12

Eg elsker mennesker<3Bergensergenser

25.11.2015 kl.12:08

Å, så utrolig fint gjort! såååå herlig altså <3 blir så rørt av å se sånt ;3

cuskima

25.11.2015 kl.15:57

Bergensergenser: ja denne likte eg så godt -eg er så sippeguri så eg falt jo pladask hahahaha :D

Bergensergenser

25.11.2015 kl.15:58

SV: Ja, men det skjønner jeg godt ;-D

cuskima

25.11.2015 kl.15:58

Bergensergenser: ;)

margarites

25.11.2015 kl.16:15

Så fantastisk! Sånne episoder varmer, og tenk hva det betyr for dem som mottar litt penger fra den hemmelige julenissen :-) Men ... veldig amerikansk :-) Men hvilken rolle spiller det så lenge det gleder :-)

cuskima

25.11.2015 kl.16:25

margarites: vi har NULL kultur for charity her.....når vi gjør lignende ting blir det blpst opp i avisene som en skamplett at vi har folk som trenger det

er så dumt
en journalist skrev han var flau fordi han så en kø med folk utenfor korskirken som fikk mat og ulike ting levert ut......joda vi kan føle oss litt *flau* for at det fins folk som trenger det,mne er da bedre at det fins tilbud enn ikkje? Poenget er faktisk at du skal ha rimelig lite for å FÅ gratis...så noen av dem i grenseland er det verre stilt med, det bare syns ikkje fordi de står ingen steder og får ting.
Hva er så galt med charity? hva er så galt med å hjelpe andre -andre ganger enn ved TV innsamlinger?
Eg tror at de fleste religioner og generell mennskelighet er å rekke ut en hånd og hjelpe dem som vakler og har det vanskelig......du vet aldri -det kunne væt enselv......eg ville heller stått i kø utenfor korskirken og fått mat og klær enn å være uten begge deler fordi det var flaut....
alle kan være uheldige..de som står der er alle i samnfunnet......fra innvandrere til de som ikje hadde en sjags til vanlige mennesker som du og eg....bare med mindre egne midler <3
Vi må gi mer <3

natheless

25.11.2015 kl.19:40

Ja, det er godt å dele med seg om det så er en liten håndstrekning til noen som vi ser trenger det! Delt glede, er dobbel glede!

cuskima

25.11.2015 kl.19:46

natheless: helt enig, vi må hjelpe mer <3

margarites

25.11.2015 kl.22:38

Helt sant. Vi er ikke flinke nok til å hjelpe andre. De som står i kø ved korskirken gjør det ikke fordi de synes det er gøy, de trenger det! Mange av oss har mer enn vi trenger, og vi burde blitt flinkere til å dele. Og det skulle vært lettere å gi bort ting man ikke selv bruker lengre. Nettopp ens egen boblejakke i feil farge vil være gull verdt for en som fryser. Her tror jeg faktisk amerikanerne er flinkere enn oss, det føltes sånn når jeg bodde der borte. Det var liksom ikke vanskelig å finne steder som tok imot helt brukbare ting folk ville kvitte seg med.

cuskima

25.11.2015 kl.22:45

margarites: eg tror i UK var det mer vanlig å være veledig og de tok det med seg til USA. De andre som kom over hadde kanskje det i kulturen sin-her er vi for rike.....derfor vi kjenner på skam...helt tullete....eg har pakket ned 5 poser med klær og ble nedrent med folk på finn.no som vil ha....eg vil helst gi til en familie med barn så det fins flere muligheter blandt de som kontaktet meg. Det eg derimot ikkje vil er at de skal bare ta alt og selge videre...selvom eg ikkje burde bry meg...er bare at dette sku ikkje tjenes penger på.

Eg får endel ting av en venninne som handler mye på nett og får feil størrelse....eg er ikkje flau.....eg er suerglad. hun har god smak og eg har ikkje så stor inntekt at eg kan bare handle i hytt i dynevær....og hun er flink å finne ting eg liker som eg ikkje aner hvor hun finner hahaha :D

Er ikkje vanskelig å finne folk her heller,men eg opplever ofte at noen bare vil ha alt uansett. Eg har ofte gitt bort....og samme dame kontaktet meg på hver eneste annonse..men glemte hvem eg var..og at hun allerede hadde klaget på hva eg ga bort....hallo?

Fromfat2phat

26.11.2015 kl.04:12

Ååååh, hjertet!!!!! Smilet mitt går omtrent hele veien rundt nå - hjertelig takk for at du delte denne, vakreste deg:D

cuskima

26.11.2015 kl.15:42

Fromfat2phat: denne smeltet meg helt også.....fler sku gjort sånn.
Frank Mohn fex......ikkje bare støtte brann likssom....

klememtingene nydelige du <3


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits