18

Kinaå gnåle om den perfekte kroppen- den fins nemlig ikkje OG om den gjorde så er symbolet på perfeksjon helt ulikt fra land til land.

Kun 2 ting som går igjen her ser eg, helt at kvinner har langt hår og at de har midje ellers variere størrelse RADIG fra land til land om hva som er perfekt og ikkje.

 

Romania 

Sjekk selv....

Perfekt kroppen i 18 land

 

Nå er dette samme jente bare kroppstypen og vekt og størrelse er endret, samt farge på håret mm.

 

Hva ser du? At folk har veldig ulik smak og at vi ikkje alle liker det samme?

Var det noen overraskelser for deg der, eller var det som du trodde?

Ps ja disse er neppe politisk korrekt for her er ingen mørkhudede så nå får vi nok en runde med rasisme hanglende,men om vi ser forbi det....for det er ikkje budskapet....så er denne artikkelen ganske informativ-vi liker ulike ting og vi er alle vakre og alle har den perfekte kroppen...nemlig sin!

God fredag! 

<3

ladyaugust

21.08.2015 kl.11:37

Ganske rart men flott at så mange land har gått vekk i fra idealet om å være kun bein og skinn spør du meg. Jeg bryr meg egentlig ikke folk må få være slik de er og lykkelige :) Goood helg <3 klæmmings <3

Hanne

21.08.2015 kl.12:19

Jeg er et menneske med en kropp, jeg er perfekt. :) Stusser ikke på fargene jeg da, mer på kjønn. Det er alltid oss damer som blir gransket all over. Trist at det er sånn!

God Fredag skjønne perfekte deg!!

cuskima

21.08.2015 kl.14:02

Hanne: eg har hatt en annen helt lik om menn så eg glemte legge til den linken.....burde gjort det selvsagt for dem som ikkje fikk det med seg :)
Her er det hvertfall en animert kvinne,på den andre er det menn i undertøy,men det rare er at det er likssom ok......vi kvinner er merkelige vesen.

ha en fantastisk fredag fineste du :))

cuskima

21.08.2015 kl.14:03

ladyaugust: helt enig,men eg ville bare vise at folk ikkje tror at Barbie er idealet i hele verden -slik som USA og Norge vil ha alle til å tro. Det finnes nok de som vil se ut som henne,men det fins andre forbilder også :)

klemmerier <3<3<3

Hanne

21.08.2015 kl.14:29

Ahh, ok. Da var det hvertfall lik fordelt på kjønn. Det er bra! :) Vi vurderer hverandre hele tiden, og vi vurderer oss selv. Drømmen er jo å engang bare være fornøyd med seg selv og la andre være seg selv :)

cuskima

21.08.2015 kl.14:41

Hanne: eg føler at folk lager for mye press..og jenter er verst....eg er litt eldre enn deg og tro meg press har det alltid vært, men det virker som jenter ga mer f før....vi snakker om at vi er så selvstendig nå og sterke.....jaha...da eg vokste opp syns eg det omtrent aldri var noen med prestasjonsangst, depresjoner,gikk på dietter med mindre de hadde en sykdom da.....eller drakk lightbrus og var opptatt av hva alle andre måtte mene om dem til enhver tid.
Folk var mye flinkere å være individuelle syns eg.....selvomd et fantes klikker og grupper kunne man alikeve finne segselv...midt i alt. Og mobbing....var det veldig lite av i min oppvekst....eg opplevde mobbing,men eg brydde meg ikkje..så da ga de opp...
Vi er mer sårbare, vi mobber mer.vi sloss mer og er mer sinte....verden er anderledes i dag

Hanne

21.08.2015 kl.15:06

Hehe. Ja, har lagt merke til den utviklingen jeg og. Vi får bare prøve å holde på den vi er oppi alt presset og gi faen i all påvirkning vi møter daglig. Samfunnet er konstant i utvikling, og jeg er nok ikke alltid enig i at alt er like bra.

cuskima

21.08.2015 kl.15:08

Hanne: ja og gjøre våre barn sterke så de tåler den stormen verden er i dag...for Livet er tross alt ganske fantastisk :)

Moving On

21.08.2015 kl.17:55

litt spenennde og se igrunn!

se forskjellene som er så bra og se.

cuskima

21.08.2015 kl.17:58

Moving On: ja det er nemlig ulikeheter og det må folk akspetere og like og godta..vi er ikkje alle laget i en form...

margarites

21.08.2015 kl.18:55

Det burde ikke finnes en ideal kropp. Folk er ulike og det skal vi få lov å være, og alle er like mye verdt! Noen er lange, noen korte, noen tykke, noen tynne, store pupper og små pupper, hofter, rumpe og midje. Vi skal ikke være like, vi skal bare være glad i oss selv. Og ingen har vel fasit på hva som er best? Jeg synes det er viktig at folk ser ulikhetene, og det er alltid noen som skal klage om mørkhudete mangler. (Når Frost filmen kom på kino i USA var det diskusjon og klage på at ingen av personene i filmen var mørke...men så var det kanskje ikke så mange mørke i Norge på den tiden heller som filmen skulle være fra)

cuskima

21.08.2015 kl.22:39

margarites: im with you
eg er heller ikkje for likestilling eg da...men for likeverd..eg vil ikkje viske ut forskjellene mellom menn og kvinner eg vil feire dem! Vi har noe å lære av hverandre og det gjør vi ikkje ved at kvinner blir menn og menn ikkje aner hvordan de skal være fordi *jentene tar over*
Utover det husker du også at press fantes før også...vi er ulike,men folk var flinkere å være ulike før...og mer akseptert.

At folk er av ulik rase er også et skille alle skal på død og liv viske ut....hvorfor....vi er ikkje like, vi er unike...deal with it :D

Text by Tina

22.08.2015 kl.01:29

Har sett de bildene, morsomt å se hvor ulikt idealet er i ulike land! :)

cuskima

22.08.2015 kl.02:33

Tina Markeseth: ja samme *standard* var likssom det som gikk igjen -folk liker ulike ting og når det varierer slik fra land til land så vet vi at det også varierer fra gutt til gutt og fra mann til mann :D feire ulikehetene og bli inspirert av hverandre istedet :D

Elin Slåen

23.08.2015 kl.08:32

Jeg liker at man liker forskjellige ting- noe annet ville vært helt dumt. Noen liker skinn og bein, andre liker at det er litt mer å ta i mens, og det finnes faktisk de som liker at det motsatte kjønn er veldig, veldig, veldig store. Hipp hurra for mangfoldet slik at alle kan finne den rette for seg ;)

cuskima

23.08.2015 kl.13:45

Elin Slåen: helt enig.og så lenge man trives og er lykkelig så hadde verden verst bedre.....verden blir ikkje bedre før fler er mer fornøyd -og det blir de ikkje av å rakke ned på segselv og andre, være negativ og slenge dritt...

hurra for induvidualitet !!!

Elin Slåen

23.08.2015 kl.13:46

Hurra for individualitet ja :D

cuskima

23.08.2015 kl.13:47

Elin Slåen: :)))


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits