6

FN dagen i år hadde som fokus Vold mot kvinner og jenter 

I den forbindelse ble det laget en video som heter Fireball hvos min bror spiller så usmakelig.....helt motsatt av hvem han er som person... 

 

se videoen her https://www.facebook.com/Love2jo/videos/vb.836140452/10157763533060453/?type=2&theater

10

Updated  John Hurt har gått bort , han har spilt i utrolige filmer og de siste årene i Harry Potter og Doctor Who, han har også spilt i filmer som Elefantmannen og mange mange andre kjente filmer og vært stemmen til mange kjente figurer i animerte filmer.

Hercules, Alien, Outlander , I Indiana Jones filmen Kingdom of the Crystal scull og mange mange fler

 

ved en feil i går postet eg bilde av Gandalf som John Hurt beklager

 


 Safe Journey Home <3
   

 

4

gammel og pirkete når du ikkje syns at alt *NATURLIG  skal presses  i trynet på oss overalt , genser med mensen på og snopper i ereksjon eller utblåsnig er så gøy å lese om og eller oppleve rundt deg.

Eg føler dett er litt sånn viderekommende promp og sånn snakk i barnahagen....

Så selvom eg ofte mener at Sophie Elise har MYE for seg så lurer eg på om eg er helt alene i verden når eg ikkje syns det er greit å ha på seg genser med bilde av venninnesn rumpe når hun har mensen?

Joda mensen er naturlig...amming er naturlig.....tissing er naturlig.promping er.....bæsj er og naturlig og oppkast...menn med ereksjon og eller en mer relaxed versjon  er ingen av delene finner eg spesielt appelerende...og vil helst ikkje ha noen av disse tingene dyttet opp i ansiktet eller spredd på klær som dekor....eller egentlig sånn i det hele tatt......rundt der eg er.

 

None mener at toppen på tillitt er at kjæresten fiser høyt der du er....eg mener at vedkommende ikkje rakk til badet....og er unnskyldt..men å drive å prresse ut fjerter som braker og rape høyt viser meg bare at vekommende har null respekt for meg og i grunn lite soasialisering hjemmefra...samt ikkje helt hva manerer er.

Noen mener at hun tisser mens hans dusjer er helt ok eller hun dusjer mens han sitter på do -helt ok de om det

Andre igjen mener at mensen er normalt og at man knapt bør gå med bind/tamponger..fy f........beklager da er du en gris. At man er uheldig er helt ok.....mange jenter kan oppleve dette spesielt om de har uregelmessig eller voldsom mens..men tenk da på møbler og klær -de fleste vet at often mensen blod kan knapt fjernes.er jo derfor vi bruker de stygge undikkene til denne tiden av måneden.

Menn som viser snoppen er blottere og mange har dette på rullebladet,men når damer er vulgære og blotter seg er de naturlig.....go figure..tatt Kvinnekampen LITT LANGT?

Når folk begynner og spy i potteplanten og tisser i sofaen din og bæsjer på trappen utenfor huset ditt fordi det er natrulig -er det DA vi skal begynne å spørre hva i all verden er det som skjer? Hva er dette utrolige behovet for å være så @NATURLIG hele tiden som må være så ufattelig utagerende?

 

Just me eller?

http://sophieelise.blogg.no/1485528844_mensen.html

 

2

2017 begynner som 2016 sluttet........med å ta vakre mennsker

 

En favoritt Miguel Ferrere kjent fra flere serier og som også er George Clooneys fetter er desverre gått bort

http://www.dagbladet.no/kjendis/twin-peaks-legende-er-dod/66785560

 

RIP Miguel 


 

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits