12

Hva feiler det folk?????? Heldigvis er det ikkje bare meg som blir sjokkert over at folk er så ufattelig frekke å ta seg slik til rette og tillate seg å innvadere andre mennesker på som dette.

Hvem finner på hjemme hos segselv at guriland hvis denne personen så sånn ut ville hun tjene mer penger....og så endre vedkommende i photoshop og plastre det på FB så *hele verden* kan se?

Det er jo i egennskap AV SEGSELV at disse er kjendiser,med eller uten sine ekstra kilo?

Man blir ikkje pluz size model av å se ut som en piperenser med armer og ben og innover bryst.
Flotte Tess Holliday -her i en forminsket versjon som ser elendig ut siden prosporsjonene er jo helt feil.Filmstjernen Melissa McCarthey fra Bridesmaid bla ser jo ut som en helt annen person,så altså hun ville tjent mer om hun ikkje var segselv? Skikkelig kult å si.

 

Siden fikk 11000 likes før den ble slettet-eg er litt matt siden eg nestt postet et innlegg om å feire at vi er unike og ulike og så kommer eg over noe sånn som dette helt forkastelig!!!!!

 

«Operation Harpoon» understreker sine poenger ved hjelp av emneknaggene #InnerBeauty, #ThinnerBeauty og #SkinnyAcceptance.

sakset fra DB.no og Huffington Post og E uk

 

 

frodith

23.08.2015 kl.13:01

Helt sykt!! At noen prøver å lage plus size-modeller tynne, noen har liksom misforstått helt.. Jeg blir ganske irritert på at de skal rette på folk, når man er fornøyd som man er ... Fint du tar opp sånt <3 Klem

Elin Slåen

23.08.2015 kl.13:01

Jeg skreiv nettopp en litt matt/oppgitt kommentar på en blogg som mente seg på at det ikke var greit å være feit. Og greit nok, det er ikke sunt å være overvektig og alt det der, men det er ikke opp til enhver å fortelle meg hvordan jeg skal leve livet mitt for det om. Ikke at jeg er overvektig, men du skjønner :)

Kan ikke folk bare passe på seg selv, og være fornøyd med at de selv ikke er overvektige. Og, kan de ikke bare være fornøyd med at et sted sitter det noen som liker nettopp dette. I en perfekt verden hadde alt vært så mye bedre ;) he he

cuskima

23.08.2015 kl.13:40

Elin Slåen: folk bestemmer jo selv...er jo ulike grunner til at man ahr forskjellig størrelse....noe er sykdom, gener, medisiner eller rett og slett anlegg....eg kjenner mange familier der alle er tynne og en ikkje er det -det er jo en grunn...og ikkje alle spiser 10 000 kalorier på McD hver dag heller.
Å være sunn er alltid best selvsagt,men ikkje alle tynne er sunne heller....så det er ikkje en mal.
Folk må slutte å bestemme over andre og å si at sånn og sånn skal man se ut.....helt tullete......

cuskima

23.08.2015 kl.13:43

frodith: selvom de ikkje var fornøyd med segselv så har jo ingen med å gjøre sånn.
Det er utrolig frekt og helt respektløst....går ikkje an engang.
Takk for at du sier det :)
klemmeting <3

Hanne

23.08.2015 kl.19:38

Haff... Jeg blir matt! Er ikke en liten jente selv, men velger å se på meg som frodig og heit likevel. Hadde noen prøvd å endre på bilder.. Dæven, det hadde blitt månelyst og stjerneklart i midten av Juli! Noen har virkelig misforstått!!

cuskima

23.08.2015 kl.22:09

Hanne: ja dette er faktisk toppen av noe av det frekkeste eg har hørt om...

og eg kunne ikkje la være å lage et innlegg om det rett og slett fordi det er så overveldende og invaderende...går faktisk ikkje an å føle en ahr rett til å endre på folk fysisk...

Hanne

23.08.2015 kl.22:25

Bra du gjorde det, slike ting trenger å komme opp og frem i lyset..

cuskima

23.08.2015 kl.22:28

Hanne: ja...vi kan faktisk ikkje akseptere sånt

lisbeth

24.08.2015 kl.09:44

Helt utrolig. Folk må få se ut som de vil. Det er forskjellige årsaker til overvekt, alt kan ikke skyldes maten. Men hva med det motsatte, de som ikke klarer å legge på seg? Det blir aldri tatt opp. Undervekt kan også være farlig.

Ha en superfin dag :-)

Klemmer

cuskima

24.08.2015 kl.13:14

lisbeth: enig med deg folk er så frekke og nei undervekt snakkes ikkje om på samme måte -det får man bare slengt i trynet,,,,,,med at du spiser ikkje nok etc

Det beste er å være sunn,men trivselsvekt for de forskjellige er ikkje den samme....min søster er ganske sunn og hun har alltid vært større enn meg-min lillebror har vært en strek kun siste årene han la på seg....pappa -min søskens far har vært stynn som en flis helt til de siste 5 6 årene og han er 75...det er ikkje fordi han ikkje spiser...han elsker mat og er med i en gourmetclub...

ha en vakker dag fine du <3 klemmetingene

miastorp

24.08.2015 kl.18:51

Så bra at det ble slutt på den siden! Så mye fokus som det er på utseende er det i hvert fall bra at det reageres på slike sider. Håper virkelig at trenden snur seg og at det blir kult med vanlige kropper! Motebildet har vært altfor ensidig i altfor lang tid.... så noe om at trenden i forhold til puppestørelser er på vei til å endres så kanskje det er tiden for et annet kropssyn snart :-) KLemmer <3

cuskima

24.08.2015 kl.19:24

miastorp: hva i alle verden foregår i folks hoder når de gjør sånn? Hva blir det neste? Obama hadde vært finere med lys hud og rødt hår? eller at Erna sku hatt liposucsion og blitt brunette?

Folk er den de er....og det bør finnes rom for alle -mangolde er jo det som er hele vitsen ellers er vi uniforme og ensformige

klemmetingene <3<3


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits