50

 

Hadde ikkje peiling på hva eg sku lage til middag i går -tenkte på ting eg liker som det er lenge siden eg har spist-eg elsker egg med reker eller reker med ost på rundstykker , men magen hadde ikkje lyst på brødmat . Så da ble det en superenkel salat både til middag OG dessert :)

Eventyrmiddag heter dette da det avr noe eg fant på i farten

 I går ble det 2 salater til middag og dessert.

 

 
 

Den ene salaten er 2 egg, en pakke med pillede reker og 2 lag med ost skjært i små biter.

 
Den andre er 3 røde plommer og 1 blodappelsin skjært i små biter

Enklere enn dette er det umulig å gjøre det tror eg :)

 

Lager du eventyrmiddager?

Iselin Renée

25.02.2015 kl.13:50

Det så kjempe godt ut :)

frodith

25.02.2015 kl.13:59

Sånne middager er digg :-) Og enkelt som bare det :-) Det så godt ut. Jeg kunne hatt tunfisk i også jeg i den øverste ;-) Liker godt tunfisk, og egg, og litt nøtter og litt salat. NÅ fikk jeg lyst på salat altså :-) Fint med de enkle middagene dine, jeg elsker dem <3 :-D Klemmer late klemmer :-D

cuskima

25.02.2015 kl.14:18

Iselin Renée: det var veldig godt og super enkelt :D:D

cuskima

25.02.2015 kl.14:24

frodith: ja denne kan man varierer i det uendelige og man kan ha i andre ting som du sier. Litt rødløk hadde vært supert og kanskje Cherry tomat ikkje sant.....nøtter ja...mye man kan ha i,nå ville eg bare lage noe eg garantert spiste opp og ikkje satt igjen med rester til i dag - for det hadde eg aldri spist....slappe egg og halvstive reker og våt ost hahahaha

Bra du liker mine easy peasy middags tips -sånne man kan ta på sparket kanskje med noe man alt har hjemme...og kanskje også om man bare trenger litt inspirasjon for man er matlei eller spiser ofte det samme osv.
Eg er glad i mat og lager også gjerne mer avansert mat også selvsagt

klememtingene <3<3

karenmarenmette

25.02.2015 kl.14:28

Ser jo veldig godt ut!! Flink du er å vete kreativ, fina :)

cuskima

25.02.2015 kl.14:31

karenmarenmette: takk:) E ble stappmett og veldig fornøyd og det tok kun tiden å kutte frukten og koke å skrelle eggene.....altså omtrent 11 minutter :)

ha en super dag :D

annebe

25.02.2015 kl.14:40

Så mye godt du lager om dagen...dette så jo sunt ut også :) Blir koteletter her i dag for eldste sønn kommer å spiser og det er sjelden han lager den type middager selv :) Klem<3

cuskima

25.02.2015 kl.14:44

annebe: Tusen takk fine du så hyggelig at du syns det ;)

.ja eg er også glad i koteletter selv, spesielt om de er i ovn.....men eg lager gjerne det om vi er flere....ikkje helt vanlig at eg lager sånn mat til bare megselv.

Det er en utfordring å pleie å være mange og nesten ikkje fått nørme meg kjøkken på 5 år da exen likssom overtok pga sin kokketrening.......og så plutselig lage mat til bare segselv..og som skal varieres....og skal bli ferdig kjapt etter jobb kl 2230 :D:D:D

De andre dagene spiser eg jo litt forskjellig og ikkje alt er så spennende å legge ut...men er det noe anderledes eller noe andre kan få inspo av ja da legger eg det ut :)

klememting <3

Helge

25.02.2015 kl.16:06

Det ser deilig ut det. Har ikke enda spist middag men må det etterhvert. Ikke mye som skal til før en liten middag er i boks. Poteter og tomater + egg kan brukes til mangt. Langt fra noen stor kokk selv men alt kan læres. Ha en fin kveld.

Åse Helen

25.02.2015 kl.16:26

Det var eventyr middagen og desserten sin det :-) Smart å bruke rester i salater. Det pleier jeg også å gjøre. Noen ganger når jeg prøver noe nytt så blir det ikke spiselig, andre ganger blir det skikkelig nam :-) Ha en nydelig dag :-)

morsmiddag

25.02.2015 kl.17:09

Smart :-) I dag har jeg lyst på tomatsuppe, tror jeg må lette rumpen fra sofaen og sette i gang :-)

cuskima

25.02.2015 kl.17:41

morsmiddag: ja skal du ha mat må du flytte på baken :D:D

cuskima

25.02.2015 kl.17:43

Åse Helen: ja man å jo bare finne på ting og som du sier....noen ganger blir det knapt spiselig...da tenker eg på de sultne i Afrika og svelger unna....men vet da til neste gang hva som ikkje funker hahahaha :D:D

Andre ganger blir det kongelig nesten...eller eventyrblanding:D

by accident laget eg den beste blomkålsuppen ever...så man vet jo aldri hva som blir snadder selvom det lages *feil* :)

Eg har vært flink å rydde og brettet klær og lagt på plass og å hengt opp så nå ser eg spisebordet mitt igjen :D:D
ha en super dag <3

cuskima

25.02.2015 kl.17:44

Helge: helt sant, potet tomater og egg gjør nesten alt mulig....skal ha meg en ny pose med poteter for det er eg veldig glad i,men eg var tom i går så da ble dette resultatet :D

fruktsalaten smakte fortreffelig også:D

kose deg i kveld ;)

Tone Lund

25.02.2015 kl.17:50

Det så utrolig godt ut! Skal lage meg det en dag kjæresten jobber sent - han hater reker. Haha :)

cuskima

25.02.2015 kl.17:51

Tone Lund: ja og en sånn liten pakke ikkje sant -er jo nok til kun en..så perfekt :D

var supergodt og kan jo slenge med litt pasta eller salat....men eg tok bare det, sent hjem fra jobb, da vil eg ha noe yberkjapt!!!

Min matgale verden

25.02.2015 kl.18:55

Enkelt...men veldig godt da! Fikk lyst på reker jeg nå :)

cuskima

25.02.2015 kl.18:57

Min matgale verden: ja man kunne nok avansert dette opp......eller ned...men var så snadder....og passet perfekt i går etter jobb :))

I dag blir det grønnsaksuppe med eller uten pøsle...er uvist....eller bakt potet......med fyll........begge to er hentet inspo fra andre bloggere...så vi får se hva eg bestemmer meg for i butikken :D:D

Min matgale verden

25.02.2015 kl.19:03

Hm....var nesten sikker på du ikke spiste kjøtt....vet ikke hetl hvorfor, men du virket som en som ikke spiste kjøtt! hehe :) Lykke til på butikken :)

cuskima

25.02.2015 kl.19:11

Min matgale verden: spiser sjeldent kjøtt......men ikkje av vegetarianske verdier...eg må nemlig ha animalsk protein-kroppen trenger det....men exen var veldig på biff......svinefilet.....og kylling.......eg ble så matlei at eg nesten døde.......nå spiser eg ikkje kylling sånn superveldig mye lengre med tanke på baskeluskene OG at de har det helt RÆVVA....så Stange er jo et unntak....eller eg spiser det jo,men eg handler det ikkje........litt hyklersk....men alt etter menyen der eg spiser.

Ellers er eg glad i seranoskinke...noen pølser....ja det er jo rævva mat....men..samtidig er det jo en måte å ikkje kaste mat..eller?

grønnsaker frukt og bær er favoritt.....samt supper og ja nei eg spiser mye forskjellig egentlig. Burde være flinkere å varierer, eg liker jo fisk så det blir endel av det i folie...fex.

prøver å finne tips hos andre som ikkje blir for avansert siden eg bor alene...da blir det handlet inn mye ingredienser eg ellers ikkje bruker..og de blir kastet....mitt mål er å kaste minst mulig...:)

Min matgale verden

25.02.2015 kl.19:57

Et godt mål! Jeg kaster og sjelden mat, her spiser vi rester, eller lager nye retter av restene :)

cuskima

25.02.2015 kl.20:02

Min matgale verden: problemet her er for store porsjoner..eg liker ikkje så godt ferdiglagete rester.....altså en ferdig middag og spise den igjen i morgen,da vil eg heller lage litt for lite og ha dessert, frukt eller bær....enn å lage dobbelt å ende opp med å kaste når det banker på døren innefra kjøleskapet.
kan man lage noe annet av restene gjør eg det....men samme oppigjen varmete byr meg litt i mot. Spørs jo hva det er selvsagt :)

ladyaugust

25.02.2015 kl.20:46

Så lurt med slike raske retter :D I morgen blir det pasta/pølseform i en fei og jeg gleder meg :D DET rima :D Ha en nydelig kveld :D gooodklæmme <3

cuskima

25.02.2015 kl.20:48

ladyaugust: veldig lurt -da spiser man jo også..så slipper en å spise fast food eller junk....ordentlig mat trenger ikkje være så vanskelig.

I dag er det grønnsakssuppe med minipølser her i huset -eg ble inspirert av Tone Lund sin blogg. hun laget sin fra scratch -eg også.....bare eg hadde laspkausblanding :D:D

ha en vakker kveld selv..nå er det øyeblikk middagen klememtingene <3<3

ladyaugust

25.02.2015 kl.20:52

Vi lagde salat med med ferdigstekt kylling for det tenkte jeg var bedre enn rå siden alle de bakteriene og sjiten, men jeg ble sååå ille i magen så nå er det null kylling igjen...selvom det var nyyydelig. Lurt å følge litt matblogger for da får man så gode tips :D Kos deg med seintmiddag, her er det seinsnoop :D <3

cuskima

25.02.2015 kl.21:05

ladyaugust: du kan reagerer på krydder også....eler grønnsakene...noen med tarmproblemer reagerer på noen grønnsaker råd og andre kokt. merker du forskjell eller har du ikkje sjekket?

<3

ladyaugust

25.02.2015 kl.21:19

ja bare gjett, endel grønnsaker funker ikke i magen min kroppen bare fordøyer dem ikke, oi nå fikk jeg sååå lyst på smørdampa gulerøtter nommi :D <3

Grete/Margarites

26.02.2015 kl.00:02

Det enkle er ofte det beste, er det ikke det de sier i reklamen? Og middagen behøver slett ikke være så avansert hele tiden. Hørte forresten at blod appelsin ( eller Rød appelsin som det vist heter nå) er sunnere og har mer C-vitamin enn vanlige appelsiner. Selv synes jeg de ser litt udelikate ut, men det er nok bare en vanesak. :-)

cuskima

26.02.2015 kl.00:55

Grete/Margarites: eg elsker dem.....men de heter rødappelsin nå......skal være politisk korrekt...:P

De var fantastisk gode -ikkje alltid de er det.
Middag så sent trenger ikkje være så avansert -eg slutter på jobb kl 2145 så å begynne masse greier da blir for sent og for tungt :)

Cuskima finner opp nye retter :-) Haha , nja er litt usikker på hva som går under navnet eventyr middager ...men har sikkert laget noen ja ....Spørs om alle har vært like spiselige , haha ;-D

<33

cuskima

26.02.2015 kl.17:24

cathrinehenriksen: dette var eventyrmiddag for meg :D

de uspiselige er jo mareritt middag hahaha

<3<3

Sant P :)) Ja dine ser jo veldig spiselig ut :)) Enkelt og greit også :-) Haha ...da jeg var liten , pleide jeg å ta alle slags ingredienser som fantes omtrent , alt fra tran , sild , mel og den slags og ketsjup og gjerne litt frukt eller godis og mikse til en fin blanding :-D Det kan du vel kalle eventyrlig MEN ikke spiselig :-D

cuskima

26.02.2015 kl.18:46

cathrinehenriksen: ikkje sant vel.....ikkje alt er spiselig....eg har prøvd ting før eg også som var gansket fælt...hahaha

Hihi ;)) Ja har nok hatt noen tabber på kjøkkenet i voksen alder også ....tror jeg er flink på å krydre MYE eller ta feil krydder da :-D

cuskima

26.02.2015 kl.21:27

cathrinehenriksen: Alle gjør feil. Brunt sukker hjelper ofte haha

Nja haha kan bomme på alt om jeg er distre nok :-D Jeg tok kanel på pizza for litt siden , masse også :-o Usj !

<3

cuskima

26.02.2015 kl.21:45

cathrinehenriksen: paprika på grøt er verre hahahaha

<3

Hahaha , ja den har jeg ikke prøvd , hahaha ;-D Den var ny her ;-D

<33

cuskima

26.02.2015 kl.21:51

cathrinehenriksen: skjedd så ofte her at vi sluttet med paprikapulver hahahaha

<3<3

ps nå spiser eg jo ikkje grøt da....så har ikkje kanel heller......men trenger det om eg skal bake boller

Hahaha , oi :-o Ja da kan det ikke ha vært noe særlig nei :-) Men kanel i boller er nok ok ja :)

Men trodde alle gomlet grøt jeg , haha ...

Natti klem <33

cuskima

26.02.2015 kl.22:02

cathrinehenriksen: nei eg er ikkje fan.....hahaha...semulegrynsgrøt kanskje men orker ikkje lage det ofte ;D

nattinatt <3<3

Haha , den grøten har jeg ikke hørt om engang :-D Hihi .....spiser ikke så ofte grøt heller , bortsett fra havregrøt :))

God moooorgen ....eller ? <33

cuskima

01.03.2015 kl.13:33

cathrinehenriksen: ja nei ikkje ofte folk spiser denne.....de fleste lager vel pudding av den nå...om de bruker den i det hele tatt :DD

klemmeting <3<3

Ja ukjent for meg det med pudding av grøt også , haha ...

Klemme deg :-D

cuskima

01.03.2015 kl.13:39

cathrinehenriksen: det er ikkje pudding av grøten vennen...det er semulen som lages pudding av:)

Ja jo skjønte det .....men jeg trodde det var en type grøt var derfor :)) Komplisert , haha ;-D Jaja , er du frisk forresten ? <33

cuskima

01.03.2015 kl.13:46

cathrinehenriksen: semule er et slags gryn:D

nei.....litt sånn tufs,men ikkje helt syk heller....bedre heldigvis fra magen
<3<3

Greit å vite :))

Ååå , jaja ...håper du blir helt i slaget snart <33

Klemmer til besteste<33

cuskima

01.03.2015 kl.13:52

cathrinehenriksen: klememtingene takk pippiejentene <3<3


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits