere! Det å ta vare på hverandre, vise medmenneskelighet og kjærlighet til hverandre og de rundt oss. I denne haugen ligger det nesten 200 julegaver, og innsamlingen er enda ikke ferdig.. Det er en dag igjen! Her er det pakker til både små prinser og prinsesser, jente og gutt, samt mann og kvinne. Dette er bare helt fantastisk!♥ Tusen hjertelig takk til alle som har gitt. Dere er noen fantastiske mennesker

Helttilfeldigmamma

13.12.2013 kl.04:41

Awww, helt fantastisk<3

cuskima

13.12.2013 kl.04:46

Helttilfeldigmamma: JAAAAAA ikkje sant? Skjønne Kristina <3

MyVidaLoca

13.12.2013 kl.18:42

Oi, så utrolig bra tiltak av henne da! Det var jo virkelig et bra emgasjement, hva er det folk har skrevet og gitt henne pepper for da? Har hun tatt noen av gavene selv, hahaha?

cuskima

13.12.2013 kl.18:45

MyVidaLoca: Nei hun måtte melde et forum til politiet pga netthets og uthenging og regelrett mobbing av en jente på 21 år. Eg syns det er helt på styr når voksne damer i ammetåke sitter og er SJALU på folk som er yngre enn seg med en visjon.
Samme forum henger ut masse bloggere og slenger dritt og trakker på folk og de mener at de er for rike for brun for pen og alt mulig de selv tydeligvis ikkje er
der de sitter med spyklutene og ammepuppene og er veldig gode forbilder for sine barn og i ly av skjermen og med anonymitet kan de sitte i tusenvis av tråder og plukke andre menenskers sine liv fra hverandre. Eg blir så dårlig av sånt

MyVidaLoca

13.12.2013 kl.19:53

Åhhh, uff, så kjipt, skal holde meg langt unna det stedet, kjipt å finne noe om seg selv :S Noen mennesker har det ikke helt godt med seg selv desverre og bruker sånne steder for å få utløp for følelsene sine og ventilere, utrolig kjipt når det går utover andre bare? De budre jo egentlig hatt proffesjonell hjelp.. trist..

cuskima

13.12.2013 kl.19:58

MyVidaLoca: ja eller kanskje tenke over før de trykker send på de trådene.
heldigvis er både Kristina og flere av de andre uthengte sterke unge kvinner som ikkje bryr seg,men Kristina så seg lei av netthets og ville sette fokus på dette. Hilde Christina er en annen som har fått gjennomgå,men hun nekter å akseptere mobbing.

En annen blogg eg følger om en søt jente som lager egne møbler får pes fordi møblene hennes er kopi? Hallo? Alle møbler er kopi av eller inspirert av noe. Det finnes snart ingenting i verden som ikkje kommer fra noe. Hun lager møblene selv inspirert av RM og lignende og får masse pes. En annen som driver Villapaprika herregud så mye pepper hun får-all dritten de klarer å slenge om henne er utrolig. Hun er 24 år og har en suksess med interiør, mer enn hva mange andre kan drømme om. Sjalu troll er stygge og eg hater urettferdighet :P:P

MyVidaLoca

13.12.2013 kl.20:03

Uff, så kjipe mennesker, man burde jo ikke ha nettsider hvor folk kan sitte og hetse andre helt anonymt! Det er jo faktisk ulovlig, så veldig bra at Kristina Andersen har politianmeldt det!

cuskima

13.12.2013 kl.20:11

MyVidaLoca: ja ,men det triste er at de trenger ikkje fjerne hundrevis av sider på forumet med drittslenging. Syns det er så merkelig.

Anyway hun fikk mye publisitet rundt mobbing og netthets og nå se hva hun får til. Innsamling til de som ikkje gleder seg til jul.
Det er i motbakke det går oppover :)

kose deg nå masse i kveld, nå skal eg slenge meg nedpå litt- Voice er utsatt pga håndball -really?
Eg er ikkje fan av at idrett alltid blir prioritert fremfor underholdning :P

klemmeting :)

MyVidaLoca

13.12.2013 kl.20:19

Så bra for Kristina da, ja, virkelig, i motbakker det går oppover!!

Hahaha, nei, ikke jeg heller, kjedelig, men kos deg du også ja.. Venninnen min uteble, hun var helt skutt og lå og sov på sofaen, og jeg er helt skutt også så passer bra.. Da blir det spakveld alene i stedet :) Klem <3


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits