4

 

 

til en superskjønn jente....

Tone Lund fra bloggen http://boligprosjekt.blogg.no/ der hun viser oss leiligheten hennes før nå. 

Hun er utrolig flink med interiør og alt som hun og kjæresten har gjort med en ganske vanlig leilighet som var litt kjedelig,men godt utgangspunkt er rimelig imponerende!!

Hun har en kjempenydelig liten søt Bella som hun adopterte.......bare DET viser jo at jenten har et STORT hjertet......eg liker sånne fine mennesker...............og i tilegg har hun en flott pus Marv som ofte blir vist på bloggen.....og hun eeeeeeelsker neglelakker :)

Hun er veldig flink å sette pris på den fine kjæresten sin. Han er heldigvis flink å sette pris på henne også . Til Valentines handlet han flotte gaver til henne til tross for han hadde feber og egentlig var syk bare DET sier jo litt om for en flott fyr han er og for en spesiell jente hun må være siden han  ville glede henne. ( NYT det girlie )

Tone er en nyere venn og selvom vi ikkje har kjent hverandre så lenge så vet eg allerede at hun er søt,nydelig og vakker inside out  og derfor fortjener hun en bursdagshilsen fra meg idag og kanskje fra deg også?

 

Måtte dette bli et fantastisk år for deg....og alle dine drømmer bli oppfyllt nydelige du.....håper du får en fantastisk dag 

Gratulerer med Dagen!!!!

  
frodith

26.02.2015 kl.11:52

Gratulerer med dagen til Tone, og DER var en bursdag jeg ennå ikke hadde fått snusen i...Hun er litt for ny for at jeg har kommet så langt :-D Klemmer til dere begge <3

cuskima

26.02.2015 kl.13:39

frodith: ja hun er ganske ny,men eg snappet det med meg....og vi liker jenter med store hjerter og som er supergreie og flinke og tør å vise flere sider

klemmetingene <3<3

Tone Lund

26.02.2015 kl.18:59

Å herreguuud så søt du er!!! <3 <3 <3 Tusen hjertelig takk! Blir helt flau jeg! Tusen takk til Frodith også <3

cuskima

26.02.2015 kl.19:03

Tone Lund: flau? hahaha nei det må du ikkje bli ...supermasse gratulerer med dagen håper den blir fin når du skal feire i morgen:)

Bare hyggelig fine du <3


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits