7

burde faktisk vært helt obligatorisk i mine øyne -dog er eg hverken politi eller politiker

resten av saken kan du lese her http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Utviser-utenlandske-selgere-3228467.html

Dette er konsekvensene av stengningen av Nygårdsparken hvor rusmisbrukere har oppholdt seg de siste 40! årene.

Nå finnes det mennesker som mener at bortvisning av våre egne rusmibrukere er brudd på menneskerettighetene....kanskje......men vet du eg driter ikkje ( bokstavelig talt) ikkje der det passer meg, eller legger mine brukte sprøyter i bed ,lekeplasser, sandakker og på gressplener,eller bruker solarier som mitt personlig boss spann. Eg renser heller ikkje mine sprøytespisser i citrusfrukter eller trekker ut askorbinsyren slik at butikken i området måtte fjerne citrusfrukter og kun hente fra lageret når kunder ba om det.

Eg klatter ikkje med skitne og ofte blodige hender på alt i butkkene eller fyller opp handlevognen min med ALT hjertet begjærer og så har eg kun 100 kr å handle ting for så vi må bruke evigeter på hva vi skal ta ut av kurven og passe på hva som blir betalt for og hva som event forsvinner ned i en lomme eller en annen pose.

Omtrent daglig ringer vi på vaktene pga tyverier....joda andre som ikkje er narkomane stjeler også....bare ikkje i de kvantaene og igjen og igjen i samme butikken , mend se hyler på at de blir forskjellsbehandlet og ikkje trodd -og hva her eg gjort nå likssom attitude.

Ofte begrunnet dette med at anrkomane er syke og trenger hjelp.....det er greit det, eg er med på den,men må hele samfunnet likssom være nødd å plukke opp boss og etterladenskaper og sprøyter og dritt for det da? Det er mange som er syke i samfunnet og mange som må ta elelr bruke sprøyter -har vel til dags dato sett folk legge fra seg sprøytene etter blodsukkermålingene sine, eller at eg legger fra meg mine sprøyter med hamsterhormoner hvor andre kan skade seg? Nå blir ingen SMITTET av den type nåler,men folk kan bli smittet OG syke av narkomane sine brukte nåler....eg bare mener det er lov å tenke selvom man er rusmisbruker.

Eg ønsker ingen vondt i livet og eg vet at noen ønsker ikkje å bli rusfri -deres valg -alikevel har de rett til som de andre av oss -alle andre av oss å bli behandlet på lik linje og at regler også er for dem. De har også rettigheter til å få service som alle andre og eg behandler dem som andre kunder -men med litt mer våkent øye.....men handler de eller spør om ting svarer eg som om de var hvem som helst -og det er de -DERFOR skal de også ta sin del av å ikkje forsøple på andres eiendom som vi andre må- ) vet ikkje alle tar ansvar,men vi burde ikkje sant?

Anyway over til gladsaken......dog ikkje for de narkomane desverre, men er det færre langere eller det mindre dop

 Utviser utenlandske selgere

17 utenlandske statsborgere er tatt for å selge narkotika i sentrum de siste to månedene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gladsak det P <33 ;-D Ja for oss i alle fall :-) Og når det gjelder kasting av f.eks sprøyter er det fy fy altså ....ja for hvis jeg går tur med Brutus så hender det at det ligger sprøyter slengt :-o Og jeg blir jo veldig bekymra for labbene til hunden min vet du , ja for han snuser jo over alt :-o Så det der er en uting og narkomane bør bli mer ryddig og kanskje noen bør bli mer renslig også ja .....som i butikken , usj :-/

Jaja ....men fint med gladsak da ;-D

God tirsdag til P <33 Og god klem <33

cuskima

28.10.2014 kl.12:09

cathrinehenriksen: ja eg mener man må kunne forvente det samme av dem som man forventer av andre. At du er rusmisbruker fratar deg ikkje ansvaret for å rydde etter deg eller la være å spre frykt og dine bakterier.
Det fratar ikkje deg konsekvensene av å ikkje følge regler -alle burde være grei og gjøre sin del likssom , både syke og friske.
Det er mye man kan unnskylde,men forsøpling som er farlig for andre er ikkje entt samme som at noen kaster tyggisen sin eller iskrempapiret likssom

klemmeting <3<3

Ja sant , det som er farlig må man værtfall passe på :-o Ekstremt egoistisk og tankeløst og ikke bry seg om slike ting som kan ødelegge for andre :-/

Klemmer <33

cuskima

28.10.2014 kl.13:09

cathrinehenriksen: ja å sette andre i fare er uakseptabelt uansett. Hva man gjør med/mot segselv er nå din egen sak

klememting<3

Sant det :-o Men mange narkomane er jo halvkriminelle og bryr seg ikke , men uansett da ....IKKE bra :-/

Klemmings <33

cuskima

28.10.2014 kl.13:32

cathrinehenriksen: helt enig

klememtingene <3

Mhmm :-o <3 <3 <3


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits