12

Menn rundt hele verden er de vakreste -helt tydelig..gjennomgangstendensene ser ut til å være ganske like....flotte barske menn som tar vare på segselv er det kvinner ønsker....og vi liker alle variantene.....dog Norske menn eller skandinaviske ble ikkje engang nevnt..selvom om genrelt er de ganske så i vinden for tiden......i Hollywood tilogmed :)

 

Anyway feat your eyes ladies...this one is for you......men selvsagt kan menn få ta en kikk også.....her diskriminerer vi ingen :)

 

side2 Trykk på linken

 

Sneak peak her

 

Husk å klikke på linken for å se alle mennene Side2

 

Ha en lazy sunday

12.04.2015 kl.19:33

Jeg likte ikke noen av de???Må jo være rar jeg da;)) Men jeg liker ikke skjegg, ikke langt hår og ikke menn som gjør alt de kan for å vise musklene:) Likte du noen av de? Han fra Mexico var vel kanskje den jeg likte best visst jeg må si en:)

cuskima

12.04.2015 kl.19:45

Anonym: eg er ikkje superfan av de yberglatte hårløse mennene...tenker at stakkars dem som må vokses i huet og ræva....boksavelig talt....ikkje at de må være bjørner altså,men Brazil menn som operer seg er ikkje helt my cup of tea...Nå er disse alle altfor unge for meg om eg skal være ærlig..og eg liker bedre barske menn og styggpene...enn modellvakre...om du forstår....

Syns bare det var morsomt at sånn generelt over hele verden så det ut som alle egentlig likte nesten det samme? eller hva mener du?

Lithanna

12.04.2015 kl.19:57

YEY- Menn og skjegg :D:D

Menn uten skjegg er som data uten internett! ;)

cuskima

12.04.2015 kl.19:59

Lithanna: hihihi :)

var litt variert utvalg her,men syns de fleste av dem var ganske like.....men i varme land var hår helt ut...?

littavkobling.blogg.no

12.04.2015 kl.21:33

Ser jeg ble anonym, skjønner ikke hvorfor:) Pleier jo ikke å skje når jeg kommenterer til deg, jaja:) Hehe, mente ikke at de skal være hårløs:)) Liker ikke langt skjegg som mange har nå siden det er så moderne, og liker ikke langt hår, men de fleste kler jo ikke å være skallet, det er veldig få i vertfall! Så hår må de ha, men liker godt korte frisyrer og ikke for mye skjegg! Var vittig at generelt i verden liker vi samme menn ja:) De må være maskulin, selvsikker og pen på sin måte synes jeg! Er personligheten som gjør folk vakker visst den er bra så skinner dette igjennom og gjør mennesker vakre også!

cuskima

12.04.2015 kl.22:11

littavkobling.blogg.no: skjer ofte med Blogg.no syns eg -det at navnet og linken faller ut.....merkelig

eg HATER sånn Hivju skjegg......hvorfor skal alle se ut som vikinger for tiden? Ikkje har de satt seg INN i å være viking engang...visste du at de hadde kam....og vasket seg HVER uke....lørdag ( laugadagen) og var ofte mer populært blandt damene ute i Europa når de kom dit..for i motsetning til mange andre soldater som ikkje vasket seg.

Ellers ser det ut til at trenden med å fjerne seg fra urmenneske tar helt over..ALLE skal være helt glatt....det er ikkje naturlig for alle.....

Eg er ikkje glad i tatoveringer,men kan like dem på rette person....eg liker ikkje skallete menn, men noen av de hotteste som fins er jo skallet....eg liker ikkje veldig langt hår...men noen av de flotteste mennene er også de med langt hår..så egentlig er det personligheten det handler om....og rastafletter er vemmelig....

Tone Lund

12.04.2015 kl.22:23

Jeg er super fornøyd med min nederlandske kjæreste <3

cuskima

12.04.2015 kl.22:26

Tone Lund: hahaha DET tror eg på fine du......

var ikkje så mange av dem her på listen heller.....men eg vet noen av dem er skikkkkkkkkelig flotte :D
<3

littavkobling.blogg.no

12.04.2015 kl.22:26

Ha ha ja rastata fletter på menn er motbydelig uansett hvor hott de er! Visste ikke det med lørdags vask for vikingene:)

cuskima

12.04.2015 kl.22:30

littavkobling.blogg.no: de må være superhygieniske......ellers er jo rastafletter pr definisjon DØDT hår som sku vært AV i kammen eller hårbårsten

jepp og kam brukte de også...så ikkje bare fluesopp og plyndring :)

Ine Therese <3

15.04.2015 kl.14:54

Herlig videro :) hehe <3 masse fint og se på der :D <3

cuskima

15.04.2015 kl.15:20

Ine Therese: hahahaha ja det var noen :D
<3


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits