6

Det er ventet århundrets snøstorm der borte. Jonas.....litt bibelsk skal det være i en storm som regnes for å være episk.....

I natt begynte det å snø hos min venn i Maryland -han bor midt i byen -ikkje på landet -motorvei rett bortenfor ham inn til byen.

På terassen har han allerede nå over 1 meter snø og det da på ca 12-14 timer

10 er allerede døde der borte og de går mann av huse for å skufle snøen bort så folk kommer seg frem og ikkje blir sittende fast. Enn så lenge er det kanskje ikkje så iskaldt,men det skal fortsette å snø i 10 timer til er det spådd...

 

Her syter de i avisen i en bitteliten artikkel at folk er Kjosfast i USA -de på flyplassen er hvertfall trygge....de må slutte å lage klagesak ut av ingenting. Dette er jo naturkatastrofe og ingenting Norwegian kan gjøre en dritt med...

Vil du heller komme deg tidligere avgårde med et fly og muligens krasje i luften pga fost på vngene? Eller vil du vente på en av verdens  største flyplasser og kunne handle og spise og ja kjede deg litt,men å være trygg...folk må slutte å syte over ting som betyr null og nix...Naturen styrer vi ikkje!!

Denne stormen er artisk og kommer fra polen og det er bitende vind-dette kan bli skikkelig stygge greier...så folkens send gode tanker til de på USAs vestkyst i dag at de er trygge og uskadet og overlever dette og at ikkje fler mister livet i dette snøkaoset.

 

 

Mental health e-card, depression, anxiety, support

 

 

natheless

24.01.2016 kl.11:27

Prøver bare å skrive inn en kommentar på dette innlegget igjen. Ha en fin søndag.

cuskima

24.01.2016 kl.13:43

natheless: gikk det bedre nå?

natheless

24.01.2016 kl.19:09

Jeg fikk dette svaret fra blogg.no :

Ser du html-koden rett bak "Husk meg"? Den forteller meg at det er

kodefeil i dette designet. Be bloggeier bytte til et annet design og se om det

hjelper.

Aner ikke hvile design du har, men alle her inne kan da ikke ha feil på dette? Merkelig opplegg. :) Men jeg husker å fylle ut navn og adresse nå, for det må jeg visst gjøre hver gang. Ingen husker meg i hvert fall!

cuskima

24.01.2016 kl.19:27

natheless: eg har hatt denne bloggen og dette designet i nesten 3 år....og problemet er jo ikkje bare hos meg

eg må også fylle i navn og adresse hos bloggere også hos deg nesten hver gang eg leser bloggen din. Nå er det jo fler dette skjer med men de pleier ofte skylde på oss istedetfor å finne ut hva som skjer. Sist eg hadde problemer bare sluttet de svare

natheless

24.01.2016 kl.20:04

Jeg føler at de ikke vil ta tak i dette, for det må jo være en megaproblem. Samme hvem jeg er innom er det jo tull nå. Ingen av oss har da bytte design i det siste? Nei, vi får klare oss som best vi kan skjønner jeg. Jeg skriver inn her, og nå begynner jeg å vende meg til at sånn er det bare! :)

cuskima

24.01.2016 kl.20:08

natheless: eg er så lite teknisk at eg har ikkje har skiftet noe ;)


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits