11

Min nydelige søster bor i London og er costume designer -hun sier at ofte er dette en oppskrytt titttel på en sydame som vasker, stryker og fikser kostymer andre har designet og event laget.

 

I 7 år jobbet hun med We Will Rock You på teater i London, samt var ansvarlig for at alt kostymet var korrekt da det ble gjort en tour av showet.

 

I fjor sommer avlyste hun å komme hjem da hun ble headhuntet!!! til å være ansvarlig for noen av de flotteste og vanskeligste kostymene i den nye filmen om Moses

Da eg møtte henne i november i fjor hadde hun sår på hendene etter å ha laget masse kostymer i et stoff med gullstråder som stakk og sved når man skulle lage noe av dem.

Her får du se noe av kostymene i filmen, men hun laget også en kjole til Sigourney Weaver ,så eg er LITTTTT stolt siden hun er en av favorittskuespillerene mine <3

Min søster er fantastisk flink, bare desverre ikkje alltid helt klar over det selv :)

Neste gang du ser en film med fantastiske kostymer så tenk at HVER eneste del man ikkje kan kjøpe i butikken tar dagesvis, kanskje ukesvis å lage og man må kanskje finne opp løsninger underveis og brenne seg og stikke seg og faktisk svi for at det du ser og tar for gitt på lerrete skal være nett så spektakulert som det ser ut.

Det er selvsagt ikkje henne som syr alle kostymene i filmen, man har ofte et stort team,men hun har da altså sydd en god del av de litt flottere tingene :))

 

 Kommer med mer bilder etterhvert :))

 

 

STOLT storesøster!!!!!!

miastorp

10.07.2014 kl.15:46

Så hyggelig. Jeg er sikker på at søsteren din setter pris på deg og restriktiv av deg også. Jeg skulle gjerne hatt en søster :)

Drømmelakken

10.07.2014 kl.16:32

Hun er kjempeflink!! Masse masse masse skryt skal hun ha!

Sto video var fjernet av bruker ? Wææææ, jeg ville jo se hva hun hadde laget da , flinke søsteren din <33 Også så mye arbeid , ja men det tror jeg så gjerne :-o Er nok ikke bare bare , mange kostymer krever nok mye jobb ja :-p Men flinke henne da , også får hun lage kostymer til så kjente stjerner også <33 Herlig da , men som sakt mye arbeid bak ja :-p Ja du må legge ut bilder , for denne videoen funket ikke nå ??? Men kan jo prøve igjen senere da ..... Klemmer til stolt storesøster <33

cuskima

10.07.2014 kl.22:33

miastorp: Tusen takk fine du <3

Eg har oppdradd henne så hun er litt barnet mitt litt søsteren min og litt bestevennen min bakt inn i en person :D

Samme gjelder lilebroren min da de begge var veldig små da mamma begynte å være syk:/,men vi er glad vi hadde henne så lenge som vi hadde -heldige oss ,hun ar unik og spennende og spesiell :))

cuskima

10.07.2014 kl.22:35

Drømmelakken: åh så gøy du fikk sette videoen, skal sjekke hva som er feil her siden ikkje alle kan;/

Takk skal skryte videre :D
sender deg en sms ang varene:))
<3

cuskima

10.07.2014 kl.22:39

cathrinehenriksen: tenker den er ok nå :)

klemmeting <3<3

Ja , så det nå =) Ja slike gladiator kostymer og andre kostymer fra så langt tilbake er nok ikke bare bare å lage nei , flinke henne <33 Mye jobb ja :-o Klemme P :o)

cuskima

11.07.2014 kl.13:23

cathrinehenriksen: Skal de være autentiske må de finne frem i bøker osv for hva de gikk med. Hun har hovedsaklig sydd da, klær til farao, noe til Moses og en nydelig kjole. De metallklærene har andre laget :))

klemmeting <3<3

Okey , men det er nok hardt arbeid særlig for fingrene ja :-o Flinke søsteren din <33 Klemme mer ;-D

cuskima

11.07.2014 kl.13:47

cathrinehenriksen: veldig,men ble bra igjen nå da hahaha etter halvt år :P

klememting <3

Så lenge , uff ja det skal ikke være bare bare den jobben hennes nei .....stakkars :-o


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits