5

selger pupper til halv pris.

 

Dette er nok genialt for voksne gjennomtenkte og reflekterte kvinner med selvinnsikt og har undersøkt fordeler og ulemper og farer etc ved et slikt inngrep. De yngre jentene er det litt verre med. Det er ingen kvalitetskontroll på tjenestene til groupon og det er heller ingen aldersgrense på hvem som får disse i i innboksen.

 

Syns det er helt horribelt at en velrennomert klinikk må selge seg på billigsalg til folk som handler varer på internett ved noen tastetrykk.

Unge jenter blir veldig lett påvirket og selvom det er 18 års grense på denne dealen så tenker eg at det finnes måter å få underskrift av foreldre eller lignende for å være 18 -har selv hørt om jenter som ahr fått pupper i komfe gave likssom.

 

Trodde man skulle gjennomgå en psykologisk undersøkelse og gå noen runder med segselv før han gjør inngrep,men eg har tydeligvis misforstått.

 

Som eg sa inledningsvis eg har ikkje problemer med at voksne tar dette valget og ja kanskje sparer en drøss penger , men tilbudet er jo egentlig myntet på dem som er *perfekt, men bare ønsker litt mer fyll?

At det finnes denne type kirurgi både for egenverd og i sammenheng med brystkreft der man får rekonstruert et eller begge brystene er jo helt fantastisk!!

Det eg reagerer på er at du kan kjøpe deg en kupong og vips slips nye pupper.

Kanskje  er eg bare sjalu? Står jo at dette ikkje gjelder oss med *heng* HAHAHAHAHAHAHA

 

Hva syns du? Ville du latt datteren din kjøpe og bruke denne kupongen? Eller hadde du benyttet deg av dette tilbudet selv?

 

 

 

 

Brystforstørrelse hos Plastikkirurgene, inklusive 3 etterkontroller. Fra 14 990 kr. Spar 50%.

Beløp: frakr 14 990,00
Rabatt50%Du sparerkr 15 010,00
Design din kupong etter kjøpet
 Denne dealen kan bli kjøpt 
over de neste:
6 dager 23:15:33
Allerede 25 har kjøpt!
Dealen vil gjennomføres!
Anbefal dine venner!
Høydepunkter
  • Velg mellom runde eller anatomiske (dråpeformede) proteser
  • Protesene er fylt med kompakt silikongele som ikke lekker ut i vevet selv ved skade på protesen
  • Dr. Tammy Fiabema er en kirurg med lang erfaring og godkjent medlem av blant annet Den Norske Legeforening og The American Society of Plastic Surgeons
  • Protesenes levetid beregnes å være ca. 20 år
  • Protesegaranti (les mer om denne i teksten nedenfor)
  • Grouponkunder får rabatt på obligatorisk konsultasjon: 250 kr istedenfor 350 kr
  • Grouponløftet gjelder: Pengene tilbake dersom du ombestemmer deg eller operasjon ikke er tilrådelig
Vilkår
Gyldighet: Gyldig til 31.03.2014 (gjelder ikke 21.12.2013 - 06.01.2014). 
Kupong: Kun 1 per person. Kan kjøpe 3 i tillegg som gaver. 
Innløsing: Må reserveres på telefon eller e-postpost@plastikkirurgene.no, ta med utskrift av kupong ved oppmøte. 48-timer avbestillingspolicy for både konsultasjon og behandling. Grouponløftet gjelder dersom man ombestemmer seg, eller om operasjon ikke er tilrådelig. 
Mer informasjon: Må være 18 år eller eldre. 250 kr tilleggsgebyr for konsultasjon betales ved oppmøte. Tilbudet gjelder ikke for de med heng på brystene og/eller de med stor asymmetri (der det er vesentlig forskjell i form og/eller størrelse) mellom brystene. Det legges inn inn maks 350 cc under brystmuskelen og maks 600 cc over brystmuskelen. Før operasjon må man ha foretatt en grundig kroppsvask, særlig rundt navle, underliv, hender og føtter i tillegg til hodet og hår. Man skal ikke innta noen form for mat, drikke eller røyk de siste 6 timene før frammøte til operasjon. Man må beregne 3-4 uker før man er tilbake i normal fysisk aktivitet etter operasjonen. Kvinner som har påvist arvelig disposisjon for å utvikle brystkreft bør ikke gjøre en brystforstørrelse. Ved veldig heng i brystene anbefales det å gjøre et brystløft samtidig (dette vil medføre en ekstra kostnad); dette vil diskuteres og avgjøres under konsultasjonen. Kun gyldig på kjøpt alternativ. Originalverdi verifisert via tilbyders nettsider 04.12.2013. 
Se vilkår som gjelder alle dealer.
Dette er dealen:

Dealen er brystforstørrelse med runde eller anatomiske (dråpeformede) proteser. Protesene er fylt med kompakt silikongele, og har en beregnet levetid på ca. 20 år

  • Alternativ 1: Brystforstørrelse med runde proteser. Originalpris 30 000 kr. Grouponpris 14 990 kr.
  • Alternativ 2: Brystforstørrelse med anatomiske (dråpeformede) proteser. Originalpris 36 000 kr. Grouponpris 17 990 kr.

Obligatorisk konsultasjon (Ikke inkludert i Grouponprisen. Kostnad: 250 kr)
Man booker konsultasjon, etter det avtales tid for operasjon. 
Hensikten med denne konsultasjonen er både å bli kjent med deg som pasient og å planlegge din operasjon. Konsultasjonen tar 30-40 minuter.

Det blir tatt opp en fullstendig journal med all informasjon om sosiale forhold, tidligere sykdommer eller kirurgi, tidligere graviditet/fødsel, medikamenter du bruker og kjente allergier overfor medikamenter eller andre stoffer. Det er viktig å kunne gi fullstendig informasjon om disse tingene og det kan være lurt å notere viktig informasjon som medikamenter/dosering og ta det med deg til konsultasjonen. 

Det blir tatt ett front- og to sidebilder av brystene som brukes til å fremstille et 3D-bilde. Med dette bildet simuleres en forstørring med forskjellige størrelser inntil man kommer fram til hva man synes man kan være fornøyd med. 

Du kan etter konsultasjonen bestille en operasjonsdato om du vil. 

Prosedyren 
Det er variasjoner i type, plassering og størrelse på protesene ved brystforstørring. Valg av metode og proteser blir tilpasset formen og størrelsen på brystene samt ditt individuelle behov og personlige ønsker. Snittene er ca 5-6 cm lange og blir lagt i underkanten av brystet. Arrene blir som regel godt skjult i brystfolden etter operasjonen. Det legges ikke snitt i armhullen. Det lages en lomme til protesen enten ved å frigjøre kjertelvevet fra musklelen eller ved å løfte muskelen fri fra brystkassen avhengig av valgt plassering. Protesen plasseres i denne lommen og såret lukkes med sting som løser seg opp av seg selv i kroppen. Protesene kan plaseres enten ovenpå eller under brystmuskulaturen. Som en tredje metode, kan de også plaseres under muskelfascien som ligger ovenfor muskulaturen. Det er tykkelsen av vevet i øverste del av brystet som avgjør hvilken plassering som er best for deg.

Operasjonsdagen 
Du må dusje eller foreta grundig kroppsvask. Vær særlig nøye med navlen, underliv, hender og føtter da det er her de fleste bakterier samler seg. Håret skal også vaskes. 

Du skal ikke innta noe form for mat, drikke, eller røyk de siste 6 timene før frammøte til operasjonen. Tyggegummi er heller ikke tillatt. 

Først blir de planlagte linjene for snittføringen og lommen for protesen tegnet med tusj på brystene. 

Operasjonen varer ca. 1 time og utføres i intravenøs dyp sedasjon (søvn) kombinert med lokalanestesi. Under inngrepet er pusten, pulsen, blodtrykk, oksygenmetning i blodet og alle andre vitale funksjoner kontinuerlig overvåket av kvalifisert anestesilege. Nødvendige medikamenter blir gitt kontinuerlig gjennom et tynt plastrør (venflon) som blir lagt inn i en blodåre. Dette er for at du hele tiden skal ha det komfortabelt. 

Etter inngrepet blir du ført inn i et oppvåkningsrom hvor du fortsatt blir overvåket. Etter noen timers hvile i oppvåkningsrom får du lov til å reise hjem. 

Etterkontroll: 3 etterkontroller. 
Den første planlagte kontrollen blir holdt 3-4 uker etter operasjonen. Tilhelingen, hvor mye hevelse det er og din opplevelse av protesene evalueres. Det tas bilder. 

De neste kontrollene blir avtalt i 3 og 6 måneders mellomrom. På disse kontrollene vurderes følelsen, konsistens og heng på brystene. Eventuelle behov for korrigerende kirurgi vuderes og det tas bilder. 

Protesegaranti
Kirurgisk- og protesegaranti ved brystforstørring 

Plastikkirurgene tilbyr nå en garantiordning etter brystforstørring. Plastikkirurgene benytter både Nagor, Arion og Mentor proteser. Leverandørene gir sine brystinnlegg livstidsgaranti både mot ruptur og alvorlig kapseldannelse. Levetiden på protesene de benytter i dag beregnes å være 23 år.

Selve protesen erstattes kostnadsfritt av produsenten ved eventuelle fitt.

Karmabitch

15.12.2013 kl.05:44

Ikke før hun ble 18, og selv da hadde jeg sikkert truet henne til å la være og tenkte på ev. komplikasjoner. Dessuten reagerer jeg også på dette "kupong-tilbudet". Virker lite seriøst. fra 30 tusen til halvparten av dette? Hvordan kan de minske på kostnadene med 15.000 bare sånn uten videre? Kanskje var det det slik at det har kostet for mye i utgangspunktet, og så går det mot at det blir rimeligere? Så markerer de det på denne måten? Vel, uansett bra at du nevner dette!

Min Angeline fyller 13 år i mars, og jeg ser at dette er en følsom alder, ting er flaut, man er litt usikker på kroppen sin...Jeg prøver å være flink til å minne henne på hvor vakker hun er (gjerne hver dag) både inni og utenpå, selv om utenpå er det som teller mest for de av og til...klærne de skal ha på skolen... tror det har litt å si at de kan dra hjemmefra og vite at; ja i dag var jeg fin. Gode tilbakemeldinger før man går ut døra gjør at man står sterkere hvis negative kommentarer skulle oppstå utenfor hjemmet.

Men hva vet jeg....det funker for oss enn så lenge i hvert fall...

Karmabitch

15.12.2013 kl.05:49

kke før hun ble 18, og selv da hadde jeg sikkert truet henne til å la være og tenkte på ev. komplikasjoner. Dessuten reagerer jeg også på dette "kupong-tilbudet". Virker lite seriøst. fra 30 tusen til halvparten av dette? Hvordan kan de minske på kostnadene med 15.000 bare sånn uten videre? Kanskje var det det slik at det har kostet for mye i utgangspunktet, og så går det mot at det blir rimeligere? Så markerer de det på denne måten? Vel, uansett bra at du nevner dette!

Min Angeline fyller 13 år i mars, og jeg ser at dette er en følsom alder, ting er flaut, man er litt usikker på kroppen sin...Jeg prøver å være flink til å minne henne på hvor vakker hun er (gjerne hver dag) både inni og utenpå, selv om utenpå er det som teller mest for de av og til...klærne de skal ha på skolen... tror det har litt å si at de kan dra hjemmefra og vite at; ja i dag var jeg fin. Gode tilbakemeldinger før man går ut døra gjør at man står sterkere hvis negative kommentarer skulle oppstå utenfor hjemmet.

Men hva vet jeg....det funker for oss enn så lenge i hvert fall...

cuskima

15.12.2013 kl.12:52

Karmabitch: eg syns det er suspekt hele greien og spesielt det med at den dumper ned i innboksen din. Der kan småjentene sitte helt uforstyrret og føle seg flat og underutviklet og ikkje bra nok og tankene styrer følelsene etc

Datteren min ville ha silikon da hun var yngre, men har ombestemet seg så det sier litt om endringene som skjer i modenhet og følelser.

Og ja vi kan bare gi dem positivitet hjemme og håpe de står sterk i stormen :)
<3

MyVidaLoca

15.12.2013 kl.22:20

Jeg reagerte litt når jeg så denne jeg også.. Vet ikke helt hva jeg skal si, jeg var jo bare 18år når jeg fikset litt på mine.. Men det har skjedd mye siden den gang, var mye kroppspress og glamourmodeller da også, men syns det har blitt mye verre, og mye yngre jenter nå.. Og jenter som egentlig ikke trenger det en gang, som skal ha sånne enorme vannmeloner.. Det syns jeg er litt trist.. Jeg hadde kjempe komplekser og var helt flat, ble til og med mobbet for å være altfor tynn, folk trodde jeg hadde spiseforstyrrelser osv.. Ikke noe hyggelig.. Så jeg syns det er greit hvis du har store komplekser og er veldig dårlig utstyrt fra naturens side, men syns det er helt tragisk at leger skor seg på å lage bimbo-pupper på jenter som har naturlig fin størrelse som vil ha unaturlig store pupper.. Speseilt når de er altfor unge..

cuskima

15.12.2013 kl.22:33

MyVidaLoca: Som eg sier eg har Ingen fordommer mot å fikse på utseende, men eg likte ikkje dette presset som kan komme på unge jenter som blir inspirert til noe de kanskje ikkje hadde tenkt på fra før? Eller føler enda mer på presset fordi det ble billig. Det står ingenting om psykolog her og det står kun om innlegg, ikkje om korrigering. fex så kan de ikkje de med hengepupper etter fødsel få dette tilbudet og heller ikkje de som er ujevne.
At man er litt flatere fra naturen sin side er kanskje forståelig at man vil ha litt hjelp, men noen kan syns de er for små uten å være det.
Bare finner det litt usmakelig med en groupon kupong til dette formålet.


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits