4

Nydelige sterke flotte bilder av krigsveteraner

siden dette er et slideshow fikk eg ikkje lastet opp,men du kan se hele serien HER

  

(Dagbladet): For to år siden startet den LA-baserte fitnessfotografen Michael Stokes et bildeprosjekt som i disse dager blir omtalt og diskutert verden over.

Bildene, som viser amerikanske krigsveteraner med amputerte armer og ben, ble først forsøkt lastet opp på Facebook, men gjentatte ganger slettet grunnet deres retningslinjer, og seksjonen som omhandler nakenhet.

- Facebook-siden min har blitt stengt utallige ganger. Man får lov til å se grov mishandling av angorakaniner, men vi man får ikke lov til å ikke se en naken mann fra siden?, sier Stokes til The Independent.

Bildene ble senere lastet opp på fotografens egen hjemmeside, og det tok ikke lang tid før bildene gikk viralt. 

  

- Trist

Serien har blitt omtalt som både «sterk» og «sexy», og ifølge fotografen selv er meningen bak prosjektet å vise veteranenes styrke, samt favne om den kroppen man har, framfor å fokusere på at de mangler ulike kroppsdeler. 

 

- Før jeg startet prosjektet hadde jeg allerede gått gjennom alle bildene jeg kunne finne av folk som har amputert en kroppsdel. Jeg la merke til at de fleste hadde et trist ansiktsuttrykk, sier Stokes til Huffington Post.

- Jeg bestemte meg derfor for at jeg skulle fotografere modellene som jeg gjør med alle mine «vanlige» fitnessmodeller, fortsetter han.

 

Vil ikke svare på kritikk

Therese <3

22.07.2015 kl.23:16

Fantastiske bilder! Syns det er vakker kunst jeg, for det er jo det det er ! :D Jeg ser ikke noe pornografisk over det, for dette er rett og slett vakkert!

cuskima

23.07.2015 kl.00:00

Therese: HELT enig -hvorfor skal folk alltid rakke ned på alt?

Som om de ikkje har NOK problemer fra før ved å tjestegjøre OG bli skadd....så skal folk mene ditt og datt om noe så fantastisk

Fromfat2phat

23.07.2015 kl.15:17

Synes disse bildene var kjempefine og ingenting gale med dem <3

cuskima

23.07.2015 kl.22:41

Fromfat2phat: fantastik vakre...<3


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits