14

ja du leste riktig......Syriske flyktninge barn hadde ingenting å gjøre og var triste og lekte i gjørmen . Mange uten familie og venner som de hadde mistet i krigen. Da bestemte 7 år gamle Baraa for lære dem alt hun kunne og startet skole under et tre. Nå 3 år senere er hun 10 og underviser sammen med sin 13 år gamle kusine.

Hvem sier at barn ikkje kan? se videoe og les resten av historien her 22

Ha en super søndag folkens her går ting i slow mo :D20

syns du fremdeles det er helt stuereint med pels på kragen så lenge du ikkje fryser????

disse revevalpene har sittet i bur fra fødselen og som du ser mangler de poter..den ene har kun 2 og den andre har 3 pga dårlig hygiene og infeksjon...

Joda du ønsker neppe dyreføtter på pelskragen din...men tenk på smertene de gjennomgår for å bli en litt varm dekor...

Hadde vi spist de dyrene vi tok pelsen fra -som reinsdyr og sau og ku mm så kunne eg nesten forstå pelsfarming....men kun for pels...der resten av dyret kastes etterpå...blir helt feil for meg

 

her blir revevalpene reddet  fra pelsfarmen ,tislyn av veterinær og et mye bedre liv -se som de koser seg <3

DB.no

 

20 8

istedetfor å slå inn mot land.

Da den har allerede spengt flere vindmålere flere steder på kysten ,men før den ene sprengte  ble det målt rekord 99 knopp

 

 

Nå blåser vinden fra sørvest, dvs. parallelt med kysten. Hadde den kommet vestfra, ville den slått rett inn på land og forårsaket langt mer skade.

sier Anita Ager-Wick, vakthavende meteorolog, Meteorologisk institutt

 

Ja eg tenker vi har vært heldig, jo bygninger har blitt skadet og trær har har falt over veier,men dette er ingenting mot hva som KUNNE skjedd med tanke på at denne faktisk har rekorder i vindstyrke.

krysser fingrene og håper at alle er fortsatt trygge og varme og at folk får igjen strømmen der den er borte.

stay safe <3<3

 

20

Ta vare på dere selv i dag folkens,vær trygg hold deg inne og hold deg tørr

Håper du har nok mat, drikke og lys og lighter og eventuelt ved tilfelle du mister strømmen

 

 

Stay calm and relax its only a hurricane

 

<3<3<3

 

Thor vil vi helst ha i denne versjonen..

  

 

 

 

30

så her kommer et forhåndskrevet innlegg om hvorfor det ikkje kommer innlegg eller kommentarer før langt på kveld når vi er tilbake

 

Overraskelsesinvitasjon -spennende 

 

 

 

 

18

denne er spennende og morsom, har sikkert anbefalt den før,men siden det ahr gått mange måneder siden piloten kom ut og serien endelig begynner så kan det være kjekt med en reprise

 

 

Lucifer

hva skjer når Lucifer ikkje lengre vil styre i Helvete?

 

 14

veldig unormalt og er svært traumatisert etter å ha manglet mors kontakt- Hun klemmer seg selv og stanger hodet i veggen og er hjerneskadet.

Husk at aper er det våre nærmeste slektninger så det er ikkje veldig unormalt og tenke at barn også kan oppleve lignende traume om ingen er der for å holde dem og stelle dem- Hvis du ser på hemmelige opptak av jentebarnehjem i Kina ser du litt av de samme symptomene rent bortsett fra at de jentene ikkje klemmer segselv,men er ofte mentalt tilbalbakestående og underutviklet og ofte sitter og gjynger eller dunker

Elefanter trenger klem før de legger seg så eg i en artikkel....ofte får de ikkje sove uten klemm fra passerene sine.

Hudkontakt og klemming er viktig.....klem noen ekstra i dag <3<3<3

Klemmetingene7

 

26

 

Eg er ikkje veldig flink å bake og å planlegge å ha pizzadeig i frysen....eg er veldig flink å bli sulten NÅ og vil ha mat med engang -og spesielt etter jobb.

så da eg fant denne nyheten ble eg veldig nysjerrig - kanskje ikkje for alle,men ny for meg Gullbygg porsjonspizzabunn stekt i stenovn

Denne finner du på COOP butikkene. for 4 stk koster det ca 24 kr.

 

Disse er altså laget av Duga byggkorn og har naturlig høyt innhold av betaglukan som er kolestrolforebyggende. Så sunt og godt

Eg har prøvd med tortilla pizza og mange andre varianter,men denne var utrolig god -ikkje for tynn, ikkje for tykk, smakfull og ikkje tørr.

Det ble to på meg i dag og de to andre gikk i frysen med matpapir mellom så har eg til en dag/kveld eg trenger noe kjapt.

Eg er stappmett nå,men ikkje sånn man ofte blir av tykk pizzabunn.

Nå gjenstår det og se om magen min er like fornøyd og det håper eg så eg fortsette å ha disse klare.

Passer fint om du plutselig får gjester eller har rester av taco, faijhitas,pasta,pålegg mm...du bestemmer..5 minutters pizza få ting slå det.

 Du topper med hva du vil selv

Og siden eg kjøpte fajhita forrige dag og hadde kjøtt igjen blandet eg litt av kjøttet med litt tomatpurre, kuttet opp rødløk og hadde på masse ost.  

Steketid fra ovnen er varm til ferdig er ca 5-6 minutter. Alt er jo egentlig ferdig osten skal bare smelte og bli gyllen og bunnen skal bli god :)Eg er ikkje matblogger og får ikkje sånne superlekre bilder.....men tro meg...pizzaen var knallgod!!

4

nå skal eg saksøke alle som har noen gang kalt meg

hore

bitch

fitte

lesbisk

og så skal vi se hvor mange som gidder å ta saken min -for du skjønner det er nemlig krenkende å bli kalt neger...for det forbindes med slave og fortiden til de fra Afrika så da er det rasistisk.....men at menn kaller meg disse tingene...er bare helt ok?

OMGAWD ta deg en bolle 

Hadde hun kalt ham en horebukk eller horesønn eller drittsekk,dickhead eller kuk....så hadde han ikkje trukket henne i retten?

Eg er usikker, er det fordi det bare er frekt og uutdannet?

Eg ser forresten at t o m DB.no kaller ham Porsgrunnmann så de slipper møte i samme rettsak-for sånn egentlig er han vel fra Gambia,men det kan man jo ikkje se...hadde han blitt like sur om hun sa han var fra Sierra Leone?

Nå er Gamia et av hovedsetene der de dro fra med slaver så kanskje han føler seg ekstra støtt hva vet eg,men seriøst de var i forliksrådet og damen ville gjøre opp for seg,men han mener hun skal dømmes for rasime..eg syns dette er å ta det en smule langt. Nei eg er ikkje fra Afrika så kanskje skal eg holde munn,men eg er kvinne....og drittslenging og navnedropping er helt vanlig.

Les bare kommentarfelt både på flere blogger eller i avisene så ser du hvordan folk snakker til hverandre. Burde vi være snillere? HELT klart...men snakk om å være hårsår. 

Han sier han vil ikkje at barna ikkje skal høre dette -at han går til retten med en dame vil ikkje stoppe de fra å høre ordet....de vil kanskje høre mye mer om det...fordi de er hans barn. Hans barn var neppe ute da han møtte henne så det er lite sannsynlig at de opplevde denne saken.

Eg er ikkje for navnedropping og det er nok ikkje politisk korrekt å kalle ham neger, men å være så sta å nekte å inngå forlik og å havne i retten er bare veldig smålig i mine øyne. Og selvom han kanskje oppfører seg utrolig eksemplarisk kan eg fortelle at mange av hans landsmenn ikkje gjør de og de er ganske flink og fortelle oss om white trash ,hooker og whitey og andre flotte ord.

Mange tror eg ikkje er Norsk...og snakker engelsk til meg -lurer på om eg skal saksøke de i samme slengen :) Eg blir rik :)

 

DB.no

(Dagbladet): Porsgrunn-mannen Lamin Samateh (37) har anmeldt en kvinne for å ha kalt ham «neger» på byen. Den anmeldte kvinnen har ønsket å skvære opp med ham i konfliktrådet, men det har 37-åringen avslått.

- Dette er 2016 og ikke 800-tallet. Jeg vil at hun skal straffes for rasisme og ikke slippe unna med dette, sier Lamin til Dagbladet.

Det var Varden som først omtalte saken.

- Gjentatte ganger

Episoden fant sted i Porsgrunn sentrum rett før jul. Lamin forteller at han og fetteren - begge med opprinnelse fra Gambia - bestemte seg for å ta en matbit på et gatekjøkken.

- Vi satt og ventet på maten da en kvinne i telefonen snudde seg og sa «neger» til oss, sier 37-åringen.

Ifølge norsk-gambieren brukte kvinnen i 20-30-årsalderen ordet gjentatte ganger.

- Det ble sagt på en hatefull og nedsettende måte, og jeg ba henne om å stoppe fordi det er ulovlig å kalle noen for «neger». Da svarte hun at det ikke var farlig, forteller han.

Det hele utartet; et norsk par tok Lamin i forsvar og havnet i et basketak med kvinnen. Selv var han ikke innblandet i den fysiske konfrontasjonen.

Nekter skyld

Ifølge Varden har kvinnen i 20-30-årsalderen nektet for at hun sa «neger» flere ganger, og hevder  hun bare sa «what's up, nigga» én gang.

- Jeg har vel sett litt for mye på gangsterfilmer, har hun forklart til politiet.

Kjell Ove Ljosåk, politiadvokat i Sør-Øst politidistrikt, bekrefter at saken ligger på deres bord.

- Den ligger nå hos påtalejuristen for vurdering, sier han til Dagbladet.

Ljosåk opplyser at den anmeldte kvinnen har vært inne til avhør, og at hun og Lamin har svært forskjellige oppfatninger av hva som skjedde.

- Hun sier hun har kommet med uttalelser som er oppfattet helt annerledes enn de var ment, sier politiadvokaten.

Han bekrefter at kvinnen tok kontakt for å si unnskyld til Lamin, men at han har avvist dette.

Tidligere episode

Lamin selv forklarer at han vil at retten skal ta stilling til hvorvidt den aktuelle ordbruken er innenfor loven eller ei.

- Jeg har barn som er halvt gambiske, halvt norske. De må få slippe å høre slikt, sier han til Dagbladet.

Dette er ikke første gang Lamin mener seg utsatt for fordommer på grunn av rase. I fjor sommer fikk 37-åringen, som jobber på SFO ved en skole i Porsgrunn, beskjed om å ta med seg et av barna på biblioteket. Der ble han oppsøkt av en politipatrulje, mistenkt for barnebortføring.

Situasjonen ble oppklart, og Lamin fikk en unnskyldning fra politiet. Han understreker at han ikke opplever Grenland som et spesielt rasisisk område.

- Det er ikke mye rasisme her. Bortsett fra biblioteksaken og denne siste episoden har jeg ikke opplevd ubehageligheter, sier 37-åringen.

- Slaveord

Ervin Kohn, nestleder for Antirasistisk Senter og leder for Det Mosaiske Trossamfund, mener det er helt uakseptabelt å kalle noen for «neger» i dag.

- Det er ugreit, og helt utdatert. «Neger» er et slaveord, brukt av slavehandlere i Vest-Afrika, og man finner ingen under 30 år som tar ordet i sin munn, sier Kohn til Dagbladet.

- Det fins jo personer som sier «nigga» innefor et visst miljø.

- Da må man i så fall si det selv for at det skal være innenfor, sier Kohn, og påpeker at norsk rett allerede har slått fast at å kalle noen «neger» er straffbart.

Dømt

I 2014 ble en Stavanger-mann rettskraftig dømt for å ha ropt «Det er altfor mange negere, jeg hater negere» på byen, ifølge Stavanger Aftenblad. På den annen side ble en mann frikjent i Oslo tingrett for å ha sagt «Jævla neger, jeg skal ta deg» til en billettkontrollør på T-banen - fordi han selv var mørkhudet, melder TV 2.

- Hva med debatten rundt hvorvidt Pippi Langstrømpes far ikke skal kunne omtales som «negerkonge» lenger?

- Det er en annen diskusjon. Hva som ble skrevet i bøker på 60-tallet, er noe helt annet enn hva som sies til folk i 2016, avslutter Kohn.

- Drøyt

Språkprofessor Finn-Erik Vinje stiller seg på sin side uforstående til at ordet «neger» ender som straffesak.

- Sindige folk er ikke opptatt av sånt. Det er drøyt å gå til retten med dette, sier språkprofessoren til Dagbladet.

Vinje sier «neger» har en nøytral betydning, på samme måte som «sigøyner».

- Alle ord kan jo bli skjellsord med det riktige tonelaget. I Hamsuns forfatterskap blir en havnearbeider dømt for å ha kalt en kollega for «professor», sier han.

23

Lade batterier dag for meg..hva er dine planer?

 even Cinderella took time off  so can you <3

happy Sunday

6

Det er ventet århundrets snøstorm der borte. Jonas.....litt bibelsk skal det være i en storm som regnes for å være episk.....

I natt begynte det å snø hos min venn i Maryland -han bor midt i byen -ikkje på landet -motorvei rett bortenfor ham inn til byen.

På terassen har han allerede nå over 1 meter snø og det da på ca 12-14 timer

10 er allerede døde der borte og de går mann av huse for å skufle snøen bort så folk kommer seg frem og ikkje blir sittende fast. Enn så lenge er det kanskje ikkje så iskaldt,men det skal fortsette å snø i 10 timer til er det spådd...

 

Her syter de i avisen i en bitteliten artikkel at folk er Kjosfast i USA -de på flyplassen er hvertfall trygge....de må slutte å lage klagesak ut av ingenting. Dette er jo naturkatastrofe og ingenting Norwegian kan gjøre en dritt med...

Vil du heller komme deg tidligere avgårde med et fly og muligens krasje i luften pga fost på vngene? Eller vil du vente på en av verdens  største flyplasser og kunne handle og spise og ja kjede deg litt,men å være trygg...folk må slutte å syte over ting som betyr null og nix...Naturen styrer vi ikkje!!

Denne stormen er artisk og kommer fra polen og det er bitende vind-dette kan bli skikkelig stygge greier...så folkens send gode tanker til de på USAs vestkyst i dag at de er trygge og uskadet og overlever dette og at ikkje fler mister livet i dette snøkaoset.

 

 

Mental health e-card, depression, anxiety, support

 

 

30

siden eg ikkje har vært i toppform har det blitt lite lek og litt lite av å følge med på disse to trollungene....så de har underholdt seg selv....

Vært endel sofatjeneste og  mye sløving...så da eg sku reise meg og hente noe drikke trakket eg nesten på en leke..og skubbet den unna med foten fordi eg ikkje vil trakke på noe som er vondt. Leken rullet avgårde og eg så det var en potet....ok....tok den med tilbake til kjøkkenet og la den på plass i posen. Hentet drikke og satte meg på sofaen igjen.

Etter en stund hører eg alvorlig smatting og gnaging...Fendi pleier å spise opp lekene sine og sutte litt på noen av dem så egentlig ikkje uvanlig....

Så begynte Tussi og smatte og styre og snøfte veldig og eg lurte litt på hva i all verden HUN tygget på for hun liker ikkje å tygge på lekene, det har hun aldri likt -hun liker å sove med de. Så da måtte eg jo sjekke hva som var så digg....hun så på meg og klamret seg fast til *byttet* sitt......en halv rå potet!!! WHAT????? joda under stuebordet lå det jo selvsagt 5 poteter strødd rundt ,men eg hadde jo ikkje sett dem når eg gikk forbi og plukket opp den ene...

Seriøst.....rå potet....jaja....eg søkte på nettet  og der sto det jo at poteter er vomfyll for hunder og ikkje næringstoff. Så sto det at hunder kan bli forgiftet av poteter og så sto det så du kan gjerne gi potet til hund uten at det er noe problem........eh ok......

Dagen etterpå gikk hun på do sikkert 4 ganger...MYE potet..hahahahaha disse to altså.....hvertfall aldri kjedelig.Hvam kan bli sint på disse englefjesene ? 

 

Stjeler dine dyr mat?

 

 

 

6

hvorfor da bli klistret utover BA.nos hovedoppslag på lørdagsnatten?

 

Silje 

Bare kjæresten til *silje* vet at hun selger sex...ok eg driter faktisk i det og når det i tillegg skal betales for hennes helt uintressante hemmelighet blir det hele litt latterlig.

Hvis det er hemmelig, hva pokker er poenget med å dele det i avisen????

Joda greit nok at det neppe er hennes bildet og at alt er skrevet om....men hvorfor si det i det hele tatt -er det mer spennende å dele en sånn hemmelighet offentlig enn å bare holde munn?

Hadde eg solgt sex hadde eg holdt klokelig kjeft og neppe fortalt en sjel fordi eg vet hvor fordømmende folk er.

Dog er eg usannsynlig lite intressert i dyneløfting...så hadde hennes hemmelighet vært noe spennende eller nyttig som eg kunne lært noe av....og benyttet meg i mitt eget liv   kanskje tilogmed forbedret mitt liv ja da hadde eg kanskje lest, neppe betalt......men at noen selger sex...i 2016? wow helt nytt felt -aldri skjedd før...hvordan fant hun på det???!

Er likssom bare verdens eldste yrke..so who frigging cares?

  

 

12

en gårsdarbeider kaster seg over grisunger og klemmer dem ihjel? HVA I HELVETE FEILER DET FOLK?????????

 

du trenger ikkje se videoen for å vite at dette er sinnsvak oppførsel......han *bader* i drepte grisebabyer....eg rett og slett begynte å brette meg med tanke på hva folk er istand til...

 

DB.NO

 

I går leste eg om en mann som fortvilet prøver å redde grisene sine fra å fryse ihjel og ender opp med en feil og gasse ihjel nesten 200 dyr...nå er det så mye elendighet ute og går....

Han gjorde det jo ikkje med vilje...og dette er en tragedie...

DB.no

 

Samtidig leser eg at 10 mndr for å drukne Lucas en liten hund ikkje er nok og de krever høyere straff fra han som utførte drukningen på sin egen hund..eg er enig.....men han fikk 10 mndr for å drukne 1!!!! hund og han som drepte sine nesten 100 kyr fikk 100 dager....tenk litt på den.....

Det må da være likt uansett hva slags dyr du dreper med vilje..den hunden uansett hvor søt den er jo ikkje mer verd enn 100 kyr.....

Eg har hunder selv så ikkje tro eg ikkje vet hvordan det er å være hundemamma....men eg kjenner også bønder med navn på sine kyr og kalver som tar vare på dem med kjærlighet og omsorg og respekt. Og en bekjent hadde en ku han hadde hatt i en mannsalder og da hun måtte avlives var han helt knust. Han hadde mange dyr på gårder,men hun var likssom hans spesielle.

 

Alle som er glad i dyr vet at man er ikkje stygge med deg, heldigvis er de ungdomme i Spania arrestert for å drepe grisebabyene og eg håper detblir strengeste straff for han som drepte Lucas og han som drepte hele kuflokken sin også....

 

 

Dyr har rettigheter og selvom eg ikkje er vegetarianer kan eg sette pris på og respektere dyr. Eg sier alltid takk for maten -selvom ingen er der...takk til dyret eller fisken som har ofret seg for meg.

Eg tror på et bærekraftig husdyrhold der vi bruker hele dyret....eg er motstander av pelsoppdrett og dårlig behandling av gjess -foi grass og fjærnapping.

Eg er motstander av Morino ull der de kutter stykker av bak på sausen så ikkje pelsen skal bli misfarget..hallo..folk gjør så mye syke ting mot dyr at eg blir helt uggen

Dyr er avhenginge av oss -det er ikkje rart de tar hevn innimellom.....haiangrep, krokodiller,folk drept av bjørn og slange og tiger mm...edderkopper og veps..

 

 

 

 

14Natt til torsdag ble disse magiske eventyrlige bildene tatt i Bergen av Endre Knutsen

 Ba.no

 

26

som mange av dere vet så har eg vært syk lenge nå,ble nesten frisk og så ble eg mye verre og endel av dere venter på kalendergavene.

Dere får gevinstene i posten så snart eg føler meg bedre. For tiden er eg mer eller mindre sengeliggende. Eg forstår det er lenge å vente,men eg har bare ikkje noe overskudd til å gå helt bort på postkontoret på senteret når eg ikkje klarer og gå på jobb .

Så takk for tålmodigheten de kommer så snart eg kommer meg.

 35

Nå har eg sett lister etter lister på diverse blogger om ting du ikkje vet om meg.....syns jo dette er litt morsomt,men er fullt mulig at du allerede vet noen av disse tingene,men kanskje ikkje noe alle vet :D

 

Da kjører vi i gang med en liste over jobber eg har hatt  kommer kanskje flere lister etterhvert :)

 

Eg har jobbet siden eg var ganske ung og har vært innen  endel ulike ting :)

barnevakt

på snackbar ,

som vaskehjelp på kontor,

telefonselger,

som au pair ,

dagmamma,

oppvaskhjelp på storkjøkken,

resepsjonist i oljefirma,

resepsjonist hos  Fjordline,

resepsjonist på flere hotell,

vasket rom på hotell,

vært på room service avdeling,

ledet barne klubb på høyfjellshotell

vært bud for arkitekter og ingeniører

jobbet med undertøy

solgt klær både i flere butikker og på homeparty

jobbet på sykehjem

på bibliotek

i parfyrmeri

hatt egen salong

leid inn å ha skole for ulike makeup og kosmetikk merker i Norge da dro eg over hele Norge og holdt kurs og opplæring i etpar år.

Eg er den første som ha hatt makeup kurs i Bodø -fantastisk gøy :)

jobbet med massasje

Ansatt i et firma som ga meg ulike oppdrag så eg jobbet i ulike parfymerier og helsekoster for å ha demonstrasjoner av ulike produkter.

ansatt på VITA

 

i perioder har eg hatt 3 jobber samtidig og måtte ha kalender for å vite hvilken jobb eg måtte stille på så eg ikkje stilte på feil :D

Dette var de eg kom på i farten det er faktisk flere...tro det eller ei :D

4

klippet fra min favoritt hudpleie guri Caroline Hirons  sin blogg -eg elsker at hun er så dønn ærlig <3

 

 

Beauty things that need to be put to bed in 2016.

 

This post was originally called '10 beauty things...' but I very quickly ran over 10, especially when I consulted my girlfriends (Thanks Ruth and Lily). Feel free to keep them going in the comments. 

Here's to a Happy New Beauty BS-free Year! 

 

The word ?miracle?

There is no ?miraculous? skincare. There?s good skincare, even GREAT skincare, but it?s not a miracle. 

Please stop it. 

 

Holy Grail

Oh WOW! Did Jesus drink from your tube of mascara at The Last Supper? No? 

Then please don't call it 'The Holy Grail'.

 

Strobing

I blame you Instagram. 

Recent conversation with Mother:

Mum: Ooh I'm interested in this strobing I read about in InStyle. What is it?

Me: Highlighting.

Mum: Highlighting!? What?? If it's just highlighting why would they call it 'strobing'? 

Me: Because they needed a new word for highlighting.

Mum: Idiots.

Me: Yes.

 

Contouring

By all means, contour away, but we can all still see your chubby cheeks under that brown powder love. You look like you've got dirt under your blusher.

 

Clown contouring

COME ON NOW.

 

Baking

Using a ton of powder and then removing it all. Utter genius. 

Well, genius way to get people to use up their powder quickly.

 

Collagen drinks/tablets/supplements/facial sprays

I know some of you love them and swear by them and if so, crack on ? whatever rocks your boat, it's your money - but they won?t fix what nature has lost through age. 

Eat well. Sleep well. Avoid sugar if at all possible. Don?t smoke.

And if you?re that desperate, invest in something injected, they work better than any drink. 

And don't get me started on the sprays.

 

Beauty drinks in general

The best beauty drink for you is water. But you knew that.

 

Cellulite anything

Anything.

They don?t work, they never have. Imagine how happy we?d all be ? and how pissed off the media would be - if we all embraced our dimply arses. 

Embrace your cellulite. Mother Nature gave it to you. You?re meant to have it. On the scale of things to be concerned about, it?s really not that bad.

 

Green detox

Absolutely eat your greens. They?re good for you. But don?t worry about eating greens for your liver and kidneys to be able to detox. They take care of all that ?detoxing? for you just fine.

 

Tea detox

Tea is one of my favourite things in the world. This we know. But come on now. 

 

The word ?detox?

When used outside of medical clinics treating addictions or ridding your body of a substance. It?s just a word now isn?t it? Detox mask. Detox cellulite cream. Miracle detox cellulite cream. *stabs self in temple*

 

Argan oil

It?s been done. To death. Seriously. It?s a good oil. It?s not miraculous. See No.1.

Ditto: rosehip oil.

 

Ground-breaking

Is it? Is it really? How so? What ground have you broken? I assume you have long-term clinical trials done 'in vivo'? You do?! Excellent. Can't wait to see. If you don't, pipe down.

 

The word 'nasties'

When used to describe something that you are putting on your face, 'nasties' is pretty pointless. Everything is tested and tested and tested. It won't kill you. It won't 'destroy your cells'. Do calm down.


*After I finished this post yesterday, I sat down to relax and opened an industry magazine, industry, not normal media, beauty industry trade magazine - and found stem cells, argan stem cells (I wish I was joking) and this, all in the first few pages*:

 


Not my first time mentioning these doozies. And I?m sorry to be so repetitive but they?re still being pushed as ?regenerating dermal stem cells?.
Stem cells

PLANT stem cells may have some good effect on HUMAN skin, but they do not ?regenerate? our stem cells. 

Please make it stop. 

 

The beauty-buying general public are not fools. Tell them what your product does, what's in it and what results they can expect if they use it correctly. 

But please: try not to compare the experience to the second coming of Jesus when you do it. 

22

Db.no

 

Vogntog med 7000 kyllinger veltet tirsdag morgen og det endte med døden for ca halvparten, resten klarte seg og er i god form sier de.

Stakkars fuglene <3<3<34
cSpALVtsgtE
Kanskje må man være russer for å ha sånn disiplin? Ikkje vet eg...fantastisk vakkert er det...

han var danser før og hadde en motosykkelulykke som tok ene foten hans....men ikkje dansen <3

22

Før jul var eg skikkelig uvel..hadde noen dager i selve julen som var grei og eg koste meg utrolig mye,men fra 2 juledag til laaaaaaaaangt ut nå i januar har eg følte meg tygget på og utigjen spyttet...trøtt som eg sokk og følt meg elendig som eg skrev i et innlegg her forrige dag....

ikkje så veldig merkelig egentlig....som oftest pleier eg å finne det ut om natten....og det gjorde eg jo igjen....nemlig 

NY RUNDE MED HELVETESILD

 

da er det jo egentlig bare å begynne på ny runde med medisiner med en eneste gang. Sist fant eg det ut nesten 5 dager etter eg fikk det og da tar ikkje tablettkuren knekken på det så kjapt...så NÅ håper eg at kanskje det blir fortgang her sidne eg fant det ut med engang det slo ut

 

Wish me luck.....f@@@ Helvetesild...

  

 

 

 

16

fordi statsadvokaten mener at 100 dager for å sulte ihjel 100 kyr er altfor lite....egentlig når du tenker over det må han sone ca 1 dag pr ku......kjenn på den litt du......om han sultet ihjel hunden sin eller 5 hunder...eller 100, hadde han fortjent kun 1 dag for hver?

Husk at han sikkert får strafferabatt for tid han har sittet i avhør og bla bla bla og summa sumarum blir det null og nix

 

Heia Statsadvokaten vær så snill og straff mannen ordentlig og konen for medvirkning

 


 

Håper de kyrene har det slik nå i kuhimmelen<3

DB.no

 

12

Glenn Frey fra Eagles er død i dag......det går faktisk ikkje an folkens...seriøst

 

Takk for alt du har gitt av vidunderlige minner i flere generasjoner....og musikken lever videre...

Sender mine tanker til dine kolleager og familie i dag <3

 

 

  

 

 

25

han har dritt så utrolig på draget at eg bare vet ikkje om eg skal le eller grine.....

At strikking er kvinneunderstrykkende??????????? fordi bøkene er laget av kvinner til kvinner og handler om kvinneting og pyntesyke og at barn i bøkene om strikk blir behandlet som pyntegjenstander og dukker.....lurer på hva han røyka før han skrev anmeldelsene??? Kanskje er han egentlig sjalu fordi han ikkje kan strikke og at det ikkje fins strikkebøker rettet mot menn...

Intervjuet her på god morgen norge er til å le av -helt tydelig at han har gjort seg flid med å MENE noe på våres vegne..igjen jenter...kan vi be de som bryr seg så veldig på våre vegner om våre greier om ta seg en BOLLE?

Alle damer i dag hyler om at vi skal være frie til å gjøre hva vi vil....noe mener vi bare er fri om vi oppfører oss som menn..klør oss i skrittet og brummer og skrur på sykkelen og klatrer i trør og drar på jakt og .....seriøst hva fader er galt med å ha lyst å gjøre *dameting*? Betyr ikkje frihet det...å kunne velge selv..uten at andre skal bli fornærmet på våre vegner eller fortelle oss hva som er undertrykkende?

Det som ER undertrykkende er når alle disse bessewizzerene forteller oss hva vi skal føle og hvordan vi har det -egentlig- så tolker eg det som at vi er for dum for vårt egen beste vi jenter....vi må nemlig bli fortalt at vi er undertrykt....når vi liker å strikke....bake....lage det koselig hjemme...

Neste blir at makeup er undertrykkende..vi vet jo at allerede på 60 70 tallet mente de at BH var det...

 

At Dorthe Skappel ikkje lengre er pen og attraktiv da kan hun kle seg i sekkegenser og påtvinger andre jenter som vil ønske å gå med andre klær egentlig......wth?????? Hun tjener penger på at folk strikker.....JA hun fikk jo hele Norge til strikke igjen.....ta opp tradisjonen og kulturen....

 

Han sier han anmelder bøkene pga bildene om sauen og spinning...og samtidig henger han ut Dorthe...fytti....

Eg sitter her med BH på og sminket og strekker meg etter strikketøyet i mitt nypyntete hus mens eg er da helt uvitende om min egen undertrykkelse....stakkars meg... takk for påminnelsen.... Espen Søbye 

 

 

strikkedebatt med videoe fra GMN

og her er anmeldelsene av strikkebøkene

26

seriøst folk faller som fluer..hva er det som skjer?

I løpet av de siste ukene har tall på folk som har dødd helt utrolig høy syns eg eller kanskje eg bare legger merke til det?

Gjør du?

 

En 13 år gammel jente

Lemmy

David Bowie

Alan Rickman

Mannen til Celine Dion

Broren til Celine Dion

Karsten Isachsen

Clarence Reid Blowfly

Lars Roar Langslet

5 soldater drept i alpene

Tenåringer drept i snøskred i Alpene

Carina Jaarnek 

 

og dette er bare de eg kommer på i farten er sikkert mange eg har glemt. Og alle dem vi ikkje aner har dødd i tillegg...men eg bare syns dette er påfallenede mange random folk som forsvinner i løpet av kort kort tid

 

eg tror vi trenger litt pick me music from the era that could make pick me up music <3<3<3< Love the 80si

T'Pau - Heart And Soul

Martika - Toy Soldiers

 

Gyllene Tider - När vi två blir en

 

 

Amy Grant - Baby, Baby

 

Spandau Ballet True

 

yazoo only you official video


Barbra Streisand - Woman in Love

 

he's a Dream - Flashdance

 

 

Bonnie Tyler - Total Eclipse of the Heart

 

Duran Duran - Hungry Like The Wolf

 

 

The Human League - Don't You Want Me

 

 

Heart - These Dreams

 

 

Fine Young Cannibals - She Drives Me Crazy

 

Roxette - The Look

 

 
 

 28

eg manglet energi på denne måten..snakk om vinterdepresjon....rent bortsett fra at eg ikkje er veldig deprimerende person....heldigvis..men null energi....null ideer.....null interesse av å finne på ting.... har lyst å gå på kino,men gidd jo ikkje lette æven for å gå 150 meter for å ta bussen noen minutter til byen....for å gå fra Festplassen til kinoen....ca 5 minutter....er for mye ork.

seriøst...snakk om latskap.....

Hvis eg ikkje måtte lufte hundejentene og gå på jobb hadde eg vel knapt hatt på meg yttertøy en dag i 2016....helt sykt.....

 

Som du skjønner så er det ikkje noe spesielt gode forsetter her i gården - og ergo er heller ingen av dem brutt :D  

Det er jo noe positivt bare det :D

 

Eg gleder meg til vårslappheten slipper og eg igjen kan bli sprudlenden glad optimistisk og superduper glad igjen

Tror eg begynner å ta Omega3 igjen og litt sink og litt ditt og datt og apekatt og kanskje blir eg da mer opplagt...eg må bare orker å gå bort til skapet på kjøkkenet og åpne glassene og hente drikke......

i morgen kanskje....

 16 

når dette hele tiden i media skrives at det er norske menn som er overgripere, det skjer mer vold i hjemmet og mange kjenner sine overgripere.

Og så skjer ting i Køln og at i Tyskland må de forby mannlige asylsøkere etter flere både besøkende OG ansatte melder om at de blir antastet.

Til nå har det vært nødt å henge plakater med advarsler om at det ikkje er lov å komme med seksuelle hendvendelser til kvinner uansett bekledning....og bilder med forbud mot å ta på jenter i badetøy.

Hva i all verden? Har ting gått helt av hengslene her?

Hva er greien? klatter de på alle damer hjemme? Eller er det at alle andre damer er fritt villt? i så fall ER jo oppfatningen vi har at de har null respekt for kvinner sant.

Hva i huleste med å lage gjeng overgrep mot kvinner i byen på Nyttåraften?

UDI kom på banen med en eneste gang om kursing for alle asylsøkere og innvadrere -at de kunne droppe dem pga budsjettkutt er rett og slett helt sjokkerende.

Ingen blir hjulpet av at de ikkje forstår og respekterer det landet de skal til og event bosette seg i. 

Eg har ingenting i mot andre kulturer,men eg ha stor motvilje mot kvinnefiendtlig kultur og menn med innstilling til kvinner og barn som ikkje er forenelig med vår kultur og hva som er akseptabelt

Og hvis det faktisk kommer til et sånt punkt at vi må NEKTE menn fra ulike land å benytte seg av offentlige bassenger og badeplasser eller treningssenter eller lignende steder så er det jo for sent.

Ikkje la oss få flere slike situasjoner som skjedde i Køln og i Sverige på festivalene.....ikkje la oss få slike tilstander her.

Gi dem opplæring og informasjon så blir det mer informasjon og kanskje mer forståelse for hvordan vår kultur er. Om de liker det er ikkje det egentlige poenget her. Eg drar ikkje til Syria, Egypt, og andre land i midt Østen og oppfører meg som hjemme..eg respekterer landet eg kommer til og sku eg bodd der måtte eg jo integrert meg og oppført meg i forhold til deres lover og regler-om eg likte det eller ikkje.

Man kan ikkje alltid velge når man er asylsøker hvor man ønsker å bo,men eg håper at vi kan hjelpe dem på vei mot å forstå ,askeptere og respektere vårt land -da er de hjertelig velkommen <3

DB.no

924

Fredag var en marerittdag. Eg bor 12 minutter fra sentrum så til jobb tar det ca 15 til 20 minutter med buss og ben :)

I dag vente eg på buss i 45 minutter -ingen info på skyss.no sine sider -ingen oppdatering i nyhetsbildet utenom snøkaoas.Der sto vi uten info og lite trafikk som fløt godt NULL grunn til at bussen mangler i 45 min når den går hvert 5 minutt likssom.

Vi vurderte taxi men vi slo det fra oss vi på stopept fordi de var ingen ledige . det kom busser fra byen,men ingen mot byen. Til vanlig kan du fint gå,men det snødde laken ute....de var klissvåt i i løpet av den 1.5 timen det tok meg til jobb i dag inkludert en vindfull regnful tur over Puddefjirsbroen til fots mens busser og biler spant opp salt og slush og sølevann og snø på meg -det var jo bare supergøy. Håret mitt så ut som et vindskjeivet juletre da eg endelig kom på jobb flatt og salt og vått foran -bustete og fluffy bak fra vind og hette og jepp.....good fønn.

Eg var så våt på buksen og kjolen at det kjente ut som eg hadde tisset på meg -strikkebukse og strikkekjole....høye støvletter med hæl blir pinadø ikkje gøyere enn du lager det selv.....Så ut som en druknet katt da eg kom på jobb 1 time for sent.....

da sier hun ene kollegaen min at hun kom seg ikkje hjem så hun sku bli i byen......eg ville slå henne med min våtr paraply :P HAHAHAHA jaja ,eg var jo kommet meg på jobb.

Dagen gikk greit eg var kald og våt på med ovn.....eg blir tørr, håret ser ut som eg har surfet i litt muddy waters og så dritt i å vaske det etterpå.....ikkje helt surferbabe...men Bergens slushbabe:D Eg er tørr igjen gjør oppgjør låser og lukker og handler for eg har sett på trafikken går normalt igjen etter 7 timer med kø i dag....hvorav 4 er der eg bor....

Anyway kl 2140 skal bussen gå så eg rekker handle litt middag og sånn før eg stiller meg og venter på bussen, fader meg kansellert...eg mener KØDDAR DU MED MEG??????

Da så eg en Taxi......hoppet i den og var hjemme på 9 minutter NULL problem....men en forbaska dyr dag -taxi hjem og 1 time mindre inntjening, egentlig bare betalt halve dagen for å få betalt for halve dagen i dag -du kan tro eg er fornøyd med den forbanna snøen dere har ønsket dere :P:P:P

 

På an igjen i dag

-eg sa før eg gikk eg kommer når eg kommer -de er jo uansett 2 og er folk så DUM at de må ut i likt drittvær i morgen som det var i dag -ja da får de vente i kø på veien og i butikkene for ting tar den tiden det tar.

Hundejentene kan ikkje være alene i bur fra 11 om formiddagen til eg en eller annen gang kommer meg hjem på kvelden med bussen-så eg drar på jobb til vanlig tid og håper om ikkje været er bedre så er trafikken mindre kaotisk :)

 

ha en smashings lørdag Im going going to Wonderland

 20

Når du med vilje sulter ihjel 92 kyr -du nekter dem mat o gvann i over 3 mndr og lyger til kone -som må være rimelig BLÅST i hodet selv.....og venner og andre om hvorfor høyballene dine ikkje minker og hvorfor du aldri er i fjøset......for faren din er syk.......og du er litt lei deg........

Da feiler det deg seriøst noe som heter medilidenhetsgen.....

Mannen er tilregnelig.altså bare en ond jævel som syns så fordømt synd på seg selv at han gir så totalt fan i nesten 100 liv.....

 

Kan tenke deg hvordan de har hatt det? Stå i sin egen bæsj og tiss, ingen ny mat og da vannet frøs så fikk du heller ikkje det......så da dør du og vennene dine sakte men sikkert..de sterkeste varer lengt og segner om rett før hjelpen kommer...uansett måtte dere nok blitt avlivet av barmhjertighetsgrunner.....

Og så blir dere alle dradd ut og brent og gravd ned ute på gården.......og den som sku passe på dere og være glad i dere og gi dere omsorg faktisk bare ga opp en dag bare låste han døren og så seg aldri tilbake.....og fikk 3 mndrs fengsel og litt klaps på hånden........

 

Det kommer ikkje bilder av dette her på bloggen

Kjører du i fylla får du strengere straff......fyttifan........dyr er ikkje verd en dritt......

 

Eg er faktisk for lei meg og for trist til å bli sint.....eg bare griner på deres vegne...... ;((

 

 

unnskyld <3 

 

DB.no

 

ps

Karma -det hadde vært fint med litt poetic justice her.....e coli forgiftning?

18
Produkt Informasjon Evaluering
Axe Apollo Dry 48H (M), deodorant. Foto. Axe Apollo Dry*
Allergifremkallende parfyme Gult skeptisk fjes, ikon
Biotherm Deo Pure, deodorant. Foto. Biotherm Deo Pure*
Allergifremkallende konserveringsmiddel Gult skeptisk fjes, ikon
Biotherm Eau Pure, deodorant. Foto. Biotherm Eau Pure*
Allergifremkallende parfyme Gult skeptisk fjes, ikon
Biotherm Homme Day Control, deodorant. Foto. Biotherm Homme Day Control*
Allergifremkallende parfyme og konserveringsmiddel Gult skeptisk fjes, ikon
Aco Cliniderm Clearly Fresh, deodorant. Foto. Cliniderm Clearly Fresh
Ingen skadelige stoffer Grønt smile fjes, ikon
CK One, deodorant. Foto. CK One
Hormonforstyrrende stoff og allergifremkallende parfyme Rødt surt fjes, ikon
Clinique for men, deodorant. Foto. Clinique For Men
Hormonforstyrrende stoff Rødt surt fjes, ikon
Cosmica Original for Men, deodorant. Foto. Cosmica Original For Men*
Ingen skadelige stoffer Grønt smile fjes, ikon
Cosmica Original, deodorant. Foto. Cosmica Original Parfymert*
Ingen skadelige stoffer Grønt smile fjes, ikon
David Beckham Classic, deodorant. Foto. David Beckham Classic
Hormonforstyrrende stoff og allergifremkallende parfyme Rødt surt fjes, ikon
Davidoff Cool Water Night Dive, deodorant. Foto. Davidoff Cool Water Night Dive
Hormonforstyrrende stoff og allergifremkallende parfyme Rødt surt fjes, ikon
Dermica Roll-on Daily, deodorant. Foto. Dermica Daily Roll-On*
Ingen skadelige stoffer Grønt smile fjes, ikon
Dermica Sensitiv Deo Antiperspirant Hypoallergen, deodorant. Foto. Dermica Sensitiv Deo Antiperspirant*
Ingen skadelige stoffer Grønt smile fjes, ikon
Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea Scent, deodorant. Foto. Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea Scent*
Allergifremkallende parfyme Gult skeptisk fjes, ikon
Dove Go Fresh Pomegranate & Lemon Verbena Scent, deodorant. Foto. Dove Go Fresh Pomegranate & Lemon Verbena Scent*
Allergifremkallende parfyme Gult skeptisk fjes, ikon
 Garnier Mineral Ultradry Optimal Protection, deodorant. Foto. Garnier Mineral Ultradry Optimal Protection*
Ingen skadelige stoffer Grønt smile fjes, ikon
 Garnier Mineral UltraDry Ultimal Protection. Foto. Garnier Mineral Ultradry Ultimate Protection*
Allergifremkallende parfyme Gult skeptisk fjes, ikon
La Roche-Posay Deodorant Physiologique 24H, deodorant. Foto. La Roche-Posay Deodorant Physiologique
Ingen skadelige stoffer Grønt smile fjes, ikon
L'Occitane Verveine Agrumes Deodorant Fraicheur, deodorant. Foto. L?Occitane Verveine Agrumes Deodorant Fraîcheur
Allergifremkallende parfyme og konserveringsmiddel Gult skeptisk fjes, ikon
L'oreal Men Expert Carbon Protect, deodorant. Foto. L?oréal Men Expert Carbon Protect*
Allergifremkallende parfyme og konserveringsmiddel Gult skeptisk fjes, ikon
L'oreal Men Expert Thermic Resist, deodorant. Foto. L?oréal Men Expert Thermic Resist*
Allergifremkallende parfyme Gult skeptisk fjes, ikon
Neutral, deodorant. Foto. Neutral*
Ingen skadelige stoffer Grønt smile fjes, ikon
Nivea dry comfort, deodorant. Foto. Nivea Dry Comfort*
Allergifremkallende parfyme Gult skeptisk fjes, ikon
Nivea Fresh Natural, deodorant. Foto. Nivea Fresh Natural
Allergifremkallende parfyme Gult skeptisk fjes, ikon
Nivea Men 48h Dry Impact (M), deodorant. Foto. Nivea Men Dry Impact*
Hormonforstyrrende stoff og allergifremkallende parfyme Rødt surt fjes, ikon
Nivea Men 48h Invisible (M), deodorant. Foto. Nivea Men Invisible For Black & White*
Allergifremkallende parfyme Gult skeptisk fjes, ikon
Palmolive Delicate Fresh, deodorant. Foto. Palmolive Delicate Fresh*
Hormonforstyrrende stoff og allergifremkallende parfyme Rødt surt fjes, ikon
Palmolive Luxurious Softness, deodorant. Foto. Palmolive Luxurious Softness*
Hormonforstyrrende stoff og allergifremkallende parfyme Rødt surt fjes, ikon
Palmolive Men Pure Arctic, deodorant. Foto. Palmolive Men Pure Arctic*
Hormonforstyrrende stoff og allergifremkallende parfyme Rødt surt fjes, ikon
Sanex dermo invisible, deodorant. Foto. Sanex Dermo Invisible*
Hormonforstyrrende stoff Rødt surt fjes, ikon
Sanex Men Dermo Active Control_M, deodorant. Foto. Sanex Men Dermo Active Control*
Hormonforstyrrende stoff Rødt surt fjes, ikon
A-pro Stop 24, deodorant. Foto. Stop 24 Roll-On*
Ingen skadelige stoffer Grønt smile fjes, ikon
Sterilan Magnificient Magnolia, deodorant. Foto. Sterilan Magnificient Magnolia*
Allergifremkallende parfyme Gult skeptisk fjes, ikon
Sterilan Pure Effect 48H (M), deodorant. Foto. Sterilan Pure Effect*
Ingen skadelige stoffer Grønt smile fjes, ikon
Spin Aloe Vera, deodorant. Foto. Spin Aloe Vera*
Allergifremkallende parfyme Gult skeptisk fjes, ikon
Sport Pro Cooling (M), deodorant. Foto. Sport Pro Cooling*
Allergifremkallende parfyme Gult skeptisk fjes, ikon
Vaseline Intensive Care, deodorant. Foto. Vaseline Intensive Care Aloe Vera*
Allergifremkallende parfyme Gult skeptisk fjes, ikon
Vichy Homme, deodorant. Foto. Vichy Homme*
Ingen skadelige stoffer Grønt smile fjes, ikon
Vichy Stress Resist, deodorant. Foto. Vichy Stress Resist*
Allergifremkallende konserveringsmiddel Gult skeptisk fjes, ikon
Vita Harmoni, deodorant. Foto. Vita Harmoni*
Ingen skadelige stoffer Grønt smile fjes, ikon

  Husk at dette er kun for disse stoffene de er testet

 

Vil du holde deg unna aluminium kan du ikkje bruke de fleste deoene her

da må du finne aluminiumsfriedeoer

Testen er en analyse av 40 deodoranter som selges i Norge. Alle produktene ble kjøpt inn i dagligvarebutikker, parfymerier og apoteker i november/desember 2015. Forbrukerrådet har kontrollert innholdsfortegnelsen på produktene.

Det er funnet 3 ulike mistenkte hormonforstyrrende stoffer i produktene, og 20 ulike allergifremkallende stoffer. Enkelte produkter inneholder mer enn 10 ulike problematiske stoffer.

Produkter som inneholder allergifremkallende parfymestoffer, konserveringsmidler eller planteekstrakter har fått gult, skeptisk fjes. Produkter som inneholder hormonforstyrrende stoffer har fått rødt, surt fjes. Produkter som ikke inneholder noen av disse stoffene har fått grønt smilefjes.

Liste over stoffer funnet i testen

Aluminium

Det forskes også på forekomsten av aluminium i deodoranter. Aluminium er den ingrediensen i deodoranter som virker svettehemmende (antiperspirant) og som dermed finnes i de aller fleste deodoranter.

Det kan være en risiko for at vi samlet sett får i oss for mye aluminium. Dette forskes det på og EU holder også på å utrede dette nærmere.

Ettersom aluminium er en så sentral ingrediens i deodoranter er ikke dette stoffet vurdert i denne testen. I testtabellen fremgår det imidlertid hvilke deodoranter som inneholder aluminium og ikke.

Hvis man ønsker å begrense eksponeringen for aluminium kan man unngå å bruke deodorant med antiperspirant på skadet hud og like etter barbering.

4

 

eg leser et innlegg på BT.no og kjenner eg blir eitrane forbanna

De fleste av oss prøver å være sunne når vi er gravide -om ikkje for oss selv så hvertfall for babyen.....men de som deltar i LAR program er da altså unnskyldt fordi de har rusproblemer..rusproblemer my @$$.

Jo de er syke og jo de trenger hjelp,men veldig rart at folk med andre psykiske lidelser ikkje får samme spesialbehandling. Hvis en er gravid  rusmibruker og vil ha hjelp til å slutte å dope seg så blir hun henvist til LARprogram.

WTF hva med å henvise henne til en klinikk der hun får ordentlig hjelp opplæring i babystell og hvordan ha barn og mat du trenger som gravid og ting babyen trenger osv -da er det iallefall en mulighet til at hun kan klare seg. Eg ser jo dopetryner på bussen med barnevogner og eg føler at eg har lyst å skrike høyt. Og før noen spør om eg ville gjort det samme om det handlet om andre ting. Ja om eg ser det ahr eg jo lyst å skrike høyt....de færreste ting ser vi jo...desverre.....

Før jul skrev folk artikler og blogginnlegg der de var lei seg og hadde vonde minenr fra barndom med alkohol og drikking og krangling....hvordan tror du disse barna har det i julen? De er fødd med abstinenser, hvordan kan man rettferdigjøre at dette er en menneskerett av disse mødrene? Og hvorfor er myndigheten og helsevesenet så forbaska REDD for å ta valg?

Hva er det som gjør at rusing er frivllig og behandling er frivillig? Eg har snakket med leger som er helt uenig i dagens praksis så hvem som bestemmer dette må fuglene vite -de som tjener på LARprogrammet?

Anyway tilbake til poenget er de så jæla glad i ungene sine? VIS DET! Og bryr helsemyndigheten seg så veldig så gjør noe med det så slipper betale for LAR barn,men for sunne friske barn med en rettferdig sjangse.

 

Hjerteskjærende og urovekkende

Ingen må tro at ikke disse mammaene er like glad i barna sine som alle andre mødre.

En liten gutt pryder hele forsiden i Bergens Tidende onsdag 13.januar. Overskriften er «født som rusavhengig». Inne i avisen ser vi et bilde av den samme gutten som suger i seg en av dagens 5 ? 6 heroin doser. De fleste av «LAR-barna» blir født med så sterke abstinenser at de må skjermes for lys og stimulering, i tillegg må de også behandles med sterke opiater. Hjerteskjærende og urovekkende og fagfolk må passe seg vel for å underkommunisere eller bagatellisere alvoret med denne behandling.
Kari Lossius
JAN M. LILLEBØ

Dette er en behandling som hjelper gravide kvinner til å holde en ruslidelse i sjakk, men den utsetter en uskyldig tredjepart, et lite barn, for kramper, smerter, uro og lidelser ingen av oss helt vet omfanget av. En liten gutt som desperat suger på heroinsprøyten vekker ikke bare fortvilelse og bekymring, bildet kan også utløse moralsk forargelse og dårlige løsninger.

Mange kan komme til å mene at kvinner som ønsker LAR-behandling skal påtvinges spiral for å unngå graviditet, eller at gravide rusmiddelavhengige skal  tvangsforvares så lenge de er gravide, og at abort er den eneste og beste løsningen hvis kvinnen ikke makter å slutte med rusmidler.

Selv om substitusjonsbehandling utløser mange etiske og faglige dilemmaer, vil de alle fleste fagfolkene innen feltet likevel mene at dette er den beste behandlingen vi har i dag - ikke fordi behandlingen er uproblematisk, men fordi alternativene er så mye verre. BTs leder torsdag 14. januar setter ord på det mange av oss tenker; kontroversielle behandlingsregimer initiert av helsemyndighetene må etterfølges av massiv forskning.

Helsemyndighetene forplikter å vite hvordan det går med disse barna, det må fokuseres på hvilke faktorer som bidrar til eller hindrer ungene i å få en god oppvekst. Hvilke tiltak må settes inn for å hjelpe barna og foreldrene, for ingen må tro at disse mammaene ikke er like glad i barna sine som alle andre mødre er i sine barn.

For snart 50 år siden greide vi gjennom systematisk forskning å lande på månen, forskning har gjort det mulig å bytte organer fra et menneske til et annet. Det er blitt rutine å gi mennesker mye lunger, hjerter og nyrer. Systematisk kunnskapsoppbygging gir på sikt de mest utrolige resultatene, men god forskning krever penger, langsiktige penger.  Hva med å sette av penger tilsvarende en liten månelanding til LAR-barna våre?

 

 

********************************************

 

 

 

her er fra kommentarfeltet før de blir slettet

 • Å spille på følelser, slik Lossius gjør her, er lite konstruktivt i en så alvorlig sak. FNs barnekonvensjon gjelder ikke for det ufødte liv, og det viser tydelig at beskyttelsesvernet for fostre er totalt fraværende. Her er det mors ve og vel som veier tyngst. Tvangsavrusing og tett kontroll under hele svangerskapet er eneste veien å gå. Mulig det blir flere spontanaborter da, men det er ingen menneskerett å føde et rusavhengig barn. På samme måte som det ikke er en menneskerett å få barn. Hvis mor fortsetter å ruse seg etter fødsel vil uansett barnet før eller siden bli tatt over av barnevernet, så det å spille på følelser mht. de rusa mødrene er total skivebom.

  • Avatar

   Du må være født uten en jævla hjernecelle. Er det bedre med de som er så glad i barn at de misbruker de på værst tenkelig måte. Kan nok ikke skrive hva jeg mener med værst tenkelige måte, men det er ikke alle måter å elske sitt barn på som er like bra. Og dere får beholde barna.. Det skal mye til for at noen griper inn når barn blir misbrukte hjemme. For det foregår i det skjulte stort sett. Mødre i LAR er iallefall åpen om problemet og er under tett behandling og oppfølging. Så barna til mødrene i LAR blir behandlet og tatt vare på bedre enn mange andre barn der foreldrene ikke har rusproblemer. For i de 'perfekte ' hjem kommer ikke slike problemer som omsorgssvikt frem og barn sliter i lang lang tid med forskjellig omsorgssvikt fra barndommen. Mødre i LAR er åpen om problemet og ber om hjelp og behandling for at nettopp barnet skal ha det så bra som overhodet mulig.
   Og når jeg leser innlegget ditt så kan du ikke ha mye i hodet for du vet fint lite hva du snakker om. Og det er faktisk ikke en bra for barn å vokse opp med foreldre med manglende intelligens og heller ikke en menneskerett å få barn når du har andre problemer som bla det jeg nevnte ovenfor.

 • Avatar

  Veldig merkelig for det er fler kroniske sykdommer man kan få der man anbefaler abort om man blir gravid når man går på de medisinen,men er man LAR er det likssom fritt frem?
  Å bli gravid med vilje da ville være ganske lite gjennontenkt. Hvis du skal argumentere om at man blir ikkje gravid me vilje når man ruser seg eller er i LARprogram så betyr det kanskje 1 av 2 ting
  1 at man ikkje helt har kontroll
  2 at man ikkje er så nøye på å sørge for å ikkje bli gravid

  Hvordan er det mindre overgrep mot barn enn fysisk og psykiske og emosjonelle overgrep mot barn?
  Seriøst eg vet om flere som får barn etter barn etter barn som blir tatt fra dem fordi de ikkje kan ta vare på dem-det er ikkje lov å gjøre noe for å stoppe dem.
  Men menn som er overgripere mot voksne eller mot barn kan kjemisk kastreres for å forebygge overgrep og voldtekter.
  Nå sidestiller eg ikkje voldtekt mot misbruk av barn bare så ingen inbiller seg det ,men eg mener at er det ok å kjemisk kastrere menn som er fare for barn og kvinner hvorfor er det da en menneskerett for kvinner å få barn med abstinenser?

  Eg kjenner døde narkomane og narkomane og folk som er ex narkomane og de som har gode flotte liv i dag er de som SLUTTET med dop tvert og aldri fikk behandlig av LAR program og metadon og ditt og datt. De sluttet.
  Hva med å gi disse kvinnene en sjangs til å SLUTTE på ordentlig og bli friske og reine og klarer de ikkje det med oppfølging og hjelp da klarer de det kanskje aldri,men det er ingen grunn til å fortsette å føde barn som kanskje får livsvariege men

  Er de så glad i barna sine? vis det

 • Avatar

  Barn med mor i LAR får ikke HEROIN på barneklinikken som behandling... Litt bakgrunnssjekk av fakta kunne kansje vert bra for enkelte personer kjenner jeg.

15

Da hennes mann Rene Angelil som hun giftet seg med i 1994 har gått bort.

Han døde hjemme i dag som han har ønsket. 

For de fleste av oss er han ikkje veldig kjent,men han oppdaget Celine da hun var 12 år gammel og sendte han en demotape.

Im sorry for your loss Celine <3<3<3<3

  

10

Sku nesten tro at det var noe som gikk dette her med at de store forsvinner. Og eg forstår at når man blir eldre skjer dette desverre.

I dag gikk fantastiske vakre flotte mystiske skumle unike Alan Rickman bort og verden har igjen tapt en av de unike.

 

Mange vet kanskje ikkje hvem Alan Rickman er,

men eg vet du aner hvem minst av alle de utallige karakterene han har udødeligjort gjennom årene på lerretet

 

Dette var siste gang eg så han for noen uker siden på TV på Jimmy Fallon Show

 


Og noen få av hans filmer.....han har jo gjort mange fler enn disse,men kanskje har du sett en eller flere?

I Die Hard 


 

 

I pride and prejudice 


I Robin Hood


Love actually

 

I Harry Potter

Its been our privilege ,thank you <3


14

blir faktisk noe eg trenger selv

 

kanskje fler trenger denne i dag?


 

 

 

Dette er jo en sannhet med modifikasjoner -fex kan du ikkje vente på å vinne i lotto om du aldri spiller....

På den andre siden så kan du helelr ikkje høste gulerøttene du plantet i forrige uke.

Så noen ganger er det tid for å vente andre ganger er det tid for å handle

Nå er det visst venting som er greien hos meg :)

ha en vakker torsdag <3

22

en aldeles nydelig versjon..........Kurt Nilsen verdens eneste World Idol og Kygo den kjappeste i verden å nå 1 MILLIARD på spotify  i en herlig harmoni...utrolig vakkert....

Denne sku vært laget på plate <3<3<3<3

 6

i en artikkel før. Eg måtte sende mail til journalisten og spørre om hun hadde brukt google translate.....og takket for latteren:D

Hurtigstjerne??????? stryke jobben min???? realms betyr heller ikkje arena,selvom det er mer akseptabelt enn å stryke jobben....

Eg skal ikkje hyle høyt og si at min blogg er gramatisk korrekt eller at eg ikkje gjør feil, men eg er heller ikkje journalist og tar betalt for å skrive...

Syns ikkje du at journalister bør ha en høyere standard for segselv? 

«Jeg er en hurtigstjerne. Bare tilsett vann og rør rundt»

Her er noen av David Bowies beste sitater.

Miriam Bakkejord 

(Dagbladet): Det meste har handlet om rockelegenden David Bowie i dag, etter nyheten om at han gikk bort i helga.

Fans over hele verden har uttrykket sorg og hedret Bowie som den musikeren han var, som utenfor leiligheten hans i New York.

Bowies musikalske karriere varte i over et halvt århundre, og gjennom sin tid i rampelyset leverte han mange glimrende, og etter hvert ikoniske sitater.

- Jobber for meg selv

Business Insider har samlet noen av dem, som gir et godt bilde av Bowies forrykende liv og væremåte.

Som da han gjestet nyhetsmagasinet «60 minutes» i 2002 og sa følgende:

«I'm just an individual who doesn't feel that I need to have somebody qualify my work in any particular way. I'm working for me.»

(«Jeg er bare en enkeltperson som ikke føler at jeg trenger å ha noen til å stryke arbeidet mitt på noen spesiell måte. Jeg jobber for meg selv.»)

Ukomplisert mann

«As a person, I'm fairly uncomplicated.» («Som person er jeg rimelig ukomplisert.»)

Dette forklarte Bowie da han havnet på lista over årets menn hos magasinet GQ i 2002.

Ved en annen anledning, denne ukjent, sa Bowie dette: «I find only freedom in the realms of eccentricity.» («Jeg finner bare frihet på eksentrisitetens arena»).

Også var det denne da:

«You know, what I do is not terribly intellectual. I'm a pop singer for Christ's sake.» («Det jeg gjør er ikke så fryktelig intellektuelt. For guds skyld, jeg er en popstjerne.»)

Storrøyker

Og denne:

«Tomorrow belongs to those who can hear it coming.» («Morgendagen tilhører dem som kan høre den komme.»)

Og som storrøykeren han var:

«I can ask for cigarettes in every language» («Jeg kan be om røyk på alle språk.»)

For å beskrive sin enorme suksess, sa han blant annet dette:

«I'm an instant star. Just add water and stir» («Jeg er en hurtigstjerne. Bare tilsett vann og rør rundt.»)

Bedre med ego

«I'm always amazed that people take what I say seriously. I don't even take what I am seriously.»

(«Jeg blir alltid fascinert over at folk tar alt jeg sier seriøst. Jeg tar ikke engang det jeg er seriøst»), har popkongen også sagt.

Og:

«All my big mistakes are when I try to second-guess or please an audience. My work is always stronger when I get very selfish about it.»

(«Alle mine store feilsteg kommer når jeg fokuserer på å tilfredsstille publikum. Mitt arbeid er alltid bedre når jeg forholder meg egoistisk til det.»)

Hyllest til kona

Kona er selvsagt også med:

«You would think that a rock star being married to a supermodel would be one of the greatest things in the world. It is.»

(«En skulle tro at en rockestjerne som er gift med en supermodell vil være noe av det beste i verden. Det er det.»).

Og helt til slutt, sitatet som har hatt en helt spesiell betydning i dag:

«I don't know where I'm going from here but I promise it won't be boring.»

(«Jeg vet ikke hvor jeg skal nå, men jeg lover at det ikke blir kjedelig.»)
24

gjør det egentlig det?

 

Nå er ikkje eg matblogger så mine bilder er ikkje matporno.

...men siden et bilde sier mer enn 1000 ord hva sier dette bildet da? 

Hvis eg sier at dette er det samme ?

Tror du meg?Det ene bildet lyger hvertfall noe helt utrolig.....

så bilder sier kanskje mer enn 1000 ord, men muligens ikkje alle er sanne?

Sånn er bloggverden.......mange mener at bildene utgjør bloggen..men hva hjelper det når bildet man gir er feil?

Noen ganger ønsker vi gjerne å gi et annet inntrykk eller uttrykk på bloggen en hvordan ting er og det er greit i for seg..man blir ikkje en løgner av den grunn....man viser bare ikkje rotet rundt juletreet eller rundt det flotte lysfatet eller ved siden de fine barna eller de søte dyrene osv....

Noen ganger viser ikkje bildene noe positivt selvom det er det,

 

Er det fotografen, motivet eller hva som er feil da.....og kan ikkje ord som forklarer rette opp de 1000 ordene som bildet sier?

Eg er ingen fotograf og heller ikkje noen kokk. men eg er en liten filosof til tider.....og eg ser ofte andre ting enn andre gjør i deres bilder..kanskje gjør de det samme i mine......og andre sine for den sags skyld....kanskje ikkje alle snakker samme bildespråk.....

Det er morsomt for noen ganger blir eg fortalt at et bilde viser det og det og eg er helt uenig....andre ganger forstår eg kanskje ikkje bildene ,men ordene som forklarer gjør at eg ser bildene på en annen måte.....

Og mange bilder snakker helt for seg selv.....da sier bildet mer enn 1000 ord.....når følelsene våre og tankene våre og fantasien vår blir trigget,utfordret,pushet litt...gledet....og kanskje tilogmed utløser sorg.....

men et helt vanlig normalt bilde av en helt vanlig ikkje bloggbar lekker middag....sier ikkje mer enn 1000 ord......sorry :D

22

i går søndag 2 dager etter han ga ut sitt siste album døde Davis Bowie i sitt hjem omgitt av familien sin.

Han var en spesiell mann og spesiell artist som eg tror har oppnådd utrolig mye i sin karriere og i flere av sine sanger har han alltid vist at han hadde en følelse av å ikkje helt tilhøre oss....jordboere....samtidig tror eg i en periode bestemte han seg for å gjøre det beste ut av det og laget mye vakker musikk fengende, gøy,andereldes,spennende...utfordrende....

Hans siste album sier jo adjø....sånn ser eg det og han gjorde ting på sin egen måte....ga ut album på bursdagen og dør 2 dager etterpå....

Grand Exit Mr Bowie......thank you for everything <3<3<3

 

min favoritt -både filmen og sangen

Cat People


Space oddity


min bror sin favoritt Ashes to ashes


Absolut beginners


og la oss feire hans liv med å danse.....lets dance

Tenker på hans kone og familie i dag
 

 

46

 

Hvilken  smaker som alle andre elsker er det du hater?

Eg har etpar og lurte på om andre er like sær som meg eller særere -håper eg :D:D:D:D

 

 

Kokos -mitt første møte med denne smaken var enten Bounty eller ekte kokosnøtt husker ikkje hvilken som var først,men eg husker at eg så reklamen på bounty og tenkte wow den må jo være knallgod -så glad de er på reklamen. Eg var veldig liten husker eg og ufattelig skuffet da eg spiste sjokoladen. Tok en bit og klarte ikkje å svelge den ned....helt grusomt

Eg fikk en kokosnøtt som eg lekte med og kledde på og mamma sa melken var god -eg hadde sett en film der de drakk kokosmelk....vel....eh nei.....fyttikatta......smakte sur melk -var sikkert det også eg hadde brukt nøtten som dukke :D og bitene med kokos var forferdelig.

I dag sliter eg med når kunder prøver kremer og lotion i butikken med kokos eg brekker meg nærmest og eg brukte mange år på å like marsipan pga en tørr marsipansjokolade som eg syns snakte som kokos og fikk helt avsmak

Sånne negerbolle med kokos på -de smaker muggent, tror det er en muggen smak eg føler kokos er som gjør eg ikkje liker den,men lukten er verst, kvalmende tung og veldig parfymert likssom.....skikkelig gåsehudfaktor og ikkje positivt

Verste er jo at eg ikkje kan si kokos eg kaller det kokus HAHAHA :D

 Syltøy -mitt første møte med syltetøy var ørebetennelse....legen anbefalte mamma å gi meg tabletten i en teskje syltetøy OMGAWD eg SPYTTET tablett og syltetøy ut og trodde eg sku dø for det var så grusomt. Mulig pencillin tablett i syltetøy ikkje er beste løsningen for at folk skal lære seg å like syltetøy,men uansett så spiser eg KUN blåbærsyltetøy på nybakte boller eller pannekaker...aldri noe annet. Får det ikkje ned. Og eg kommer fra en resturaunt familie så der fikk man aldri si liker ikkje før man smakte, gjerne en og 5 ganger.

Syltøy -ALDRI!!! I kaker og på ditt og datt eg holder på å dø og tenker bare det smaker tabletter :D Hvordan noen kan ødelegge bær og lage noe så pyton er for meg uforståelig. Eg forstår det jo pga holdbarhet,men konsistensen er bare vemmelig og søt og klebrig..som godterier..ugh Kan helt fin lage smoothies og da med juice og ikkje youghurt......

 

  

Ketchup....eg orker ikkje forklare hvor fælt eg syns det er....helt tullete eg spiser jo både tomater og pizza og lasagne etc,men eg liker ikkje tomatsaus med mindre den er kremet til med fløte...kan spise det enkelte ganger,men er ikkje favoritt;D Hvis eg bestiller hamburger og får ketchup sammen med sennepen da returnerer eg maten. Kan eg bare tørke den av med en serviett gjør eg jo det,eg er ikkje så vanskelig,men eg spiser ikkje ketchup-Tomatpurre derimot kan eg fint spise....joda vi er sære :D Mulig det kommer av at ketchup hovedsaklig er laget av epler og eplemos er jo som syltetøy....så .... 

Youghurt.............................eg klarer bare ikkje youghurt....sur tykk melk...fy fan..sorry det er bare så vemmelig-og siden eg ikkje liker syltetøy så er jo det enda vanskeligere å like sur tykk melk med fruktbiter-liker ingenting laget av melk unntatt ost og kremfløte og rømme til bruk i dip ol. Kan være kroppen forteller oss noe med smakene vi ikkje liker med mindre vi er BARE sære da......men eg er allergisk mot melk,men kroppen kan bryte ned kremfløte og vansklig smør og de tingene reagerer eg ikkje på. Jo lettere variant av melken det er jo dårligere blir eg,samme gjelder lettrømme til dip.....helt håpløst

  

Laks eg prøver og prøver men laks smaker aluminiumsfolie.....så eg har bare sluttet å prøve- ørret går mye bedre,men laks....neitakk. Eneste gode laksen eg har spist de siste årene har vært dampet laks i konveksovn og siden de færreste av oss har det så skjer det ikkje så ofte. 

 

Det er sikker fler ting også,men dette er likssom de vanligste tingene om mange elsker og eg ikkje er så glad i :D

 

har du noen av de samme som meg eller har du andre ting som er dine verste fiende?

Av de eg har nevnet er nok kokos og youghurt verst-seriøst verst.....som i om det var siste matvarene i verden hadde eg gitt dem bort

33
Perfekt kjærlighetserklæring til en supergruppe :) Fra Ylvis til Pentatonix 


helt fantastisk kult gjennomført :D

 

eg vet det ikkje er jul,men for at du skal se at de driver alvorlig parodi og elsker det -dette er jo en hyllest :) så er denne den som helt klart viser selve gruppen og kroppsspråket og måten de synger på -de enkelte :D utrolig artig I Love it

Hadde eg vist alle de sangene de har hentet inspirasjon fra ville det blitt mange videoer,men denne er mye av basen fra foruten av selve acapella syngingen og beatboxingen :)

 

 

The real thing

Pentatonix  

Little Drummer Boy

 

 

qJ_MGWio-vc

 

 

Du kan selvsagt klikke HER og se så mange av dem du bare vil 

 

Og vi kan koste på oss litt Star Wars Tribute også :D

eg blir så imponert av så flinke mennesker
-både Ylvig og Pentatonix og alle andre superkreative som får oss til å føle stoppe og tenke og nyte og bli underholdt. 
God søndag fineste dere <3 

  

 

 

31

et nytt produkt kommer på markedet nå med en app der du skal betale for å lese blogger slik eg forstår det av artikkelen eg leser HER

Flere og flere aviser gjør dette og flere nettmagasiner krever at du betaler for å leser arkivmateriell. 

Eg har nesten kuttet ut å lese BT.no da dette nesten utelukkende er betal artikler for de artiklene eg finner mest intressante og nå har Ba.no lansert BA pluss som også er betale artikler. Og da betaler man pinadø på de teiteste ting som summetonen som man før så på som en liten binotis i avisen..hallo?

Da eg sku lese et innlegg eg søkte på på nette og forslget til artikkelen kom opp måtte eg og betale for å lese...helt uaktuelt denne infoen kan man finne GRATIS mange andre steder på nett og ved å enkelt spørre andre elelr ta en telefon.

Alle er så opptatt av at vi skal være trygge på nett og alikevel skal vi i hue og ræva legge fra oss personlig info overalt for å lese nyheter? Eg betaler jo for TV allerede og kan få nyheter der fra hele verden Og blogg? nei vet du SÅ utrolig intresant er du faktisk ikkje at eg betaler for å lese din blogg -sorry

  

Tar eg feil og dette er et supert produkt skal eg heller gi beskjed når appen kommer og eg vet mer om hva det er :)

 

 

2124

hvor redd du må være for å skrike sånn etter hjelp når noe bare vil gi deg kjærlighet og kose meg deg? Han aner faktisk ikkje hva dette betyr og er så redd henne at han skriker for livet -måtte akrma bite de sykt hardt i æven de som er så vond med en liten krabat som kun vil elske livet og glede de i flokken sin 

 


Heldigvis går det så fint nå...lykke til kjæreste du <3

14

en faktisk vet på et ubevist plan hva som skal skje med deg

 

denne beskjeden ble lagt ut på FB av en flott ung mann på Nyttåraften

 

Last day of 2015!!!! For me I'll be meditating through all I do, on this entire year. I've lost, I've gained, family is closer and tougher than ever before, loved ones lost, and new friends found. There has been many times where I've been found on my knees in prayer for hours (relentless) and other times leading a group of people in prayer, my faith (that I love to share) is an everyday awakening (to me) that people, lives, and circumstances can change for the better OVER TIME. I look back at 2015's huge challenges that I've overcome, shared with others, and have once again found myself... To say thank you and BRING ON 2016, much works to be done!

And I really don't know where I'll end up tonight but I do know where I windup is where I'm meant to be😋

 

Matthew DeRemer

 

Ingen kunne gjette at han sku bli drept 1 nyttårsdag mens han kjørte motorsykkel og ble påkjæt av en sjåfør som fyllekjørte.

Ganske merkelig ikkje sant?

 

les mer HER

6

er hver kveld kl 2230 på Tv2 humour....er allerede 3 episoder ute nå -helt fantastiske, første episode var ikkje så bra....men i dag var det HELT topp og kunne godt vært med i USA . Håper på flere sånne epioder :D

28

En god stund før jul bestilte eg julegaver til 2 menn i familien-de kom ikkje til lille julaften og eg måtte kjøpe nye gaver. Eg sendte etterlysning lille julaften og fikk en sånn automatisk svarmelding om at eg sku få svar snarest mulig. Den er grei eg visste jo at eg ikkje ville få svar i julen og at ingen kom til å ordne noe ,men mitt poeng var jo å melde fra at gavene manglet så snart eg visste det. Eg bestilte dem i november så eg trodde jo det sku rekke frem. Eg hadde jo ikkje mottat hentelapp, smsvarsling eller link til sporing eller noe så eg var jo litt lost for hvor disse ble av.

Anyway etter 2 nye purringer fikk eg da svar i går om at joda eg har mottatt pakke.....og de sendte meg sporingslink

På den står det at gavene er sendt til min postadresse, men gateadressen står ikkje nevnt,men at eg kl 04.42 har da mottatt pakken på en terminal som eg måtte tatt 2 busser for å komme meg til.......I så fall hadde eg nok klagd på at eg måtte reise rundt hele halve fylket for å hente pakken  og iallefall midt på natten......

Eg kontaktet Post Nord og de fant ut at firmaet som er brukt til levering leverer hjem til folks postkasser og de kjører natt.....det er jo fint. hadde de bare levert hos MEG i MIN postkasse..for pakken kom nemlig 17 desember. Så egentlig aner ingen hvor pakken er eller hvorfor den står utlevert til meg et sted eg ikkje bor. Har budet satt pakken min på postkassen min så kan den jo blitt stjålet-hvilket er jo utrolig elendig service-da den skal jo I postkassen er det ikkje plass blir den jo levert til postkontoret så du selv kan hente.

Uansett så har eg fått faktura på en pakke med varer eg ikkje har fått som eg ikkje får stoppet fordi internett sier eg har mottatt varen. Eg lyger altså....da blir eg provosert. Og eg sitter event tilbake med en pakke med varer eg ikkje trenger. om de finner den. 

 

Har du opplevd å bli dårlig behandlet av kundeservice når du har handlet på nett?

 

18

Nikkoles 6-årige sønn tar henne med ut på middag en gang i måneden: - Jeg lærer ham hvordan han skal behandle en dame

 

Eg syns denne var så fin at eg deler den her klikk HER for å lese innlegget på side2

Nå vil noen reagere på at han betaler og dette hadde neppe vært mulig for en 6 åring i Norge -alikevel ser eg at de fleste tingene hun lærer ham er noe alle gutter hadde hatt godt av å lære.

Joda vi har noen gentlemen og vi har noen prinsesser som overkjører andre,men eg sikker på at hun vil lære datteren tilsvarende tips når hun blir eldre om å respektere andre. Noe fler kunne lært seg i dagens samfunn.

Kos deg med fine historien :)«En gang i måneden tar min 6 år gamle sønn meg med ut på middag. Han åpner døren for meg, drar ut stolen min, forteller meg om dagen sin og spør hvordan min var, betaler regningen med lommepengene han har tjent ved å hjelpe til hjemme og gir litt tips til servitøren.»

«Ved å gjøre dette så lærer jeg ham hvordan han skal behandle en dame og hvordan han tar ei dame med på en ordentlig date. Jeg lærer ham hvordan han respekterer kvinnen han elsker (akkurat nå er jo det mamma). Vi legger bort telefonen og iPaden (bortsett fra når vi tar dette bildet), og vi snakker sammen om dagene våre, ting vi har lyst til å gjøre osv.,»skriver Nikkole.

Hun forteller videre at hun lærer sønnen god bordskikk, blant annet at det er uhøflig å sitte på telefonen når du er ute med noen. I tillegg lærer han matte ved å se på regningen og legge til 15 prosent tips.

«Ja, han er ung, men jeg mener at dette er noe han bør lære nå,» skriver hun.

«Det er aldri for tidlig å lære barnet ditt hvordan man respekterer andre, spesielt kvinner. Som en kvinne som har blitt misbrukt og behandlet som dritt, er det ekstremt viktig for meg å lære sønnen min hvordan man viser respekt. Mange menn i dag aner ikke hvordan de skal behandle kvinner eller hvordan man tar dem med ut på en fin date. Det er godt å vite at sønnen min ikke blir én av dem,» skriver hun.

 

 

30

21

veldig merkelig å plutselig skrive et annet år:)

i dag har eg gjort hverdagssysler som oppvask og klesvask vurderer og skifte på sengen også,men da må hundejentene dusjes og eg orker ikkje når persillekroppen må lades så eg klarer jobbe i morgen istedet.De har jo sovet endel med meg nå da eg har vært uggis for de har jo ikkje kunnet ligge i bur i 10-12 i strekk-eg har jo sovet sovet og sovet. Håper eg snart skal få mer energi igjen ,men det er mulig at blodprosenten også er litt teit...vi får se.

Anyway dette var ikkje et syteinnlegg, dette var for å si at liker du musikk og humor og underholdning så begynner et nytt show på TV2 kl 2230 humor  i dag som heter Lip Sync Battle

eg tror dette blir supergøyt!!

 

Her kan du se min favoritt lipsync battle på Jimmy Fallon show

  

Liker du sånne typer programmer?

eg gleder meg :D

41

eg har hatt litt pause fra bloggen fordi kroppen ikkje spiller på lag....

nå er eg ferdig med medisinkuren min og håper eg slutter å være så ufattelig trøtt i nebbet.....pisslei av det.

Litt overskudd hadde eg ikkje sagt neitakk til for å si det slik:)

  

Om noen få dager er det bursdagen til datteren min, etter det skal julen ut..da er det vår :D

 

Happy New Year 2016 replace 2015 concept on the sea beach

 

Er du klar for 2016?

 

 

 

14

Tenk om din kjære ble så glad for å se deg som en hund blir for å se eieren sin

 Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits