26

Selger noen produkter fra Ole Henriksen. Disse er selvsagt ny,men har ikkje egen emballasje da de har vært i en gavepakke. De er derfor ikkje orginal størrelse og blir solgt mye rimeligere av den grunn. Så her er den gylden mulighet å teste om du har hatt lyst å prøve,men ikkje tatt deg råd -eller du bruker disse produktene og vil ha i reisemappen osv

Produkt 1

 

 

 

 

Ole Henriksens African Red Tea-serie passer for alle hudtyper, med spesielt fokus på anti-aging. Den første hudpleieserie som er basert på afrikansk rød te. Afrikansk rød te er også kjent som rooibos (uttales roy-boss) og finnes kun i Sydafrika. Den har et 50 ganger høyere antioksidantinnhold enn grønn te. Rød te inneholder mineraler som f.eks. kalsium, kobber, sink og magnesium som styrker hudens elastisitet og støtter kollagenproduksjonen. Rød te har også høyt innhold av bioflavinol quercetin som fremmer opptaket av C-vitamin, hvilket igjen beskytter kapillærene og bindevevet og fremmer kollagenproduksjonen. Rød te har i tillegg et naturlig høyt innhold av AHA som fremmer cellefornyelsen, samt høyt innhold av antioksidanter som beskytter mot gusten og stresset hud. Serien inneholder et unikt sitruskompleks som både gir produktet den deilige duften samt renser og lysner huden. Ole Henriksen er den første som bruker denne teen i topisk hudpleie.  

Pris hos VITA for  207ml er 395,-

1 er 104 ml og selges for kun 150,- 

1 er 45 ml og selges for 70,-

 

 

produkt 2

 
Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster er en fantastisk ?celledanner? fylt med konsentrert vitamin-C kompleks som glatter ut linjer og rynker samt forhindrer ytterligere skade. Fylt med antioksidanter som gir ett skjold mot forurensning, kombinert med fuktbindende ingredienser som sørger for at huden næres og beskyttes. Det lette serumet absorberes øyeblikkelig og trenger dypt inn i huden for langsiktige resultater. Et uunværlig, forebyggende og forbedrende produkt. Spesielt sart hud og hud med tendens til rødhet og utslett vil dra stor fordel av dens beroligende egenskaper.

Inneholder:
? C-vitaminkompleks 10%: Virker beroligende, helende og styrker kollagenen som allerede finnes i huden.
? Nypeekstrakt: Inneholder konsentrert C-vitamin, virker gjenoppbyggende og styrkende, et potent antioksidant.
? Grønn te-ekstrakt: Et potent antioksidant som beskytter huden mot skader.
? Sodim Hyaluronat: Fuktighetsbevarende, binder fukten i cellene.
? Lakrisekstrakt: Utjevner pigmenteringer.
? Grapefrukt- og appelsinekstrakt: Virker rensende, sammentrekkende og lysnende.
? E-vitamin: Antioksidant, virker helende, gjenoppbyggende og nærende.

Bruk: Påføres jevnt i antiktet og på halsen morgen og/eller kveld, etter rens og tonic. Legges under krem.

Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster passer til alle hudtyper/anti-age.

For 30 ml koster den på VITA 595,-

1 er  30 ml for 375,-

2 er 15 ml for 195,-

Produkt 3

 
Ole Henriksen Sheer Transformation Perfecting Crème er så lett i konsistensen at den føles som silke når den trenger inn i huden. Bidrar til å bleke ujevn pigmentering som fregner, aldersflekker og solskader uten bruk av kjemikalier. Gir med det samme næring og ny struktur til huden mens linjer glattes ut. Gir intens beskyttelse mod frie radikaler som hjelper med å forebygge ytterligere skader.

? Kojic Dipalmitate og lakrisekstrakt: Utlikner hyperpigmentering, utjevner hudtonen og forebygger.
? Fruktsyrer/beta-hydroxy-syre: Gjenoppretter hudens struktur og utglatter linjer.
? Superociddismutase: Bekjemper frie radikaler effektivt.
? Ester C-C-vitamin: Antioksidant, stimulerer produksjonen av kollagen.
? E-vitamin: Sntioksidant, virker nærende, helende og gjenoppbyggende.
? Sandeltre, geranium, kulsukker og kamille: Virker lindrende og rensende, gjenoppretter hudens balanse.

Bruk: Rens hud og påfør tonic passende til din hudtype. Bruk morgen og/eller kveld. For best resultat, bruk produktet over Truth Serum Collagen Booster om morgenen og over Invigorating Night Gel om kvelden.

krukke 50 gr hos VITA koster 595,-

Krukke 30 gr selges for 300,-

 

 

Har du spørsmål så send en mail eller stille dem i kommentarfeltet-mail er LinSatori@gmail.com 

 

 

 

littavkobling.blogg.no

08.04.2015 kl.18:37

Har hørt det er super gode produkter, hadde jeg brukt de skulle jeg kjøpt. Men hører jeg noen som bruker de og trenger skal jeg gi en lyd:))

cuskima

08.04.2015 kl.18:41

littavkobling.blogg.no: eg bruker bare noen av produktene og fant ut at da kan eg heller selge de eg ikkje bruker mye rimeligere slik at andre kan enten få sin favoritt eller prøve :D

Så bare gi en lyd du :D

Elin Slåen

08.04.2015 kl.19:01

Jeg bruker Mary Kay fra topp til tå og er veldig fornøyd med det. Men har hørt kun positive ting om Ole Henriksen produktene så hvis jeg noen gang skal bytte ut Mary Kay, så blir det nok å prøve dette, men ikke i denne omgang :)

cuskima

08.04.2015 kl.19:05

Elin Slåen: Eg bruker hovedsaklig økologisk og naturlige produkter,men eg tåler ikkje alle OH produktene da de kan være veldig konsentrerte -og litt av problemet er at eg har voksen hud som oppfører seg yngre....så det er lite for oss i antiage som ikkje også er veldig mye næring i.
Som den collagendråpene er det mange som elsker...men for meg blir den for mye mat likssom ;)

Mary Kay har eg ikkje testet,men eg jobbet for Shine og Oriflame før i verden -sant eg liker veldig godt Yves Rocher som er nok et av mine favorittmerker :)

Elin Slåen

08.04.2015 kl.19:14

Jeg har såvidt hørt om Yves Rocher- er faktisk litt nysgjerrig på det også- men når jeg likevel er så fornøyd som jeg er så gidder jeg ikke bytte- og jeg må bruke alt i en serier, jeg kan ikke blande :P

cuskima

08.04.2015 kl.19:19

Elin Slåen: Åh ja neida eg er sånn at eg skal ha det beste produktet til min hud og det finnes ikkje alltid i samme serie...så da kjøper eg det beste....eg er hudnerd snobb :D:D

Elin Slåen

08.04.2015 kl.19:50

Men jeg er der at en serie jobber sammen, og gir det beste resultatet. Sammensetningen i et annet produkt jobber kanskje ikke godt nok sammen med det andre og det kan jeg ikke ta sjansen på :) He he.. Men jeg har brukt tid på å finne riktig sammensetning her også. På noen produkter må jeg ha for normal til tørr hud, mens på noen andre må jeg ha for kombinert hud. Det er ikke bare lett alltid, men det er jo gøy å prøve :)

cuskima

08.04.2015 kl.20:00

Elin Slåen: Ja noen produkter kan jo kansellerer hverandre eller inneholde ingredienser som ikkje er best sammen-der handler mer on ingrediensene enn selve serien. Alle merker har ett eller flere gode produkter -noen har legendariske som står seg år etter år,mens andre selger bare på navn. Det finnnes ikkje en eneste merke eg har jobbet med som ALLE produkter er like gode-alle produktene kan være gode,men ikkje for alle om du er med.
Ellers er eg jo anal på at det ikkje skal være dyretesting med i bildet så eg sliter endel med Yve Rocher som var crueltyfree før,men siden de selger til Kina og der er det pålagt dyretesting..så Yves Rocher tester aldri,men selger til Kina som der tester......den sitter langt inne. Yves Rocher en kongeserie med fantastiske ingredienser og de planter trær og gjør MYE innen planteforskning og for jorden vår generelt,så det er trist at de ikkje setter ned foten mot Kina .

Elin Slåen

08.04.2015 kl.20:11

Ja, men i en serie så jobber jo produktene sammen- det er ingen som jobber i mot hverandre der, om man kan si det slik. Da gjelder det bare å finne de produktene som passer i forhold til hudtype. Jeg bruker for eksempel:

Rens: Der bytter jeg på mellom normal til tørr hud og den for kombinert hud, siden huden forandrer seg etter årstidene.

Serum med anti aging: Med solfaktor 30- viktig viktig ;) Jeg blir jo brent bare jeg hører ordet sol :P He he..

Øyenkrem med anti aginig.

Fuktighetskrem med antiaging og solfaktor 30: denne passer til begge hudtyper, men om vinteren er det ikke alltid jeg bruker den med solfaktor :P

Foundation primer med solfaktor 15: Man kan aldri få nok solfaktor, tydeligvis :P ha ha..

Foundation for kombinert hud. Noen ganger den til normal hud. Om sommeren bruker jeg mest den for normal hud, siden solen tørker ut huden litt.

Og så klart pudder for å jevne ut foundationen :)

Og utenom det pleier jeg å ta en ekstra skrubb av ansiktet med en grovere skrubb (maks 2 ganger i uken, men sjeldent så mange), hvor man da følger opp med et serum for å gi huden tilbake den fuktigheten du skrubbet bort :)

Det er liksom det jeg bruker til daglig.. Men jeg har samme problem som deg.. Mary Kay tester heller ikke på dyr, men de valgte å gå inn i markedet i Kina. Jeg har kranglet med de om det, men kommer liksom ingen vei :( Men, produktene jeg bruker er produsert i Europa (Sverige, faktisk), så disse er ikke med i prosessen med å teste på dyr, så jeg får bare godta det. Jeg får bare fortsette å krangle, slik at i alle fall jeg får poengtert hva jeg mener om dyretesting. Ingenting annet i huset er testet på dyr, og det er jeg veldig stolt av :)

frodith

08.04.2015 kl.20:14

Jeg har som vanlig aldri hørt om dette merket en gang...Og du lovet jo du skulle titte litt på huden min da vi traff hverandre :-D Det ble det aldri tid til...Du i spranget og alt :-D Neste gang ;-).... kLemmer <3

cuskima

08.04.2015 kl.20:26

Elin Slåen: Eg er helt enig og du er veldig flink med å finne supre produkter som passer din hud. Du kjenner den tydeligvis og vet behovene du har og at hunden endrer seg ved sesongene-de aller færreste vet det:)

Du skrubber ikkje bort fuktighet, bare døde hudceller -men huden er mer mottagelig for serum etterpå da huden er ren og klar for å nyte best av produktene :D Serum er også det som lurer huden lengst til å tro at det er sitt eget :D:D Smarte serumet :P

Mitt problem er at eg som er mye eldre enn deg kan ikkje bruke de generelle antiage prouktene fordi de er for en voksen tørrere hud som mangler spenst og glød. Eg har en fet hud med tørr overhud altså den blir kjapt dehydrert om eg ikkje passer på og da flasser den OG blir fet -supergøy.
Så i fex OH så finnes det INGEN fuktighetskremer som passer min hud,men nattbehandlingen er fantastisk for meg.Eg kan ikkje la være å bruke den for det de andre kremene ikkje passer min hud.
I Emma S bruker eg Enzympeel og Oxygenmaske rett og slett fordi disse to er unike og finnes ikkje i noe annet merke som eg liker,som er cruelty free og innefor min lommebok og som gjør vinduer for de fleste hudtyper.
Eg bruker EmerginC dagkrem,men var nå tom og testet ut etpar forskjellige kremer,men de er for tynne eller for tykke,blir for blank eller legger seg utepå huden og ruller av. Så eg fant Organics som eg nå tester ut,ellers blir det vel EmerginC igjen,men den er pricey.
Nå da sommeren nærmer seg pleier eg hovesaklig bruker selvbruning i ansitet for å tørke huden bittelitt og da trenger eg ofte ikkje mer enn bare nypeolje ol i ansiktet, even en dagkrem fra Sensilis med 30 spf som er til å sole seg med på stranden også. Sensilis er ikkje økologisk,men en alpha ceutical som jobber i dybden.

Så vi gjør vårt beste :P med de midlene vi har. Og eg føler eg må teste ut nye ting innimellom fordi huden min blir veldig veldig lett lei. Bare i år har eg hatt 2 forskjellige foudations fordi hunden tullet seg :D

Eneste ikkje økologiske og naturlige eg har i hus er WC rens og oppvaskmiddel grunnen til det er eg har elendig immunforsvar og do og det eg spiser av og lager mat med MÅ være rent og økologisk fønker ikkje på de tingene -sorry fisker Ive tried :)
Syns vi begge er flinke eg

cuskima

08.04.2015 kl.20:28

frodith: men du skal jo komme hit i vår så da så :D:D

Syns du har fin hud, føler du behov for noe kjøp en økologisk jojobaolje hos helsekosten, den går til alt. Fjerning av maskara og leppestift også og etter barbering på leggene om du gidd...og til samboeren i ansiktet for å roe huden. Håndkrem-fotkrem,bodylotion..alt unntatt å spise :D

klemmetingene <3

frodith

08.04.2015 kl.20:39

Ha-ha..jeg barberer jo ikke leggene :-D Men en sminkefjerner er fint. Jeg bruker jo mascara innimellom faktisk :-D

cuskima

08.04.2015 kl.20:42

frodith: ja nei eg ser ut som en isbjørnfell på beina så eg må hahaha,men eg visste jo du neppe gjorde :D:D

Elin Slåen

08.04.2015 kl.20:43

Nei, det var så klart det jeg mente- ikke at du skrubbet vekk fuktigheten, men at du gir huden mer fukt etter å ha skrubbet vekk alt det ekle vi ikke vil ha ;) Noen ganger går det litt fort i svingene og da blir formuleringen helt feil :P he he..

Det har tatt tid å finne riktig kombinasjon av produkter, i forhold til tørr og fet hud. P-pillene gjør det ekstremt vanskelig for meg. Jeg har byttet merke to ganger nå bare pga huden. Det er fryktelig irriterende når man bort i mot aldri har hatt en kvise og så skal du se ut som en tenåring plutselig- men jeg fant plutselig en kombinasjon som funker der også :) Krysser fingrene for at det varer. Ingenting er kjedeligere enn å krangle med en hud som ikke vil være som man vil.

Det var ikke bare lett å bytte ut alt av kosmetikk og husholdningsartikler som ikke er testet på dyr. For 2, eller 3 år siden (går i surr med årene) så oppdaget jeg jo at 08% av alt jeg hadde i hus var testet på dyr- i løpet av noen måneder hadde jeg funnet en erstatter for alt, men det tok litt tid føre man kom inn i det fordi ikke alle butikker selger like produkter, så ved krise måtte man så klart gjøre unntak. Men nå gjør jeg aldri unntak, som jeg veit om, i alle fall. Jeg prøver å holde meg unna "nye" produkter som jeg ikke har fått sjekket enda. Men, den ene dagen er jo noe dyrevennlig, men brått har det snudd dagen etter, så man blir jo ikke akkurat klok :/

Vi er veldig flinke, du og jeg :D

cuskima

08.04.2015 kl.20:54

Elin Slåen: Ja og eg sliter med at eg tar medisiner som er nok testet på dyr,men desverre kan eg ikkje velge det bort....da dette er medisiner for livet og derfor er eg enda mer sånn på vaskemidler og andre ting i huset. Eg bruker Ecover vaskemiddel til klær og oppvask,men ikkje maskin.....eg måtte vaske på en og to ganger opp med økologisk vaskemiddel og det ble mye strøm og mye vann istedetfor, Eg kan ikkje vaske opp alt selv for eg har håndeksem så eg bruker oppvaskmaskin hovedsaklig,men bruker tid på å fylle den da eg bor alene nå :)

På Coop har de Ænglamark og Landlord hos Rema er også crueltyfree.

Ellers må man jo bruke pp det man har, dyrene har ikkje mindre vondt selvom du har kjøpt noe feil og kaster det -bedre for naturen og alle om man bruker opp og lærer av feilene..eller gir bort til de som ikkje har så god råd eller noe går også an.
Prøver også å holde meg unna ting eg ikkje vet hva er-sjekker på nett og blogger osv

Samme med hårfarger osv -ikkje nekelt heller fordi eg jobber i VITA og skal vite litt om alt...men nekter å teste ting fra Loreal, Garnier,Maybelline,MaxFactor osv

Elin Slåen

08.04.2015 kl.21:10

Jeg bruker også en del Ecover- liker de produktene kjempegodt, men siden det er litt dyrt, så bruker jeg opp alt av alt føre jeg bestiller nytt og da bestiller jeg mye :) Nå er jeg jo snart tom for alt, bare litt oppvaskmiddel igjen og gulvsåpe.

Ellers går det mye i Soft Style (gamle landlord) og noe fristprice og den typen :) Funker greit. Men Ecover er nok det enete vaskepulveret jeg er fornøyd med- firsprice og rema 1000 og de der er jeg ikke særlig happy med, men det duger. Jeg bader jo ikke i gjørme, så klærne mine er ikke så skitne :P

Ja, har jeg kjøpt noe som viser seg å være dyretestet så kaster jeg det ikke likevel, jeg bare sørger for å ikke kjøpe det merket neste gang :) Kan du forresten si et merke innen hårfarge som ikke tester på dyr?? Jeg finner ingen :/

Medisiner får man jo dessverre ikke gjort noe med, så der kan man ikke ha dårlig samvittighet, eller noe for at man må bruke de. Og har man ting som gjør at man må, så må man jo bare :) Jeg er jo heldig som ikke har noen allergier, eksem, eller noe. P-pillene mine er kanskje testet på dyr- det har jeg ikke sjekket :O SKal snart gå over på noe helt annet, siden jeg er ekspert på å glemme de likevel :P

cuskima

08.04.2015 kl.21:27

Elin Slåen: Ecover og Ecoleaf er best uten tvil og dyrt ja,men best.
Landlord har god håndsåpe til kjøkkenet, eg blir så lett sår av håndsåper.

Herbatints, Tints of Nature, Lagona, Sante, Naturgins er alle cruelty free hårfarger. Lush har også en,men den tar litt tid og er en slags graut du lager,men farger er magisk :D
Alle er naturlige og eller økologiske. Noen i pulverform og noe *vanlige* Som Tinst of Nature hos Helsekost og Naturigin hos Apotek1 og VITA

Elin Slåen

08.04.2015 kl.21:35

Oi, jeg har ikke hørt om noen av de merkene :O Dette må jeg se nærmere på ;)

cuskima

08.04.2015 kl.21:38

Elin Slåen: Eg bruker Tints of Nature og er veldig fornøyd,men planlegger å teste Naturgin da vi ikkje fører TofN på VITA

Laguna er skamdyrt og finnes vel hovedsaklig på nett...men man kan kjøpe ferdigblandet og bare bruke i etterveksten når man trenger...genailt.
Si fra om du lurer på noe :D

Elin Slåen

08.04.2015 kl.21:40

Takk for mange gode tips :D Skal skike ut ved spørsmål :)

Helge

08.04.2015 kl.21:41

Sikkert bra saker for den rette kunden. Søstra mi dreiv min noe slikt en gang men det var kun 1 år tror jeg. Må ha stort nettverk og kundesans skal det lønne seg. Ha en fin aften.

cuskima

08.04.2015 kl.21:43

Helge: Dette er noe som er solgt i butikk -eg kjøpte noen pakkeløsninger,men trenger ikkje alle produktene så derfor selger eg dem som er til overs :D Eg selger ikkje på sånn hjemmeparty eller slik. Og får eg ikkje solgt de er det greit i gave også-då det ordner seg nok :D

ha en fott kveld :D

cuskima

08.04.2015 kl.21:43

Elin Slåen: ok :D

Karoline Johannesen

09.04.2015 kl.09:21

Kjenner i grunn ikke til dette merket. Så navnet for første gang for noen dager siden.

cuskima

09.04.2015 kl.11:59

Karoline Johannesen: ;)


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits