4

DENNE KROPPEN TILHØRER IKKE DEN DU TROR

Trodde du dette var Julia Roberts?

Liker du denne saken?

Del på Twitter

(SIDE2:) Julia Roberts er en av verdens fremste skuespillere, og denne uken er hun aktuell i «August: Osage County».

SIDE2

- De voldsomme og mer avkledde scenene var de mest sårbare 

Det er nå 14 år siden hun slo gjennom med rollen som den prostituerte Vivian som forelsker seg i en rik finansmann. «Pretty Woman» er Ukens klassiker.

Les alle artiklene i serien Ukens klassiker.

 

Kroppen på plakaten tilhører Shelley Michelle.Kroppen på plakaten tilhører Shelley Michelle. (TV3 og Corbis/All Over Press)Større bilde

 

- Kjedet som Vivian bruker i operaen, var verdt 250.000 dollar. Under innspillingen av scenen sto en bevæpnet sikkerhetsvakt bak regissøren og passet på.

- I butikken forteller Vivian at hun bruker «size 6». I dag regnes modeller som bruker denne størrelsen som overvektige.

SHOPPINGGUIDEN 24.NO

Våre beste gavetips til valentine

- Filmen skulle egentlig hete «3000» - som var beløpet Edward skulle betale Vivian. Da de fikk rettigheter til å bruke Roy Orbisons kjente låt, skiftet filmen navn.

- På plakaten til filmen, er hodet til Julia Roberts manipulert inn. Kroppen tilhører Shelley Michelle.

- Håret til Richard Gere grått i filmen. På plakaten er det brunt.

- Opprinnelig skulle filmen være et mørkt drama om prostitusjon i Los Angeles. Vivian skulle være kokainavhengig, og en del av avtalen med Edward, var at hun skulle holde seg nykter i en uke. Hun sa ja, fordi hun trengte pengene så hun kunne reise til Disneyland. Filmen skulle endt med at Edward kastet henne ut av bilen og kjørte vekk.

- Dette er selvsagt ingen film uten feil. I denne scenen kan du se at croissanten til Vivian plutselig blir til en pannekake:

- Julia Roberts var langt fra førstevalget til filmstudioet. Førstevalget var Meg Ryan, men hun takket nei. Molly Ringwald takket også nei til rollen, og har senere innrømmet at hun angrer dypt på det.

- Andre som takket nei var Daryl Hannah, Sandra Bullock, Jennifer Connelly, Kristen Davis og Sarah Jessica Parker. Enda flere skuespillere ble vurdert før Roberts: Kim Basinger, Kathleen Turner, Geena Davis, Carrie Fisher, Bo Derek, Melanie Griffith, Sharon Stone, Michelle Pfeiffer, Madonna, Jamie Lee Curtin, Emma Thompson, Heather Locklear, Jennifer Jason Leigh, Joan Cusack, Tatum O?Neal, Bridget Fonda, Brooke Shields og Diane Lane.

- Winona Ryder og Drew Barrymore var på audition for rollen, men fikk den ikke fordi de så for unge ut. Uma Thurman var også på audition, men fikk ikke rollen.

- John Travolta prøvde å få rollen som Edward, men lyktes ikke. Sylvester Stallone, Burt Reynolds, Al Pacino, Daniel Day-Lewis og Denzel Washington takket nei til rollen. Richard Gere ble til slutt hentet inn.

- Se noen tabber fra filmen:

- Verken Ferrari eller Porsche ville at bilene deres skulle brukes i filmen.

- I ettertid har Richard Gere sagt at «Pretty Woman» er den av filmene hans han liker minst.

Kilder: ImdbWikipediaThe TelegraphBuzzfeed.com.

hippiesummer

07.02.2014 kl.04:57

Så utrolig mange kjekke fakta! Den filmen er kjempekjekk :)

Jeg viste ikke at hun ikke var førstevalget til filmen, hun var faktisk overraskende langt nede på listen! :o

Peace and Love ❤

frodith

07.02.2014 kl.06:51

gøy å se fakta om filmen, jeg elsket filmen. Liker den veldig godt ennå. De er folk jeg liker å se spille fremdeles. Rart å se at de var så langt ned på lista egentlig begge to :-D Passet bra sammen hverrtfall :-) Ha en fin dag kjære ;-D Hi-hi

cuskima

07.02.2014 kl.12:06

frodith: egentlig veldig morsomt å lese hvordan en klassiker som er så høyt elsket og sett av så mange,kan ha en sånn bakhistorie som er alt annet enn Askepott:)

cuskima

07.02.2014 kl.12:06

hippiesummer: syns det var veldig intressant også :)


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits