41

1. Eg er elendig på matlaging  eg brenner omtrent vann, eg kan ikkje bake eller lage noe mat, eg er ubrukelig på kjøkkenet og lever nesten bare på ferdig middag og takeaway eller håper noen lager middag til meg. Det beste eg får er youghurt og skyr med frukt og bær til frokost. Ingenting slår en skikkelig sunn frokost og eg føler eg spretter opp av sengen bare for å få spist og kommet i gang med dagen :)

 

***Fleip

Eg er faktisk veldig glad i å lage mat og lage gjerne mat midt på natten for den sags skyld,er det noe eg ikkje kan fordra så er det youghurt,skyr og sånne ting og eg kan garantere deg at siden eg er en nattugle så er eg ikkje så veldig intressert i frokost :D

2. Brian May gitarist fra Queen og eg har vært på samme fest i London etter et show der han spilte noen låter -han er en jordnærfyr  bare med litt rart hår :D

 

*** Fakta 

Min søster har jobbet for We will Rock you showet i 7 år og Brian May kommer ofte til teateret og da det hadde show nr 1000 kom han og trommeslageren og spilte endel av låtene i showet. Etterpå var det fest for hele ensamblet og han avr der også og en veldig hyggelig fyr...eg fikk en god klem i tillegg :) <3

3. Eg er så redd for nåler at eg ikkje engang tør sy på symaskin, eg har kjøpt og solgt eller gitt bort mange symaskiner pga dette problemet. Av samme grunn strikker eg kun med store strikkepinner :) 

*** Fakta

Eg pleide å sy mye før,men så fikk eg helt nåleangst, eg er så pisseredd sprøyter nåler og slikt at eg har solgt 3 symaskiner eg ikkje har turd å pakke ut engang...og en har eg gitt bort :)

 

4. Min største drøm er å hoppe i fallskjerm eller paraglider -tenk så deilig å bare fly avgårde i full fart som en fugl :)

*** Fleip

no frigging way....er du gal? hoppe ut av et perfekt fungerer fly? never!!!

 

5. Laks er favorittfisken eg får om mulig hadde eg spist denne mange ganger i uken-desverre så kan eg bare 2 oppskrifter så det ville blitt kjedelig.

***Fleip

Eg kan ikkje fordra laks eg syns det smaker sølvpapir og aluminiumsfolie - eg elsker torsk <3

 

6. Eg elsker youtube og kan sitte der i timesvis og lære nye spennende ting, høre musikk, høre om forskning,se en film osv. Kan fullstendig miste tid og sted når eg først er der inne :)

*** Fakta

Eg ELSKER youtube og eg tror at alle dere som noen gang har lest min blogg vet at eg har en mega interesse i youtube <3

 

7. Eg er utdannet innen reiseliv og har gått på sekretærskole og jobbet på ulike avdelinger ved forskjellige hotell, bla på Beitostølen, i Hardanger ,i Bergen og i Oslo 

*** Fakta

Eg er fra en resturauntfamilie og eg har utdannelse innen reiseliv, eg har jobbet på en god del hotel og eg har jobbet på mange avdelinger ved ulike hotell :) Eg elsker kundeservice,men eg elsker hud mer så eg er en hudnerd..og derfor er det hud som er mitt hjertebarn, kanskje med unntak av å hjelpe folk..på alle plan :)

8 . Eg er adoptert fra Vietnam og kom hit med fly på Flesland i Bergen der mine foreldre hentet meg sammen med en haug med andre foreldre fra hele Norge som adopterte samtidig. De fikk tildelt en lapp med navn og alder og barnehjem på meg ellers ingen info eller pass da vi var smuglet ut av landet og reddet av etpar frivillig fra Bergen samt en ganske sprø pilot som satte mye på spill for nettopp denne turen.Det står om denne rednigsdåden i avisene fra den tiden.

*** Fleip

Dvs alt dette er sant.....men dette er ikkje MIN sannhet....et fly kom faktisk til Bergen med barnehjemsbarn fra Vietnam og piloten risikerte utrolig mye ved å fly ulovlig uten lov fra Vietnam til Bergen med alle disse barna som fikk nye liv. Mange tror eg er fra asia så derfor måtte eg kaste den inn der ;))

9. Eg har nesten ingen familie,bare datteren min og mine søsken, samt søskenbarn, ellers mine søskens far -så eg låner likssom litt familie via dem siden eg selv ikkje har foreldre besteforeldre eller onkler tanter mm.

*** Fakta 

Dette er som endel av dere vet sant,mine foreldre er borte og eg har oppdradd mine søsken <3

10. Siden eg elsker å bade så er eg en badenymfe og har alltid hatt lyst på dykkersertifikat. Så spennende med alt livet under havets overflate og det å bevege seg litt sånn vektløst nesten nede i vannet. Flyte fritt og nesten være som en del av det hele selv :)

*** Fleip

Eg er veldig klaustrofobisk så tanken på å ha ting i munnen som eg kan få luften min gjennom...og å være under vannet....og kanskje ikkje komme opp når eg vil......wææææ,men eg elsker elsker elsker å se film om live i havet,men ikkje så glad i å se dykkerene hahhaa, rart men sant :)

11. Eg er veldig glad i å gå på ski og er ofte å finne på Geilo der exen min er fra -om sommeren blir det jo endel Hardanger og spesielt på skiskolen i Jondal.........finnes ikkje noe bedre enn snø og sol og ski kombinert -helt magisk :)

*** Fleip

For en frysepinn som meg og som ikkje kan fordra å flagre opp og ned fjellisider og tilogmed med ski på beina så trodde eg at dere visste at eg ikkje elsker dette :D men joda eg er mye i Hardanger, men da helt lengst vekke fra snøen :D

12. Eg har lappen på både bil og MC,men bruker ingen av dem lengre da eg bor så sentralt og syns bil fex er fryktelig dyrt og litt unødvendig for meg - I en peridoe vurderte eg å ta lappen på stor bil så eg kunne bli sjåfør da eg elsker å kjøre bil og se ulike steder :)

*** Fleip

Eg elsker å kjære bil........som passasjer..eg har aldri hatt lappen pga en skade i foten min da eg hadde kjøretimer. I flere år hadde eg problemer med å gå skikkelig på ene foten og kunne ikkje løpe eller sånne ting. Og enda sliter eg med å finne sko. Dette pga dårlig oppfølging og dårlig behandling på en studietur da eg trakket over og slet over et leddbånd i ankelen. Og NOE trenger vi jo menn til :) I ettertid har eg problemer med dybdesynet som og gjør det umulig for meg å få lappen :)

13. Eg har 2 tatoveringer -de betyr egentlig ikkje så veldig mye,eg tok dem meste fordi eg hadde lyst og syns det var en lur ide da eg tok dem :)

**** Fakta 

Ja eg er sykt redd nåler....men eg ser så elending eg er overlangsynt og sliter med å se de små lyse hårene i brynene mine. Så eg bestemte meg da eg mottok et tilbud i innboksen på mailen min og få tatt microblading. Dette kommer i eget innlegg:) Så jo de betyr ingenting -annet enn at eg slipper bry meg om å styre med dem om morgenen:))

 

14. Eg elsker å lese bøker og og har gjerne flere bøker på gang samtidig, en bok i vesken, etpar på nattbordet, en på stuebordet osv. Eg leser mye forskjellig og noen litt vanskelig bøker og  trenger noen ganger avbrekk med en annen type bok. Og handler bøkene om personer man utvikler et forhold til har eg vanskelig for å lese slutten på siste boken i en serie fordi eg er redd slutten ødelegger alt serien har bygget opp :P

*** Fakta

Dette er faktisk sant...eg har en stabel av ca 8 bøker liggene som eg skal lese, holder på med å lese osv..Og eg er helt tullete eg blir så glad i de eg leser om at eg noen gang ikkje vil lese slutten av siste boken :D

 

Hvor mange rette hadde du? Var eg mer galen enn du trodde? Lærte du noe?

 

ønsker deg en magisk helg <3

astmaogallergi

15.04.2016 kl.21:17

9 riktige! Synes ikke det var halv galt. Gikk på en smell på å hoppe i fallskjerm, dykke og motorsykkel lappen og dette ski greiene.. :))

cuskima

15.04.2016 kl.21:19

astmaogallergi: syns du avr flinkeguri eg :D:D:D

dvergpinschere i mitt hjerte

15.04.2016 kl.21:34

Fikk ikke rota meg til å svar på dette..sorry! Men morsomt å les! :-) Syns du virker helt normal! hihih

cuskima

15.04.2016 kl.21:39

dvergpinschere i mitt hjerte: helt ok , bare kjekt at folk syns det er morsomt <3 så bra -takk :))

margarites

15.04.2016 kl.21:34

Jeg er fornøyd - 10 rette. Men jeg trodde kanskje du hadde bil lappen selv om jeg aldri har hørt deg si det. Vet jo at du savner bil - med sjåfør innimellom. Og dermed laksen, jeg tenkte jeg hadde sett pille på instagram men sjekket ikke. Selv liker jeg ikke laks. Morsomt dette her :-)

cuskima

15.04.2016 kl.21:40

margarites: ja nei laks er fælt hahaha,morsomt at vi er enig.eg elsker torsk da.....det er fantastisk syns eg <3
Morsomt med så mange rette!!!! Der ser du du kjenner meg du <3

Elin Slåen

15.04.2016 kl.21:58

Oi. 11 av 14 er jo ikke dårlig da :D

Og det med tatovering visste jeg faktisk ikke i det hele tatt- har aldri sett bilde av deg heller, så det har jeg rett og slett ikke fått med meg, så den var innafor å bomme på ;)

Laksen var jeg som sagt veldig usikker på- noe sa meg at du ikke likte det, men jeg tok sjansen på at jeg husket feil- men da tok jeg jaggu feil :P

Og så trudde jeg faktisk du hadde lappen, men jeg visste du ikke hadde bil. Veit vi har snakket om hvor tungvint det er å ta tre (husker ikke akkurat antall) busser til Ikea for å storshoppe liksom. Men husket visst ikke helt detaljene :P

I alle fall- 11 av 14 er jeg veldig fornøyd med :D

cuskima

15.04.2016 kl.22:11

Elin Slåen: Eg syns det er mange av dere som følger veldig med :) Så gøy!!
Syns du var veldig flink med 11 av 14. Nei eg har ikkje vist bilde av meg,men eg har skrevet om at eg har tatt mciroblading :D Kommer i et eget innlegg :)
<3

Elin Slåen

15.04.2016 kl.22:18

Ja, kjempegøy med alle sammen :D

Blir gøy å lese om for første gang for min del da :D Da husker jeg det til neste gang ;)

cuskima

15.04.2016 kl.22:19

Elin Slåen: :)) så bra :)

spisogspar

15.04.2016 kl.22:28

Så artig innlegg, gøy å bli bedre kjent med deg på denne måten :))

cuskima

15.04.2016 kl.22:31

spisogspar: tusen takk fine du :))) var veldig kjekt å gjøre dette :) <3

Leah Renèe

15.04.2016 kl.23:11

microblading øyenbryn er IKKE tatoveringer mams! :P

cuskima

15.04.2016 kl.23:12

Leah Renèe: vel hun som microblader meg kaller det permanent makeup tatto så.....

cuskima

15.04.2016 kl.23:14

Leah Renèe: http://www.alibaba.com/showroom/tattoo-micrblading-pen.html

cuskima

15.04.2016 kl.23:25

Leah Renèe: sorry slettet svaret ditt by accident.....tok drittlang tid..ikkje fjusk ;P

Hei!

Mye morsomt og herlig fleip/fakta her og jeg lærte litt mere om deg, kjekke du :-)

Spennende å ha så mye med reiseliv å gjøre - og den nåleskrekken din er ikke bra altså!!! Men sånn er det - har man noe man er livredd, så er det ikke enkelt å snu om på det :-)

cuskima

15.04.2016 kl.23:54

Etdiktomdagen: ikkje enkelt å endre nåleangst ,men i går da eg hadde oppdatert micrbladingen ( se eget innlegg) var eg altfor sen for tannlegen...og fordi eg måtte be ham vente hadde eg så dårlig samvittighet at da han sa sitt ned og gap opp måtte eg jo bare.....eg ble jo helt num fra nakken og ut i tungen....men alt var ferdig på 30 minutter...og eg var jo nesten besvisstløs da eg kom hjem....3 ganger bedøvelse i går hahaha..sov sov sov :D

Kjekt du likte det så godt <3

annebe

15.04.2016 kl.23:35

Imponert over meg selv...12 riktige :) nr 12 og 14 hadde jeg feil på...morsomt innlegg :) God natt <3

cuskima

15.04.2016 kl.23:51

annebe: så flink du er -syns du alltid følger med...og er flink å gjette på de ulike quizene :)

Vakre drømmer <3

Tone Lund

15.04.2016 kl.23:46

Satt og leste denne i går, hadde faktisk mye riktig! Koselig innlegg <3

cuskima

15.04.2016 kl.23:54

Tone Lund: så bra du likte den :) var veldig gøy å lage den og se om eg lurte dere <3

Henriette Celin

16.04.2016 kl.00:37

Hadde 4 rette, heheh. Morsomt at du faktisk var på samme fest som han gitaristen OG fikk klem, hehe. Det er kult ;-D

cuskima

16.04.2016 kl.00:38

Henriette Celin: ja kjempegøy, han er en megartig fyr :D

Henriette Celin

16.04.2016 kl.00:39

SV: Så gøy da :-D

cuskima

16.04.2016 kl.00:44

Henriette Celin: min søster har jo jobbet med ham i flere år , han er veldig spennende fyr ,men jordnær og utrolig kul :)

Henriette Celin

16.04.2016 kl.00:50

SV: Så kult da! Og så bra at han er det (:

cuskima

16.04.2016 kl.00:58

Henriette Celin: <3

Min matgale verden

16.04.2016 kl.08:36

Så mye artig knask å lese om deg :) Spretter tidlig opp av sengen for å spise yoghurt, haha da lo jeg. Ja, jeg lærte en del her, og mye kunne jeg fra før :)

cuskima

16.04.2016 kl.13:41

Min matgale verden: ja ikkje sant eg lo veldig da eg skrev det og følte meg litt sånn som en sunn rosablogger tvert hahahaha:D

kjekt at du likte innlegget og at du lærte noe nytt :) ha en beste dagen <3

Moving On

16.04.2016 kl.17:28

Hahaa leste gjennom dette FØR jeg leste det første innlegge.. men flira litt av mye her =D

hadde noen riktige og noen feil! =)

lo godt av hoppe i fallskjerm, for der tror jeg vi to har pratet om før..

og at du hopper opp av sengen for frukosten sin del! haha

cuskima

16.04.2016 kl.17:34

Moving On: hahahaha ja meg sant..eg stuper ut av sengen kl 6 for å styrte nedpå yougurt med musli hahahaha :D

og fallskjerm.....yes..neppe :D:D:D

Moving On

16.04.2016 kl.17:43

Yougurten står på nattorde og bare venter på at du skal fordøye den!! haha

cuskima

16.04.2016 kl.17:47

Moving On: minst ;))

Veronica S

16.04.2016 kl.18:55

Herlig innlegg, ble mer kjent med deg nå. Men noe av dette tenkte jeg selv var fleip og fakta før jeg leste svarene ;)

cuskima

16.04.2016 kl.19:30

Veronica S: Noen av disse tingene vet jo endel av dere selvsagt etter å ha kjent meg en stund,men eg tenkte det var lov å prøve seg :D

bra du likte det!!!

Ha ha.. Litt små gal,.men dert er nok bare slik vi er vil jeg tro... Må le litt. Redd for symaskin nåler.. Vi har alle våre rare fobier skjønner jeg::)

cuskima

18.04.2016 kl.10:02

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: eg er sykt redd ALLE nåler fra tannlegen, blodprøver til venefloner, tynne strikkepinner og symaskinnåler :D:D alt man kans tikke seg på....inkl katktus :D

Jeg har kaktuser, og nåler... Hmm Ikke bra det der.:)

cuskima

18.04.2016 kl.10:49

Vanja Ch. Kvalstad ( Inne: helt sant :D


Skriv en ny kommentar
</div>
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits