11

Hvis jeg var Djevelen ville jeg kjøpt Disney sa en Amerikansk Pastor på sitt eget talkshow.

Og ikkje nok med det , neida animasjonsfimen Frost som er basert på Norsk natur og fjorder og fjell er da altså både homofilifremmende OG handler dyresex??!!!!

Hvor TAR folk ting fra?

Walt Disney var en drømmer og en person som trodde på segselv og magi og fantasi og håpet at andre ville finne sin egen magiske vei i Livet. Tror han ville ristet på hodet og ledd litt -på hans vegne blir eg imildertidig skikkelig irritert. At folk skal lese porno og sex inn i absolutt alt.

( faktisk HAR noen tegnere og animatører hos Disney vært litt på kanten og sløkket seg med å lage slott som dildoer og stavet sex i skyene og sånt,men det er jo pga hevn og at de har fått sparken eller manglende respekt.) Dog når det er nevnt så mener eg at Dobbeltmoralens navle USA jobber hardt for å hele tiden legge seksesulle hentydninger i omtrent alt fra dagligdags tale,barneserier til nå altså tegnefilmer.

Alikevel syns eg denne tar kaka. Homofilifremmende -er det egentlig et ord? tegnefilm? Altså pga en jente da altså IKKjE er intressert i gutter så må hun være lesbisk.

Jada vi vet da det -sånn er det alltid og de fleste av oss har nok blitt beskyldt en fuktig lørdagskveld på lokalet at siden han halvsletne dritfulle gubben som slever oss ned i utrigningen altså IKKjE er drømmeprinsen -ja da ER vi altså lesbisk -hallo det er jo helt klart?

Ikkje vet eg ,men Mulan ble jo soldat, hva betyr det? transgender?

Og i Modig var hun ikkje nett så superhypp på å gifte seg heller -hun gjorde moren og brødrene til bjørner..........aner ikkje hva det betyr -sånn rent seksuelt altså.

Altså tilbake til sakens kjerne filmen er basert på HC Andersens Snødronningen og vi vet jo DET var en *happy* story?

Så her har altså Disney tenkt i nye baner og vil redde Snødronningen og gjøre henne menneskelig og varme hennes frosne hjerte. Med meg fortsatt?

Hva i huleste har dette med å være homofil å gjøre? 

Søsteren hennes og og en fjellklatrer skal redde Snødronningen. Fjellklatreren som er venn med et reinsdyr -eh ja her kommer da dyresexen inn for de som venter på den. Han har en venn som er reisdyr -altså det forklarer jo alt! Askepott har en haug med mus som syr kjoler og plager katten. Havfruen har en fisk og en måke. Snehvit har 7 dverger og alle dyrene i skogen -så hva er anderledes med denne filmen, hvorfor henge seg sånn opp i disse karakterene? Eg aner ikkje.

Eg syns den er nydelig og litt anderledes og ja patrioten i meg elsker jo at naturen er basert på Norge og at hovedpersonene har Norske navn <3

Sorry peeps I LOVE Disneys <3Eg vet ikkje, men kanskje du kan se traileren og dømme selv? 

 


Her kan du forresten lese om han uintelligente pastoren

http://www.dagbladet.no/2014/03/12/kultur/disney/religion/frost/film/32278567/

 

Bot for idioti er en bra overskrift på dette innlegget ! Hallo han pastoren må jo verre helt skrudd i topplokket , hvordan i huleste kan han mene at dette altså filmen har noe som helst med homofili og dyresex og gjøre . Er jo helt syk tankegang han har . Jeg ser ett reisdyr og en jente som kanskje ikke faller så lett for den første og den beste , men hva fanken har det med homofili ph dyresex å gjøre ???

Noen folk må jo leve i sin egen lille forskrudde verden som han pastoren , ærlig talt ! Kan ikke annet enn å riste på hodet her jeg sitter :/

cuskima

15.03.2014 kl.15:23

cathrinehenriksen: ja nei eg både lo og ble irritert da eg leste dette. Hva i all verden likssom? Eg måtte jo se ETTER for å se om eg kunne se hva han så, men nei-heldigvis -altså hverken Disney eller eg er så ødelagt i hodet som ham :)

Nei heldigvis ikke ....er noe galt med han pastoren da :/

cuskima

15.03.2014 kl.15:31

cathrinehenriksen: ja er noen som er litt ødelagt

Haha , ja kan man trygt si !

cuskima

15.03.2014 kl.15:34

cathrinehenriksen: ja desverre :P

Jaja , får bare tenke at bra vi ikke er slik:)

cuskima

15.03.2014 kl.16:19

cathrinehenriksen: ja der er vi helt enig

Karmabith

16.03.2014 kl.17:53

Når jeg leste lenka og så hvor han var fra, tenkte jeg: "typisk" Det er jo i USA du finner de mest openminded folka, men samtidig de mest firkanta og ekstreme også...

cuskima

18.03.2014 kl.01:07

Karmabith: der er vi HELT enig!!!!


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits