29


 

hei fineste dere 

eg er hverken arrogant eller uhøflig som ikkje svarer tilbake når dere  svarer meg på deres egen blogg. Eg får bare ikkje svar fra noen lengre. Fra å ha endel tusen svar fra dere gjennom årene har eg nå 7 svar og de var fra forrige uke

 

Plutselig fungerer heller ikkje når eg kommenter hos dere at bloggnavnet mitt kommer opp ,bare navnet mitt så noen av dere vet jo ikkje engang at det er meg :)

 

Eg håper blogg.no får ordent dette -vi holder på -så please ikkje føl at eg er frekk eller for opptatt, eg prøver å ta meg en runde rundt for å se om eg går glipp av noe og dere må jo fortsette å svare ellers vet eg ikkje om det dukker opp. Dette gjelder altså ikkje kommentarer på egen blogg,men når eg er hos deg og legger igjen et spor og du svarer meg. :)

 

Tusen takk for tålmodigheten <3

29

pga av eg ikkje har korrekt alder på profilen min er eg blokkert på blogg.no sine forsider....

Nå er det jo nesten prinsippsak nå at man hvertfall ikkje vil....

Noen ganger blir eg faktisk helt matt av sånne utrolig firkantete regler....

I grunnen rimelig teit at vi har alder på bloggen vår, kan da vel skrive den i profilen om vi ønsker....spiller det noen rolle?

Eg leser blogger til folk i alle aldre....leser aldri alder når eg leser bloggen.....med unntak kanskje om det står at de er 10 år.....for da er det ikkje alltid så mye å hente likssom.

Mange unge skrive smarte ting, mange voksne skrive teite ting -og omvendt....har alder virkelig så mye si og burde ikkje blogg.no sagt fra før de blokkerte meg fra bloggshouts og forsiden?

 

jaja sparer jo penger på bloggshouts da,men eg ser jo at folk ikkje tror eg skriver noe på lesertallene....de norske varierer,men de utenlandske er helt konstant alltid mer enn 2/3 mer enn norske...og spesielt nå da norske leserantallet har sunket.

Nå skriver eg ikkje for å å ha en haug med lesere,men er jo endel ting eg føler er viktig å dele....og da bruker eg bloggshouts...men men....weird stuff happens

6

 Eg tenkte vi kan hjelpe hverandre....

Hvem av dere har kalender i år på sin blogg, eller kjenner til noen kule kalendere? Eg kommer til å lage en liste i løpet av uken så dere kan følge med og melde dere på så mange dere ønsker :)

 

SÅ hvem har kalendere i år?

20

eg er på jobb -nyt dagen !!!

 6

Eg er ikkje helt i form enda og kommer neppe helt tilbake i fullt bloggemodus før ut i uken,men eg bare MÅTTE dele dette innlegget her med dere.

For det finnes nemlig ikkje bare  blonde sukkerspinn tyggegummirosa bloggere.....uten at det er noe galt med det -vi SKAL ha et åpent rom med plass til alle. Anyway nuff said..... værsågod Tina

 

Kjære feminister

Jeg skulle gjerne kalt meg feminist. Jeg bryr meg om kvinners rettigheter, lik lønn ved likt arbeid og et delt ansvar når det gjelder hjem og barn. Jeg bryr meg om kvinners rett til å bestemme over egen kropp, og lite vekker like mye avsky inne i meg som å høre om voldtekter og seksuelle overgrep. Når jeg hører saker om jentebarn som blir tvangsgiftet til eldre menn lurer jeg på hva faen som er galt med verden, det samme når kvinner steines til døde for hendelser som ikke en gang er en forbrytelse. Likevel vil jeg ikke kalle meg en feminist, fordi jeg ikke klarer å ta sakene dere fronter i media seriøst. 

For en stund siden løp ei jente maraton med menstrasjonsblod rennende nedover lårene, for et par uker siden poserte ei jente med en menskopp opp i trynet mens hun lot blodet renne nedover hendene og denne uken brukte en kunstner sitt eget menstrasjonsblod til å male et bilde av Donald Trump. Alle hendelsene med samme budskap: Vise hvor naturlig menstrasjonen er og bryte ned fordommer om at mensen gjør kvinnen uren slik tradisjoner sier i mange uland. Det er mye som kan sies om dette, blant annet at avføring er enda mer naturlig da det gjelder alle mennesker hele livet og ikke kun kvinner fra ca. 12-50 år. Man ser likevel ikke folk posere med diaré rennende nedover fingrene. Men vekk fra motbydelig bilder i hodet og over til mer seriøse fakta rundt saken. 

De aller fleste er klar over at kvinner menstruerer, og newsflash: De aller fleste bryr seg ikke. De bryr seg ikke med mindre man får det trykket rett i fleisen, som dere så fint har oppnådd. Ingen har noensinne hatt behov for å se andres mennesker eksrementer, om det så er snørr, urin, sæd eller menstrasjonblod. Det er kort sagt ubehagelig. Disse bildene skaper ubehagelige reaksjoner, og gir motsatt resultat av det dere kjemper for. Når det gjelder tankegangen som finnes i noen tradisjoner om at kvinnen er uren under menstrasjon, tror dere vel ikke oppriktig at bildet deres når landsbygda i India eller Pakistan? For å fjerne disse fordommene er det sanitære forhold som må til. Tilgang på toaletter, vann og ikke minst bind og tamponger. Tenk hvilken forskjell dere kunne skapt hvis dere heller hadde laget en innsamlingsaksjon for dette i stedet for å ta selfies med deres egen mens? Jeg bare sier det.
 


For noen måneder tilbake eksploderte det blant mammaer på sosiale medier. Sakene omhandlet gutte- og jenteklær, gutte- og jentefarger og ulike hendelser de mente var seksualisering av jentebarn. Før sommeren ble det ramaskrik om at kjedebutikkene solgte bikinitopper til jenter ned i treårsalderen. Jaha, er det ikke bare å la være å kjøpe den om de plager deg så jævlig tenkte jeg stille for meg selv, før jeg oppdaget at det største problemet dems var at bikiniene kom i sett. Som feministene på 70-tallet brant BH-er, brenner mødre bikinitopper for barn i 2015 (hvert fall ikke langt unna). Jeg har derimot flere løsninger på problemet: Kjøp settet men kast toppen, kjøp en badedrakt eller kjøp en badetruse på gutteavdelingen. Verre er det ikke. Og med tanke på alle de syke menneskene som finnes der ute, ville jeg selv dekket til min unge med både truse og topp på stranda. 

Rundt skolestart ulmet det opp nok en krise. Det var på tide med innkjøp av matbokser, og en mor som var i bokhandelen hadde fått spørsmål om matboksen skulle være til en gutt eller jente. Uhørt! Det ble debattert rundt i diverse forum og kommentarfelt om hvor ille det var at jentenes matbokser var rosa med hjerter og prinsessekroner mens guttenes var grønne og blå med dinosaurer eller tøffe biler. Dette kommer sikkert til å komme som et sjokk for dere, men det er faktisk mulig å kjøpe den grønne med dinosaurer om jenta di ønsker seg det. Og en annen ting: Det er også mulig å bruke matpapir. Så mens norske mødre hyler over matboksfarger og bikinitopper blir norske jentebarn med utenlandsk bakgrunn tatt ut av landet for å bli omskjært og giftet bort. Hvor mange har du sett rope like høyt om det? Nettopp.


Som feministene på 70-tallet brant BH-er, brenner
mødre bikinitopper for barn i 2015. 


Mens du er redd for selvfølelsen til åtteåringen din fordi hun får rosa matboks, får en annen norsk åtteåring kuttet av store deler av kjønnet. Et inngrep stort sett utført uten bedøvelse, som fører til infeksjoner, smerter ved vannlating, smerter ved menstrasjon, smerter ved samleie og så store komplikasjoner under fødsel at både mor og barns liv står i fare. Mens du banner over bikinitopper blir et annet norsk barn giftet bort til sin 20 år eldre fetter og opplever vold og voldtekter daglig, på en liten kropp som egentlig skulle vært ute og lekt. Hva hvis alle kvinner hadde brukt like mye energi på omskjæring og tvangsekteskap som feil farge på matbokser? Hva kunne vi klart å oppnå? Igjen, jeg bare sier det. 

Jenter skal bestemme over sin egen kropp og sin egen seksualitet, men er du som kvinne stolt av kroppen din og stiller opp på framsiden av et manneblad som Vi Menn eller FHM kan du forvente ramaskrik fra feministene. Da undergraver vi det dere har kjempet for. Ødelegger for alle kvinner. Hører dere selv hva dere sier? Hører dere at samtidig som dere kjemper for at kvinner skal bestemme over sin egen kropp skal vi samtidig dekke oss til og skjule vår seksualitet? Hvor finner dere logikken i dette? Det er uendelige ganger mer kvinneundertrykkende å bli tvunget til å kle seg i store gensere som skjuler formene våre enn å frivillig stille opp lettkledd i et magasin for menn. Vår kropp, vårt valg. Hvorfor ikke la kvinner være stolte av kroppene våre og bruke dem til noe postivt? Å oppfordre jenter til å dekke seg til blir som å si det er greit å seksuelt trakassere kvinner som velger det motsatte.

Det er uendelige ganger mer kvinneundertrykkende å bli tvunget til å kle
seg i store gensere som skjuler formene våre enn å frivillig stille opp
lettkledd i et magasin for menn.  


Det som står på agendaen nå er retusjering av bilder i magasiner og reklame. Fordi det skaper et urealistisk bilde av hvordan man skal se ut. Dere roper høyt om at det fører til lavere selvtillig og spiseforstyrrelser hos unge jenter. Og nei, jeg skal ikke si motebransjen er uskyldige innen dette. Men er dere klare over at målgruppen til magasinene dere snakker om er voksne kvinner i 20-årene? Hvis man som 20-åring ikke skjønner at bildene i et magasin er retusjert uten at det står med en minimal skrift under ville jeg si hun har større problemer enn akkurat kroppspress. For det er ikke magasiner og annonser som appellerer til de unge jentene dere snakker om. Det er de nye sosiale mediene. Og det gjør det heller ikke bedre at vi hver dag spyr ut artikler og kommentarer om hvor grusomt kroppspresset er, vi er alle med på å helle bensin på bålet ved å gjøre dette. 

Hvis du noen gang har besøkt instagram vet du hva jeg snakker om. Her flommer det over av perfekte bilder av tilsynelatende helt perfekte vanlige jenter. De er ikke modeller, skuespillere eller popstjerner. De er vanlige jenter i size 0, med thighgap, hipbones og sixpack. Det er vanlige jenter med hylle på hylle med designersko og vesker. Det er vanlige jenter på fjorten som er flinkere til å sminke seg enn de som er 25. Det er vanlige jenter som er så pene at man blir sittende å måpe. Er bildene retusjert? Det kan man ikke vite. Vet en 14 åring hvordan man retusjer bilder? Kanskje, kanskje ikke. Men det er privatpersoner man følger, man føler man kjenner dem, lar seg rive med. Stoler på dem. Har du noen gang søkt opp #ana på Instagram? Her har du et helt samfunn av unge jenter som deler wheight-goals, eplet de spydde opp, målene rundt midjen og hvor tynne lårene dems er. Tror dere ikke dette påvirker unge jenter i en verre retning enn et magasin med overprisede klær basert på en annen målgruppe? Igjen, jeg bare spør. 


Hvilket av disse bildene vil du tro påvirker en usikker 14-åring mest? Det skrevet av andre fjortenåringer eller en moteserie fra Vogue? 

Jeg skulle ønske jeg kunne kalle meg feminist, men så lenge dere skriker over dere om gutte- og jentefarger, mensen og retusjering av bilder klarer jeg det ikke. Så lenge det ikke er 50/50 sjanse for hvem som blir gravid etter et samleie og føder ungen er vi ikke hen. Det vil alltid være forskjeller, så hvorfor ikke kjempe for det som betyr noe i stedet? Kjempe for de viktige sakene? Kjempe mot kjønnlemlestelse, tvangsgifting, vold mot kvinner, sanitære forhold i u-land og propaganda for spiseforstyrrelser. Den dagen det skjer skal jeg stolt kalle meg feminist. Men ikke før. 

8

eg kunne ikkje vært mer enig...og dette er jo en av grunnen til at eg ikkje har annet enn blogg-selvom kanskje instagram hadde vært lurt.....men alt det andre? Neitakk

Eg ønsker meg en hverdag med mer høflighet og respekt og et språk som ikkje kun består av slang og halsnakkete ord og kuttete setninger.

Hjemme har vi alltid lekt med ord og tøyset oss med Engelsk og Norsk og hatt et eget språk innad i familien -som andre har stjålet noen av de, -litt morsmt. Men noen personlige ord tar ikkje fra et helt folk et ordentlig vokabular -om noe så legger det TIL noe.

Eg hærte et intervju med en jente på radioen, eg aner ikkje hvem da dette var på jobb og vi får ikkje alltid med oss alt. Hun fortalte om krig i hjemlandet sitt og at moren måtte rømme med henne på ryggen fra soldater som skjøt etter dem OG traff -både henne og moren.

Dete var egentlig HELT rystende,men var ganske vanskelig å føle at HUN syns det siden hun ordla seg omtrent slik.

 

Ja altså var det noen soldater som lissom ikkje var så veldig greie da og min mor måtte bare løpa avgårde med meg på ryggen lissom og så ble vi lissom jaget og sånn da, ja av de soldatene altså. Ja det var sånn bare tenk på degselv og redde segselv greie.Og så begynte dem lissom å skyte og sånn da og traff oss og min mor bare løp videre, Og det var lisson sånne atte en dame da senere hun så atte det rant blod da vet du nedover skulderen.....

 

 

oeg fikk ikkje høre mer for en ny kunde trengte min oppmerksomhet,men ... det hørtes nesten ut som hun snakket med venninnen sin om atte så han atte så sa hun atte og da lissom veit du da bare gjorde jeg lissom sånn vettu

Egentlig sku eg gjerne visst hva dette handlet om,men altså det fikk eg ikkje. Hun har tydeligvis vært i Norge lenge og er helt integrert for eg visste ikkje hun hadde rømt fra krigen før hun sa det-ingen accent og ingen dialekt,bare bokmålish 

Håper det går veldig bra med henne <3<3

 

Hvordan ble vi egentlig fanget av tommel-monsteret

Så ofte som mulig besøker jeg min morfar og samtalene våre er ofte ganske enveis. På et bra sett altså. Jeg stiller spørsmål, og han forteller. Han bruker ord som har blitt borte med årene, og han bruker dem slik de skulle brukes. «Adjø», «Fjernsynet», og «Kortbukse». Gjerne etterfulgt av et kremt, eller en mine som gjør at jeg forstår at ordet er viktig.

Det er mye å lære av de som har levd litt lengre sa mine besteforeldre alltid, og med det i bakhodet har jeg alltid forsøkt å suge til meg lærdom fra de vise med lang fartstid i bakspeilet..

Det er liksom noe med den tryggheten som roen og erfaring gir. Noe trygt og godt med å vite at det meste vi ser og opplever har vært sett og opplevd også tidligere.

Når tok de sist en drosje når de skulle i selskap fru Hansen

Morfar titulerer naboene sine med etternavn, og tilhørende herr og fru i forkant. Han tar av seg lua i møte med naboer på veien, og treffer han en kvinne som ikke er gift så får hun automatisk tittel frøken etterfulgt av etternavnet. Gammeldags og utgått tenker du kanskje?

Nei, jeg vil si at mye av de gode skikkene og fantastiske ordene som vi hadde her til lands har blitt byttet ut med billig amerikansk hamburger slang, og det blir ikke bedre av at verden snurrer stadig raskere.

Vanlige høflighetsfraser er i ferd med å bli byttet ut med Chatte-språk i verbal form,

Hva skjer a? LOL, WTF, og DOD.

Hun nabojenta som morfar ville kalt frøken Hansen har plutselig blitt en spa kæbe, og naboen fru Fjeld har blitt til MILF. Pappaen i Fjeld familien er en DILF, og sønnen er en Hipster. Som om ikke det er nok er de stort sett alltid Online på IPADS, om de da ikke sitter på Callingen i huset, eller ruller ned til naboen på Segways.

Fjernsynet avgikk med døden for flere hunde-år siden, men det vil ingen ha fått med seg for vi er mer opptatt på Youtube.

Sommerkveldene går vi som regel glipp av fordi vi bare skal Knipse det perfekte Instagram bildet før vi ruller videre, og lykken må selvfølgelig deles på Face, om den da ikke blir Snapchattet med noen tusen følgere i sanntid.

Hva skjedde forresten med gode gamle foto-album? Sånne i imitert skinn som mamma hadde i brune og blå fra det glade 70 og 80 tall med bilder av søster, og meg. Hva skjedde med all den tiden vi hadde til å nyte hverandres selskap?

I 2015 spinner jorden så fort rundt at gleden over en opplevelse er borte så snart en ny opplevelse har fått flere «likes». Gleden over en fantastisk prestasjon er borte så snart en kar på den andre siden av kloden har klart noe enda mer imponerende. Vi ser selvfølgelig denne karens prestasjon via en app, som forteller oss at vi nå er forbipassert.

Hans suksess blir godt dokumentert i både «likes», og «delinger». Sekunder senere er en ny mann best!

Som morfar ville sagt det. Gutten min, det er mye glede i en andreplass. Vinneren han får så mye mas han.

Nei, jeg har, tatt en avgjørelse som jeg skal slite med men like fullt den er tatt.

'Resten av 2015 skal jeg kjøre nett-fri fredag etter arbeidstid.

Jeg skal gjøre ting som folk gjorde før vi ble redusert til en tommel opp eller tommel ned i et tomt sosialt skall av en nett-plattform.

På den måten kan jeg finne tilbake til en tid da mennesker fortsatt hadde en grunnleggende verdi som gjorde at vi behandlet hverandre mer med respekt. Det er flott å dele, men noen ganger deler vi så mye at spenningen i hverdagen blir borte, og da deler vi oss til et mindre respektfullt og sivilisert samfunn.

Det er ikke alltid at sharing is caring.

Ikke del denne bloggen. Bruk tiden med dine nærmeste. Skru på fjernsynet, snakk med hverandre og finn fram kortbuksa. Det er tid til å ta tilbake kontrollen fra tommelsymbolet, og dens djevelske fangenskap.

 

Livet starter nå, og da har vi ikke rom for digitalt  "pølsevev"


Glade gutter & gode venner! - Vi sier ikke "hade" vi sier "Adjø". Alle gentlemenn gjør jo det. Eller var det kavaler det het?

2

Hos meg står det *ukjent feil* når eg prøver å svare på kommentarer.

Har du samme problem hos deg eller er det bare min blogg?

Har restartet maskinen,men hjalp ikkje og øverstg opp står dette; 

Feil ved publisering. Vennligst prøv igjen.

 

 

8 

 Supergod fredag alle dere vakre fantastiske skjønne mennesker <3<3

13

hentet fra Bonanza i BT.no

 

Klokken 21.30:

«Nei, jeg tror jeg går og legger meg jeg. Tar en tidlig kveld i dag. Er så trøtt», sier jeg til mannen.

Jeg reiser meg fra sofaen og bærer den tomme tekoppen og fatet etter kveldsmaten med meg ut på kjøkkenet. Konstaterer kjapt at det ikke er noe plass å sette det fra meg på den overfylte kjøkkenbenken.

 • Hvordan får du tiden til å strekke til og hjemmet til å se perfekt ut? Fortell i kommentarfeltet!

Begynner å rydde. Tømmer oppvaskmaskinen og setter møkkete fat og glass inn. Setter på maskinen og tørker over benken.

Finner frem brød og pålegg og smører matpakke til barna. Leter i skap og kjøleskap etter noe sunt å legge oppi. Finner noen blåbær og et par i hjelkokte egg. Legger matboksene i kjøleskapet.

På vei ut, ser jeg at katteskålen er tom for mat. Sveiper over mat- og drikkeskålene med oppvaskbørsten før jeg fyller på med mer mat og rent vann.

Legger merke til et blåbær som noen har tråkket ned i gulvet foran katteskålene. Væter litt kjøkkenpapir og tørker det opp.

Tar en titt på timeplanen til treningssenteret som henger på kjøleskapet. Lar fingeren løpe over de forskjellige timene og finner et par jeg kunne tenke meg å bli med på. Tenker at jeg bør trene litt mer.

Retter samtidig på et par barnetegninger som henger ved siden av timeplanen.

FOTO: CasaKaos

FOTO: CasaKaos

 • Dette innlegget ble først publisert på casakaos.no

Klokken 22.00:

«Nei, da går jeg og legger meg, jeg», sier jeg til mannen. Han kommer snart han også, svarer han fra sofaen.

Jeg går ut på badet, børster tenner og fjerner sminke. Blir stående og granske ansiktet mitt i speilet. Lurer på hvordan jeg hadde sett ut med Botox, tenker jeg og drar pannen oppover. Drar litt i huden under øyelokkene også.

Begynner å pille på noen svarte prikker på nesa. Finner frem noen bomullspads og går likeså godt løs på resten av de svarte prikkene også.

 • Hvordan får du tiden til å strekke til og hjemmet til å se perfekt ut? Fortell i kommentarfeltet!

Ser at speilet er fullt av flekker. Fisker fram Jiff-sprayen fra badeskapet og litt papir. Tørker av speilet. Tar resten av benken i samme slengen.

På vei ut, oppdager jeg at både vaskemaskinen og tørketrommelen er fulle av klær.

Klokken 22.30:

«Skal bare brette disse før jeg legger meg», sier jeg til mannen og lemper klærne fra tørketrommelen over sofaen. Mannen ser på en eller annen serie på Netflix. Den var pokker så spennende. Jeg blir sittende og se den ferdig etter jeg er ferdig med å brette klærne.

Finner frem tørkestativet og henger opp klærne som lå i vaskemaskinen. For sent å sette på tørketrommelen nå. Dessuten bråker den noe helt hinsides.

FOTO: CasaKaos

FOTO: CasaKaos

Klokken 23.00:

Jeg soper sammen noen leker som ligger strødd rundt på gulvet i stua og legger dem oppi lekekassene til ungene. Samler sammen et par aviser som ligger i sofaen og legger noen skitne sokker i skittentøyet.

Går ut på kjøkkenet og rasker med meg kjøkkenkluten. Drar kjapt over stuebordet.

Henger fra meg kluten over krana på kjøkkenet og kommer plutselig på at jeg glemte å kjøpe spagetti tidligere i dag. Åpner kjøleskapdøra og ser over matvarene. Skriver en liste over det jeg mangler til morgendagens middag. Fører på spagetti øverst.

Da jeg lukker igjen kjøleskapdøra, blir jeg stående og se på planen fra barnehagen. Ser at skoletrollene skal på aldersgruppetur i morgen, mens de andre skal jobbe med vennskap. Det blir fint, tenker jeg og kommer samtidig på at jeg må huske å kjøpe nye regnvotter til Lillemann. Skriver det opp på handlelisten jeg har i hånden.

Går ut til yttergangen for å legge handlelisten i veska. Tar samtidig opp lommeboka og teller over pengene. Ser at Visa-kortet er borte. Kjefter oppgitt på mannen som aldri legger det tilbake på plass.

 • Hvordan får du tiden til å strekke til og hjemmet til å se perfekt ut? Fortell i kommentarfeltet!

Finner Visa-kortet i den tomme handleposen fra handlerunden min tidligere i dag. Sier ikke noe om det til mannen, og svarer bare «ja» når han spør om jeg fant det. Heldigvis spør han ikke hvor.

Klokken 23.30:

Legger Visa-kortet i lommeboka i veska. Setter skoene til ungene, som ligger strødd utover hele gulvet, på plass. Stapper en ullgenser ned i barnehagesekken til i morgen. Ser at Lillesøsters ullgenser er møkkete.

Legger genseren i skittentøyet og lister meg inn på rommet til barna. Finner frem en ny fra skapet.

Setter meg på sengekanten til Lillesøster og ser på henne. Blir sittende en god stund før jeg børster håret vekk fra ansiktet hennes og pakker dyna godt rundt henne. Flytter meg over til storebrors seng og gjør det samme med han.

Legger Lillesøsters ullgenser i sekken hennes. Sjekker om ytterdøra er låst. Går ut i stua og sjekker verandadøra.

Kommer nesten inn på soverommet da jeg hører katten skrape på døra i stua. Går ut igjen og slipper den inn. Går ut på verandaen og roper etter den andre katten uten respons.

Klapper litt på den hjemkomne katten som har lagt seg i sofaen før jeg slukker lysene.

FOTO: CasaKaos

FOTO: CasaKaos

Klokken 00.00:

Endelig i seng. Mannen sover allerede.

Smører hendene med håndkrem og tar leppepomade på leppene. Finner frem nesespray og setter den godt tilgjengelig på nattbordet. Tenker at jeg må gjøre noe med den avhengigheten snart.

Fisker frem mobilen og sjekker mail en siste gang. Tar en snartur innom Facebook, Twitter og Instagram også. Ser at et par av bloggerne jeg følger har lagt ut innlegg i kveld. Leser dem kjapt, og legger igjen en kommentar hos en av dem.

Tar til slutt en kjapp runde på Nettavisen, VG og Dagbladet bare for å sjekke siste nytt. Konstaterer at det ikke har skjedd noe spennende de siste tre timene, men leser likevel tre artikler.

Legger fra meg mobilen og blar et par sider i boka mi. Slukker lyset.

Klokken 00.30:

Gjesper og lurer på hvorfor jeg alltid er så trøtt? Jeg legger meg jo tidlig hver kveld!

19 

 

LadyAugust

 

Hva kan eg si om denne damen og denne bloggen?

Vel den er morsom, og dyp og kreativ og Lady August er en superduper jente, dame <3

 

Hun er sanger og synger fantastisk i bandet sitt In August 

her er sanger Liar and Thief Hun lager de vakreste ordene på de nydeligste krusedullene 

 
og veldig smarte To-Do-lister 

  

og så er det alle de andre detaljene....hun deler fra sin hverdag ,om det er gauper på trappen, eller legebesøk og sykesøstre med nåler , eller hennes besettelse for små snop og Harryturer i Sverige-hennes glimt i øyet når hun kommenterer enten etter du har vært på besøk hos henne eller når hun har vært på besøk hos deg :) Og fodi hun vant kommentaren som traff på min bursdag så ble hun vinneren på linkerunden.  

 

Supermasse gratulerer til skjønne Lady August!!!!

 
 

Kjenner du henne? Hvis ikkje har du en god mulighet i dag :)

 

 

63

Eg så akkurat at antall kommentarer eg har stemmmer snart med tallene i mitt fødselsnummer og tenkte det kunne være litt gøy om eg hadde en linkerunde slik at den som kom med kommentaren som treffer min fødsesldato vinner.

 

yes I Know Im quirky.....men altså kommenterer du og treffer min fødsesldato som kommentar nr XXXXX ja da vinner du :)

 

 

Til alle dere skjønne vakre fantastiske dere -det er altså kommentarnummeret som er likt bursdagen min -du trenger ikkje gjette....du trenger KUN kommentere og havner din på min bursdag da vinner du -veldig enkelt. Jo fler kommentarer eg får jo fortere treffer vi målet.....men alle kan vinne...tilogmed en random kommentar fra en som aldri har vært innom......forhåpentligvis er det en blogger......er det en uten blogg blir det første nærmeste før tallet.

 

 

Ellers vil eg også si at det kommer en vår konkurranse veldig snart....om noe som eg liker godt og syns er veldig spennende 

.

Tidligere vinner får tilsendt sine gevinster snart -ting har blitt litt forsinket ,men rettes snart.

 

Lykke til alle sammen!!

 

30

Eg skriver ikkje treningsblogg...eg leser sjeldent treningsblogger......men i dag da eg sku sjekke blogg.no så var det veldig mye av det sammme som fins der inne. Eg har masse fantastiske blogger eg følger.....men eg har også slettet halvparten av de eg følger fordi det ble mye enveis....og eg liker å se om det dukker opp nye blogger......og det gjorde det i dag....dvs hun ha vært der noen dager......men seriøst en NY person som kan vippe Sophie Elise og Mammatilmichelle og de andre toppbloggerene av toppen? Uten å være tulleblogg....ja da måtte den jo være intressant.....

 

Gina Sophei er en PT som tell it like it is....I love that!!!! hun er 24 og er utrolig smart, morsom og skriver veldig bra.

her er innlegget eg falt for....

http://ginasophiept.blogg.no/1424974914_pt_instagram_og_snn.html

 


PT, instagram og sånn

Som personlig trener blir jeg møtt med endel fordommer, spesielt når det er alkohol i bildet. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har vært på druen, og fått høre; drikker du alkohol?

Ja mastermind, det gjør jeg. Jeg skjønner ikke hvorfor storparten av folk tror at personlig trenere kun trener, jobber, drikker aloe vera vann, spiser tørr kylling og brokkoli. Eller jo, det vet jeg. Alle de tusen bloggene og instagramkontoen her i verden. Og jeg blir like irritert hver gang og vil starte en diskusjon. Men som vi er lært opp; når du blir PT, er du ikke lengre enn enkeltperson. Menneskene rundt deg ser deg som PT med en øl i hånda. Og det er fair det, vi har spesiell rolle. Men la meg også være Gina, Gina som liker å ta seg en fest, Gina som spiser sjokolade og pizza uten å få dårlig samvittighet.

 

For noen uker siden fikk jeg meg personlig trener. Du sa hva?! PTen har PT?? Som personlig trener planlegger man hele dagen, planlegger treningsprogram, øvelser, kostholdsprogram, væremåte, osvosv. Så skal man trene selv da, og da må man også planlegge. Og da er man lei! Rett og slett lei. Så for meg, og jeg vet det er rimelig mange andre Pter også som føler det samme, er det beste å investere i PT som kan planlegge for meg, presse meg og hjelpe meg. Selv Northugen trener ikke selv. For meg er det helt naturlig å ha PT, men for folk rundt meg kan virkelig ikke fatte det. Vi trenger inspirasjon fra andre, lære noe nytt og den beste måten er å ha en PT. Samtidig får jeg også et spark i ræva. Selvom jeg jobber med trening, har jeg hatt mange dårlige treninger, fordi jeg rett og slett ikke gidder hele tiden. Så ja, jeg har PT! Og verdens beste PT også. Så takk Heidi!

 

Jeg er lei av den perfekte verden vi skal leve i, hvor treningstøyet skal alltid være nytt og fresht, sminka må være rett, håret være fint, poseringene må insta på minst inneholde rumpe, pupper, eller mage. Og den poseringen er selvfølgelig innøvd. For de fleste som trener vet hvordan man skal vise kroppen best frem, selvom det ikke viser virkeligheten. DET er ihvertfall det kleineste jeg vet om. Folk som legger ut bilder som overhodet ikke stemmer overens med virkeligheten kun for å få mest likes. Jeg har vært vitne til kommentarer som; øhm, hun/han så veldig annerledes ut i virkeligheten.

 

For all del, jeg syns at man skal være stolt over kroppen sin og gjerne vis den til resten av verden. Men værsåsnill, vis kroppen din hvordan den virkelig er. Jeg blir lei meg når småjentene viser meg instabilder om hvordan de vil se ut. Og beklager til dere som legger ut slike bilder, jeg sier alltid: De fleste bilder er fikset på, ikke ha slike bilder som motivasjon. Og jentene stråler da! Fordi de har et bilde om hvordan mennesker skal se ut, fordi folk jukser så fælt.

Jeg høres sikkert litt sinna ut her, men det er fordi jeg er sinna. Og jeg er absolutt ikke den eneste. Så folk, vær stolt av den virkelige kroppen din. Ikke den kroppen du får flest likes av. Jeg må jo også innrømme at jeg også har stått foran speilet og prøvd å ta bilde av rumpa i beste posisjon, men man lærer. Og det har jeg sannelig gjort. Fikk opp et lys når jeg la ut bilde hvor jeg klarte å vri og vende kroppen slik at rumpa så litt større mens jeg holdt pusten. Kom på jobb, så sa en medarbeider; tenkt til å trene pannekaka idag eller? (pannekaka = rumpa. Aka flat) auch....

 

 

 

 

Hvis dere fortsatt vil jukse på bilder, så har jeg noen enkle poseringer som funker til å lure folket. Enjoy. Og tro meg, dette blir brukt mye.


1. vi starter basic. Venstre side er meg 100% naturlig. Hvis man trekker rumpa litt bakover, strammer låra og drar shortsen litt lengre opp skjer dette. Lårene får det berømte gapen, de ser lengre og slankere ut. FILTER ER VELDIG VIKTIG HER

 

2. Magen. Venstre side naturlig avslappet. Ved å vri ryggen, få det riktige lyset og filter ser magen mindre og sterkere ut. Hold pusten og lat som om noen slår deg i magen. 

 

3. Helhetsinntrykk av mage og bein.  Venstre naturlig med tighsten som glir ned. som den alltid gjør! Dra ned tighsten din enda lengre ned, rumpa bakover, litt til siden og hold hånda di på hofta slik at man skjuler lovehandles. Og filter selvfølgelig! Og hold pusten....4.klassiske rumpebildet. venstre side normal og avslappet. Ta bakre ben bakover, slik at rumpa skvises oppover og bakover, og for guds skyld, HOLD INN MAGEN. 

Og siste bildet. Denne poseringen blir jeg helt matt av. Hvem står sånn til vanlig?? Prøver man å tøye? En ny måte å se om man har vondt i knærne? Ihvertfall. ned på kne, press rumpa sammen, hold inn magen og beveg deg nedover til rumpa popper opp og knærna sprekker av smerter. 

Så hvis du er en av de som har sett disse poseringene og tenkt; Fy søren, for en kropp. Nei, det er ikke kroppen, det er poseringene som gjør kroppen slik. Og som jeg forhåpentligvis har klart å vise, juks og fanteri. 

og beklager til de som føler seg truffet nå og syns jeg er verdens teiteste, sorry mac! Dette er virkeligheten. 

 

32

Eg var veldig overrasket over at 5 av de 11 første bloggerene eg følger var de mest aktive i Norge i dag hahahahahaha

 

 1. Sophieelise
 2. Frodith
 3. Styleconnection
 4. Fashi0ndoll
 5. Annebe
 6. Ladyaugust
 7. Speiltvillingene
 8. Egeo
 9. Krisssy
 10. Maddekk
 11. Kjerstisandnes
2

hahahahaha at eg ikkje har tenkt på dette før????!!!

 

lånt fra http://villminken.blogg.no/1424255139_rik_fosterfar_skes.html?c=1424270913085

 

 

RIK FOSTERFAR SØKES!

Kontaktannonse!

Hei jeg heter Villminken og er eldre en jeg ser ut, jeg ser etter en fosterpappa med tykk lommebok. Det har seg sånn at den rollen står åpen i mitt liv og jeg ønsker å fylle igjen dette trekkfulle stedet med en kjærlig, rik og gavmild mann. Vi kan droppe ride ride ranke og natta nuss. Hoppe rett til at jeg til stadig trenger økonomisk hjelp og ha noen å la frustrasjonen min gå ut over via sms og telefonsamtaler.  En staut kar til å hjelpe meg med ymse shit jeg ikke gidder å sette meg  inn i hvordan jeg gjør selv. Som å skifte lyspærer, skrive av strømmen, bruke snøfres, skifte dekk, klippe plen osv...

 

Jeg kan tilby deg julekort til jul, ringe deg en dag etter bursdagen din og si god påske og mer, mye mer, bortsett fra intimkontakt! en sånn pappa trenger jeg ikke! 

...

Har du et savn etter en datter i ditt liv eller har du tenkt på å få deg en katt? en du kan skjemme bort med penger og gaver ! Og kjenne stor fortvilelse over? Savner noen som klorer deg rett etter du har stukket til litt ekstra. Da syns jeg du skal ta kontakt! 

Siste søknadsfrist 1.mars!

 

Gleder meg til å høre fra deg! 

 

 

#blogg #kontaktannonse #fosterfar

27

 

Eg tenkte det kunne være litt kjekt å kjøre en sånn greie som dette -bare for det :D

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir?
- Fant denne tom i hyllen ( På VITA når noen har stjelt noe må man skrive det opp )

2. Hva har du alltid i vesken?
-Bruker mye mer lommene mine enn vesken, Kleenex med balsam,leppebalsam,busskort,lommebok,nøkler,votter hahaha fulle lommer :P 

3. Hva bestiller du på kafé?
-Te

4. Hvilke nettsider besøker du daglig
-Yahoo.com,Dagbladet.no,VG.no.BT.no.Ba.no Gmail.com og alle bloggene eg leser :D

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
- Varierer hva det gjelder om hvem eg event ringer....men ofte min lillebror,min søster eller datteren min <3

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
-Kvit og turkis

7. Kan du bytte olje på bilen?-kunne nok klart det, er lenge siden eg har gjort det siden eg ikkje har bil ,men joda hadde nok klart det :)

8. Hva har du hatt av kjæledyr? -Ja Haugevis.....katt, undulat  små søskenen og hamster,marsvin,kanin,katt og 3 hundejenter og ja barn ;D

9.  Har du eller har hatt noen piercinger?

 -Har ikkje hatt andre piercinger enn hull i ørene, teller de? I så fall har eg 7 selvom eg bruker stort sett bare 3 av dem til daglig ;)

10. Norge på sitt beste?
- Hardanger <3<3<3 ja og Bergen selvsagt,men Hardanger om sommeren kan nesten få deg til å gråte av lykke <3

11. Hva gjør deg trist?
- misbruk og mishandling av dyr,barn og de svake i samfunnet,hjemme og ute i verden, Urettferdighet som gjør at penger ikkje når frem til de som trenger det ,eller at barn i krig ikkje har noen rettigheter...og at Unicef og alle organisasjonen som sier vi må hjelpe barna faktisk ikkje har så veldig mye de sku sagt i det store og hele,men bare kan slukke branner etterpå...når skadene er skjedd og eller krigen er over....

12. Hva gjør deg glad?
- kjærlighet.....takknemlighet.....familie -både de med blod og etternavn og de som er valgte med hjerte og Sjel altså mine venner <3 Vakre ting som stunder med hundejentene,en perfekt kopp med te ,en god samtale med venner,en spillkveld med familien...ja masse masse ting gjør meg glad :)

13. Hva er drømmejobben din?
- Så lenge eg kan hjelpe så er det den perfekte jobben. Om det er på VITA eller som Lifecoach eller da eg sto i resepsjon på hotell ,som dagmamma eller da eg hadde egen salong

14. Hvem var den siste som gjorde noe spesielt for deg? 
- Datteren min <3

15. Hva var det siste du kjøpte?
- Gikk amok på IKEA i dag hahahaha

16. Liker du kinesisk mat?
- Joda,men ble litt lei....en periode spiste vi for mye kinamat og da ble det likssom litt nok

17. Når var du i kirken sist?
- Når eg reiser pleier eg å dra innom kirker for å kjenne på energien der -syns det er så deilig -spesielt i utlandet :D ) Nei eg er løper ikkje ned dørene,men er noe med atmosfæren)

18. Abonnerer du på et ukeblad?
-Nei ikkje lengre -er ikkje noe vits, eg husker aldri å lese dem hahaha :D

19. Har du noen gang vært i en ambulanse?
- Ja

20. Kan du rulle med tungen?
- Nei må eg kunne det? :P

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen?
- Eg pleier å begynne sent på jobb så eg stresser aldri og vet ikkje hvor mye tid eg bruker sånn egentlig,men kanskje 30-45 minutter?

22. Banner du ofte?
- Om eg blir engasjert eller forbanna...jepps

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?
- Mange kvelder med venninner som barn,men løp som oftest hjem hahahaha.Altfor mange netter, pappe elsket camping i Sweden og Danmark, så eg er allergisk mot telt og sover til NØD i en hytte nå etter tur,men vil helst hjem eller på hotell :P

24. Hvor mange søsken har du?
- 5

25. Hvor mange steder har du bodd?
- OMGAWD vet ikkje.......rundt 20? USA,Hardanger et par ganger, Vestby, Konsvinger fjaksti steder i Bergen -flyttet jo 9 ganger bare de siste 5.5 årene

26. Hva slags utdannelse har du?
- Videregående og endel jobbrelaterte kurs

27. Hvilken kroppsdel er mest fornøyd med?
- generelt fornøyd 

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?
-baken -den er flat HAHAHAHA

29. Er det viktig å feire bursdager?
- Veldig viktig å feire i det hele tatt .alternativet er å være død så man må feire Livet <3 

30. Har du tatt vare på et klesplagg fra da du var liten?
- Huset vårt brant ned da eg var 12 så mye av mine ting fra barndommen røk med da.....men eg har endel ting fra barndommen siden eg hadde to hjem....hos mamma og hos min far

31. Nevn en ting som er irriterende med å blogge?
-Idiot kommentarer.......de som er copy and paste eller reklame for egen blogg......eller de som MÅ slenge dritt.....hva tjener du på det? Seriøst føler du deg bedre når du lukker lokket på Laptoppen etter dagens runde med drittslenging? I såfall trenger du hjelp

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag?
- Ikkje flink nok til å drikke vann desverre.....hater plastflaskevann...æsj......men drikker mye da ca 2-3 liter pr dag 

33. Når legger du deg om kvelden?
- Eg har lakenskrekk og sliter med å komme meg i seng....mellom 1 og 3 er vansligst. Eg er også super kreativ om natten så eg elsker at eg bor en plass der ingen kan høre meg romstere :D

34. Favoritt fag på skolen?
-  Norsk og Historie 

35. Potetgull eller smågodt?
- CHIPS!!!!!!

36. Siste filmen du så?
- Interstellar og I origin

37. Den perfekte vertsgaven er?
- Noe du vet verten/vertinnen setter pris på -konfekt,blomster event vin 

38. Hvor gammel er pappaen din?
- Mine foreldre er borte

39. Har du vært i avisen?
- Ja hahaha morsom story for det handlet ikkje om meg :P

40. Et sitar du liker?
-  Dette står på min mail 

People come into your life for a reason........some for a day..........some for a season......and some for life

41. Favoritt farge?
- Turkis og blågrønne toner

42. Hvem er ditt forbilde?
 Mange....

43. Er du forfengelig? 
 ja det vil eg jo si at eg er:P,men innsiden teller mest mener eg 

44. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til?
-  Ja reise til Maldivene og en roadtrip i USA

45. Har du vært gift eller forlovet?
- Ja det har eg vært

 46. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko?
-  Ingen av delene er favoritter å handle faktisk 

47. Føler du deg ung eller gammel for alderen?
- Eg føler meg som 100 og 14 om hverandre veldig voksen og utrolig barnslig hahaha 

48. Hvilke uvaner har du?
- Eg blir jo sittende halve natten å se serier,eller surfer blogger eller leser bok ,men eg får ikkje lagt meg....ellers er eg ofte litt sent ute, eg rekker ting...men det er på håret :)

49. Det mest romantiske du har gjort?
-  Ikkje noe kommer opp sånn umiddelbart som stikker seg ut...hverdagsromantikk er veldig fint,men eg liker jo det litt spesielle innimellom da :)

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene? 

-Se masterchef Australia som eg har tatt opp på TV

12
11

not........

 

mange blogger sympatiserte med Caroline og mannen da stormen sto på som verst,men seriøst folkens bloggeren Caroline og personen Caroline er to forskjellige personer.

Hun tjener SYKT med penger og har mange faste lesere og tjener på at vi klikker på linker om henne på forsidene av nettavisene og leser alt svadaet rundt hele greiene. Hun har hatt mer dekning i pressen enn Krekar og hele Asylbarna saken. Nesten mer enn sport og IS.pengene renner inn....til tross for at andre annonsører advarer mot å annonsere hos henne pga manglende troverdighet......

 

Damen tjener en månedslønn for å skrive et sponset innlegg.....skal man bli sjalu eller sjokkert? Eg er ingen av delene egentlig....bare litt overrasket over at det finnes så mange som er villig til å betale for at hun skal mene noe om deres produkter og bruke dem.....eller hvertfall late som hun bruker dem....

Anyway eg syns det er unødvendig med alt peset hun har fått som person....hun er menneskelig med feil som alle.......men som en offentlig person har eg ikkje så mye sympati å oppdrive desverre fordi eg føler at det blir veldig mye unnskuldninger og bortforklaringer og ting som skjedde som strengt tatt voksne mennsker i en bransje som påvirker så mange unge ikkje burde ha lov til å get away with likssom.

 

Just saying........

 

sakset fra http://www.ba.no/Krever_m_nedsl_nn_for_ett_blogginnlegg-5-8-18775.html

 

 

10

Lånt fra http://knotmerr.blogg.no/1422961542_tisser_du_i_dusjen.html?c=1422965786809

Hvem er jeg?

Fantastisk å få svar på alt jeg ALDRI har lurt på!

Hadde det ikke vært for Face hadde jeg ikke visst at engelen Castiel holder sin hånd over meg eller at jeg egentlig burde bodd i Florida. Jeg hadde heller ikke visst at jeg er en mann i midten av tyveårene med blå øyne og lyst hår.

Heldigvis vet Facebook dette!

Det var litt lettere å forstå at jeg er en stolt, energisk og uavhengig person som liker å gjøre ting på min måte, men det var en stor overraskelse at jeg hadde vært gift med Jim Morrison i mitt forrige liv. Skikkelig trist at jeg ikke husker noe av det. Spesielt fordi han etter sigende sang for meg hver morgen. Kanskje derfor jeg er så glad i bluesrock?

Det hjelper lite at jeg har en IQ på 126, når jeg ikke kan huske at jeg har møtt en eneste kjendis. Som plaster på såret ville jeg finne meg en ny date. Jeg ønsket meg en voksen mann, men endte opp med Jake Gyllenhaale. Vi var 99 % prosent som skapt for hverandre. Sorgen ble stor da en venninne endte opp med samme mann og selvfølgelig samme prosent!

Da hjelper det lite at jeg er så skarp at jeg blir molekylær. Sjalusi er noe dritt!

Vel, det ble jo en slags trøst at jeg har samme sjel som en Golden Retriever, noe som betyr at alle blir glad av å være sammen med meg. Uansett følte jeg meg litt traumatisert av hendelsen, så jeg bestemte meg for å holde meg unna menn og spise mer grøt. Da ville jeg nemlig leve til jeg blir 109 år. Jeg syntes faktisk det var en bedre løsning, enn å drikke mer vin og kaffe for å leve lenge, for det orker jeg ikke.

Det absolutt positive med å leve i 54 år til uten menn er at det er garantert at ingen vet om jeg tisser i dusjen, noe som faktisk er veldig vanlig. Faktisk like vanlig som å klø seg i nesa og klemme kviser!

Mulig livet mitt blir noe ensomt, men da slipper jeg i hvert fall å jakte på intelligente menn som etter sigende er mindre utro eller forholde meg til STORE menn som er klart bedre elskere.

Skal jeg leve så lenge måtte jeg ta noen grep, så jeg tok av meg Bh-en for å hindre hengepupper. Den informasjonen burde jeg fått for lenge siden. Jeg smører også knallrød leppestift under øynene for å se mer opplagt ut. Egentlig var det kanskje mer nyttig informasjon at barn og hunder er fryktelig dårlige til å leke gjemsel!

Det hadde jeg aldri gjettet!

For ikke å snakke om hvordan jeg skiller plommen fra hviten med en tomflaske. Så endelig har jeg som alle andre en tom colaflaske i kjøkkenskuffen. Jeg må jo holde tritt med tiden.

At jeg har gjort det meste galt i hele mitt liv er litt trist. Jeg skjønner på mange måter ikke hvordan jeg har overlevd, da jeg har spist både pasta og ris, som har stått mer en urovekkende lenge på benken. Jeg har faktisk også vært så gal at jeg har spist oppskjært løk fra dagen før!

Jeg burde vært død!

Jeg har heller aldri tatt plastikken riktig av rullen, eller kuttet tomater riktig. Jeg er en skikkelig taper på alt, men jeg puster. Dette til tross for at bakteriene florerer i håndklærne mine og at sengetøyet ikke skiftes hver uke!

Egentlig der det et lite under i seg selv at jeg går rundt på to ben! Eller lever jeg kun fordi auraen min er grønn og at jeg sånn egentlig er et vakkert nordlys?

DET hadde jeg faktisk heller aldri gjettet!

Så tusen takk til alle på Facebook!

Endelig vet jeg hvem jeg er!


 

11

sorry..... den ble servert.....på sølvfat

 
29

Fader er det bare meg eller loader svarene dine til kommentarer på bloggen din noe avsindig seint?

Tar jo evig tid å svare noen få kommentarer fordi det små hjulet ruller og ruller og da kan man jo ikkje skifte til kommentarer eller forsiden mens det skjer.

 

Har du det problemet?

 sånn bare ikkje blå eller sort,under der du selv svarer. Dette skjer ikkje på andres blogg,bare på min

 

any clues?

9

gå inn å titt da vel og stem frem beste bilde

Link http://frodith.blogg.no/1412525651_hstutstillingen_2014_.html

 

Høstutstillingen 2014 har åpnet- kom inn og stem!! :-)

 "Hei-hei....jeg er her inne!!! ! Døra er åpen ser du vel!!! Og jeg driver på som jeg pleier... Det er bare å gå inn..... Du finner meg i gangen her...i den nyoppussede foajeen!! Hvis dere samler dere litt innenfor døra her så skal jeg si noe først..... Hallo!!! Kommer dere inn??!! "

 "Sånn der ja...der var DU...og DU ...og DU...Ååååå- hjæælpes så nervøs jeg plutselig ble....  Ikke vant med SÅÅ mye folk her inne liksom...... eh.... *kremt*...*skviiiiik*... (mikrfonlyd)... Ja... *tapp-tapp-tapp*, hører dere meg?... Ja, du der borte gjør det ja....? Da regner jeg med det gjelder dere alle ;-) " 

 

"Hei, ja .... velkommen skal dere være! I år, som i fjor, har det vært ganske stritt og mye å stå i med, for å få åpnet i tide... Det har stadig vært folk på døra her, med bildene sine, og DET er jeg jo BARE glad for, men også i år har jeg hatt mitt svare strev med å jage paparazzier på utsiden. De er sugne på slarv og nyheter... Og gjør alt for å få et godt innlegg de kan sende til Frodiths Avis.... Så innimellom shining av Galleriet, sying av kjoler, opphenging av bilder og laging av champagne, har jeg altså kjeppjaget paparazier... Så NULL lyd-sjekk i år heller.... MEN det er vel ingen konsert dere er kommet for å høre akkurat heller, så det går vel bra....? Tenkte det ja..

I år har antallet kunstnere som er med, slått alle rekorder i mitt lille galleri. Galleri Frodith har hatt mange utstillinger tidligere, og på Høstutstillingen i fjor, bare for å nevne et eksempel, var det 23 ulike kunstnere med .  Men i år topper dette seg altså!! Noe som gjør Galleri-direktør Frodith riktig så lykkelig. 28 ulike kunstnere har vært  innom her med sine fantastiske bidrag i år.. Temaet var som det pleier : Det DU forbinder med høsten. Og det har jeg jammen meg fått.. Det er MAANGE ulike varianter av høst her, og variasjon er bra, det gjør det hele så spennende. Du kan bare glede deg.

Vi har fotoer og tegninger, og alt en høst kan inneholde.

Som dere ser står det litt champagne rundt her, som seg hør og bør en ekte høstutstilling i  Galleri Frodith. Og du som har vært innom før, vet at den er alkolholfri, så du kan trygt kjøre tilbake til jobb eller hjem etterpå. Jeg har alltid  alkoholfritt, for jeg  vil at folk skal ha klare hoder når de foretar avstemningen, Og ikke vil jeg ha søl og griserier rundt på bildene her heller.. Så Galleridirektør Frodith holder dere litt i ørene som vanlig..."

 

"Men nå skal vi kose oss, så jeg vil gjerne utbringe en liten skål for alle kunstnerene som har sendt inn bildene sine. Jeg er så glad for som bare en galleridirektør kan bli!! Det er koselig når folk blir så engasjerte, og det at så mange vil være med, gjør at det blir den beste Høstutstillingen EVER!! Tusen takk til dere!!!


Noen har gitt bilder  titler, og det hadde vært fint å tatt med  det også,men jeg lar bildene tale for seg,fordi det er jo bildene som skal fomidle hva hver enkelt forbinder med høsten. Jeg har også gjort det slik for at det skal bli mest mulig LIKT for alle. At alle stiller på lik linje med hvert sitt bilde. ..Det er  altså 28 flotte kunstverk markert med numrene 1-28.. Dette er fordi det da blir mest rettferdig. Folk som stemmer, stemmer da på bildet, og ikke på en de kjenner kanskje :-) Det blir litt mer anonymisert . SLIK GJØR DU VED STEMMINGEN: 

- Du kan gi  EN stemme , til det bildet du liker best. (altså hver person- EN stemme)

- Du kan gi din ene stemme enten   i kommentar-feltet   ELLER du kan sende din stemme på mail:  frodithsol@gmail.com  ( noen føler for å gi litt mer anonymt :-)

- Du må ha stemt innen kl 24 i kveld (mandag 6. oktober)Jeg har ingen regel om at det ikke er lov å stemme på eget bilde.... Bare vi ikke får 27 stemmer hvor alle har stemt på seg selv... Ha-ha,

Gå bare inn døren til det oransje rommet- så finner du alle bildene. 

Ha en hyggelig vandring der inne- kos deg!  Og kjenner du noen som du synes bør se utstillingen,så send de gjerne hit :-) "

  

 

Kunstverkene

 

1)

 


2)

 


3)

 


4)

 


5)

 


6)

 


7)

 

 


8)

 


9)

 


10)

 


11)

 


12)

 


13)

 


14)

 


15)

 


16)

 


17)

 


18)

 


19)

 


20)

 


21)

 


22)

 


23)

 


24)

 


25)

 


26)

 


27)

 


28)


 

Ha en fin dag! Og ikke glem å avgi din stemme på det bildet du likte best ;-)

Klikk her for å stemme 

Høstutstillingen 2014 har åpnet- kom inn og stem!! :-)

 "Hei-hei....jeg er her inne!!! ! Døra er åpen ser du vel!!! Og jeg driver på som jeg pleier... Det er bare å gå inn..... Du finner meg i gangen her...i den nyoppussede foajeen!! Hvis dere samler dere litt innenfor døra her så skal jeg si noe først..... Hallo!!! Kommer dere inn??!! "

 "Sånn der ja...der var DU...og DU ...og DU...Ååååå- hjæælpes så nervøs jeg plutselig ble....  Ikke vant med SÅÅ mye folk her inne liksom...... eh.... *kremt*...*skviiiiik*... (mikrfonlyd)... Ja... *tapp-tapp-tapp*, hører dere meg?... Ja, du der borte gjør det ja....? Da regner jeg med det gjelder dere alle ;-) " 

 

"Hei, ja .... velkommen skal dere være! I år, som i fjor, har det vært ganske stritt og mye å stå i med, for å få åpnet i tide... Det har stadig vært folk på døra her, med bildene sine, og DET er jeg jo BARE glad for, men også i år har jeg hatt mitt svare strev med å jage paparazzier på utsiden. De er sugne på slarv og nyheter... Og gjør alt for å få et godt innlegg de kan sende til Frodiths Avis.... Så innimellom shining av Galleriet, sying av kjoler, opphenging av bilder og laging av champagne, har jeg altså kjeppjaget paparazier... Så NULL lyd-sjekk i år heller.... MEN det er vel ingen konsert dere er kommet for å høre akkurat heller, så det går vel bra....? Tenkte det ja..

I år har antallet kunstnere som er med, slått alle rekorder i mitt lille galleri. Galleri Frodith har hatt mange utstillinger tidligere, og på Høstutstillingen i fjor, bare for å nevne et eksempel, var det 23 ulike kunstnere med .  Men i år topper dette seg altså!! Noe som gjør Galleri-direktør Frodith riktig så lykkelig. 28 ulike kunstnere har vært  innom her med sine fantastiske bidrag i år.. Temaet var som det pleier : Det DU forbinder med høsten. Og det har jeg jammen meg fått.. Det er MAANGE ulike varianter av høst her, og variasjon er bra, det gjør det hele så spennende. Du kan bare glede deg.

Vi har fotoer og tegninger, og alt en høst kan inneholde.

Som dere ser står det litt champagne rundt her, som seg hør og bør en ekte høstutstilling i  Galleri Frodith. Og du som har vært innom før, vet at den er alkolholfri, så du kan trygt kjøre tilbake til jobb eller hjem etterpå. Jeg har alltid  alkoholfritt, for jeg  vil at folk skal ha klare hoder når de foretar avstemningen, Og ikke vil jeg ha søl og griserier rundt på bildene her heller.. Så Galleridirektør Frodith holder dere litt i ørene som vanlig..."

 

"Men nå skal vi kose oss, så jeg vil gjerne utbringe en liten skål for alle kunstnerene som har sendt inn bildene sine. Jeg er så glad for som bare en galleridirektør kan bli!! Det er koselig når folk blir så engasjerte, og det at så mange vil være med, gjør at det blir den beste Høstutstillingen EVER!! Tusen takk til dere!!!


Noen har gitt bilder  titler, og det hadde vært fint å tatt med  det også,men jeg lar bildene tale for seg,fordi det er jo bildene som skal fomidle hva hver enkelt forbinder med høsten. Jeg har også gjort det slik for at det skal bli mest mulig LIKT for alle. At alle stiller på lik linje med hvert sitt bilde. ..Det er  altså 28 flotte kunstverk markert med numrene 1-28.. Dette er fordi det da blir mest rettferdig. Folk som stemmer, stemmer da på bildet, og ikke på en de kjenner kanskje :-) Det blir litt mer anonymisert . SLIK GJØR DU VED STEMMINGEN: 

- Du kan gi  EN stemme , til det bildet du liker best. (altså hver person- EN stemme)

- Du kan gi din ene stemme enten   i kommentar-feltet   ELLER du kan sende din stemme på mail:  frodithsol@gmail.com  ( noen føler for å gi litt mer anonymt :-)

- Du må ha stemt innen kl 24 i kveld (mandag 6. oktober)Jeg har ingen regel om at det ikke er lov å stemme på eget bilde.... Bare vi ikke får 27 stemmer hvor alle har stemt på seg selv... Ha-ha,

Gå bare inn døren til det oransje rommet- så finner du alle bildene. 

Ha en hyggelig vandring der inne- kos deg!  Og kjenner du noen som du synes bør se utstillingen,så send de gjerne hit :-) "

  

 

Kunstverkene

 

1)

 


2)

 


3)

 


4)

 


5)

 


6)

 


7)

 

 


8)

 


9)

 


10)

 


11)

 


12)

 


13)

 


14)

 


15)

 


16)

 


17)

 


18)

 


19)

 


20)

 


21)

 


22)

 


23)

 


24)

 


25)

 


26)

 


27)

 


28)


 

Ha en fin dag! Og ikke glem å avgi din stemme på det bildet du likte best ;-)

 

klikk her for å stemme http://frodith.blogg.no/1412525651_hstutstillingen_2014_.html

23

og kanskje noe litt spennende kommer snart og begynner i morgen 1 august og avsluttes 14 august

 

følg med

 

Da går eg på jobb, ha en strålende dag

 
 


1519

 

 

Nå blir nettet borte noen dager fremover,men eg har forhåndslaget noen smånnlegg her alikevel og vil kommentere tilbake med engang det dukker opp noe internett :))Ønsker alle deres fantastiske vakre mennesker en fortryllende uke -om du er på jobb eller ferie -vi snakkes plutselig!!!


<3<3

15

stjålet fra fineste  http://tujanka.blogg.no/1403161431_finn_frem_lommetrklet.html

Finn frem lommetørklet!!

Dette er det mest romantiske videoen jeg har sett...

Er visst bare å finne frem mascaraen igjen før jeg går på jobb denne nest siste dagen før ferien.

Klikk på hjertet!

Ps! Vis den til kjæresten din, kanskje han blir inspirert...?

<3

 


(PS! Dette er bare et illustrasjonsbilde. Klikk på HJERTET)

 

For en sånn kjempe lettrørt person som meg så var dette utrolig vakkert,selvom eg ikkje har umiddelbare planer og å få gubben til å fri :)

Kanskje DU blir inspirert?

Uansett et nydelig innlegg fra Tujanka:))

 

Ønsker dere en vakker dag <3

22

Dette er tatt fra en blogg  og deles herved, eg er enig i det meste,men uenig i noen. Har forresten noen egne irritasjonsmomenter som kanskje kommer senere :P

 

http://hvaskjerakine.blogg.no/1402484619_12_hverdagsidioter_ma.html

 

11.06.2014 
13:03

Det finnes noen mennesker vi ikke kjenner eller vet hvem er, men som likevel klarer å irritere likskitten ut av oss! Og det er mange av dem! På toget, på gaten og i butikken. Vi er aldri trygge! Her er 12 hverdagsidioter man helst vil klare seg uten!

 

1. Folk som prøver å presse seg på toget, bussen eller trikken når folk fremdeles er i ferd med å gå av den. 

Det finnes en egen plass i helvete for mennesker som helt blindt prøver å presse seg gjennom en folkemasse på vei ut. Dere er verre enn Hitler! Og for hva? For å få et sete slik at dere kan sitte. Samtidig vil en haug med folk stå og presser skrittet sitt opp i fjeset deres fordi det er så trangt. God plan!

 

2. Menn i singlet.

Ingen kommentar nødvendig her føler jeg. Likevel ser folk med muskler enda verre ut i singlet enn vanlige karer. Gud forby at dere skal ta på dere en vanlig t-skjorte og se bittelitt sofistikert ut. Det er ikke som om bole-armene deres plutselig forsvinner bak all bomullen. De fleste vil fremdeles tro at dere har bulldog og liten tiss.

 

3. Trege fortausokkupanter.

 

Det er ingenting som klør så fælt i fingrene som å blir gående bak trege mennesker. Disse flokkdyrene går i bredden med en hastighet på minus 3 km/h. Det var ille nok før, når det som regel var mødre med vogn eller hundreåringer på sin siste tur, men nå har det kommet noe som gjør alt enda verre, nemlig mobiltelefonen! Folk raver rundt som zombier med trynet ned i skjermen, og tenker ikke over at andre folk faktisk har en hensikt med at de er ute og går.. Som at de vil fremover for eksempel.

 

4. Damer med vogn i butikk.

Som på død og liv skal drasse med seg tvillingvognen sin inn i lokalbutikken som knapt rommer to i bredden fra før av. Deretter er neste fase å stoppe opp ved første hylle og lese seg gjennom alle varene i hele butikken. Og ikke tro at det går radig, dette er ofte samme mafiaen som fra punkt 3! 

 

5. Veganere

Ok, noen er allrighte, men så har du denne underkategorien som på død og liv skal pushe matvanene sine over på oss normale folk! Greit, du spiser ikke dyr, we get it! Man blir ikke martyr av å trykke salater i trynet på andre og insistere på at ingen trenger kjøtt. Skal jeg trykke en biff i fjeset ditt når vi spiser og fortelle om hvor flink jeg er som bidrar med å holde fe-standen nede? 

 

6. Stol-pusheren

Greit, man kan kjøre setet langt tilbake på fly og buss, men kan du gi faen likevel? Hva med å tenke på at det sitter noen bak deg som sikkert også syns det er kjipt å miste følelsen i beina etter fem minutter. Jeg får alltid en bytting foran meg som tror det er helt greit å smelle setet tilbake fordi det er så utrolig beleilig. From the bottom of my heart: Jeg hater dere intenst!

 

7. Motivasjons-sprederen

Jeg skal ikke gå i dybden på dette, men når folk legger ut bilder og sitater med livsvisdom på sosiale medier pleier jeg etterhvert å fjerne de som venn på facebook. Mest fordi de som deler slike ting som regel ikke har orden på livet sitt OVERHODE! Dette gjelder forsåvidt den nyeste trenden med å skrive tre positive ting hver dag også, jeg blir helt satt ut over at halve Norge faktisk gjorde dette. Bææ bææ! Jeg savner statuser fra virkeligheten som: "Ungen har kolikk, gubben er lat og jeg har ikke driti på en uke"

 

8. Permfolk

Jeg har en veldig uheldig vei til jobben. På 500 meter fra bussterminalen går jeg forbi fem tiggere og fire permfolk.. Amnesty, Regnskogfondet, Redd Barna og Røde Kors.. Alle har fått penger og alle maser fremdeles.. Disse krekene som løper etter deg på gata for å gi deg enda et fadderbarn du ikke har råd til. Missforstå meg rett, flere av disse får månedlige bidrag fra meg, men det som plager meg mest er at jeg aldri slipper unna. Kanskje fordi jeg i ren angst ser dem rett i øynene imens jeg prøver meg på en u-sving. Funker dårlig.

 

9. Musikkgnomen på toget.

Det er noe usmakelig med folk som spiller for høy musikk på ørene når de sitter på buss, trikk eller tog. Greit at du vil sprenge trommehinnene dine med Absolut Music (Yes I'm old), men for Guds skyld vis oss andre nåde. Dessuten ville det ikke hjulpet om det var god musikk, for når du får bra låter presset ut via en defekt øre-kanal, tro det eller ei, så er ikke lydkvaliteten prima!

 

10. Folk som ikke kan parkere.

Jeg skjønner at lukeparkering ikke er favoritten hos mange, jeg er selv ikke så fan, så det er ikke det jeg mener. Det som irriterer meg er folk som tar opp mer enn én parkeringsplass med bilen sin. Enten ved å parkere skrått eller bare kjøre full douchebag og parkere midt mellom to plasser, for å unngå uhell. Fordi det er de andre som er tullinger, ikke du.. Really? Jeg syns man skulle få prikker for dårlig parkering. Tre prikker og vips, no car for you!

 

11. Folk som spiser mat på buss/tog

Jeg har medfølelse for at folk er sultne etter skole og jobb, så det er fullt lovlig å ta opp matpakken på vei hjem og slafse i vei, men kunne du ikke kommet på noe annet enn ihjel-kokte egg og gamle sardiner som pålegg? Dette er en norm. Om man skal spise blant andre utenom lunsjtider, ingen fisk, ingen egg og ingen innestengt løk.. Det er egentlig ganske enkelt. Og til gjengjeld, syns ikke folk du er nasty.. Vinn-Vinn!

 

12. Midtlivssyklistene
Det skjer en kjemisk reaksjon i hjernen på mannen når han runder 40. For mange er resultatet at de kjøper seg kondomdrakt og tror de er idrettsutøvere. Av denne eliten, er det igjen noen som samtidig blåser 30 000 kr på en sykkel og legger seg ut i veien. Hovedveien.. Der bilene skal kjøre. Hadde de fulgt fartsgrensen og holdt seg til siden hadde det vært helt knall, men neida. De reiser i flokk, kommer ikke over 20 km/h og sykler i bredden. Samtidig er det bilisten som er tulling om de blir tutet på eller tilsnakket.. For meg er slike fritt vilt, og jeg vil ta deg på døra om du ikke fjerner deg fra veien.

 

 

Har DU egne irritasjonsmomenter? del gjerne :)

9

herlighet folkens eg dauer og ler og hoster om hverandre hahahaha

 her er bloggen hans http://crossfitpappa.blogg.no/

her er innlegget 

Parodien

La meg forklare. Trening er for meg en lysbetont greie, preget av innsats, glede og latter. Jeg har alltid vært opptatt av å finne det morsomme i ting, og kan ofte dra det litt lenger enn de aller fleste. Jeg er en spilloppmaker, ja, kall det gjerne en klovn. Jeg elsker å få andre til å le og finner glede i at de rundt meg har det bra. Samtidig ser jeg på meg selv som en seriøs idrettsutøver, som gjør alt for å nå mine mål. For å klare dette må det være GØY!

Da vi lagde denne filmen skulle det egentlig bare være en intern greie som vi skulle vise for de andre medlemmene av Crossfit46. Vi fant fort ut at flere måtte få lov til å se den. Når det er sagt så er det viktig for meg at budskapet i filmen ikke misforstås. Jeg gjør ikke dette for å drite ut noen eller skape ubehag. Suzanne Svanevik har et helt rått talent og det finnes ikke sidestykke til hva den jenta klarer å få til. I tillegg tar hun seg veldig mye bedre ut i tights enn meg. Hvis ikke du har sett hennes film, så anbefaler jeg at du gjør det først! Den kommer her...

 

Og her kommer min...

 

Det som kanskje er utfordringen til crossfit er nettopp sosiale medier. Det legges ut videoklipp titt og ofte om folk som løfter mangfoldige kilo over hodet, såpass mye at mannen i gata kan bli skremt av tanken. "Åja, her er alle dødsbra trent. Jeg klarer ikke å holde et slikt nivå". Jeg tror det er viktig å "ufarliggjøre" Crossfit. Du trenger ikke være den som løfter tyngst eller mest på kortest mulig tid. Det fine med miljøet i crossfit er at alle er på lag. Uansett alder, vekt, form eller farge så står vi sammen og støtter hverandre for å nå våre mål. Du blir automatisk del av et lag, du vil få resultater, du vil kjenne glede og kanskje viktigst av alt - få følelse av tilhørighet. Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men prøv det ut, gi det en måned, så skjønner du hva jeg prater om.

 

- crossfitpappa

 

 

 

 

17

Her i huset er eg så heldig å få besøk fra både fra USA - min bestekamerat og fra UK -min fineste søster <3

Han kommer nå i kveld,men hun kommer ikkje før 16, så eg blir litt fraværende her inne og kanskje ikkje likse superflink til å kommentere tilbake, men vit at alle dere er viktige for meg og eg lover å lese alle og heller ta igjen senere :)

 

Så alle fantastiske vakre fine dere kose dere masse de neste dagene og så stikker eg innom når eg rekker det <3

Her er blomstene eg kjøpte på Plantasjen forrige kveld -desverre hadde de ikkje Rhododendron inne,men den får komme litt senere.

Beklager at bildene ligger :(

19

Nailed it 
28

Pga manglende interesse ( i dagen og en inni huleste grusom hodepine som bare IKKJE vil gi seg,må eg desverre meddele at)
28

VaniljeogPepper og Høne Pøne driver og reiser hjem til endel bloggere rundtomkring i Norges land og deres reise kan du lese om på linken under og innlegget mitt publisert tidligere.

 

http://cuskima.blogg.no/1397923102_vaniljeogpepper_og_hn.html

 

Husker du fra i går at jentene var så sikker på at eg bodde i en ubåt fordi det svømte haier utenfor vinduet mitt?
Vel du og eg vet jo selvsagt at det de egentlig så var akvariet mitt. Og når Høne Pøne tenkte på hvor tøff VaniljeogPepper var da hun hoppet ned i buret til de ville dyrene så tenkte hun at hun skulle være like tøff og mate haiene -du skjønner eg klarte ikkje heeelt overbevise henne om at de ikkje var små haier hvertfall.....

 

Hun føler seg hvertfall litt tøff her hun sitter med matboksen,men hun kunne ikkje forstå at haiene og de andre fiskene var så glad i maten da den luktet skikkelig ekkelt.

 
Hun hoppet kjapt ned etter hun hadde matet dem og så på at de spiste som om de ikkje hadde spist på ukesvis.

 
 

VaniljeogPepper fortalte meg en hemmelighet hun hadde, at hun var ganske så misunnelig på Frodith som var på helsefarm sammen med venninnen sin for HUN hadde faktisk veldig lyst å gå med meg på SPA.

Så vi to tok en tur på SPA eg og henne og min SPAdag kan du lese om i et eget innlegg.

Hun tok selvsagt både skrubb og maske og massasje og alt mulig,men vi hadde det så gøy at vi glemte å ta bilder, men vi har hvertfall et bilde av henne der hun ligger og kose seg med et digert håndkle på seg og hviler ut etter hennes dag på SPA.
Høne Pøne følte seg så tøff etter å ha matet haiene at hun bestemte seg for å bli bedre kjent med den store farlige løven.

Først litt nølende selvfølgelig,men hun fant veldig kjapt ut at den veldig farlige løven egentlig er den nydeligeTussi og som ikkje er farlig i det hele tatt <3

 Er de ikkje skjønne vel?

 

Og da VaniljeogPepper kom fra SPA med meg ville hun møte den grå Penteren og Villhunden, som egentlig ikkje er noe farlig de heller, det er bare vakre Buffy og skjønneste FendiNydelige er de alle sammen.

Desverre er alle bildene mine på snei,men de ville ikkje rette seg opp, håper du ser at de har vært super travle alle sammen i mange dager.

Nå sover heldigvis alle og det er nye eventyr for VaniljeogPepper og Høne Pøne hos en annen blogger, så dere må følge med og se hvor de dukker opp neste gang.

 

Snipp snapp snute, nå er eventyret her hos meg ute <3

19

Disse to har jo vært andre steder før og det kan du lese om

http://cuskima.blogg.no/1397923102_vaniljeogpepper_og_hn.html

Vaniljeogpepper og Hønepøne stikkord ubåt,ville løver og haitank

spennende? i så fall må du følge med.

Etter å ha hatt en litt for spennende reise fra http://folkogdyriskogen.blogg.no/ kom de til feil postkontor????!!!! og så endelig hit til meg seeeeeent lørdag kveld og sov så søtt at eg hadde ikkje hjerte til å vekke dem. De sov og sov så mye at de var superfulle av energi på søndagen!

 

De begynte med å henge ut i på Costa del Terasse

Og der fant de jammen ut at vi har ville dyr i bur!!!

Og de satte seg jammen på kanten av buret og så ned på de ville for å se nøye på dem

 Plutselig hoppet VaniljeogPepper ned i buret og Løven kom bort og snuste på henne!!!!

Hun lå jo stiv som en stokk og lekte død sånn tilfelle ikkje løver liker døde rotter ikkje sant?

Samtidig følte hun seg veldig tøff og sa til Høne Pæne at hun måtte komme ned også om hun turde.

Hun så jo at den grå Panteren og den sorte og kvite Afrikanske villhunden  ikkje brydde seg så veldig om at hun var der.

Nå er disse ville dyrene mine veldig snille da så eg var ikkje så veldig redd for at noe skulle skje med VaniljeogPepper:)

 

Vel disse to Divaene ville jo selvsagt låne en bikini og sarong og få litt sol på kroppen.

Frodith trodde nemlig hun hadde sendt dem til et sted med snø og kulde,men dette er jo Costa del Terasse med pluss 25 C så de kunne ikkje ha på de varme genserene i solen.

Se så fin hun er i bikinitopp og silke sarong :)VaniljeogPepper ville heller sole seg på ryggen -også hun i bikinitopp og silkesarong og selvfølgelig har de på solkrem!!
Eg tenkte at de kunne svinge seg litt i egget mitt etter de hadde fått nok sol -egget er en en enmannshammock og de koste seg supermasse der :)

 


 

Etter en stund ble de så slitne at de ville inn igjen for nå hadde jo dagen vært litt lang igjen.

Da de kom inn var det jo litt mørkt siden det hadde vært i solen

Og da så de at eg bor i en ubåt!!!! eller hvertfall trodde de det for da de så ut vinduet så svømte det haier utenfor!!! 

De var så facinert av utsikten i ubåten min og de farlige haiene -og da eg sa at de ikkje komme inn så fant de ut at de ville sove på den store deilige puten foran vinduet i ubåten.

 

to be continued......


 

22

Les om tullebukken her http://frodith.blogg.no/1396553538_to_kjente_fjes_.html

Syns de er litt morsomme disse to her så derfor tenker eg at dere som ikkje leser alle disse sine blogger må få følge med hvor de er på tur :)

 

Ønsker dere en superfantastisk første påskedag alle skjønne herlige fantastiske dere <3

 

Og deres forrige besøk hos frøken Fjeldberg her http://frokenfjeldberg.blogg.no/1397048087_rakkerungeneop.html

Nå er de hos Folk og dyr i skogen http://folkogdyriskogen.blogg.no/1397912891_besk_av_hnepne_von_be.html

Bare se på alt de finner på

Besøk av høne-pøne Von Bentasil og vaniljeogpepper :-D

I disse dager har jeg besøk av Høne-Pøne Von Bentasil og vaniljeogPepper. Og det har jammen meg vært tilstander her med disse 2 på besøk :-) Disse har blitt sendt rundtomkring i posten fra sin matmor http://frodith.blogg.no/ . De har reist rundt til hennes bloggvenner med posten i disse påsketider. :-) Før de ble sendt til meg var de på besøk hos Frøken Fjeldberg og koste seg og stelte i stand hjemme hos henne :-)

De har vært med å kutte grønnsaker til marsvinene og fikk hilst på påske kyllingen Fluffy. No de syns var veldig stas. Skravla gikk i ett! De hadde veldig lyst på litt spinat. Særlig vaniljeogpepper. Hun maste og maste.

Til slutt måtte jeg bare la henne få en smakebit :-) Høne-Pøne Von Bentasil var ikke SÅ begeistret, så hun ble sittende pent og pyntelig på plassen sin.

Og plutselig var dem oppe i buret til marsvina, jeg snudde meg bare vekk et lite minutt, og borte var dem. Men jeg trengte bare å gå etter lyden av dem, for skravla går jo i et kjør. Og der var dem oppe i buret. De fikk hilst litt på dem alle.

Så var det full fart opp til maten, da de fant ut at dem var sultene. Noen ordentlige matmonser dette skal jeg si dere!

Her satt de og spiste og koste seg en stund og pratet i vei med marsvinene og spiste seg gode og mette :-)

Plutselig ble det så stille..Så mistenkelig stille..hmmm..Jeg leitet over alt. Til slutt fant jeg dem sammen med den ene katten vår. Og de hadde det fryktelig koselig skal jeg si dere. Vaniljeogpepper ble svært trøtt og kosesyk etter maten. Høne-Pøne Von Bentasil var mer pratsom og kaklet i vei og spurte katten all slags spørsmål. Hvor gammel er du ifra osv :-) 


De fant tonen veldig godt i lag, og fant til slutt ut at de var trette og slitne alle sammen. Stilt ble det og sovnet gjorde hele gjengen. Og det skjønner jeg GODT med det energi nivået der! puuuhuuu...Så legne DET varte! 5 min senere var det igang igjen og turen gikk videre til min nye bamse , som lå her i sofan som en gave fra verdens søteste venninne når jeg kom hjem fra påskeferie <3 Han fikk en litt hard start her hos oss, da det første han får beskjed fra disse energi-bombene om å fly! makan altså! :-) De er jammen noen artige skruer :-)) Jeg prøvde så godt jeg kunne å forklare at han ikke kunne fly, og at han bare var en hund. Høne-Pøne og vaniljeogpepper ble litt lei seg og pilte avgårde videre.

Høne-Pøne ville finne seg et sted å furte litt, men oppi alt styret klarte hun å sette seg fast. Begge var jo selvsagt veldig fra seg og ropte av fulle lunger at dem trengte hjelp. Huff og huff. Men det hele endte bra og vi fikk Høne-Pøne ut til slutt :-)

De ville tilbake til marsvinene igjen, no de fikk lov til :-) Da ble det 2 glade her skal jeg si dere :-)

Det var en liten oppdatering herifra, og som dere sikkert skjønner går de veldig godt overens med dyrene våre og er mye sammen med dem og finner på hyss :-) I dag går ferden demmes videre dessverre. Men først skal vi se film,kose oss og spise pizza. Det kan kanskje bli litt skummelt for dem, men har tilbydd dem å ligge under teppe sammen med meg og at dem kan gjemme seg under teppe hvis det blir for skummelt for dem :-)

Vi ønsker dere en flott påske videre :-)

27

Er ikkje så enkelt og etter 3 timer hos dyrlegen med allverdens undersøkelser som egentlig ikkje sa så mye litt lite søvn og en smart datter som skiftet tastatur på MACen og så lenge eg ikkje ser på tastaturet så går det nok bra -for nesten ingen bokstaver er der de skal være på engelsk tastatur :PP

 

So anyway min veldig lite aktive dag i div kommentarfelt etc går ikkje på manglende interesse vakre mennesker,men mer kapasitet.

Aner ikkje hvordan man laster ned et bilder med MAC da høyreklikking ikkje fønker for meg....så se for dere en med øynene på tastaturet nå,så nå blir det en lur :))

 

Ha en superkveld alle vakre <3<3<3

16

Har kost meg max i dag med besøk hos en venninne <3

Tiden flyr når vi er sammen og vi har kjent hverandre i ååååååååååååresvis.

Fikk lasagne til middag og jordbær til dessert og masse te <3

Og vi er begge lesehester og bytter bøker så fikk levert noen hun sku lese og tok med en haug tilbake :)

Og nå etter en tur med hundene sku eg lese blogger og kose meg,men det vil ikkje hodet :((

Så desverre blir det litt tidlig kveld på meg i dag og får heller ta igjen blogglesning og kommentarsvaring i morgen.
 

God natt alle skjønne supre fantastiske mennesker håper dere har en fantastisk kveld og ny dag i morgen :)

19

For de av dere som ikkje har lest Frodiths blogg så kan dere bli kjent med disse to her http://frodith.blogg.no/1396553538_to_kjente_fjes_.html

Nå er de på påsketur rundtomkring og siden ikkje alle dere vet hvem alle de er som de skal besøke så tenkte eg at dere kunne se innleggene her hos meg :)

 

Litt gøy må vi vel ha det eller?

http://frokenfjeldberg.blogg.no/1397048087_rakkerungeneop.html

 

Rakkerungene!=O);P

En riktig god onsdag til dere, alle store,små og eller kjæreste lesere!<3

Det er onsdag 9 april, egentlig en merkedag på flere måter. Ikke bare en historisk viktig dag, men for meg også en litt trist dag. Min bestemor ville fylt 86 år i dag, men det rakk hun dessverre ikke<3Men det er også dagen for besøk av rakkerungene..Hvem spør du? Alfaalfa og gjengen?

Haha haha nei, nesten..Hit i en liten rød pakkeske fra posten har nemlig, Vaniljeogpepper og Høne-Pøne von Bentasil ankommet til Frøkner..=O) Hu hei, for noen livatte krabater..=O)


Etter en liten kjøretur hjem fra postkontoret, hvor det ikke ble utvekslet så mange ord, samlet vi oss til et lite Familie møte, hvordan gjør vi det her osv.. Den ville Rotta fant fort ut at å sitte på stolen var kjedelig. Mens Høne-Pøne var litt mer wellbehavied og satt pent og pyntelig på plassen sin=O)De var etter vårt lille møte ganske nysgjerrige på alt egentlig og fant fort ut at lenestolen snurret rundt..WIHII skrek Rotta av fryd, hjelp ropte Høne-Pøne. Haha haha du kan ikke se oss hvinte de av fryd og forsøkte å gjemme seg rakkerungene..Men joda, Frøkner har skarpe øyne og fant dem begge..=O)Videre bar det ned i kjelleren for å se hvor de skulle bo og sove de neste dagene, plutselig setter Høne-Pøne i et skrik, OIII! For i trappa ned til kjelleren sitter nemlig hele ande/høne/gakke samlingen til Frøkners mor, som Frøkner selvsagt har kjøpt opp igjennom alle år..Dermed Spratt Høne-Pøne rett opp for å hilse på slekt og venner, men den gale Rotta skled ned gelenderet og ropte; " Hallo, kommer dere snart eller??"

 

Rotta hoppet opp på skulderen til Frøkner, hun er ikke skyggeredd den Rotta der altså..Haha haha..Moro synes Frøkner..Men så plutselig stivnet de begge til, til og med den litt tøffe Rotta ble stille og klamret seg fast i beinet til Frøkner. Hjelp hvisket Høne-Pøne, hva er det? Med store øyne skottet de mot dette ukjente vesenet, haha haha sa jeg det er bare Loverboy, tilhører min bror. Han er ikke farlig sa jeg..=O)
Dermed måtte begge bort og sjekke om det var sant..Og begge konkluderte med at ja, dette var ikke farlig og fant seg fort hjemme hos Loverboy<3Haha haha jeg har gjemt meg skrek Rotta, nei sa jeg det har du ikke, fordi jeg kan fortsatt se deg..=O)


Kom nå skal dere få se senga deres sa Frøkner..De gjorde store øyne, og hoppet ned for å beskue sin nye seng..Er det greit at dere sover sammen sa Frøkner? Jada svarte begge som hoppet nedi for å test senga med en gang.. "Ja her kan vi sove " sa Høne-Pøne, selvsagt istemte Rotta..Fint svarte frøkner..=O)
Oi, se her er det fortsatt en julestrømpe hylte Rotta ekstatisk, og begge pilte bort for å se om det fortsatt var noe godteri igjen, haha nei det er det nok ikke sa jeg. Kom nå..=O);P


Ute i gangen stakk Rotta på nytt av, haha haha du ser meg ikke for jeg går i ett med bilde hvinte hun lykkelig.. haha haha din lille luring. Joda jeg ser deg nok og dessuten, nå sitter du på rumpa til en elefant sa jeg..Æsj kom det litt resignert fra Rotta..=O);OPJeg vil være keeper skrek Rotta etter at de begge hadde gnagd og mast om å få spille biljard.. Men kjære Rotta sa jeg, det er ikke noe som heter keeper i biljard..Å nei! Da vil jeg ha denne gule ballen, fordi jeg har påskegul genser på meg i dag.. Jada det er greit det sa jeg=O)Høne-Pøne er slett ikke dum og fant fort ut hvordan man skulle håndtere køen. Pass på så du ikke treffer Rotta nå da sa jeg, fordi kulene er veldig harde..Jada jeg har kontroll svarte Høne-Pøne. Jada jeg tror deg på det..=O);P

Og sånn har det egentlig gått i ett her siden de to rakkerungene kom i hus, fortsetter det slik blir det ikke mye ro og fred på Frøkner..haha haha, men akkurat nå har de fått roet seg ned med Loverboy her og det ser ut til at alle tre er fornøyd..=O);P


Første dag av påskeferien er i hvert fall i gang for disse to små rakkerne og hva resten av kvelden, natta og dagen måtte bringe aner ikke Frøkner. Men moro, det er jeg sikker på at det blir..=O);P

Stor god klem fra Frøken F, Vaniljeogpepper og Høne-Pøne (VP og HP Ferierer For tiden hos Frøkner=O)

 

51

Veldig mange bloggere som vil ha mange lesere gjør 3 STORE feil i mine øyne

Den ene er den evindelige masingen om å legge igjen en kommentar på deres blogg-eg pleier alltid sjekke når en ny har lagt igjen en kommentar,men blir litt allergisk om du gnåler at eg skal gjøre det samt at DIN kommentar hos meg har fåkk og fårikål med innlegget mitt å gjøre.

Big NONO

Det andre er at du legger igjen en OVERHYGGELIG kommentar hos meg og da kopierer denne og paster i ALLE andre sine kommentarfelt.

Big NONO

Det tredje er at du legger inn venne forespørsel hos meg og eg leser ALLE dine innlegg og kommenterer -din respons er noe så lamt som :) eller haha eller noe lignende fjas og du har aldri lest et av mine innlegg eller giddet å legge igjen et eneste spor.

BIG NONO
 

Så nå rydder eg i min *venneliste* som da altså er en haug med bloggere eg har lite eller ingen kontakt med. Mulig er bloggen min kjedelig eller eg bare har innlegg du gir deg katten i og det er en fair greie,men eg gidd ikkje kaste bort min tid på lese blogger og kommentere og bruke av min tid på å pushe deg oppover en listen eg overhodet ikkje bryr meg LITT om engang.

Så med dette avslutter eg herved en haug med *vennskap*

Skulle du ved en senere anledning ha lyst å være venner med meg så vet du at man kommer mye lengre med å være hyggelig og bruke litt tid på sine lesere enn å gi f.

Er eg en bit*h? Ja det er eg nok til tider,men ikkje i dette tilfelle.

Min tid er minst like viktig som din nemlig

 

 

Og alle mine skjønne fantastiske herlige mennesker her inne blir selvsagt ikkje slettet :)

Lykke til i Blogglandia og dine klatringer på listene og ha en fantastisk dag :))

 

 

15

Hei alle dere vakre fantastiske supre mennesker i Blogglandia

vet at mange tror eg er gal ,men eg hater MACEN min.

PCen min falt i gulvet og ble svart,frem med MACEN go den gir meg fryktelig hodepine pga skjermen.

Blir litt borte for eg klarer ikkje skrive noe innlegg da eg har skikkelig hodepine :(((

Klarer faktisk ikkje lese andres innlegg heller :((

 

Be back later

 

Ha en superdag folkens

17

Skjønne Kristina er superflink med interiør,men det er bakingen hennes som imponerer meg noe SINNSYKT!!

http://dotdot.blogg.no/

http://dotdot.blogg.no/1396362495_rainbow.html?c=1396464288903

 

http://dotdot.blogg.no/1395389336_swirl.htmlhttp://dotdot.blogg.no/1395850989_sitronmuffins.html

 

 

http://dotdot.blogg.no/1395850989_sitronmuffins.html

 

 

Linken over bilene er til hver enkelt kake ;)

Ble du inspirert?

5

http://www.diybazar.blogspot.no/

 

Denne bloggen er for dem som liker DIY <3Klikke på linken over og finn mange DIYs eller last opp dine egne:)

17

herlighet eg lo så eg grein da eg så alt dette for meg mens eg leste , håper du elsker dette også

http://tujanka.blogg.no/

 

Økologisk landbruk - my ass!

 

Et av de  prosjekt som jeg hadde sett for meg skulle bli en ganske tilfredsstillende sak ved det gode liv på landet, er småskala landbruk. Vi har bygget drømmehuset på en nydelig tomt like ved der som jeg vokste opp, og kjøkkenhage og digert blomsterbed var noen av de første ting vi fikk på plass. Jeg så for meg de nydelige sommerdager der jeg  bronsebrun og med kjærlighet pleiet de grønne vekster så de bugnet, og kunne høste vennekretsens beundring når jeg serverte de lekreste retter av produkt fra egen hage.

Det viste seg at det var et par  -tre faktorer jeg ikke hadde tatt hensyn til. Den første var at vi ikke hadde peiling. Akkurat det er jeg vant til, så har derfor blitt veldig flink til å lese meg opp, eller ? enda mer effektivt ? ringe en venn. Aud, som har en hage som er kåret til Sogn og Fjordanes fineste, ble min mentor i saken. Så alt kom NED, og endeløse mengder med dyreavføring ble gnidd inn i bed. Ganske ekkelt, egentlig, men ok. 

Faktor to var vær. Jeg hadde jo som sagt belaget meg på endless summer der jeg skulle putle i bikini, på velpleid grunn. Jævla høljing dag ut og dag inn, nordavind og flom var ikke helt med i planen.

Faktor tre var samarbeidsvillige barn, de første år vi bodde i pukkhaug med toåring ble IKKE de store jordbruksår, heller bære bære bære, forbanne jeger (som faktisk tilfeldigvis er tømrer) for at vi ikke hadde terasse til å slippe fra seg barn på, sysselsette det m noe vann og en katt, eller HVA SOM HELST som kunne gi meg 20 minutter fri. Terassen kom i september år 2, var bygget på tre timer, og nei ? jeg klappet ikke i hendene mens jeg hoppet opp og ned av lykke, FAEN, det tok kun TRE timer, og jeg hadde fungert som gåstol to somre. Noen år siden no, bæringen er erstattet av å måtte mekle i søskenkrangler, ca hvert 10. min.

Dette er egentlig slikt som vi har blitt enige om at vi må legge bak oss for å redde forholdet, så tilbake til status quo.

Sådde inne i vår: sukkererter, gresskar, squash, tomat, chili, og x antall blomster.  -Veldig fornøyd.

Status mai: Tynne stenglete vekster er på vei til å krype fra stuevindu til bed på egenhånd.

Status Juni,: Utplanting av innesådde tapere, gulrøtter og salat sådd direkte i kassedrivhus i snadderjord. Litt for sporadisk vannet.

Status dagen etter. Storm. Alle erter, gresskar og squash dau.

Status hele juni, juli og august: Regn, vind og død over tomat og chili, knekk på klematis og til og med en HUMLE ( tåler alt. Egentlig.)

Status juli, har gitt opp og snudd stol mot sjøen i stedet for kjøkkenhagen og bedet.  My assL

MEN noen lyspunkter.

Fjorårets potethøst:Bittelitt sent, etter enkeltes mening, men ikke så gæli.

 

Årets gulrothøst: ser bra ut !

 

Eh, egentlig målestokk. Men er det ikke knaskeguliser som er tingen?

Bedre lykke neste år.

22

I dag ble eg nominert til å få en Pris og en Tag av skjønneste Frodith -har du ikkje lest bloggen hennes? Tuller du? Stikk innom da vel :)

http://frodith.blogg.no/

Så eg har da altså fått min første bloggpris. Eg lover høytidelig å ikkje bli en ny Miley Cyrus og eg vil prøve alt eg kan for å beholde bakkekontakten etter denne utrolig flotte bloggprisen er blitt min. Syns jo det er litt stas da -å bli plukket ut og vinne <3

Eg skal deretter velge ut de som får pris og blit tagget -disse finner du lengre nede i innlegget.

Egentlig ville eg nominert ALLE de vakre nydelige fantastiske bloggvennene mine,men følte at ingen er glemt -eg ville bare velge ut litt forskjellige typer blogger. 

Og dette fikk meg egentlig til å ville legge ut en liste over blogger eg følger og mine bloggvenner, så kanskje kan DU finne en ny favoritt eller to på den listen?

  Tagen er likssom litt mer for voksne enn hvilken lipgloss liker du og har du kjæreste og kan eg se rommet ditt tagene som florerer på nettet.

Dette skrev Frodith til oss som vant på hennes blogg

Jeg har valgt å gi denne prisen til tre  bloggere, som jeg liker veldig godt bloggen til . Og denne gangen har jeg lyst til å gi den til tre av mine nyere bloggvener, for da blir jeg også litt bedre kjent med dem :-) Så:

Cuskima,

Frustrertfruihouston og Miastorp

Og så håper jeg dere svarer på spørsmålene under her i et innlegg- og gir premien videre til noen andre. Bare kopiere Liebster-Avard-merket av meg 
Så her kommer mine svar :)

1) Hvorfor leser du bloggen min? 

* Eg så denne sprudlende jenten på (nesten) alle bloggene eg var innom og likte de fine kommentarene og hvordan folk responderte på henne. Så tittet eg innom hennes blogg og begynte å le meg fillete. Hun hadde husdyr -i STOFF - hallo? Vanilije Pepper og Høne Pøne von Betasil, whats not to like? Så da ble eg likssom  værende da ikkje sant. Fulgte med alle sprellende og påfunnene og de dype innleggene og de morsomme tullete innleggene og fant ut at vi hadde utrolig mye til felles og like teit og småsyk humor. Best av alt liker eg at du er så flink å kommentere hos andre og alltid har oppmuntrende ting å si, støttende, forslag og tips og du viser alle ditt store hjerte og ditt indre barn <3 Innleggene dine er utrolig varierte og veksler mellom de nydeligste fotografiene til filosofiske reiser i vårt eller ditt indre eller utrolig morsomme flotte tegninger. Ja takk begge Ole Brum og litt Pippi, der tror eg vi finner deg <3<3

2) Hva liker du best å gjøre når du er helt alene?

* åhhhh det beste eg vet er å være alene ,da pleier eg megselv på utsiden og innsiden :) leser bøker, ser serier, tar litt SPA, styrer med huset og lufter hundene. Tar en telefon til venninner eller skriver litt på bloggen, koser meg og dagdrømmer og legger litt planer:)

3) Er du mørkeredd?

* Eg har perioder-eg liker mørket og natten så problemet ligger ikkje der, men er ikkje så glad i å gå inn i et helt mørkt hus. Det var mindre hyggelig der vi bodde før enn nå -her er det lys overalt -om eg ønsker det :) ( og strømemr ryker ikkje hele tiden)

4) Hvis du kunne valgt EN hvilken som helst dag i livet om igjen, og endret den, hva hadde du gjort anderledes da, og hvorfor?

Endret de kunne eg neppe, men skulle ønske at eg opplevde den siste dagen med begge mine foreldre -de er begge døde og eg var ikkje der. Samme gjelder for de fleste eg har mistet , kunne eg opplevd en dag igjen ville eg hatt en fest med alle de som har gått bort og fortalt hver og en hvor uendelig viktige de har vært for meg og at eg er den eg er pga av dem. Ellers tenker eg vel at de fleste ting skjer for en grunn,men eg ser jo at noen av mine valg har ikkje vist seg å være BEST hahaha,men men :P

5) Er du A eller B-menneske?

*ÅÅÅÅÅÅhhhhhhhh menneske. Har hatt tidligere jobber og det har fungert,men eg er nok et nattdyr så B menneske er nok svaret her. Liker best å jobbe om kveld og natt både i team og alene, spørs hva jobben er :) Men eg hadde like gjerne pusset opp om natten eller trent hahaha.

6) Hyttetur på fjellet eller ved sjøen?

* Ved sjøen -helt klart og med fjell bak <3

7) Hvor mange tommeltotter har du?

* Få - eg har bygget 5 kjøkken og 1 bad,men eg er ikkje like flink som Engla eller Miastorp til å lage ting av ingenting :) Eg kan hekle og strikke og gjør småting rundt som er litt praktisk. Som å lage backsplash bak vasken av to tavler fra IKEA som ser ut som glassvegg og kostet ingenting i forhold til en bestilt backsplash av glass:) Og eg elsker interiør og ommøblering -vet ikkje om det gjelder, men er også utrolig flink å bruke gjenbruk og å handle på finn.no eller bytte med andre osv. 

8) Hvilken årstid er den fineste?

* Eg ELSKER VÅR!!!! Da våkner alt til liv og man føler man lever igjen og så har man hele sommeren og den nydelige høsten og se frem til og så er det jo jul <3

9) Driver du med eller har du drevet med sport?

* Siden eg er litt allergisk mot snø og is og sånne greier så ble det turn,balett, jazzbalett og selskapsdans -nå er ting litt roligere og trening er litt mer nedtonet og mer som pilates og stretching:) Har hunder så endel tur blir det jo, ellers så er det ganske laid back her:)


10) Det ultimate reisemål?

* Maldivene eller Fidji, men desverre blir det nok med drømmen så da er det jo mulig å endre drømmen og ta en tur til Las Vegas eller San Fransisco eller cruise? Men eg er fornøyd med en tur til Hardanger eller London <3

 

Eg velger meg ut 5 bloggere da eg helt plutselig ble kjent med noen nye morsomme personer som folk MÅ få lese bloggene til

De som vinner prisen av meg er

http://helttilfeldigmamma.blogg.no/

http://tujanka.blogg.no/

http://magnolialykke.blogg.no/

http://frutaraldsen.blogg.no/

http://heimebaka.blogg.no/

 

Så nå er det dere som VANT!!! og som skal lage et innlegg og nominere andre til pris.

Kopier merket på bloggen og svar på følgende spørsmål :)

1) Hvorfor leser du bloggen min? 

2) Hva liker du best å gjøre når du er helt alene?

3) Er du mørkeredd?

4) Hvis du kunne valgt EN hvilken som helst dag i livet om igjen, og endret den, hva hadde du gjort anderledes da, og hvorfor?

5) Er du A eller B-menneske?

6) Hyttetur på fjellet eller ved sjøen?

7) Hvor mange tommeltotter har du?

8) Hvilken årstid er den fineste?

9) Bortover-ski eller nedove-ski?

 

10) Det ultimate reisemål?

 

Lykke til, nå gleder vi oss til å bli bedre kjent med dere :)

2

Dette er hentet fra fellesbloggen som eg skriver på og innlegget er fra Sonja Durand.

Syns at det var et kult innlegg som fortjener spalteplass,men innser jo også at eg lider da av den motsatte sykdommen.

Eg vil at det eg skriver skal være i sentrum og ikkje megselv -som gjenspeiler seg i mine manglende bilder av megselv :)

Så istedetfor å være så utrolig opptatt av trynefaktoren min vil eg heller at folk skal være mer opptatt av hjernefaktoren :)

Enjoy og si gjerne hva du mener om innlegget og om selfies og dagesn mediapress. Sonja har masse smarte innlegg på sin egen blogg.

Og ellers finner du mye saker på http://www.iknowthatmagazine.com/

ER OPPMERKSOMHET VÅRT NYE DOP?

image

Har vi blitt hektet på oppmerksomhet i dagens samfunn? Ja ja, snakk for deg selv, kanskje du tenker.

Ja, jeg blogger, skriver og legger ut bilder av meg selv på sosiale medier. Og ja, jeg er hektet. Må jeg være uten ipaden min i mange timer, blir jeg litt abstinent, og lurer på om noen har liket mitt siste antrekk eller min bloggpost. Og jeg begynner å lure på hva som har skjedd med meg.

For bare noen år siden, var ingenting så lett tilgjengelig, og jeg var heller ikke så lett distrahert.Jeg kunne lese en bok, se en hel film eller gå ut en hel kveld uten noen forstyrrelser, og JEG HADDE DET HELT FINT MED MEG SELV (true story!).

Nå multitasker jeg til det ryker av hodeskallen iblant, for det er jo så viktig at jeg svarer i tide, eller at jeg får med meg den viktige debatten som foregår (la oss kalle den ?debatten?, det er faktisk ikke alt som er like viktig å få med seg).

Det er ille nok for meg; en kvinne som nærmer seg 40 år, og som er nokså trygg på hvem jeg er.

Men våre sønner og døtre vokser opp i dette samfunnet, hvor facebook blir et nederlag dersom de ikke får noen likes på sine selfies, eller hvis man får en negativ kommentar på bloggen (og det får man som tenåring, for slik er de med hverandre, dessverre), hvor deres bevis på hvor viktige de er ligger i tyngden på tilbakemeldinger på Instagram og Facebook (og ja, jeg er antagelig skikkelig gammeldags som bruker de mediene som eksempler, men jeg klarer rett og slett ikke å henge med på det neste nye som er hypen;) )

Hjelper vi som voksne til, når vi bombarderer en kvinnelig blogger med hatmeldinger når hun er ærlig og skriver om at en nyfødt baby er kjedelig og hun gleder seg til den vokser til litt? Eller en mannlig pappablogger som får hets fordi han beskriver en travel hverdag, men dette har jo kvinner måtte holde ut med i så mange år, så han bør ha munnkurv!?

image

Jeg tror jo ikke de ønsket seg slik oppmerksomhet når de skrev sine innlegg, men hva er det som gjør at vi velger å legge det ut for the world to see? Er det ikke støtte vi ønsker oss da? At noen ser oss? Aksepterer oss? Alle mennesker trenger å bli sett. Forveksler vi det med såkalt oppmerksomhetsbehov? Ja, er du gææærn, ofte gjør vi det!

Sosiale medier har kommet for å bli?.og jeg har ikke tenkt å slutte å skrive, eller legge ut selfies, før den dagen haken min rekker ned til brystkassen, he he.

Men heldigvis har jeg min familie og mine venner, som setter pris på meg uansett om jeg legger ut noe dårlig formulert vas på bloggen, har en dårlig dag eller ser ut som et takras når jeg våkner om morgenen. Det er sånn vi trenger å bli sett! Resten er bare strøssel på kaka!

Vi må hjelpe våre barn og ungdommer til å bli sett for den de er også, ikke bare for deres ulikte selfies på face, for ellers blir det de tilbakemeldingene de blir avhengige av?.og de havner på Paradice Hotel ;)

Sonja Gundersen Durand: Det har blitt sagt mang en gang at Sonja passer så godt som terapeut og som yogalærer, fordi hun har et så rolig og vennlig vesen. Merkelig da, kanskje, at hun har fått så store problemer med å sove om natta. Typisk eksempel på kvinner i dag, muligens? Hun har lyst til å gjøre alt, særlig dersom det omhandler skole eller reising....eller jobb...eller yoga...eller.....:-) Så nå har hun også blitt nyklekket moteblogger og artikkelskribent, for diktene hun skriver blir man ikke rik av:-) Blogger på www.sonjadurand.com
11

Time flies

 

Skal jobbe, pakke ned hele julen og rydde så om eg er litt borte vet dere hvorfor :)

Var på Home & Cottage i dag, kommer mer om dette i morgen- God natt!

13
Denne har eg stjålet fra nydelige Frodith http://frodith.blogg.no/1388084999_mitt_lille_land.html
Hun jobber med døve til daglig og mener selv at døvespråket er noe avd et vakreste. Eg tror kanskje at det kommer an på hvem som snakker -da de som andre med stemme og hørsel også er forskjellige. Har truffet mange døve eller tunghørte i mitt liv og ikkje alle snakker like vakkert som kanskje denne damen gjør. Noen har mye raskere bevegelser eller snakker for raskt til at eg får med meg så mye,mens andre er nesten som å ha en samtale med hørende. Og noen nesten synger når de snakker-eller danser, mens andre bare slenger med hendene. Ja som hørende -vi har forskjellige stemmer og måter og uttrykke oss på. Derfor er noe flink med det skrevne ord,mens andre synger vakkert. Noen kan holde taler og motivere mange,mens andre er mer lavmælte ikkje sant.
Fra  Frodiths blogg
Husker du den vakre sangen, skrevet av Ole Paus, sunget av Maria Mena, den sangen som ble spilt mye i forbindelse med de tragiske som skjedde  22. juli? Jeg kunne sagt og skrevet mye rundt det.. Men jeg vil egentlig vise dere hvor vakker denne sangen også er på tegnspråk, det vakreste språket i verden.  Det er tegnspråkpoesi, som bilder på hele sangen,og ikke ord for ord med tilhørende tegn.. For å forklare noe av det du ser. Len deg tilbake,og se det som en liten film med bilder, se hvordan hendene beveger seg til ordene og tonene, så vil du få en ny og anderledes opplevelse. Et lite blikk inn i en døv verden.. Kanskje en inspirasjon,til noe som ikke har med tegnspråk å gjøre, men noe som er vakkert. Hårene reiser seg på armene mine når jeg hører og ser denne videoen. Vakkert både med og uten musikken :-) Et lite land for oss alle :-)

Har du sett denne videoen før? 

Er det ikke vakkert? :-)Eg er enig med Frodith-veldig vakkert <3

15

Nei dette er ikkje dårlig tastaturleif for juleslanking , men et nytt produkt til jul laget i England til spiller i forbindelse med lansering av nytt spillkonsoll fra Playstation 4 og Xbox One

 Eggerøre, bacon, kalkun, poteter, saus, grønnsaker og dessert ut? Hvordan høres dette ut ?

- og hvis eg sier det er på samme boks?

 

Tinner = Tin dinner som da betyr middag på boks

 

 

Dette produkter er lansert sammen med de to konsollene og som en gimmick og tøyse julepresang, men sannheten er at de er allerede utsolgt og ber folk sjekke neste jul.

 

Ny undersøkelse viser at ca 43% av de spurte ville heller vil spille g gå glipp av favorittmaten for å slippe å vaske opp ??!!

Derfor ble Christmas Tinner oppfunnet.

 

Mens eg leste dette forventet eg at noen skulle si at det var en spøk,men det er faktisk ramme alvor og sier i grunne bittelitt om at vi her i Norge må ta godt vare på våre juletradisjoner med mat og familie og venner og kanskje invitere noen hjem som ikkje her noe. Og spille spill på brett eller andre typer om involvere alle aldre :)

 

 

 

Brettspill kan man nemlig pause når man vil selv sånn at alle får spise og kose seg og ryddet litt av borde og pakket opp gaver. Og man kan begynne igjen når man er klar :)

 

 

resten av artikkelen finner du http://www.pressfire.no/nyheter/PC/7845/spillkjede-selger-julemat-p-boks

8

Dette innlegget er lovlig lånt av fantastiske Cecilie som står bak bloggen Fristende lavkarbo og som har  skrevet en bok med samme navn.

Her er innlegget hentet fra http://fristendelavkarbo.no/2013/11/19/hvordan-gjenkjenne-en-sliten-mamma-og-tips-til-hva-som-skal-til-for-a-gjore-det-bedre-igjen/

 

 

 

Hvordan gjenkjenne en sliten mamma og tips til hva som skal til for å gjøre det bedre igjen

Noen ganger gir mor små signaler om at noe er galt. Det er ikke alltid hun forstår tegnene selv. Her er en liten oversikt over sikre tegn og tips til løsning. Det kan hende at jo flere og større barn man har, jo bedre kjenner man seg igjen.

Av og til, når det bare er noe litt galt, låser kanskje mor døra etter seg når hun skal på do. Hvilken mor gjør det, liksom? Alle mødre vet vel at både menn, barn og puseksatter skal prate med henne eller spørre om noe når hun skal gjøre sitt fornødne?

Hakket verre er det når hun låser døra og legger seg i badekaret. Iallfall hvis hun ikke har sagt fra på forhånd. Dere vet, den milde mammaen som mykt forteller at nå trenger mamma å ta et bad helt alene ? og som orker å stå i mot barnas gråt og tenners gnissel over at de ikke får være med i det saliggjørende badevannet.

I stedet har hun sneket seg inn på badet, låst døren, tappet i varmt vann med masse deilig skum, og til og med sneket med seg et glass rødvin. Da bør man som mann og barn lure på om man har vært for intense i sitt samvær med mor. Mens mor bader og pleier sin sjel og sitt humør, bør mann og barn straks rydde stue og kjøkken, tenne lys, fyre i peisen og sette fram sjokolade.

Et tydeligere tegn mannen straks bør fange opp, er hvis han prøver å si noe mykt og forsiktig, kanskje til og med kjærlig, om at hun trenger en tur til frisøren eller at håret på leggene snart kan flettes. Hvis tårene da spruter, bør mannen straks finne fram rødvin og sjokolade, ta med barna ut og ikke vende hjem igjen før mor sier at det er klart. Ring gjerne også en bestevenninne og spør om hun kan droppe tilfeldig innom din fru, slik at du sikrer at hun får øst ut av seg hvor udugelig du er og hvor slitsomt det av og til er å ha barn. Husk at det er bedre å forlate huset noen timer enn at det blir innført en permanent 50/50 ordning (også kalt skilsmisse) fordi mor synes det virker forlokkende med all den egentiden.

Det tydeligste tegnet, som mor selv bør fange opp; er når hun er ute og kjører bil og begynner å fantasere om å bli påkjørt. Iallfall litt. Tenk å bare få noen dager på sykehuset? Herregud, så deilig det hadde vært! Kanskje, hvis jeg bremser litt brått nå, så rekker ikke han bak meg å stoppe?

Dessverre stopper denne tankeleken allerede her. For mor vet godt at hvis hun blir liggende noen dager på sykehuset, da vet egentlig ikke far hvor noen ting er. Kanskje glemmer han å hjelpe barna med leksene? Og eldstemann har framføring på skolen vi må øve til, og det nærmer seg jul, og hvis jeg ligger på sykehuset kommer jeg til å få sms av typen: Hei elskling, håper du er bedre i dag. Vi savner deg hjemme. Alt går bra her, men har vi ikke noe rent tøy? Hvordan setter jeg på vaskemaskinen?

Å herregud, det passer ikke å bli påkjørt, skjønner mor plutselig, og bremser veldig forsiktig og følger med på bilen bak via speilet, livredd for at han skal kjøre inn i henne.

Men mor, hvis du av og til har lyst til å bli påkjørt, vit at du er ikke den eneste. Stopp bilen, send en sms til din kjære at du trenger en times time-out og dra på shopping.

Og far, hvis mor er litt sånn «kan noen bare kjøre på meg, vær så snil!», vit at det faktisk er helt vanlig. Får du sms om at mor trenger en times time-out, skal du svare: «Kom hjemom og hent visakortet mitt». Husk at hun gjerne bruker mindre penger med ditt kort enn med sitt eget. Og mens hun er på shopping, tar du og barna og rydder, setter fram vin og sjokolade, fyrer i peisen og tenner lys, leier en familiefilm og krøller dere sammen med henne opp i sofaen når hun kommer hjem. Det kalles hverdagskjærlighet og funker hver gang.

♥C

14

Flere av dere vet kanskje allerede at eg er skribent for IKTM og sammen har vi altså blitt nominert til Vixen Award -noe som er ganske crazy for meg som nesten ikkje visste hva en blogg var i fjor og at eg både skulle skrive for en som er så mye lest eller ha en selv hadde eg aldri trodd.

Der ser du Never  Say Never

Vi har ikkje vunnet  og det er UTROLIG mange flinke nominert ,men eg kan bare si at eg føler meg allerede litt sånn

 

 

 

 

 

 

 

men skal eg være helt ærlig så ønsker eg vedig mange av dere alt godt 

 

her er inlegget Tove ( redaktør) har lagt ut så kan du lese selv

 

DERE FIKK OSS NOMINERT ? TAKK!

KAN VI VINNE OGSÅ?

 

 

 

 

 

 

 

 

vixen blog awards iknowthatmagazine

 

 

Takk, TAKK, TUUUSEN TAKK!

Årets Vixen Blog Awards Nominasjon fikk inn over 10.000 stemmer, som er ny rekord for prisutdelingen ? og JAAAAAA, vi ble nominerte!!

Og ikke bare i én kategori ? men i TO! Hvor vilt er ikke det??

semi gull

Alt takket være DERE som digger iknowthatmagazine og har nominert oss flittig, og dommerne som har trukket oss ut som verdige nominanter ? for en LYKKENS dag dere!

Så hva nå? Kan vi vinne en pris? Vi er jo helt nyfødte og regner, og har ikke helt rosablogger-kred (som er helt ok forsåvidt altså?) ? men hva hvis vi vant?

Ville det være en indikasjon på at norske kvinner er like ivrige etter en nettside som ønsker å spre glede og positivet, som det vi som lager iknowthatmagazine er selv? Det er jo en fin-fin tanke i allefall :)

Så derfor blir vi selvfølgelig hoppende glade og fulle av mestringsfølelse hvis dere som syns vi fortjener en pris, stemmer på oss enten til Årets Nykommer HER og/eller Årets Skjønnhetsblogg HER.

vixen blogg awards iknowthatmagazinevixen blogg awards iknowthatmagazine II

Man kan visst stemme hver dag,  én gang hver 12 time?så?det er heeelt ok for oss hvis noen har lyst til å gjøre det til et daglig lite avbrekk! ;)

Og for å gjøre det hele lettere har vi kommet opp med et par gode anledninger for å stemme:

 • Når man ligger å slumrer med øynene oppe i senga, og ikke er helt klar for å rive av dyna enda?.
 • Når man sitter på trikken/bussen/toget
 • Mens man venter på at dataen skal skru seg på ? et fint avbrekk fra teknologifrustrasjonen
 • På do?.etter man har dobbelt-tappe på alle någenlunde interessante instagrambilder uansett
 • Mens man venter på hu venninna som aaaaltid kommer for sent
 • Mens partneren forteller historien om den crazy kollegaen for ente gang?.ja, mhm, fint det kjære?klart jeg hører etter.. ;)
 • I reklamepausen?seff
 • Når facebookstatus-oppdateringene er mer enn 12 timer gamle
 • På do?igjen ja
 • Mens vannet koker opp
 • Når man pusser tennene ? har sjekket med tannlege, det påvirker ikke pusserutinen?
 • Når lalletid drar ut i det uendelige?

Og VIPS ? kanskje vi vinner? Hvor vilt hadde ikke det vært!

Vi er uansett bare veldig glade for å være nominerete, blablabla, osv, etc, mao ? MEN TENK OM VI VANT!?

0

Det er utrolig sjeldent at eg vinner noe som helst.

45,- kr på Lotto eller nytt Flaxlodd på skrapelodd haha

 

Så da eg var mer i trekningen av Ecco sko hos en av mine favorittbloggere - Marthe Borge  -så hadde eg INGEN forhåpninger  om at eg skulle vinne.

 

Overraskelsen var RIMELIG stor da eg fikk mail og at hun trengte adressen min for eg hadde vunnet sko!!!!!!!!!!!!

 

DISSE

 

Sculptured 75 kolleksjonen fra Ecco

 

Lånte dette nydelige bildet av vakre Marthe og identiske sko som eg vant på bloggen hennes.

 

Du kan lese mer om Marthe her

http://martheborge.blogg.no/

0


hits