8

Hva i huleste feiler det folk?

Ja...eg er av dem som elsker krabbeklør...men da vil eg jo helst at de andre i familien spiser resten av krabben vi koker....slik at ikkje noe går til spille....

Den nye trenden er nå da altså å rive av krabbeklørene på krabbene og kaste dem ut i havet igjen...er folk FULLLL???????

Hva går det av folk...ja klærene kan vokse ut igjen,men hva skal krabben spise med i mellomtiden og hvordan skal den forsvare seg....herlighet verden er faktisk fullstendig full av komplette idioter!!!!!

FY FAN sier eg!!!

Db.no

Knekker du klørne på krabbene og kaster dem tilbake i havet, bryter du dyrevelferdsloven. Å hensette dyr i hjelpeløs tilstand, slik krabbene blir uten klørne sine, går under samme paragraf som sier at vold og seksuell omgang mot og med dyr er ulovlig.

 Krabbe altså MED klør slik de skal se ut så lenge de lever.....og når du skal spise dem kan du ta av klørene,

ikkje før din tosk!

 frodith

04.08.2015 kl.12:37

Uff, jeg synes det der er helt rått :-( Og det er mange barbariske handlinger i forhold til dyr som skal spises...Grusomt!!

cuskima

04.08.2015 kl.13:01

frodith: ja, hva tenker folk på...skal vi rive av de en arm fordi de kan klare seg med den andre????? er levende dyr dette......joda det er en krabbe....men du kunne like godt tatt den hjem og kokt den og gitt bort resten....for krabbene DØR om de har ingen store klør....de sulter ihjel.....dustefolk!

Fromfat2phat

04.08.2015 kl.16:34

Enkelte folk er så fordømt rasshøl at det gauler! Jeg blir så jævlig sint!

margarites

04.08.2015 kl.18:35

Nå spiser jeg ikke krabber, men folk kan jo ikke rive av klørne før krabben er kokt?! Det er lov å bruke hodet! Og selv om det er en krabbe, så skal man ta hensyn. Men jeg sliter litt med snegler...jeg klarer ikke å klippe dem i to (noe som visst nok er mest humant), og saltvann er seigpining... jeg kaster dem ut av min hage - uten at det løser snegleproblemet :-(

ingerslilleverden.blogg.no

04.08.2015 kl.20:50

Grusomt :( :(

cuskima

04.08.2015 kl.22:29

ingerslilleverden.blogg.no: ja...hva feiler folk?

cuskima

04.08.2015 kl.22:34

margarites: vi liker ulike ting,men du ville vel neppe helle revet av halen på en fisk fordi du likte halen,men ikkje hodet og kastet den ut igjen....
Joda det er en krabbe,men den skal leve og den skal forsvare seg og beskytte sitt område osv....med de bakbena? det går jo ikkje....nei folk tenker jo ikkje.

Du kan sjenke dem.......lage en boks med øl i da blir de dritings og drukner...men du klipper de ikkje :D

cuskima

04.08.2015 kl.22:39

Fromfat2phat: ja nei vet du...tror vi begge er enige her


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits