14

 
Overskriften kan kanskje få noen av dere til å tro at eg nå er Kardashian fan...eller at min nye flamme heter Kim...men det er ikkje helt sånn som det kan virke med engang,men eg har falt pladask og vi kommer til å være sammen lenge vi to :)

For en tid tilbake leste eg mye om å leve sunt og grønt og hvor lite grønn og trygg kosmetikk som fins på markedet-spesielt i Norge og at det som fins gjerne er veldig dyrt fordi det er importert og naturlige ingredienser er dyrt osv. Eg trålte nettet etter gode sider som tilbød hudpleie og farget makeup og testet ut MYE forskjellig med variendere resultat. Mye føler eg ikkje passer min hudtype og det er ofte vanskelig å finne MIN farge i vanlig makeup -og ofte har renere makeup et veldig begrenset utvalg av farger.det er rosa, beige og veldig brun likssom......eh eg er ingen av delene. 

Eg har funnet gode alternativer også,men ingen har likssom.....hva skal eg si....swept me off my feet? Og det vil eg gjerne at makeup skal gjøre. Eg vil elske den om eg skal bytte...ellers kan eg bare bruke opp det eg har likssom. Eg har en veldig vanskelig hudtype som er fet men tørr oppå og det betyr at eg til tiden kan både flasse og være fet...ikkje litt blank som noen av dere føler dere er,men GLINSENDE blank og flasse....samtidig og gjerne samme sted.

Eg bytter makeup og hudpleie gjevnlig for elles blir huden kranglete og i perioder blir eg MØKK lei fordi noen fungerte i går og ikkje i dag osv

I en sånn irriterende periode drev eg jo og søkte som sagt og fant et innlegg hos en søt jente eg leste bloggen til før som heter Ida Holm  og der ble eg introdusert til Kim cosmetics av Kim4u.....eg ble SÅ nysjerrig og måtte vite mer og lære mer og prøve ut.....

For hva skuer mine himmelblå.. - som da er mørkegrønne i utgangspunktet...men who cares....JO dette!!

 

 

 

!!!!!!NORSK NATURLIG  MAKEUP AV KVALITET!!!!!!!!

 

Er litt usikker på om du helt klarer å skjønne hvor flott dette er så eg skal forklare.

Norsk naturlig makeup, laget hjemme i Norge med full kontroll over produksjon og ingredienser.

Hvert produkt er testet og sjekket til det tilfredstiller ALLE krav til kvalitet,utseende,lukt,holdbarhet osv. 

Utrolig godt utvalg i farger som kan kle alle typer hudtyper og hudtoner -både til ansikt lepper og øyne og kinn

Vegetariske -ikkje veganske da det brukes bivoks i leppeproduktene

og best av alt......de fønker -der er

SUPERGODE!!!!

 

Eg bestilte sporenstreks en haug med produkter og testet ut. 

 

Mine krav til foundation er at den er like pen hele dagen -det er vanskelig,men ikkje umulig....problemet for meg har vært å finne rett farge og cruetly free produkt -før har eg vært nødt å godta at fargen ikkje var helt match til min hudtone for å få ønsket resultat

-NULL problem ,her kan du velge og vrake blandt nesten 50!!!!!!!  mineralfoundations -skal litt til om du ikkje finner en HER

og foreløpig finnes det 5 kremfoundations å velge mellom HER

Og du finner blush i mineral og i kremform i et flott spekter HER

For lepper kan du klikke deg inn HER 

Øyemakeup finnes også og det finner du HER

 

 

Som du ser er det utrolig flott utvalg og mye supre produkter med fint fargespekter og gode kvaliteter. For meg er dette utrolig viktig og det er også viktig at det er minst mulig dårlige ingredienser og crueltyfree. her er man garantert det siden alt er laget i Norge :)  Eg har nemlig vært kanin...ja forsøks kanin...for ansiktsrens og fuktighetskrem ....for hos Kim4u testet produkter på hud -mennskehud!! Eg liker de begge to,men dette innlegget skal handle om den fantastiske makeupen.

JIPPIII tenk det da, garantert crueltyfree!!!!

 


Mine favoritter hos Kim4u er så langt er 

Mineralfoundation

 
 

Som tidligeren evnt var eg skeptisk til mineralfoundation ,men testet den ut alikevel og den besto den største styrkeprøven som er en vakt på jobb på VITA under supersterke og varme takspotter som koker oss i hodet hele dagen og veldig lett gir meg blank hud i pannen og nesen og området rundt nesen ut mot kinnene på de verste dagene. Eg fikk komplement for huden min av flere kunder og kollegaer og en taxisjåfør  :)

OG i tillegg tålte faktisk mineralfoundation en dag i frisørstolen -da altså var eg solgt!!

Fargen er super og kvaliteten god og prisen er svært god 149,-

 

Kremblush

 
 

Denne bare smører du på med fingrene på kinnbena for et naturlig eller dramatisk resultat alt etter ønsket effekt. 

Nydelige farger og svært god pris 119,-

 

Leppestift

 
Utrolig god leppestift som sitter godt uten å være tørr og gir et nydelig resultat. De eg har prøvd har vært litt matte,så ønsker du de mer glossy må du kanskje ha en gloss utenpå eller velge en av dem med mer glans i. 

Lekre smakfulle farger og god pris 159,-

 

**Eg har betalt for mine produkter selv så min mening er ærlig -noen den uansett ville vært,men for de av dere som er ekstra skeptisk ville eg bare poengtere dette. Eneste eg fikk var hudpleien eg testet ut som kanin :)

 

Eg syns at Kim skal selv få fortelle deg om sin bakgrunn for hvorfor hun ville lage kosmetikk selv.og mer om det kan du lese på bloggen hennes på linken under.

Kim4ubilde Sian_B lånt fra kim4u

Hvor opptatt er du av at det du smører i ansiktet skal være naturlig og giftfritt? Og visste du at mineralsminke faktisk kan beskytte huden din? Mineral Foundation feks, gir deg solbeskyttelse i form av naturlige ingredienser, og roer ned betent og sensitiv hud.

Det er selvfølgelig ikke bare èn ting som hjelper på problematisk hud, og hudens tilstand påvirkes av mange faktorer. Men bruker du sminke og hudpleieprodukter og sliter med sensitiv hud, så hjelper det å bruke noe som ikke irriterer huden din.

Det er flere og flere som får problemer med allergier og overfølsomhet i forhold til produktene vi bruker. Og personlig så slet jeg med rennende øyne og irritert hud som klødde. I tillegg var jeg veldig hoven rundt øynene og i resten av ansiktet når jeg våknet. Den tiden er forbi.

Nå er det selvfølgelig vanskelig for meg å være helt objektiv, det er jo "barna mine" det er snakk om. Men gode tilbakemeldinger, faste kunder og egne erfaringer opprettholder troen på at det går an å lage sminke og hudpleieprodukter med skånsomme naturlige ingredienser.

Og selvfølgelig vil jeg at du skal handle hos meg. Da kan jeg fortsette å lage produkter jeg er stolt av. I tillegg kan jeg få vist at det ikke må koste skjorta å kjøpe noe med kvalitet. 

Takk til alle dere som kjøper produktene mine, og til dere som har gitt meg gode tilbakemeldinger. Og sist, men ikke minst, takk til dere som har kommet med konstruktiv kritikk som har hjulpet meg å gjøre produktene enda bedre. I love u all.

KIM

 

 

 

<3<3<3

Hva syns du-er dette spennende nytt?

Eg håper det for det kommer snart en konkurranse der du kan velge selv hva du vil vinne av mine favoritter så følg med og ta deg gjerne en tur innom hos Kim4u og se hvilke farger du kunne tenke deg :)

 


Makeup By Jenny

11.06.2015 kl.03:05

Wow, imponerende! Ingenting er bedre enn når man finner det perfekte produktet som står 100% til forventningene <3

cuskima

11.06.2015 kl.03:16

Makeup By Jenny: åh så bra at du likte innlegget:) Du som liker så godt litt matte berry fargete leppestifter vil nok like disse veldig godt- men smak og behag selvsagt,eg må bare si hva eg føler. Og eg har ventet så lenge på å fortelle dette -det har bare blitt utsatt pga omstendigheter:)
Eg føler de stå høyere enn til forventningene siden eg egentlig ikkje trodde eg sku like mineralfoundationen. Nå skal eg teste ut den kremete varianten for den er relativt ny og derfor ikkje veldig mange farger enda . Spennende :)
<3

Nemi Rebella

11.06.2015 kl.15:27

Jeg bruker veldig lite sminke... Føler alt blir bare klissete og ekkelt her i varmen :/

Kjenner veldig godt til tørr og glinsende hud samtidig, he he ;) MEN, min kjære mamma kjøpte meg en krukke Glamshine scrubmaske til fleisen, og den funka fjell :)

cuskima

11.06.2015 kl.18:09

Nemi Rebella: Noen ganger kan huden bli som du beskriver i sånn vær som dere har og noen ganger er det pga prduktene man bruker, stress og eller medisiner.
Eg har hatt sånn hud nesten hele livet fra tenårene til nå,litt mindre oljete,men blir ofte blank med feile produkter. Opplevde det ikkje med denne mineralmkakeupen her så eg gleder meg til å teste ut kremen.

Glamshine er en heavy scrub så kanskje trengte du en god peeling :)
Rens, peel fukt og beskyttelse er de tingene som skal til for å holde huden fin :)

dum hud blir ofte ikkje superbra med makeup.....men noen ganger kan det hjelpe litt :)

Fromfat2phat

13.06.2015 kl.23:41

SÅÅ fantastisk!!! Først av alt er jeg veldig glad for at du ikke er en av dem som har falt for Kim K dritet - det er skremmende hvor mange som holder den kvinnen som nærmest en gudinne for dem. Deretter er det bare så ufattelig kult at du har funnet noe så bra som dette og ikke minst at du tipser oss om det - tusen takk!! Åh, dette skal jeg så fullstendig stifte nærmere bekjentskap med:D To svært entusiastiske tomler opp fra min side!

cuskima

13.06.2015 kl.23:45

Fromfat2phat: så bra!!!!
Blir snart konkurranse så da kan du kanskje vinne produkter....sjekk ut siden hennes og så kan du jo tenke litt på det :)

Eg fikk pakke i dag som eg hadde bestilt og eg gleder meg enormt til å teste ut de nye produktene....kremfoundation og lipgloss...blir gøy -skal si hav eg syns om de tingene også,men eg er superfan :D

Fromfat2phat

13.06.2015 kl.23:48

Åh, dette er jeg sikker på at blir mitt nye eneste ene-produkt!! ER så glad for at du skrev om dette ,fining <3

cuskima

13.06.2015 kl.23:55

Fromfat2phat: så bra -eg håper virkelig at du vil like disse produktene like godt som eg har gjort. Hudpleien er også veldig fin,men det at makeupen er SÅ god og helt naturlig er så unikt...sjekker du andre rene makeup serier har de bare noen farger hver og desverre ikkje vært helt der..så Im in <3

Fromfat2phat

13.06.2015 kl.23:59

Jeg liker dem allerede så godt bare med tanke på at de er cruelty-free og at de er mulig å vite mest mulig om på forhånd ved at de er norske og at de testes på mennesker+det du skriver selger dem kjempebra også, synes jeg:) Eneste grunnen til at jeg ikke kunne brukt disse, var hvis jeg reagerte på dem, noe jeg aldri kan tenke meg at jeg vil gjøre - jeg gleder meg til å prøve!

cuskima

14.06.2015 kl.00:10

Fromfat2phat: er 5 vinnere i konkurransen så du har en sjangs ,må bare huske å melde deg på og finne farger du vil ha. Mer info kommer snart:)

Klart reagerer man så gjør man det, det kan man aldri garantere for,men er lite ting som skal irritere her så krysser fingrene for at du tåler de godt :))

Fromfat2phat

14.06.2015 kl.00:12

Så kult, takk <3 Da satser jeg på å lese hos deg når konkurransen skal være, slik at jeg husker det? Meg og min ufattelig dårlige konsentrasjon/hukommelse, vettø!

cuskima

14.06.2015 kl.00:17

Fromfat2phat: blir neste uke så du får bare skrive det opp :D:D

Fromfat2phat

14.06.2015 kl.09:21

Skal følge med!

cuskima

14.06.2015 kl.13:34

Fromfat2phat: så bra :)


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits