10 Fytti så mye pes han har fått i media -både her til lands og fra utlandet -media og aviser er som hyener.....hyler høyt o  nesten ingenting!!

Som da Mette Marit traff Håkon Magnus, hun var alenemoren i evigheter og fikk dritt slengt etter seg -alle hatet henne...noen gjør det enda.....men da det ble kjent at hun var forlovet med Håkon ja da vettu da ble hun naturlig pg pen og fikk skryt for at hun klarte holde hodet høyt og ikkje krumme nakken. at de musegrå hestehalen hun hadde i strikk som alle hadde slengt dritt om var plutselig trendy....eh og en makeup artistkollega av meg fortalte meg gledesstrålende at Mette Marit klarte ta på seg lipgloss selv.........?????????!!!!!! Nå er hun et stil ikon og *alle* elsker henne..ja da altså når de ikkje hater henne seffers.

Dette var en digresjon...og liten utblåsning.for selv media og nettaviser mobber for pokker folk!!! og da følger vi med som sauer...ja ikkje alle da for eg heiet på Magnus og jo mer de sengte dritt jo mer heiet eg på ham....og neppe min fortjenste.....men sånn tilfelle du har gått glipp av det så igjen altså har han klart det :

 

Magnus Carlsen verdensmester

Ann-Elin

23.11.2014 kl.18:55

Vel fortjent!

Mitt liv som restehaug

23.11.2014 kl.19:14

Er skummelt med folk som klarer noe til tross for at de "bare" er den de er,vettu. Det er jo en trussel mot alle som ikke har oppnådd tilsvarende med livet sitt for den DE er ;) Da er det best å slenge dritt slik at de ikke skal tro at de er noe! Folk som virker å ha oppnådd noe i livet må settes på plass så de ikke blir for høye på pæra! :Z

Verden er gal på mange måter, og det er ikke mange som bidrar til å gjøre den noe bedre akkurat. Bortsett fra sånne som deg, da, som heier på de som lykkes ;) Fin du :) Og helt enig med deg...

Heia Carlsen og Mette-Marit :)

cuskima

23.11.2014 kl.19:30

Ann: helt enig :)

cuskima

23.11.2014 kl.19:32

Mitt liv som restehaug: Thank you spank you <3

spesielt syns eg media er skummel -de bestemmer nesten hvem vi skal like.
Ene øyeblikket er den fotballa spilleren fantastisk og klipper han seg er han gal, og det andre øyeblikket er Brøkkhus first lady og nå er hun diva....skjønner du..er helt sykt hvordan de manipulerer folk.
Nei la folk lage sin egen mening :)

Moving On

23.11.2014 kl.19:43

ærlig, så har jeg ikke fulgt meg det slag.

Eneste jeg har fått med meg er mange teite overskrivfter..

en plass var det om han hadde sovnet og bare mye styr!

Men yeay for at han er verdensmester=)

cuskima

23.11.2014 kl.20:07

Moving On: ja eg er hvertfall glad:)

men ja han vakkje i form og når man må vente i 40 min for den andre å ta et trekk hadde eg også sovnet :P

Moving On

23.11.2014 kl.20:07

haha, ja da hadde sannelig jeg også sovnet!!

cuskima

23.11.2014 kl.20:08

Moving On: nemlig :P

frodith

23.11.2014 kl.22:06

Ja, han har en stål-psyke tror jeg :-) Flink <3 Glemte forresten å si at jeg så duj sendte en mms i går kveld/ natt :-D Lo godt da jeg så den i morges :-D Eller har jeg drømt det? :-D Klemmer <3

cuskima

23.11.2014 kl.23:06

frodith: nei du drømte ikkje hahahaha

klememtingene <3


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits