4
- tenker eg at det er passende med et frieri eller to(Dagbladet): Hollywood-paret Lucas Bane og David Devorah er nyforlovet, og den storslåtte videoen av frieriet (på selve bursdagen til Lucas) går sin seiersgang på Internett.

Øverst i saken ser du Lucas' frieri til David utenfor parets leilighet i West Hollywood. 

 Lucas har slått på stortromma med dans, musikk og et rørende budskap levert gjennom tekst på plakater. Det er vanskelig for David å holde tårene tilbake.

Mobber så videoen på nett 

 

En annen som lot seg røre av frieriet da han så det på Internett, var én av Lukas' gamle klassekamerater fra High School. Denne personen var en av de som mobbet Lukas i skolefortiden. Nylig sendte han en Facbook-melding til Lukas og beklaget oppførselen sin som 18-åring.

The Gaily Grind har publisert Facebook-samtalen mellom de to.


- Du husker kanskje ikke meg, men...

 

Mobberen, som er sensurert, skriver følgende i første melding til Lucas på Facebook:

«Det er ikke sikkert du husker meg, men vi gikk på samme skole. Dersom du husker meg, er minnet helt sikkert ikke positvt, da jeg var en drittsekk på den tida. Jeg har sett videoen din og gratulerer! Du trenger ikke svare på denne beskjeden, men jeg ville fortelle deg at jeg synes det du har er fantastisk, og at jeg ønsker deg alt godt»

Lucas ble rørt og glad over meldingen fra sin tidligere medelev, og svarte følgende:

«Jeg husker hvem du er og du har rett; minnene mine av deg er ikke særlig positive. Hele livet mitt har jeg drømt om å gjøre noe spektakulært slik at mennesker som har behandlet meg dårlig vil innse at jeg faktisk er en kul fyr. Jeg skal ikke lyve. Når jeg leste meldingen fra deg måtte jeg gråte. Ordene dine er veldig rørende og alt er tilgitt»

 

Spencer Stout og Dustin Reeser at Home Depot 

 Og kjære Russland bare for å gni det inn : 33 same sex par sa JA på Grammys 

 

 
Er bryr meg ikkje spesielt mye om OL -sorry for de som blir veldig støtt nå,men vi er alle forskjellig. Når DET er sagt så bryr eg meg veldig om rettigheter,likeverd og at alle må få selv velge hvem de skal gifte seg med å elske.

Så dette innlegget er kanskje bittelitt f*ck You Russia og veldig mye feiring av Kjærligheten for den er uansett størst av alt.

 

Gubben skal reise bort på lørdag og blir vekke en uke,så da det blir neppe så mye OL her.

 

Til ettertanke

Nå har de mye løshunder i Sotchi som de sier de skal kvitte seg med innen åpningen av OL da disse vil bli en skamplett på OL byen. Som en som bryr seg veldig mye om dyrevelferd og er mot all dyremishandling så er eg veldig bekymret for hvordan de skal *kvitte* seg med alle disse hundene.

Forventer det ikkje,men håper at det blir på mest mulig human måte.

Først av alt hurra for sånne som lucas og så flott han fikk sin unskyldning:) Er ingen Ol fan jeg heller! Men det verste var ¨å få høre om hundene , jeg elsker hunder . Ja la oss får all del håpe de kan takle sitt "såkalte" problem på en bedre måte. Noe så tragisk , kjenner jeg blir litt provosert ! Men ønsker deg en fin kveld videre og takk for tips om bøker og forfatter:) Har ikke lest Dan Brown ennå så:)

cuskima

06.02.2014 kl.20:33

cathrinehenriksen: Ja eg syns det var fantastisk at en idiot som plaget ham engang kunne bli voksen og be om unnskyldning og glede seg over hans lykke <3

Hundesituasjonen plager meg veldig også. har de så kjip holdning til folk,vet vi veldig godt hvilken holdning de har til dyr.

Dan Brown sine bøker Da Vinci koden,Angels and demons og tapte symbol og inferno er alle litt i samme sjanger som Tom Egeland.
Men han har Digital fortress og iskaldt bedrag også og de er helt anderledes

Ja alle burde si unskyld når de har kommet til fornuft for de aner ikke hvor godt det faktisk er for den personen å få høre.Kult ! Høres spennende ut :)

cuskima

07.02.2014 kl.12:31

cathrinehenriksen: Der er vi helt enige :)


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits