6

Litt spesielt å spørre etter organdonasje i et kommentarfelt på blogg?????

Som flere av dere vet skriver eg også for en annen blogg og noen ganger venter kommentarer for godkjenning av dem som skriver innlegget. Eg skrev et innlegg om aluminiumsfrie deodoranter og fikk da denne kommentaren:

 

Comment: 
Attn,
Velkommen til Zealand Health
Har du overvinne interessert i å selge nyrene alle dine økonomiske problemer, Velkommen til SafeMedTrip. Vi tilbyr gratis, uforpliktende støtte for internasjonale pasienter å finne verdensklasse medisinsk behandling i India. Zealand helsetjenester for førsteklasses medisinsk behandling, for eksempel hjertekirurgi, Cancer Care, spinal fusjon kirurgi, sleeve gastrectomy kirurgi, og andre store operasjoner. Zealand Healthcare tilbyr en engangs kostnads- og kvalitetsgevinster fordi det verdensklasse sykehus og globalt trente og erfarne kirurger i hver spesialitet. Enten du er cervical plate erstatning operasjoner, hjernesvulst kirurgi i India, hjerte ventil erstatning kirurgi, eller prostata kreft behandling i India, vi tilbyr støtte og tjenester til omsorg som du trenger for å gjøre det lettere. Vi hjelper deg å finne den beste hjerte -Hospital i India, IVF klinikk i India, eller for å finne den beste kreftsykehus i India. kontakt oss nå på: zealandhealthcare@gmail.com. Lykke Til
Hvis du velger, vil vi hjelpe deg med å planlegge arrangementer, søke om medisinsk visum og gjøre avtaler for oppholdet. Lykke til

Tone Lund

03.06.2015 kl.00:43

Haha xD omg..

cuskima

03.06.2015 kl.01:00

Tone Lund: ja eg mener wtf? er du intressert i å selge nyrene dine for å overvinne dårlig økonomi???? hallo...jeez eg lo litt,men vet jo dette er helt vanlig i fattige land...men å legge dette ut i Norge? Hvem i huleste selger nyrene sine på blogg??

Fromfat2phat

03.06.2015 kl.02:15

Hva i helsike?! Det er så mange galninger der ute, kan ikke fatte det til tider!

cuskima

03.06.2015 kl.02:24

Fromfat2phat: ja nei sant....eg bare what?!!!! køddar du likssom....

Nemi Rebella

03.06.2015 kl.11:01

Ka farsken??? Faan for noe møl! Aaaaargh :C

cuskima

03.06.2015 kl.11:03

Nemi Rebella: ja dette var rimelig på kanten


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits