6

 ble Helge!!!

 

Kr 50,-

Gratulerer så mye, husk å kontakte meg så du kan velge hvilken veledighet du vil gi beløpet bak luken til. Beløpet var ikkje veldig stort,men alle monner drar vet du. Husk å kontakte meg innen 3 dager ellers får en annen gi disse pengene til sitt veledig formål :)

 

Hva fikk eg i kalenderen i luke 3

 I luke 4


Og dere er veldig flink å gjette

Svaret på luke 3 var Santa

Svaret på luke 4 var 3 vise menn

Desverre var det ikkje noe beløp bak de lukene,men bak luke 5 var det det og Helge må fortelle hvem som skal få de pengene, ellers kan noen av dere andre som tippet rett vinne dem ;)

 

Ha en fantastisk lørdag alle sammen!!

 

frodith

06.12.2014 kl.11:33

Så morsomt da :- )Gratulerer til Helge og det veldedige formålet :-) Morsom kalender dette :-) Ser jeg misset en. Hm...trodde ikke jeg misset noe hos deg...men...tydeligvis :-D Ha en fin dag min venn <3 klemmer <3

Keths!

06.12.2014 kl.11:52

Håper du får en fin lørdag :)

cuskima

06.12.2014 kl.13:57

frodith: ja han må huske å sjekke vet du -.eg ser at det gikk litt i ball her for meg og eg er en dag for tidlig uke med luke 7 HAHAHAH, jaja da får flere gjettet på den.

Klememtingene <3<3

cuskima

06.12.2014 kl.13:57

Keths!: sammme til deg :)

Helge

06.12.2014 kl.20:02

Vant jeg - Tusen takk, helt uventa. Det var koslig. Jeg vil at det jeg vant skal gå til Kirkens bymisjons arbeide i Bergen - alle monner drar. De gjør en kjempejobb for samfunnets fattige og jeg har et familiemedlem som jobber der men ikke i Bergen. Ha fortsatt en fantastisk aften.

cuskima

06.12.2014 kl.21:20

Helge: Åh så kjekt at du fikk det med deg at du vant luken i går og at endelig ble det noen som vant,alle de andre lukene var TOMME så langt:D

Da skal eg gi pengene til Kirkens Bymisjon -mener de har bøsser eller urner man kan legge i ellers finner eg et kontonummer og sender inn :)

Tusen takk for at du deltok og på deres vegne fineste du :)
Må bare være med å gjette de andre lukene også :)

ha en super kveld:)


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits