6

stjeler et innlegg fra http://www.livsstrategi.org/2014/01/hvorfor-2014-vil-bli-et-lykkelig-ar.html da et tross alt handler om meg.

 

Livsstrategi

 

Syns hun skriver masse dype innlegg om mangt og mye i sin blogg. Mye spennende tanker og intressante vinkler og endel,vel ikkje like spennende,men sånn er jo en blogg ikkje sant -forskjellig innhold for å deles og for at folk skal finne forskjellige ting som treffer dem.

 

Hun er Coach og treffer da ofte folk i vanskelig situasjoner og problemstillinger og skal guide og veilede dem på deres vei.

Har fulgt henne en god stund da eg som sagt liker en god del av tingene hun skriver,men eg reagerte litt på at hun aldri svarte på kommentarene eller gav noe indikasjon på at hun gjør det. Hverken i innleggene sine eller som en faktisk kommentar.

Så eg spurte henne om hun kunne tenke seg å kommentere mer, hun skriver -folk blir engasjert og kasskje spør om ting,men hun svarer jo aldri ,så man sitter litt igjen med en følelse av at man enten ikkje blir hørt, er ikkje viktig nok eller at dette er hennes dagbok om hennes reise og tanker om å bli den hun vil bli osv.

 

 

Fikk selvsagt ikkje noe svar, før i dag, da dagens innlegg faktisk handler om meg og at hun ikkje vil bli som alle andre bloggere eller kommentere fordi folk vil.......eller noe i den dur.

Eg ser at hun syns det var et viktig innspill og eg vet hun er nok ærlig med det hun sier om at hun snakker til DEG når hun skriver og at hun selv bestemmer over egen tid og egen blogg. 

Eg ser også at eg må ha truffet henne på et punkt som gjorde at hun trengte ca 3 uker på å svare meg-og det til tross for at hun ikkje vil kommentere på bloggen sin.

Så ble et halvt innlegg da litt til meg. Takk :)

Det er bare at hun trengte aldri svare MEG, det var ikkje som om mine meninger og tanker var så veldig fantastiske,eg så på mange andre som slet og skrev personlige ting som heller aldri fikk noe respons. Og som leser følte eg litt på at kanskje hun ønsket å vite at noen følte dette. Siden da 99% av alt hun skriver handler om hva hun føler.

Anyway som sagt kanskje et litt skjult komplement til meg da som fikk henne til å ta noen skritt tilbake og gå noen runder med segselv og dermed fikk skrevet nok et veloverveid tankefullt og meningsfullt innlegg på bloggen.

 

 

 

 

Etter å ha lest dette måtte eg gå noen runder med MEGSELV for å bruke hennes ord-syns ikkje eg hadde skrevet noe som skulle få henne til å føle at eg dyttet noe på henne, elelr tvinge henne inn i en form hun ikkje vil ha-det var en kommentar og noen tanker og et spørsmål.

Eg lærte hvertfall en stor ting av dette - Vi ER forskjellig folkens og det er helt ok og veldig lov.På min blogg og på http://www.iknowthatmagazine.com/ mener eg at alle er viktig og leser det det eg skriver og bryr seg om å spørre,kommentere, være uenig eller ha en annen oppfattelse eller føle noe -ja hva som helst, da vil eg at den som eg berører skal vite at eg hører deg og ser deg og det du mener er viktig for meg.

Om du skriver lange kommentarer eller et smilefjes eller spør om noe eller forslag,ja hva som helst så er du viktig. Hallo eg mener av alle blogger som finnes så er du her og leser MIN blogg-klart du betyr noe.

Hadde aldri blitt pakkekalender uten dere.

Hadde ikkje blitt noe særlig innlegg uten dere-da hadde det hett online dagbok i mine øyne.

 

 

Eg skriver litt om alt mulig, fra morsomme ting til litt mer alvorlig. Skriver også om hud og hår og egenpleie-da dette er også viktig for meg.

Den andre jobben min som er Lifecoach skriver eg ikkje så mye om-fordi mange av spørsmålene kan kanskje bli for dype eller av slik kakrakter at det ikkje helt passer på denne bloggen.

Skulle det dukke opp en endring vil eg gi beskjed om det.

 

 

I mellomtiden vil eg takke alle dere for at dere leser min blogg og bryr dere og kanskje vil dere også lese Tone sin blogg der dere finner masse flotte mner om viktige temaer.

Vi er veldig forskjellig hun og eg,men på slutten av innlegget hennes ser eg at vi begge har samme mål for 2014 å være Lykkelig .så eg regner med at mange veier fører til Rom.

 

 

 


Og det viktigste hun skriver er vel at 

Jeg er veldig takknemlig for denne tilbakemeldingen for det fikk meg til å ta en runde med meg selv og gav meg igjen kontakt med det som har vært det aller viktigste for meg på min reise, og kanskje det jeg mer enn noe forsøker å kommunisere til akkurat deg:
Lag dine egne regler!
Følg din egen energi!
Kjenn på magen!
Ikke skam deg for å gjøre ting på din måte selv om andre ville gjort det annerledes - de er ikke deg - du er ikke dem!
Og det takker eg henne for å minne oss alle på at vi er ikkje DEM, vi er meg ( eller deg )
Gjør som DU vil og som DITT hjerte sier JA til
Maren Heimdal

05.01.2014 kl.20:36

Bare etter kalenderen din ble jeg fast leser. For når jeg gikk innpå for å se neste dag var det av og til andre innlegg enn kalender, og det du blogger om synes jeg er veldig spennende å følge med på:)

Og ja, alle er forskjellige og hvis ikkje alle hadde vært forskjellige hadde jo alt bare blitt rart, ikkje sant:)

frodith

05.01.2014 kl.20:39

Det var jo helt klart en liten kompliment til deg :-) Og jeg synes det er hetl greit å etterlyse litt svar også som du gjorde. Hvis folk ALDRI lar høre fra seg på den ene eller andre måten, går jeg litt lei jeg, for noe av MIN greie med å ha blogg er litt kommunikasjon, og er lite interessert i BARE å lese, og kommentere. Jeg liker kommunikasjonen og dialogen. Men alle har sin måte som du sier :-)

cuskima

05.01.2014 kl.20:47

Maren Heimdal: Takk søte du :)

Bloggen min var ikkje veldig aktiv før november-noen innlegg,men er siste månedene som det har blitt mer her inne og det er jo en kombinasjon ikkje sant -av den som har blogg og de som leser.
At hun ikkje har planer om å bli som alle andre er jo bare tullete, ingen av oss er som alle andre -vi gjør vår egen ting og finner vår egen måte :)
Ja vi er forskjellig -heldigvis er sånn vi lærer og sånn vi gror som mennesker :)

cuskima

05.01.2014 kl.20:58

frodith: Takk <3
Spesielt spurte eg fordi eg så andre nesten vrengte Sjelen sin i kommentarfeltet etter noen av innleggene hennes -og kun en gang så eg henne svare. Kanskje er det viktigst for henne å gjøre hva som er rett for henne,men eg føler at med så DYPE emner som hun skriver om har hun litt ansvar -ellers burde kanskje hun presiere at dette er en personlig blogg om meg og mitt og liker du det -så fint.
Egentlig gjorde hun kanskje endelig det nå i dette innlegget -som da ble en ufrivillig kommentar til meg :)

Ble mest satt ut av at hun følte på skammen?! Eg tenkte hjelpe meg-det var da aldri min intensjon. Klart eg vet man kan aldri krangle med følelser-uansett, men eg føler ikkje at eg ahr skrevet noe vondt ment eller som hun burde føle skam på/av -whatever :)
Anyway hun mener alle har rett til å være anderledes, det mener eg også,men trenger ikkje hugge hodet av folk og skrive innlegg om dem fordet. Nå gjorde eg det jo selv,men det avr fordi innlegget handlet om MEG og at eg ville si at alle mine lesere og de fantastiske menneskene her inne er viktig for meg
To fluer i en smekk :)

Helttilfeldigmamma

06.01.2014 kl.00:35

<3

cuskima

06.01.2014 kl.00:37

Helttilfeldigmamma: <3


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits