51

Når eg tenker meg om tror eg at fineste engla har slik type sofa

.....men det var da eg så innlegget hos fineste Åse Helen som viste oss sin kjempelekre stue med ny spisestue og hvor lekkert det ble med kvit sofa at eg ble skikkelig inspirert.....så satt eg meg ned  fredags kveld etter eg kom hjem fra jobb....og surfet finn.no

Eg fant en lekker sofa...og sendte melding til eier om at eg var super intressert. Og fordi eg var FØRST ute så fikk eg tilslaget....og i dag kom han og leverte sofaen på døren til meg...snakk om opptur etter endel nedturer eg har hatt i det siste med folk man ikkje kan stole på når det gjelder finn.no

 

Eg har ikkje kunne hatt kvit stoff sofa pga hundejentene....og skinn har vært uaktuelt.....til eg fant denne....

Im in luw<3

 

Dette er ikkje hjemme hos meg...men eg tar så elendig bilder med mobilen at eg heller bruker hans annonsebilde.

Det kule med denne sofaen er at den er SYKT god å sitte i.....eg får brukt alle teppene og putene mine - OG det er plass til hundejentene på enden her på sjeselongen -der har de en diger hundepute <3

Og stilen på sofan er likssom både klassisk og moderne på engang.

Eg har et bord med nedmonterte stener i som er fra 60/70 tallet fra en designer...og dette bordet passer helt topp med denne type sofa...fordi bordet er så speielt at ofte har eg bare duk på fordi ofte passer det ikkje helt med andre møbler. Men bordet har overlevd brann og flytting...og er arvet av mamma....so thats a stayer...

Eg har siden kl 10 i dag ommøblert og ryddet,moppet,vasket og tørket støv......flyttet Tvbenk og montert Tv igjen og styrt verre....nå har eg en diger lenestol midt i gangen hahahaha

 

....................og siden tiden løp fra meg i dag blir dårsinnlegget utsatt til uken...i morgen er det hundetannlegen med Fendi nemlig

 

ønsker deg en fantastisk flott kveld!!

 

Veldig sliten,men veldig fornøyd med min nye sofa...<3

 

16

man skal ha tungen beint i munnen når mans kal lete etter mobiltelefonen eller husnøklene her.....i hvilekt rom sto eg ??? og så må man flytte på hele leiligheten for å lete? I dont know.....heller ikkje om alt treverket som ser litt kjipt ut..litt sånn sponplatefeel,men idene er KNALLGOD!!

Bretter ut rommenene nå hun trenger dem

sakset fra http://www.bt.no/bolig/Bretter-ut-rommene-nar-hun-trenger-dem-3248017.html

 


Å bo kompakt kan være en utfordring
 i seg selv. Man skal ha plass til ikke bare tingene sine og alt som krever oppbevaring der man bor, men også til å både bo og leve, og da aller helst så praktisk og komfortabelt som mulig.

Trengte mer plass

Det var ifølge design- og arkitekturnettstedet Dezeen nettopp et behov for mer plass og bedre og mer praktiske løsninger som gjorde at den spanske designeren Yolanda Pila tok kontakt med arkitektene hos PKMN Architectures.

Pila hadde nemlig nylig arvet og flyttet inn i sin bestemors lille hus i et boligfelt nord i Madrid, og trengte hjelp fra ekspertene med å få boligen til å fungere for seg, og få plass til alle tingene hun hadde med seg på flyttelasset.

- Huset var nokså kompakt og hadde en veldig tradisjonell utforming, forklarer arkitekt David Pérez hos PKMN Architectures til Klikk Bolig.

- Det som var det viktigste for klienten var å få en bolig som skulle kunne gjøre det mulig for henne å ikke bare jobbe effektivt hjemmefra, men hvor hun også kunne ta i mot venner og familie, underholde gjester og ikke minst ha plass nok til alle tingene hun ville ha rundt seg.

Løsningen ble All I Own House.

Flyttbare moduler

 

 

KAMELON: Denne leiligheten forandrer seg alt etter hva eieren ønsker å drive med den dagen. FOTO: Javier de Paz García

For å gjøre plass til både hjem og kontor, samt alt av eiendeler, kom arkitektene på den unike løsningen med å skape tre store flyttbare moduler midt i leiligheten, som fungerer som industrielle oppbevaringshyller. Disse er festet i taket og kan skyves rundt for å skape mer eller mindre plass i de ulike sonene i boligen, samt gi rikelig og praktisk oppbevaring.

 

- På bare noen sekunder kan klienten nå forandre på hele layout-en av boligen sin, forklarer Pérez.

- Hun kan velge mellom mange variasjoner når det gjelder plassering og orientering av disse modulene, og dermed ha en absolutt fleksibilitet når det kommer til måten å bo og oppholde seg i hjemmet sitt på.

Det er ikke alle forunt å kunne «bygge om» hele huset sitt med å bare skyve litt på veggen, men det kan altså denne huseieren nå.

 

UTBRETTBAR: Dette huset har plass til alt man trenger for å bo komfortabelt - bare ikke på en gang. FOTO: Javier de Paz García

 

Huset forandrer seg gjennom dagen

All I Own House er ikke bare spesiallaget for å kunne huse alle sine eiers ting og eiendeler, men er også laget slik at det forandrer seg gjennom dagen - i takt med Pilas dagsrytme, gjøremål og planer.

- Interiøret i boligen er uten tvil preget av eierens eiendeler, forklarer arkitekten.

- Men objektene står ikke stille, de er bevegelige, som eieren selv. Tingene, rommene, beveger seg rundt og med henne når hun bruker og befinner seg i boligen og etter som hun går gjennom dagen sin.

Om morgenen forandres soverommet ved at sengen slås opp og veggen flyttes for å gjøre mer plass til å komme seg til og fra baderommet og dusjen. Mens når Pila skal ha en  møte med klienter hjemme hos seg selv, så tar det bare noen kjappe omrokeringer, og vips, kjøkkenet er blitt til både møterom og hjemmekontor.

- Bevegelse er nøkkelen her, bekrefter Pérez.

- Det er bevegelse og forandring som gjør denne boligen til det den er som lar huset få muligheten til å følge eieren gjennom dagen og tilpasse seg etter hennes ønsker og behov.

 

OPPBEVARING: For eieren av dette huset var det viktig å få plass til alle tingene sine. FOTO: Javier de Paz García

 

Skjuler kjøkken, soverom og oppbevaring i veggene

For å gjøre huset maksimalt brukervennlig og fleksibelt, og å utnytte det som var tilgjengelig av plass, ble det bestemt av det var kjøkken, soverom og oppbevaring som skulle skjules inne i de bevegelige finér-modulene.

- Hele prosjektet handler i bunn og grunn om å finne oppbevaring for personlige eiendeler, og hvordan oppbevaring og utstilling av disse kan ha mye å bety for opplevelsen av hele boligen, forklarer arkitekten til magasinet Dezeen.

- Det er variasjonen av ulike rom og soner er er det unike. Man har uendelig mange hjem inne i et eneste lite hus.

De tre store modulene er ikke bare festet i skinner i taket, men står også på hjul, slik at de er lette å flytte på og bevege rundt.

- Modulene kan flyttes frem og tilbake langs den ene siden av rommet, forklarer arkitekten.

- Disse kan enten ses på og benyttes alene og fritt-stående, eller sammen med de andre modulene for å gi huseieren et fleksibelt og multifunksjonelt hjem.

Den første modulen inneholder husets kjøkken, hvor det finnes rikelig med både oppbevaring og benkeplass.

- På andre siden av veggen, klar til brukes når det er tid for å ta i mot kunder hjemme, finner man en stor tavle.

Modul nummer 2 inneholder bokhyller og en utbrettbar seng, mens den siste av de flyttbare modulene har enda mer oppbevaring i form av hyller, samt garderober på andre siden av veggen, som igjen er med på å forme baderommet.

- Bevegelige paneler er med på å sørge for at man kan ha privatliv i hver og enkelt av sonene.

 

SKJULT PLASS: De store finermodulene i boligen er hjem til mange oppbevaringssteder. FOTO: Javier de Paz García

 

Rimelig og sterkt

Interiøret i det kompakte huset dominerer nå i stor grad av finérplatene og fargen disse naturlig har.

- Grunnen til at vi valgte dette som materiale var av flere grunner, forklarer Pérez.

- For det første er slike tykke finérplater svært sterke og tåler mye både vekt og er også slitersterkt i forhold til skraper og skader. I tillegg er det billig å kjøpe, og gjorde slik at vi i dette tilfellet klarte å overholde det nokså stramme budsjettet.

Arkitekten forklarer at de også har en forkjærlighet for selve materialet, og at klienten også følte at dette ville bli det riktige for hennes hjem.

- Teksturen og varmen finérplatene tilfører interiøret er vakker som en kontrast mot de ellers glatte hvite overflatene.

Treverket er også brukt som gulv i den andre halvdelen av boligen, for å skape et samsvar mellom de to delene

 

HJEMMEKONTOR: Selv hjemmekontor ble det plass til etter at arkitektene hadde gjort jobben sin. FOTO: Javier de Paz García

 

SOSIALT: Det var viktig for eieren av dette huset å kunne ha plass til å ha venner på middag, besøk og fest. Det ble ikke noe problem. FOTO: Javier de Paz García

.

 

JOBB: Det er bare å flytte litt rundt på veggen, så blir kjøkkenet hjemmekontor og møterom. FOTO: Javier 
29

eg KAN måle

 

........men etter å lett i evigheter fant eg endelig DEN lekre sengen med madrass og hele pakken til en slikk og ingenting på finn.no -selvsagt.......

 

og eg tenkte at ok med denne sengen ahr eg plass til nattbord og da ca 45 cm gulvplass til å legge på sengen osv......

 

.........eh nei......altså joda til madrassen...som da er 140............men eh sengen ,den fine vet du.........den er helt sånn plutselig nesten 160 bred....og da ender man opp med dette

  Om eg monterer denne sengen sant da må eg stupe i seng fra stuedøren....for enden av senger er ikkje nett så høy som hodegjerdet....... men alikevel vanslig å få kommet seg i seng med ca 20 cm til rådighet .......

 

så da ligger den altså her istedet

http://www.finn.no/finn/torget/annonse?editAd=true&finnkode=51953114 hahahaha

 

Har DU feil målt? 

Har du stått med for lite tapet eller for lite maling eller for stor seng noen gang?

23

Back when I moved to California in 2010 for my first real job, I was excited. Excited to have a nice apartment, excited that I could afford new furniture, and really excited that - for the first time in my life - I had an IKEA.

Naturally as a computer graphics artist at the time, one of the first things I needed was a giant desk. On one of my IKEA trips, I spotted a GALANT L-shaped desk in the AS-IS section for a steal. The boyfriend and I immediately loaded it up, paid for it, and wheeled it out to my car. My tiny Mazda 3 was certainly not going to accommodate this giant desk top, even with the back seats down.

IKEA Galant Desk
Warning: does not fit in small cars
Pin it button

Time for Plan B: armed with a couple of IKEA's "roof rack" cardboard triangles and a lot of twine, we went to work tying the desk to the roof of my car. Through the chassis loops, open windows, around the rear view mirrors, and everywhere in between, it took us about 30 minutes and we probably could have driven through a hurricane after we were done.

By that point we were feeling pretty confident about making the 10 minute drive back to the apartment. We went to get in the car only to find that wow... we had tied all four doors shut! Words cannot describe the shame and stupidity we felt as we collapsed in the parking lot laughing at our mistake. Yes, people were staring.

Of course there was no WAY we were going to undo our tie-down job, so using some minor acrobatics, we climbed in through the (thankfully) open windows and proceeded to drive home. I even dug up some video footage for you (sorry, it's vertical). Enjoy.

 
12

Wow her finnes omtrent al i hele verden av tips og enkle til mer avansrte DIY til hus og hjem.

Eg følger bloggen,men selvom eg ikkje leser hver eneste post -da det kan komme ganske mange i løpet av en dag -så syns eg denne er ganske genial.

 

 linken til Apartment Therapy her http://www.apartmenttherapy.com/

Eg kommer til å legge ut flere av mine makeover favoritter eller tips etterhvert.

Her er supert eksempel :

 

For en forskjell hæ?? helt nytt jo og så kult!

Her kan du lese mer om hvordan hun gjorde det og andre ting

http://www.bloglovin.com/frame?post=2384471881&group=0&frame_type=a&blog=8169&link=aHR0cDovL2ZlZWRzLmFwYXJ0bWVudHRoZXJhcHkuY29tL35yL2FwYXJ0bWVudHRoZXJhcHkvbWFpbi9-My8xdjJ2MldFU3NkZy9iZWZvcmUtYWZ0ZXItb2ZmaWNlLWNhYmluZXQtYWxsLWJ1c2luZXNzLXVwLWZyb250LXRoZW4tcGFydHktaW4tdGhlLWJhY2stMjAwNDIz&frame=1&click=0&user=0

 

 

Har du vært innom denne inspirerende bloggen? Eller har du noen andre morsomme blogger å anbefale ?

9
25

Alle bildene er hentet fra Home & Cottage sine sider

 

http://blogg.homeandcottage.no/2013/12/velkommen-til-januarsalg-med-20-50.html

 

Kjøpte denne RÅKLRE skjenken, i grønn desverre ser man ikkje det så godt fra bildet-OMG så tøff!!!

 

Og vi har tidligere hatt dette skapet og eg savnet det litt, så nå kjøpte eg det på salg for nesten det eg solgte det for da eg solgte det på finn.no

 

 

 

og vurderer disse to-denne spsestuesofaen i grønn kanvas da eg har sofa i dette stoffet

 

 

 

og dette superlekre bordet som kan slås helt sammen til et konsollbord 

 

Her er sofaen min Brooklyn i grønn kanvas

Har du noe fra Home & Cottage?

12

Eg fikk gavekort på Home & Cottage i julegave så planen er å ta meg en tur på fredag og finne noe vakkert <3

 

Velkommen til januarsalg med 20-50%

 

Fra mandag 30.12 har vi satt ned en mengde av våre bestselgere! 
Tilbudene gjelder så langt lageret rekker.

Chelsea 1,5 seter 
SPAR 1800,- 
Stol med loosecover i natur lin, B120xD95xH90cm
Tilbudet gjelder også i blå og muldvarp. 
Nå kr.4995,-

Chelsea 2-seter 
SPAR 2000,- 
Sofa med loosecover i natur lin, B170xD95xH90cm
Tilbudet gjelder også i blå og muldvarp. 
NÅ kr.6795,-

Chelsea 3-seter 
SPAR 2500,- 
Sofa med loosecover i natur lin, B200xD95xH90cm
Tilbudet gjelder også i blå og muldvarp. 
NÅ kr.7495,-

Lane sofabord
SPAR 1400,-
Nedfelt brett, 120x62,5xH45cm 
NÅ kr.1995,-

Freeman sofa 
PARTIKJØP
kr.6995,-

Freeman hjørnesofa med beige loosecover som vist, valgfri chaiselong venstre eller høyre, B300xD220xH86cm. 
NB! Utstilt i butikk fra 8.januar

Lane sofabord 
SPAR 1800,-
Antikk hvitt med brett i resirkulert furu, 120x120xH40cm
Nå kr.2995,-

Lane sidebord
SPAR 1000,-
Antikk hvitt med brett i resirkulert furu, 50x60xH50cm
Nå kr.995,-

Pakketilbud
Cape Cod spisebord og 6 stk. Antibes spisestoler i lin
SPAR 5000,-
TOTALT kr.9990,-

Cape Cod bord 
SPAR 3000,-
Cape Cod spisestuebord i resirkulert gråbeiset alm, L220xB100xH76cm 
Nå kr.5995,-

Pakketilbud
BORD OG 2 STOLER 
SPAR 1500,-
TOTALT kr.2995,-

Mandal hvitt bord med slitt bordplate Ø110xH78cm. Kan slås sammen til et lite konsollbord. Elba stol i antikk hvit. Tilbud ved kjøp av kun bord: Nå 1995,-

Manges favoritt! 
Baxter kjøpmannsdisk 
SPAR 2000,-

Nå kr.5995,-

Bestselger! 
Professor Stol
SPAR 2700,-

Nå kr.4995,-
Freetown flanell sengesett

140x200cm
Nå kr.199,-

140x220cm
Nå kr.229,-

Duftlys 50% 

Tilbudet gjelder et utvalg duftlys som varierer fra butikk til butikk.

Puter fra toppen:

Kine pute 45x45 Kr.79,-
Lucia putetrekk vist i grønn og rustfarget 40x60 Nå kr.99,-
Synniva pute vist i hvit 60x60 Nå kr.99,- 

Malek tepper 50%

70x140cm Nå kr.239,50,-
70x230 Nå kr.299,50,-
130x190 Nå kr.597,50,-

Alle kurver 20-50%

FIRENZE SKAP
Spar 3000,-
Firenze 2-dørs vitrineskap i old dirty white, B120xD41xH220cm 
NÅ kr.4995,-

Firenze 3-dørs vitrineskap i grå eller old dirty white,
B170xD41xH220cm 
SPAR 3000,-
NÅ kr.8995,-

Firenze 2-dørs vitrineskap i grå,
B120xD41xH220cm 
SPAR kr.2000,-
NÅ kr.5995,-

Firenze 1-dørs vitrineskap i old dirty white,
B78xD41xH220cm 
SPAR 1800,-
NÅ kr.6795,-
Brenton lanterne i kobber,
12,5x13,5xH30cm
Partikjøp 800stk.

KR.99,- 

Fant du noe du likte? 
Se hele salgsmagasinet her.

V e l k o m m e n  t i l  s a l g

2

 

 

 

 

 

 

Gunn  og Frøydis er to veldig kreative jenter -de tar brukte møbler og gjøre den nye og spennende med litt maling og snekring og litt skrift eller wallstickers.

 

Frøydis har malt et vakkert skap for meg -et gammelt skrivebord

Og Gunn har eg kjøpt et nydelig serveringsfat av som er i flere etager og er av tre.

 

Her er noen av deres kreasjoner

 

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/TheJunkFactoryBetterAfter

5

I samarbeid med Vakre Hjem og Interiør, kårer vi nå Norges beste interiørbutikker!


Det er mange fine butikker rundt omkring i hele Norge, og vi ønsker å vite hvilke butikker akkurat DU liker best!

Skriv en kommentar under innlegget. Skriv navnet på butikken eller butikkene du liker best og evt. et par ord om hvorfor!

Alle som legger igjen en kommentar, er med i konkurransen om å vinne disse flotte premiene!
Reglene er:
1 lodd for å skrive en kommentar om hvilken butikk du liker. 
10 lodd for å like Franciskas Vakre Verden på Facebook. Klikk HER!
10 lodd for å følge Franciskas Vakre Verden på Instagram @franciskasvakreverden
10 lodd for å lenke til konkurransen på egen blogg eller lignende

Alle kan delta! Husk å legge inn en mailadresse vi kan nå deg på hvis du er anonym!

Vinnerne trekkes 8. oktober!

Du kan doble vinnersjansene dine ved å delta hos Vakre Hjem og Interiør også. Klikk HER for å komme til konkurransen.
Min favoritt av alle disse er 
Farmors Hus er en livsstilsbutikk med både klær og interiør, som ligger i Bergen sentrum. 

Her finner du noe til enhver smak og til en hyggelig pris. 
hva er DIN favoritt?
Les mer om konkuranssen hos Frasiscas Vakre Verden 
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits