19

er en flott skuespiller og en fantastisk person med et stort hjerte.

da en av hans største fans døde......14 år gammel....kunne han ikkje delta i begravelsen,men skrev et brev.....

du kan lese artikkelen her hvor foreldrene sier hun ville smilt og less og kost seg over å være i avisen og fått denne oppmerkesomheten..

http://www.side2.no/aktuelt/cumberbatch-skrev-brev-til-fan-som-dde/8548672.html

 

Her er brevet i sin helhet:

I send my deepest sympathies to Eve's family. To lose someone so young who fought for her health all her life must be beyond endurance.

I hope they can take solace from the fact that she was clearly much loved and her support of our show is hugely appreciated and shall be remembered.

I wish I could be there but sadly am filming the show she loved.

God rest her soul.

With all my love and sympathies, Benedict xxx

 

 

4

 
 

Leonard Nimoy er død 82 år gammel -han sovnet stille inn i sitt hjem som følge av Kols.

Han er et icon og en legende for mange fan av kultfilmene og seriene Star Trek.

Han spilte i TV serier Fringe og han var stemmen til Sentinel Prime for de av dere som har sett Transformers -samt en haug med andre greier.....men

 

det er nok dette han er mest husket og elsket for 

 18

lånt fra http://minlivsglede.blogg.no/1424875615_fra_kjreste_til_ektem.html?c=1424960573597

 

Kona skrev et klagebrev til mannen som slår alle tidligere historier. Og som om dét ikke var nok - les svaret han sendte henne!! Du er garantert et latterkick!!

Til teknisk support!

I fjor oppgraderte jeg fra Kjæreste 5.0 til Ektemann 1.0, og har etter det merket helt tydelig at hele systemet plutselig går mye tregere - særlig gjelder dette blomster- og smykkeprogrammene, som fungerte helt perfekt under Kjæreste 5.0.

I tillegg har jeg oppdaget at Ektemann 1.0 har avinstallert en hel del programmer jeg var veldig fornøyd med i Kjæreste 5.0. 

Blant tingene som har blitt borte er Romantikk 9.5 og Oppmerksomhet 6.5. 

I tillegg har jeg oppdaget en del programmer jeg ikke har installert selv, og slett ikke vil ha, som Premier League 5.0, Tippeligaen 3.0 og Eurosport 4.1.

Den gode samtalen 8.0 har brutt hel sammen og lar seg ikke reinstallere. Det samme gjelder husarbeid 2.6, som ved gjentatte anledninger har fått hele systemet til å krasje.

Jeg har prøvd å kjøre Masing 5.3 for å fikse problemet, men uten hell.

Hva skal jeg gjøre?

Hilsen desperat.

------------------------------------------

Kjære desperat.

Først og fremst er det viktig å huske på at Kjæreste.5.0 er en ren underholdningspakke, mens Ektemann 1.0 er et rent operativsystem.

Prøv følgende kommando: Jeg trodde du elsket meg.html - og last deretter ned Tårer 6.2. For at dette skal virke må du også huske å installere den oppdaterte versjonen av Skyldfølelse 3.0. Hvis dette fungerer skal Ektemann 1.0 automatisk reinstallere Smykker 2.0 og Blomster 3.5, som du etterlyser i mailen over.

Merk at dersom du overdriver bruken av de anbefalte programmene over, kan det føre til at Ektemann 1.0 får systemkrasj, og uønskede virusprogrammer som Sur Stillhet 2.5, Tur på byen med kompiser 7.0 eller Øl 6.1 kommer forbi brannmuren. Merk deg at særlig Øl 6.0 i tillegg automatisk laster ned betaprogrammene Promp og Snorking.

Og uansett hva du gjør,må du for all del IKKE installere Svigermor 1.0 (det inneholder et virus som kan gjøre uopprettelig skade på hele systemet til Ektemann 1.0).

Prøv heller ikke å reinstallere Kjæreste 5.0. de to programmene er ikke kompatible.

Kort oppsummert: Ektemann 1.0 er et utmerket program, men har begrenset lagringskapasitet, lite minne og problemer med å forstå nye applikasjoner. 

Du bør vurdere å kjøpe et par tilleggsprogrammer som vil optimalisere bruken av Ektemann 1.0. 

Vi anbefaler Gourmetmatlaging 3.0 og Sexy undertøy 7.7.

Lykke til!

 

 

 

GOD HELG!!!! <3

21

Takk til min fineste søster som sendte denne til meg.....sånt må deles....

For de av dere som ikkje er så stø i Engelsk så vil eg kort fortelle at denne hunden ble reddet da en dame skulle fotografere at 1000 hunder var stappet i bur for å bli kjørt bort til å bli middag..........Hun trodde den ene hunden alt var var død der den hang nesten kverket i buret,men da den hørte blitzen reagerte han -åpnet øynene og ble reddet.....ja et Mirakel og det heter han....Miracle.....og han er bestevennen til en liten gutt med ganske hard autisme og CP...Han døde nesten ved fødselen som hans tvillingbror gjorde.....men han og Miracle ble reddet og begge har et veldig spesielt bånd nesten telepatisk sier mammaen Amanda.

Amanda reddet ham ved å spose ham med penger til medisinsk hjelp...og etterhvert adopterte hun ham....hun har 9 rescuedogs fra hele verden....itillegg til at de avler sledehunder selv.

 

Denne videoen er en del i en kampanje Eukunuba har hvert år om å feire båndet mellom dyr og menneske.....

 en annen favoritt er Ellie May -en hund som er tereapi hund for eldre som er demente....hun bestemte seg en dag for å ikkje bli med matmor hjem,men å bo på hjemmet med de eldre og passe på dem ,natt og dag....veldig spesiell hund med en veldig spesiell jobb....

Det er ingen tvil i min Sjel at dyr er terapeuter for mennesker....

 
4

 

 

til en superskjønn jente....

Tone Lund fra bloggen http://boligprosjekt.blogg.no/ der hun viser oss leiligheten hennes før nå. 

Hun er utrolig flink med interiør og alt som hun og kjæresten har gjort med en ganske vanlig leilighet som var litt kjedelig,men godt utgangspunkt er rimelig imponerende!!

Hun har en kjempenydelig liten søt Bella som hun adopterte.......bare DET viser jo at jenten har et STORT hjertet......eg liker sånne fine mennesker...............og i tilegg har hun en flott pus Marv som ofte blir vist på bloggen.....og hun eeeeeeelsker neglelakker :)

Hun er veldig flink å sette pris på den fine kjæresten sin. Han er heldigvis flink å sette pris på henne også . Til Valentines handlet han flotte gaver til henne til tross for han hadde feber og egentlig var syk bare DET sier jo litt om for en flott fyr han er og for en spesiell jente hun må være siden han  ville glede henne. ( NYT det girlie )

Tone er en nyere venn og selvom vi ikkje har kjent hverandre så lenge så vet eg allerede at hun er søt,nydelig og vakker inside out  og derfor fortjener hun en bursdagshilsen fra meg idag og kanskje fra deg også?

 

Måtte dette bli et fantastisk år for deg....og alle dine drømmer bli oppfyllt nydelige du.....håper du får en fantastisk dag 

Gratulerer med Dagen!!!!

  
6

høres ut som en søt barnebok.....desverre mistet Lille G mammen til skarskytterne og ble deprimert og lei seg. Så traff han Lammie og de er bestevenner og leker og spiser sammen. Se på videoen at G leker lam.....helt fantastisk -dette digre dyret leker og hopper av glede med vennen sin.

 

Deilig med happy endings tross alt....de lever jo i en park...men alternativet er jo å ikkje leve.....

 


G feiret nett sin 1 bursdag......og en annen har bursdag i dag også....

 

kjenner du dyr med merkelige venner?

 

 

50

 

Hadde ikkje peiling på hva eg sku lage til middag i går -tenkte på ting eg liker som det er lenge siden eg har spist-eg elsker egg med reker eller reker med ost på rundstykker , men magen hadde ikkje lyst på brødmat . Så da ble det en superenkel salat både til middag OG dessert :)

Eventyrmiddag heter dette da det avr noe eg fant på i farten

 I går ble det 2 salater til middag og dessert.

 

 
 

Den ene salaten er 2 egg, en pakke med pillede reker og 2 lag med ost skjært i små biter.

 
Den andre er 3 røde plommer og 1 blodappelsin skjært i små biter

Enklere enn dette er det umulig å gjøre det tror eg :)

 

Lager du eventyrmiddager?

10

eh...........kanskje? egentlig bør dette innlegget sluttet her for alle normale folk vet at det MÅ bli forbudt....WTF

sakset fra http://www.dagbladet.no/2015/02/24/nyheter/danmark/utenriks/37900865/

 

Nærmer seg dyresex-forbud i Danmark

Overflødig lov mener flere danske politikere.

 

(Dagbladet): Danmark er nå på god vei til å gjøre det straffbart å ha sex med dyr, skriver danske Jyllands-Posten.

Tirsdag kom et endelig forbud ett skritt nærmere da de parlamentariske partiene startet behandlingen av matminister Dan Jørgensenslovforslag om å endre dyrevernloven. 

- Et dyr kan åpenbart ikke si nei. Et dyr har naturlig nok også ganske vanskelig å bevise at dyret har blitt skadet ved en seksuell handling. Derfor er det behov for en ny lov som sikrer at hensynet til dyret kommer først, sa Dan Jørgensen under behandlingen, skriver Jyllands-Posten.
 

- Overflødig

Om det nye lovforslaget blir vedtatt vil enhver for sex med dyr straffes med inntil ett år i fengsel.

- Det er viktig slik at Danmark ikke blir utstilt som et land der seksuell omgang med dyr er tillatt, sier den danske Venstre-politikeren Erling Bonnesen.

Ikke alle støtter det nye lovforslaget. Joachim B. Olsen i partiet Liberal Alliance mener at lovforslaget «I beste fall er det en overflødig lov».

Praktiseres i Norge

Norge, Sverige, England, Frankrike og Tyskland er blant landene som allerede forbyr dyresex.

Her til lands kom regelverket i 2007, og det var daværende landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen (Ap) som kom med forslaget.

Ifølge en undersøkelse blant 650 veterinærer i 2006, forekommer dyresex langt oftere enn folk tror. 

- Hver femte veterinær har enten konstatert seksuelt misbruk hos en av sine dyrepasienter, eller mistenkt det sterkt. Omfanget av seksualmisbruk av dyr er langt større enn vi hadde grunn til å tro i utgangspunktet, sa Live Kleveland i Dyrevernalliansen til Dagbladet tilbake i 2006.

Hun fortalte også da at dyresex først og fremst har berørt landbruksdyr som kuer, griser, sauer og lignende, men også familiedyr som hund og katt, samt sportsdyr som hest. 
27

med eller uten pølser -ditt valg :)

 Legg småpølser i en liten form

 
Dekk med litt makaroni -ditt valg hvilken type 

  Dekk over med litt brokkoli og blomkålgrateng fra pose

 

15 min i ovnen og  ferdig form

  

Du kan selvsagt bruke pasta av ditt valg og med eller uten pølse, kanskje med bacon ,kjøttdeig eller uten kjøtt. Du kan sikkert lage gratengen fra bunnen eller lage en saus selv. Dette er bare en ide og en måte å få brukt opp rester man kanskje har igjen. Makaronien hadde eg bare ca 1 dl kanskje og det var ikkje nok til en pastamiddag.Pølsene var heller ikkje nok alene til noe annet enn kanskje og det var bare bittelitt igjen i posen eg hadde i frysen. Eg elsker denne brokkolig blomkål gratengen og bruker den ofte til forskjellige ting istedetfor poteter eller pasta fex. Man tar bare så mye man trenger til X antall personer . 1 hel pose er vel til 3-4 personer.

 

God middag :)

11

Nydeligste og beste Oscar tale i natt da The Imitationgame vant Oscar for beste manuskript-Oscar til Graham Moore i filmen med verdens mest akutelle regissør for øyeblikket.....Bergenske Morten Tyldum -historisk med 8 nominasjoner til filmen.

  
9

IKKE SÅ HOT: «Fifty Shades Of Grey» skapte ikke den store temperaturen i Nærvang kulturhus torsdag kveld. Foto: STIAN DRAKE/HAMAR ARBEIDERBLAD12

Hvordan er dette engang mulig?

les resten her på linken http://www.dagbladet.no/2015/02/22/nyheter/utenriks/truede_dyrearter/37857011/
 

Vietnamesiske myndigheter fant 42 levende utrydningstruede skjelldyr. Så solgte de dem videre til restauranter

Var fanget av tjuvjegere.

0
 

Krysser fingrene for Benedikt Cumbebatch og Morten Tydldum selvsagt og gleder meg vilt til kjolene og Neil Patrick Harris -kjent fra How I met your mother er årets Oscars Vert  er faktisk ganske så kul så kanskje blir det veldig bra :)

 

Lykke til Benedict og Morten<3<3

 

 

 The Imitation Game
 


32

Eg var veldig overrasket over at 5 av de 11 første bloggerene eg følger var de mest aktive i Norge i dag hahahahahaha

 

 1. Sophieelise
 2. Frodith
 3. Styleconnection
 4. Fashi0ndoll
 5. Annebe
 6. Ladyaugust
 7. Speiltvillingene
 8. Egeo
 9. Krisssy
 10. Maddekk
 11. Kjerstisandnes
30

Fineste Pippijenten, frøken Hulk, Cathrine...kjært barn har mange navn :)

Eg er så heldig å ha blitt kjent med dennne virvelvinden av en person med glimt i øye og et vakkert smil. Hele hun er vakker forresten inside out <3

Da vi møttes i Oslo og var sammen i mange timer rakk vi mye,men ingen av oss hadde lyst å si hadet da vi faktisk måtte ;/

Håper det byr seg en sjangse igjen om ikkje altfor lenge til å møtes igjen fineste du <3


Det eneste dumme er jo at hun har en vanskelig PC nå som gjør at vi ser henne litt sjeldnere,men det betyr jo ikkje at besøkene er mindre verd for det :) Hun elsker å trene og å være med familien sin og hun elsker å sove. Men meste liker hun å lese blogger og skrive flotte kommentarer til sine lesere og dem hun besøker. Har du Cathrine som bloggvenn merker du raskt om hun ikkje har vært innom hos deg på en stund og noen mangler likssom i Blogglandia:)

 

Supermasse gratulerer med Dagen din  og måtte dette bli ditt aller beste år så langt. Måtte alle drømmer bli oppfyllt og måtte hjerte fylles av glede <3

 
 

<3 <3 Klemmeting i haugevis med og uten kake fra Polyanna til Pippijenten <3<310

seriøst NÅDELØS? hva betyr det ordet for det? neppe sammebetydning som for journalisten som klekket ut DENNE overskriften om Jorhaug

Klikk på linken............

 

http://dbtv.no/4071493013001?dbtvl=6#Therese_til_journalisten:_-_Nå_må_du_gjøre_jobben_din

 

Therese nådeløs mot journalist: - Nå må du gjøre jobben din kar

 
 4

leser i VG pluss at Norsk Mat er ikkje Norsk......ganske kjipt det da....eller hva mener du? Visste du dette?

 

sakset fra : http://pluss.vg.no/2015/01/25/1902/1902_23381499

 

Mye av maten vi finner i butikkhyllene kan lett gi inntrykk av å være produsert i Norge. Språkbruk og emballasjedesign signaliserer ofte både opprinnelse og rotekte norske verdier.

Faktum er at alle produktene i VGs oversikt er produsert i andre land enn Norge.

I VGs tilfeldige utvalg av langreist mat, er det gourmetfisken fra Findus som har gjort den lengste matreisen. Frossen-seien har tatt turen til Kina for pakking før vi kan plukke den med oss fra en norsk frysedisk.

Polsk kjeks

At Freias sjokoladekjeks lages i Polen og ikke i Norge forklarer Celin Huseby i Mondelez med at kjeks er en helt annen produktgruppe enn sjokolade.

? Vi har ikke fasiliteter til å produsere dette produktet i Oslo. På Rodeløkka i Oslo er vi derimot spesialister på sjokoladeplater, med state-of-the-art sjokoladefabrikk, forklarer Huseby.

Lakerekene fra Troll Salmon i Engelsviken utenfor Fredrikstad, fanges på Grønland, men håndpilles og legges på glass i Bulgaria.

Fiskemannens håndpillede reker produseres i Estland.

Derimot har den ovale boksen med Stabbur-makrell ? for mange et nyttig omega-3 tilskudd på brødskiven, kortere vei til norske butikker.

I 2007 flyttet Orkla-eide Stabburet produksjonen av makrell i tomat til Kungshamn ved Smögen i Sverige.

mat

Ifølge kommunikasjonssjef Bjørn Brennskag i Orkla kommer makrellen fra havområdet mellom Nord-Vestlandet og Skottland/Irland. Tomatene fra USA, Spania eller Kina.

? Vi bruker råvarene som gir best smak. Dersom kvalitet, pris og leveringssikkerhet tillater det, så bruker vi norske råvarer i våre produkter, sier Brennskag.

Tysk juice

Sunnivas plastflasker med eple- og appelsinjuice tappes i Tyskland, mens liters-kartongene med samme innhold tappes i Norge.

Appelsinene kommer fra Brasil og Florida, mens eplene har sin opprinnelse i Tyskland og Italia.

Det er fordi Tine ikke har egen tappelinje for aseptisk tapping på plastflaske i Norge.

? Slik produksjon betyr gjerne for små serier til at de uten videre kan forsvare å bygge en egen tappelinje i Norge, sier Tines pressevakt Sverre Stenseng.

Store klimautslipp

I butikkene kan vi kjøpe både franske yoghurter, spanske tomater eller argentinske biffer.

Frakt til Norge skjer oftest med båt, fly eller trailer. Men også fisk sendes til Kina for bearbeiding før vi finner den i norske frysedisker.

? Er det billigere for matvareprodusentene å filetere og pakke fisk i Asia enn her hjemme?

? Ja, det er trolig det som gjør at de velger å produsere på den måten, sier Maren Esmark, generalsekretær i Naturvernforbundet.

Esmark etterlyser en bedre merkeordning, slik at folk kan unngå å handle miljøskadelige og langreiste produkter.

Men mat kan også reise langt og være forurensende i Norge.

? Se etter økologiske og lokalproduserte varer. Når det gjelder sjømat, er merkene MSE og ASE retningsgivende for bærekraftige alternativer. Men også her er det for lite kunnskap, sier Esmark.

mattis_27760
IKKE FRA NORGE: I butikkene kan vi kjøpe både franske yoghurter, spanske tomater eller argentinske biffer. Foto: Mattis Sandblad
29

Eg var så supertrøtt i gårkveld og la meg kjempetidlig........alle hundejentene hoppet opp i sengen med meg og vi sovnet.....dvs tok litt tid for meg da eg ahr en snorker.....er det mulig at en bitteliten klump på 4 kg klarer å snorke som en voksen mann????!!!!

Eg sov til litt over 1 da vekket Fendi meg-magen skrek og hun ville på do......så vi sto opp de fikk litt nattmat og så var det tissetur i pysj og morgenkåpe rett utenfor . Fendi setter seg tisser og bøsjer og alt er fint uder 30 sekunder -rett nedenfor fortaunskanten utenfor......Buffy bæsjer.....

Tussi går i frø....skal ingenting....så nå etter 45 min fikk eg endelig henne til å gå på do -dvs eg måtte kjefte true, trygle rose be men hun holder på gulldråpene og bæsje diamanten sin.....hun ruger og sparer og skal bare ikkje dele...og Buffy nei hun skal hvertfall ikkje tisse.

Egentlig burde eg drite i det,men poenget er at da vekker Tussi meg i 5,6 7 tiden med at hun MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ sånnn på do at eg ikkje aner det engangggggg, og Buffy hun tisser i buret.....så....ja nei vi måtte gå tur. Så eg måtte da inn og kle meg til tur....og da bruke over 30 min får å lokke disse verdisakene ut......da vi endelig var ferdig....og sku gå hjem.da sku de fader tisse på hver flekk de så.......eg mener er det mulig????? Noen ganger tror eg at hundene mine blir besatt av onde småaliens.....mens mine skjønne nydelige koseklumper sitter helt sånn bodysnatched inni kroppen og aner ingenting......eg blir så irritert........kald og sur gikk eg og la meg igjen kl 155.......lurer på hva eg kommer til å drømme om............. sov søtt folkens.

 

Må du på ufrivillige tisseturer? Har du hunder med paraplyører som aldri vil tisse når de skal?

1632

Er så vanskelig å vise fine bilder av hvordan soverommet begynner å se ut da rommet er som et kott med vindu hahaha 185 bredt og 3.5 meter langt...altså supersmalt og ikkje mye plass til å vinkler med kamera -og med mobil....helt elendig.....men eg prøver

 

I luv smykkeskuffen min......hadde eg vært fancy hadde eg hatt lys i den og glasshylle over.......men eg trenger de 2 stikkkontaktene eg ahr til mer matnyttige ting og glasshylle.....vel man må jo ta ut tingene for å velge alikevel så ble vanlig hylle mellom klærene og smykkene....men veldig fint

 

Hva syns du?

 

 

 

Nederst skal det være en kurvhylle,men den manglet skinnene så de må eg hente på IKEA.....jippi.....anyway nå skal eg ha en sort skuffegreie i stoff der nede inntil videre :)

 

 

8

Fine fredagen gir oss en bursdag til en helt ny venn:)

 

LITTAVKOBLING -fint navn -ne noen og enhver av oss trenger ;)

her er linken til bloggen hennes http://littavkobling.blogg.no/

 

Eg kjenner henne ikkje så godt enda,men tror vi skal bli mer kjent etterhvert.

Som hun fremstår er hun en glad person og veldig lykkelig mamma til to prinser og hun elsker interiør. Eg er også glad i interiør og inspo i huset så der er vi like :)

Hun har masse fine bilder allerede på bloggen og eg gleder meg til å følge med videre ;) 

Med dette bittelille bursdagsinnlegget vil eg ønske henne velkommen til blogg.no og ønsker henne en smashings bursdag!!!

  

<3 Og God Fredag alle vakre fantastiske mennsker <3

24

forrige dag var datteren min og meg på shopping på IKEA, Farmors hus ,Kid og Nille-det avr salg overalt og hun trengte gardiner og det gjorde eg også samt duftlys og innmat til garderobeskapet og de små skuffene til kommoden min-fant et fint skilt og en vakker ramme ,men altså SÅNN så gangen ut og enda er ikkje alt med-mangler to bildehyller en haug med kleshengere og gardinene eg hang opp alt :D

 
ops en pose med boss kom med her ser eg også :P jaja

 

4

Eg har fått noe helt 

 


kan du gjette hva det er?

 

 

Noe like fargerikt og nydelig og spennende og gøy som den som laget den..........nemlig fineste Lady August <3<3<3

http://ladyaugust.blogg.no/1422357920_jippi__en_egen_lady_a.html

 

Klikk på linken å se :D

2

hahahahaha at eg ikkje har tenkt på dette før????!!!

 

lånt fra http://villminken.blogg.no/1424255139_rik_fosterfar_skes.html?c=1424270913085

 

 

RIK FOSTERFAR SØKES!

Kontaktannonse!

Hei jeg heter Villminken og er eldre en jeg ser ut, jeg ser etter en fosterpappa med tykk lommebok. Det har seg sånn at den rollen står åpen i mitt liv og jeg ønsker å fylle igjen dette trekkfulle stedet med en kjærlig, rik og gavmild mann. Vi kan droppe ride ride ranke og natta nuss. Hoppe rett til at jeg til stadig trenger økonomisk hjelp og ha noen å la frustrasjonen min gå ut over via sms og telefonsamtaler.  En staut kar til å hjelpe meg med ymse shit jeg ikke gidder å sette meg  inn i hvordan jeg gjør selv. Som å skifte lyspærer, skrive av strømmen, bruke snøfres, skifte dekk, klippe plen osv...

 

Jeg kan tilby deg julekort til jul, ringe deg en dag etter bursdagen din og si god påske og mer, mye mer, bortsett fra intimkontakt! en sånn pappa trenger jeg ikke! 

...

Har du et savn etter en datter i ditt liv eller har du tenkt på å få deg en katt? en du kan skjemme bort med penger og gaver ! Og kjenne stor fortvilelse over? Savner noen som klorer deg rett etter du har stukket til litt ekstra. Da syns jeg du skal ta kontakt! 

Siste søknadsfrist 1.mars!

 

Gleder meg til å høre fra deg! 

 

 

#blogg #kontaktannonse #fosterfar

9

 

Vakre ord fra et vakkert menneske

 

<3 Ønsker dere en fantastisk dag fineste vakre nydelige dere <3

18Hundejentene,te,ostepop og vakkert lysfat nydelig utsikt hva mer trenger en etter en laaaaaaaaaaaaaang dag på IKEA

27

 

Eg tenkte det kunne være litt kjekt å kjøre en sånn greie som dette -bare for det :D

1. Hva var det siste du skriblet ned på et papir?
- Fant denne tom i hyllen ( På VITA når noen har stjelt noe må man skrive det opp )

2. Hva har du alltid i vesken?
-Bruker mye mer lommene mine enn vesken, Kleenex med balsam,leppebalsam,busskort,lommebok,nøkler,votter hahaha fulle lommer :P 

3. Hva bestiller du på kafé?
-Te

4. Hvilke nettsider besøker du daglig
-Yahoo.com,Dagbladet.no,VG.no.BT.no.Ba.no Gmail.com og alle bloggene eg leser :D

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
- Varierer hva det gjelder om hvem eg event ringer....men ofte min lillebror,min søster eller datteren min <3

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
-Kvit og turkis

7. Kan du bytte olje på bilen?-kunne nok klart det, er lenge siden eg har gjort det siden eg ikkje har bil ,men joda hadde nok klart det :)

8. Hva har du hatt av kjæledyr? -Ja Haugevis.....katt, undulat  små søskenen og hamster,marsvin,kanin,katt og 3 hundejenter og ja barn ;D

9.  Har du eller har hatt noen piercinger?

 -Har ikkje hatt andre piercinger enn hull i ørene, teller de? I så fall har eg 7 selvom eg bruker stort sett bare 3 av dem til daglig ;)

10. Norge på sitt beste?
- Hardanger <3<3<3 ja og Bergen selvsagt,men Hardanger om sommeren kan nesten få deg til å gråte av lykke <3

11. Hva gjør deg trist?
- misbruk og mishandling av dyr,barn og de svake i samfunnet,hjemme og ute i verden, Urettferdighet som gjør at penger ikkje når frem til de som trenger det ,eller at barn i krig ikkje har noen rettigheter...og at Unicef og alle organisasjonen som sier vi må hjelpe barna faktisk ikkje har så veldig mye de sku sagt i det store og hele,men bare kan slukke branner etterpå...når skadene er skjedd og eller krigen er over....

12. Hva gjør deg glad?
- kjærlighet.....takknemlighet.....familie -både de med blod og etternavn og de som er valgte med hjerte og Sjel altså mine venner <3 Vakre ting som stunder med hundejentene,en perfekt kopp med te ,en god samtale med venner,en spillkveld med familien...ja masse masse ting gjør meg glad :)

13. Hva er drømmejobben din?
- Så lenge eg kan hjelpe så er det den perfekte jobben. Om det er på VITA eller som Lifecoach eller da eg sto i resepsjon på hotell ,som dagmamma eller da eg hadde egen salong

14. Hvem var den siste som gjorde noe spesielt for deg? 
- Datteren min <3

15. Hva var det siste du kjøpte?
- Gikk amok på IKEA i dag hahahaha

16. Liker du kinesisk mat?
- Joda,men ble litt lei....en periode spiste vi for mye kinamat og da ble det likssom litt nok

17. Når var du i kirken sist?
- Når eg reiser pleier eg å dra innom kirker for å kjenne på energien der -syns det er så deilig -spesielt i utlandet :D ) Nei eg er løper ikkje ned dørene,men er noe med atmosfæren)

18. Abonnerer du på et ukeblad?
-Nei ikkje lengre -er ikkje noe vits, eg husker aldri å lese dem hahaha :D

19. Har du noen gang vært i en ambulanse?
- Ja

20. Kan du rulle med tungen?
- Nei må eg kunne det? :P

21. Hvor lang tid bruker du om morgenen?
- Eg pleier å begynne sent på jobb så eg stresser aldri og vet ikkje hvor mye tid eg bruker sånn egentlig,men kanskje 30-45 minutter?

22. Banner du ofte?
- Om eg blir engasjert eller forbanna...jepps

23. Hva er det lengste du har campet i et telt?
- Mange kvelder med venninner som barn,men løp som oftest hjem hahahaha.Altfor mange netter, pappe elsket camping i Sweden og Danmark, så eg er allergisk mot telt og sover til NØD i en hytte nå etter tur,men vil helst hjem eller på hotell :P

24. Hvor mange søsken har du?
- 5

25. Hvor mange steder har du bodd?
- OMGAWD vet ikkje.......rundt 20? USA,Hardanger et par ganger, Vestby, Konsvinger fjaksti steder i Bergen -flyttet jo 9 ganger bare de siste 5.5 årene

26. Hva slags utdannelse har du?
- Videregående og endel jobbrelaterte kurs

27. Hvilken kroppsdel er mest fornøyd med?
- generelt fornøyd 

28. Hvilken kroppsdel er du minst fornøyd med?
-baken -den er flat HAHAHAHA

29. Er det viktig å feire bursdager?
- Veldig viktig å feire i det hele tatt .alternativet er å være død så man må feire Livet <3 

30. Har du tatt vare på et klesplagg fra da du var liten?
- Huset vårt brant ned da eg var 12 så mye av mine ting fra barndommen røk med da.....men eg har endel ting fra barndommen siden eg hadde to hjem....hos mamma og hos min far

31. Nevn en ting som er irriterende med å blogge?
-Idiot kommentarer.......de som er copy and paste eller reklame for egen blogg......eller de som MÅ slenge dritt.....hva tjener du på det? Seriøst føler du deg bedre når du lukker lokket på Laptoppen etter dagens runde med drittslenging? I såfall trenger du hjelp

32. Hvor mange glass vann drikker du hver dag?
- Ikkje flink nok til å drikke vann desverre.....hater plastflaskevann...æsj......men drikker mye da ca 2-3 liter pr dag 

33. Når legger du deg om kvelden?
- Eg har lakenskrekk og sliter med å komme meg i seng....mellom 1 og 3 er vansligst. Eg er også super kreativ om natten så eg elsker at eg bor en plass der ingen kan høre meg romstere :D

34. Favoritt fag på skolen?
-  Norsk og Historie 

35. Potetgull eller smågodt?
- CHIPS!!!!!!

36. Siste filmen du så?
- Interstellar og I origin

37. Den perfekte vertsgaven er?
- Noe du vet verten/vertinnen setter pris på -konfekt,blomster event vin 

38. Hvor gammel er pappaen din?
- Mine foreldre er borte

39. Har du vært i avisen?
- Ja hahaha morsom story for det handlet ikkje om meg :P

40. Et sitar du liker?
-  Dette står på min mail 

People come into your life for a reason........some for a day..........some for a season......and some for life

41. Favoritt farge?
- Turkis og blågrønne toner

42. Hvem er ditt forbilde?
 Mange....

43. Er du forfengelig? 
 ja det vil eg jo si at eg er:P,men innsiden teller mest mener eg 

44. Finnes det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til?
-  Ja reise til Maldivene og en roadtrip i USA

45. Har du vært gift eller forlovet?
- Ja det har eg vært

 46. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko?
-  Ingen av delene er favoritter å handle faktisk 

47. Føler du deg ung eller gammel for alderen?
- Eg føler meg som 100 og 14 om hverandre veldig voksen og utrolig barnslig hahaha 

48. Hvilke uvaner har du?
- Eg blir jo sittende halve natten å se serier,eller surfer blogger eller leser bok ,men eg får ikkje lagt meg....ellers er eg ofte litt sent ute, eg rekker ting...men det er på håret :)

49. Det mest romantiske du har gjort?
-  Ikkje noe kommer opp sånn umiddelbart som stikker seg ut...hverdagsromantikk er veldig fint,men eg liker jo det litt spesielle innimellom da :)

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene? 

-Se masterchef Australia som eg har tatt opp på TV

43

Da Sia slapp denne videoen så hoppet mange på karusellen og mente at en mann i et bur med en jente i nude balettdrakt måtte symbolisere overgrep og pedofili og at mange ble såret, lei seg og følte seg støtt.

Da eg så den første gangen tenkte eg hva i all verden er dette for noe ræl? men noe fikk meg nusjerrig og eg bestemte meg for å finne ut mer om både sangen og Sia og hvorfor Shia Le Bouf som er en skuespiller ville involvere seg i et sånt prosjekt.

Sangen er veldig sånn at den henger seg på hjernen og har en vakkert tekst-for meg hvertfall er tekst viktig.

Og dette handler om den indre kampen folk har. Buret er hjernen og Shia og jenten  - som forøvring er en svært oppegående danser som heter Maddie Ziegler og er alt en liten berømthet fra før -er da to sider av selvet i sinnet. 

Altså ikkje en liten jente han har misbrukt,men hans og hennes kamp i en slags symbiose mellom ytterpunkter i segselv.

Ser du kroppsspråket til Maddie ser du at hun er mer aggressiv og pågående og har mer kontroll og dette hadde de sett de som ser med pedofilibrillene sine om de gadd ta dem av!

Så folkens nytLiker du Sia?

Hadde du sett denne før?

 

 

4

at en søt jente på 20 år fra Bergen er den som synger denne sangen? Pappen hennes eier en kjent uteplass i Bergen så vi syns jo dette er litt gøy da og gleder oss på hennes vegne. Hun er i USA for å spille inn låt med de bak KISS.

? Det var den låten Jean Beauvoir falt for, han syntes den var dødskul, forteller Madeleine. Hennes manager Børge Johannesen satte henne i kontakt med produsenten som har jobbet med Kiss, Ramones og Little Steven. Beauvoir ble overbevist etter å ha hørt henne på Garage.

 

http://www.ba.no/puls/article6886221.ece klikk på linken for å se hvordan videoen hun ble kjent med ble til -i et basseng på Akvariet i Bergen :D:D

 

 

 

 

Endelig resultatet er veldig bra da ?!23

Forsendelsen min med linser endte i en nabos postkasse og eg har brukt de fra en gammel pakke som er lavere styrke-klarer meg fint egentlig......men er noen ting man tydeligvis ikkje helt ser............

 

Kunne kjapt blitt litt vel hett her hos meg.....aldri lag mat med for lav styrke på linsene......er da altså moralen her

 

satte på feil plate og der lå en pakke med Walnøtter og en stekefjøl....skumle saker

 


 

 

11

leste denne nydelige historien i dag i avisen http://www.ba.no/Kj_rlighetsmirakelet-5-8-20362.html
 

Kjærlighetsmirakelet

? Så heldig jeg er, som har truffet kjærligheten to ganger i livet mitt, sier Kirsten Hetland (80).

 

Hun sender et glitrende blikk i retning av sin livskamerat og kjæreste gjennom 17 år, Kjell Moberg (80).

Han sender et like kjærlig og frydefullt blikk tilbake.

? Det er en rar ting akkurat dette med alderen, fordi at ja, jeg skjønner og ser at vi er 80, men vi føler oss jo bare som noen vanlige unge mennesker fremdeles. Det er helt utrolig, sier han med et smil.

Sorgen og gleden

De kjente til hverandre fra før. Han kjent som den gemyttlige sjefen for Moberg sko.

Hun ble beskrevet av Arne Hestenes i Dagbladet som «den underskjønne hustruen» til kunstneren Audun Hetland.

? Du vet jo det at jeg har vunnet to ganger i livets lotteri og begge het de Kirsten, begynner Moberg da han skal fortelle deres historie.

For etter å ha mistet sin første kone Kirsten i kreft, engasjerte Moberg seg sterkt for «Krafttak for kreft».

Et år etter å ha mistet sin kone tok han kontakt med ekteparet Hetland for å få gevinster til å auksjonere bort i Logen, til inntekt for kreftsaken.

? Da han ringte sa jeg at Audun lå på sofaen fordi han hadde så vondt i skulderen.

Moberg foreslo en kortisonsprøyte, for det hadde han selv fått da han hadde vondt i skulderen.

? Nei, han har fått kreft i skjelettet, så det er nok det som plager ham, fortalte fru Kirsten og forteller at Moberg kom på besøk til ekteparet.

? Og da ble dere to sittende og snakke om hvordan du hadde opplevd å ha din kone på sykehuset og kreften som sådan, sier Kirsten Hetland.

Forløsende latter

Da ekteparet senere skulle arrangere et stort selskap ville Audun invitere Kjell Moberg.

Etter at gjestene var gått hjem fortsatte de to sin samtale. Dette var i oktober 1997 og Audun Hetland gikk bort i januar 1998.

Etter flere måneder kom en venninne til Kirsten Hetland og sa at «du, han Kjell Moberg sa han kunne skaffe billetter til «Kvinner på Randen», siden Elisabeth Moberg er hans datter».

? Hun kunne like godt sagt «hokuspokusfiliokus». Det sa meg ingenting, for jeg hadde vært inne i en boble så lenge. Men jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle tilbake til livet og sa «greit, jeg blir med».

Moberg skaffet bord til Kirsten og venninnene, men var selv ikke til stede på forestillingen på Ricks. Men midt under forestillingen dukket han opp og sluttet seg til venninnene.

? Vet du, jeg lo så veldig av det som skjedde på scenen at jeg hadde gangsperr i magen. Jeg hadde ikke ledd på aldri så lenge. Her var det noe som løste opp.

En tid etterpå inviterte Hetland Moberg på ball i Håkonshallen. Han lovte bli med hvis hun ble med ham i kirken dagen etterpå.

? Etter kirken sa Kjell han hadde en overraskelse til meg.

Ferden gikk til Os og Solstrand hotell der han hadde bestilt lunsj til dem.

? Det var veldig hyggelig, med en kjekk mann, vet du, smiler hun.

? Ja, jeg hadde dresset meg opp, blunker Moberg og forteller at paret ble sittende ved hjørnebordet og prate, prate, prate og prate.

? Og så, når vi endelig hadde kommet til sans og forsamling og skulle spise, hadde pinadø meg de ansatte stengt ned hele anretningen, ler Moberg og forteller at de ansatte hadde betraktet de to og tenkt at det var ikke verdt at de forstyrret dem.

? Det var begynnelsen på dette fantastiske eventyret mitt, sier han mykt.

? Ja, for du hadde bestemt deg for at nå skulle du bare være bestefar. Det var din livsoppgave og jeg hadde mer enn nok med mitt. Men det var noe som trakk, noe magnetisk, sier hun.           

? Jeg hadde sånn respekt for denne unge damen. Kirsten og Audun var et par vi alle kjente og som vi beundret, sier Moberg og konstaterer at det var mange som beundret Kirsten noe voldsomt.

? Men hva hjalp vel det? Hun giftet seg jo så tidlig at det var ingen andre som fikk sjansen. Men da jeg begynte henge sammen med deg, Kirsten, kom en gammel kamerat til meg og sa «Hva f ... mann, du sto jo ikke i køen engang!», sier Moberg og humrer.

Mirakelet

Da Kjell kom inn i hennes liv var sorgen på en måte fersk og samtidig noe hun hadde hanskes med lenge.

Hun sier det er et skille mellom de som sier «ha det» til hverandre om morgenen og så opplever at ens kjære ikke kommer hjem, og det hun opplevde.

? Sykdommen gikk over så lang tid at jeg forberedte meg. Jeg hadde på mange måter sorgen på forhånd, men sorgen var sterk den. Det var sånn «hva nå?», jeg hadde jo vokst opp med Audun, sier hun.

? Jeg følte at når hele veggen, for ikke å si huset falt ned, da jeg mistet min kone at det utrolige er at vi mennesker får en styrke til å klare sånne braser. Livet må gå videre og det er veldig riktig, sier Kjell Moberg og forteller at vi mennesker får en styrke til å gå videre, enten det nå er ungene, bedriften, venner, eller selve hjemmet som må tas vare på.

? Alt det som er bygget opp i dette fellesskapet må gå videre. Det kan ikke stoppe opp der. Nå har vi opplevd det som et mirakel som det passet veldig, veldig bra og at jeg skulle treffe Kirsten igjen kaller jeg et mirakel.

Samtidig har de to en styrke i at de hver dag kan glede seg over minnene fra dem som ikke er mer.

? Det kan vi glede oss over i fellesskap i dag, ikke minst atelieret og galleriet til Audun på Bryggen der hans humor henger på veggene. Det skaper begeistring, sier Kjell Moberg, som hver eneste ukedag åpner galleriet for nysgjerrige turister og bergensere som har sansen for Hetlands frodige palett.

? Kjell er så flink der. Det kom inn en dame fra Australia som sa hun hadde fått beskjed om å besøke Atelier Hetland, fordi Kjell forteller så flott, smiler Kirsten.

? Jeg har det så gøy og stortrives med å gå i jobb hver dag, sier han.

Glade i å reise

De to er glade i å dra på tur, gjerne biltur, og har kjørt både til Italia, Spania, Praha og Litauen.

Stempel fra Amerika har de også fått i passene. Men da de skulle til London sammen for første gangen skyet Kirsten Hetland rett og slett litt over.

Kjell Moberg mente nemlig bestemt at de skulle ta toget fra flyplassen og inn til Victoria Station.

? Jeg tenkte, men sa det ikke, at «fader meg for en gnitalus.» Jeg hadde jo vært i London tidligere og da hadde jeg nå enten tatt en drosje eller blitt kjørt på annen måte.

Kjell Moberg sier han nok merket en viss lunken mottakelse av ideen, men også at hun gikk etter hvert med på å ta toget. Vel fremme i London ble de to møtt med en mann i sjåføruniform, med navnet «Moberg» skrevet på et skilt.

? Da vi kom utenfor sto det en limousin der, ler Kjell Moberg, mens Kirsten Hetland bare smiler.

Før bilen svingte ut fra flyplassen stoppet sjåføren og kom bak til gjestene og kunne servere en flaske iskald champagne i to høye glass.

? Det var så vellykket at jeg tror jeg flyter litt på den der fremdeles, humrer Moberg. 

Det er ikke så mange av dem igjen, men Kjell Moberg er altså en gentleman av den gode gamle skolen.

? Ja, jeg tar vel aldri kåpen ut av klesskapet. Ser han meg der kommer han, alltid. Jeg har vært så selvstendig i alle år, at for meg var det der litt rart. Audun var også en gentleman, men han hadde så masse tegninger i hodet og ventet at jeg skulle ta meg av ting, sånn at han slapp, sier Kirsten Hetland snur seg mot sin kjære:

? Men du har alltid vært fantastisk. Og det å treffe en høflig, gammeldags og fremdeles forelsket mann, for jeg tror han er forelsket fremdeles. Det merker jeg i mange ting.

De to søker hele tiden mot hverandre. Der den ene avslutter en setning fortsetter den andre. Hun sier at han måtte innstille seg på at hun også tar roret noen ganger.

? Klyper meg i armen

? Jeg måtte omstille meg. Jeg har alltid vært sjef og tatt på meg ting. Du vet, to store i samme sekk kan bli et problem. Men da er det bare å omstille seg og innstille seg, sier Moberg som synes Kirsten er «helt utrolig fantastisk» og flink å ta vare på ham.

? Og når jeg da kan få lov til å bruke meg selv og hjelpe henne med ett eller annet har det blitt en stor glede, for hun blir så overrasket, sier han og fryder seg over samspillet de to har.

? Hver dag klyper jeg meg i armen, takker for og ikke minst gleder meg over en ny dag, sier han. 

I fjor fylte de begge 80 og gleder seg over en stort sett god helse, om enn «skjelettet går litt for sent» etter Kirsten Hetlands smak.       

Etter at Kirsten Hetland hadde bodd i det store huset sitt i Wergelandsåsen i over 40 år kom datteren en dag med papirer på et nytt boligprosjekt.

? Det var ganske tøft å gå fra et hus på over 300 kvadratmeter til en leilighet på 110 kvadratmeter. Samtidig er jeg veldig glad for at jeg flyttet før jeg ble for gammel, sier Kirsten Hetland og Kjell Moberg nikker enig.

? Det er fantastisk. Nå bor vi altså i Kjærlighetsstien sameie, postadresse Paradis. Det kan jo ikke bli bedre. 

29

http://www.side2.no/skj%C3%B8nnhet/sminkekolleksjonen-vi-drmte-om-som-barn/8541069.html

 

 

 Ja eg er en jåleguri innimellom -så liker du ikkje jåleri og eventyr vel da kan du droppe å lese videre :DMac og Disney er lik sant

 

(SIDE2): Det er ingen hemmelighet at jentene i Side2-redaksjonen gleder seg til nyinnspillingen av Askepott, med vakre Lily James i hovedrollen.

Det lille vi har sett i form av traileren så langt,tyder på at den vil inneholde alt en ekte Disney-eventyrfilm skal ha: en vakker prins (Richard Madden), fantastiske kjoler, hete kyss, små hjelpsomme mus, oppfylte ønsker og storslåtte omgivelser.

Og selv om vi ikke har små søte mus og fugler som hjelper oss å gjøre oss klare til fest, så tar MAC nå over rolles som den gode feen som skal forvandle oss til prinsesser for en kveld.

Sminkemerket har nemlig laget en Askepott-kolleksjon, som lanseres i butikk 5. mars.

 

Og her er det glitter, dere! Og lyse toner, rosa og en øyenskyggepallett inspirert av en vakker skog.

Den inneholder selvfølgelig også en tone inspirert av Askepotts babyblå kjole, og holder seg tro mot den nude palletten fra 1950-tallets klassiker.

Om ikke kolleksjonen var drømmende nok fra før, så har produktene navn som «Stroke of Midnight», «Ploofh!» og «Glass Slipper».

Filmen «Eventyret om Askepott» har premiere i Norge 13. mars.

Se deler av kollekjonen her:

 

10

http://dbtv.no/4046095956001#Den_døve_valpen_Bambi_kan_tegnspråk

 

Flink eller??

 

Nyt fredagen folkens!! <3

12

og så helt prisgitt et menneske?

Dette gjør vondt langt inn i Sjelen min.... ; (

 se de andre flotte bidragene som vant fotokonkurransen her

 

http://www.dagbladet.no/2015/02/12/nyheter/utenriks/foto/russland/homofili/37682822/

12
28

ble til at eg ble litt irritert......

 

Alle skal mene noe om 50 shades of Grey....har du levd i en hule og null peiling på internett eller ikkje sett en reklame eller lest en nettavis eller en blogg så er du unnskyldt....ellers vet de aller aller fleste hva 50 shades of grey handler om.

 

Ivan Mollheim 
Leder i SMil Norge

BDSM miljøet er veldig bekymret for hvordan folk tolker filmen og mener at dette er helt feil fremgangsmåte om man intresserer seg for å teste ut sine grenser pga ingen sikkerhet mht kodeord mm. Mollheim mener at Ringenes Herre har like lite med middelalderen å gjøre som 50 shades og grey har med BDSM lest resten her 

http://www.dagbladet.no/2015/02/11/kultur/meninger/kronikk/debatt/fifty_shades/37636297/

 

 

Ok Forfatteren E.L. James leste mye kiosklitteratur på toget da hun pendlet og mente selv at hun kunne skrive bedre bøker. Vi kan mene mye og mangt om skivestil og historien og sexen og ditt og datt og apekatt,men vi kan ikkje diskutere at bøkene har solgt MASSIVT!!! Eg tror alikevel ikkje at hun mente å lage en fasit eller et oppskriftshefte på å bli kinky eller en aktiv BDSMer...det er fiktive mennesker  i en historie i 3 deler som hun har skrevet og som folk har kjøpt lest og gått amok over og nesten slått hverandre ned i krangelen om hvem som sku bli Mr Grey.

 

Eg tror på magi og mystikk,men selv eg inbiller meg ikkje at eg blir hex eller warlock av å lese Harry Potter eller at eg kan knuse krigene i verden med å si Ave Kedavra som da er dødsforbannelse i bøkene.

 

Eg var nett og så Jupiter Ascending på kino og eg syns den var helt fantastisk laget og eg ble underholdt. Vakre kulisser morsomme replikker og helt amazing stunning kostymer......ute i Universet...ja for vet du hva eg klarte å se dette for hva det .......en historie....en film...

 

med skuespillere som gjør en flott jobb .....de underholder oss og de skaper debatt. De kan fortelle ting på en kunstnerisk måte....de kan gjengi en biografi.....de kan formidle med hele seg en fortelling....og vi kan elske dem,hate dem eller være likegyldig......engasjert eller underholdt......provosert og eller inspirert...men vi må aldri inbilde oss at film er virkelighet.....folk løper ikkje rundt til daglig likssom og blir skutt på i nesten 2 timer og bare ler av det likssom...og sier what a rush...

 

Bøker som filmer engasjerer og inspirerer -hvis ikkje hadde ikkje bøker blitt brent før........de som bestemte mente at folk ikkje skulle lære noe fordi alle var best tjent med at bare noen var lærde...knowledge is power....

Anyway tilbake til 50 shades av i dont give a f*ck.....

gå og se den om du har lyst. Ikkje plag folk som liker sånt...ikkje døm de som ikkje liker det.

Dette er ikkje en dokumentar da hadde den gått på Discovery som datteren min sier :)

 

 

 

5

flyttet skapet og montert litt mer innmat i garderobeskapet på rommet .Fått lagt på plass masse i skuffer og hengt opp på hengere og fyllt kommoden min.............og knust en lampe....føler meg produktiv hahahaha :D

Jaja sånn ble det hvertfall....eg dro i feil ledning og vips lå den lampen eg skrudde fra veggen på gulvet med knust pære.

Ikkje helt krise da eg ikkje har planer om å bruke denne lampen.....men nå er det for mørkt der inne til å se event glassbiter på gulvet....så støvsuging må vente til det er dagslys og eg får opp den andre lampen.

Er  heldigvis ikkje et sted eg kommer til å gå så mye -er like ved vinduet og sengen er på motsatt siden så eg kutter meg neppe i natt :)

Skal finne frem gardinene til vinduet og et forheng til skapet også da eg ahr valgt å ikkje ha dører.

 

Litt komisk møte med servicehjelpen på Pax skapene på IKEA

 

Eg : hei eg vil gjerne ha et 75 skap og litt hyller, stang og kurver.

selger. ja ok,men vi det fins ikke dør til 75 skapene altså.

Eg : det er helt i orden eg skal ikkje ha dør

selger : hva??  skal du ikke ha dør??!!

Eg : ..........................

 

HAHAHA seriøst?

 

Vasket mange maskiner med klær i dag, tok for meg bur og tepper til hundejentene så nå er alt nyvasket og tørt til de skal sove :)

Nå må eg slenge meg avgårde i full fart på butikken før eg synker ned i sofaen for i kveld.....ha en superduper aften fine folkene <3

 

 

11

not........

 

mange blogger sympatiserte med Caroline og mannen da stormen sto på som verst,men seriøst folkens bloggeren Caroline og personen Caroline er to forskjellige personer.

Hun tjener SYKT med penger og har mange faste lesere og tjener på at vi klikker på linker om henne på forsidene av nettavisene og leser alt svadaet rundt hele greiene. Hun har hatt mer dekning i pressen enn Krekar og hele Asylbarna saken. Nesten mer enn sport og IS.pengene renner inn....til tross for at andre annonsører advarer mot å annonsere hos henne pga manglende troverdighet......

 

Damen tjener en månedslønn for å skrive et sponset innlegg.....skal man bli sjalu eller sjokkert? Eg er ingen av delene egentlig....bare litt overrasket over at det finnes så mange som er villig til å betale for at hun skal mene noe om deres produkter og bruke dem.....eller hvertfall late som hun bruker dem....

Anyway eg syns det er unødvendig med alt peset hun har fått som person....hun er menneskelig med feil som alle.......men som en offentlig person har eg ikkje så mye sympati å oppdrive desverre fordi eg føler at det blir veldig mye unnskuldninger og bortforklaringer og ting som skjedde som strengt tatt voksne mennsker i en bransje som påvirker så mange unge ikkje burde ha lov til å get away with likssom.

 

Just saying........

 

sakset fra http://www.ba.no/Krever_m_nedsl_nn_for_ett_blogginnlegg-5-8-18775.html

 

 

21

er utrolig viktig........eg anbefaler utvidet barneforsikring fra Storebrand til barn om du har råd....den gjelder til barnet er 26 år og kan tegnes inntill barnet er 17 år.

 

Heldigvis har vi ikkje vært nødt å ta ut uføreutbetalingen på henne ,men man vet jo aldri ikkje sant..så derfor er det bedre å være safe than sorry 

 

er du flink med forsikring eller er du som Nemi?

 
188

Ja glemte å poste denne i går så bedre sent enn alvor ikkje sant......trommevirvel....................

 

Vinneren er 

LINE STRANDLI

 

 

GRATULERER LINE!!!!!!!

 

Eg sender deg en mail og får adressen din :)

21

https://siglosin.wordpress.com/2013/06/07/alle-over-50-ar-eller-rundt-der-bor-lese-dette-ja-kanskje-til-og-med-den-yngre-generasjonen/

 

Jeg sto i kassen på butikken nylig og skulle betale varene, da den unge kassereren foreslo at jeg burde ta med mine egne poser fordi plastposer ikke er bra for miljøet. Jeg beklaget og forklarte at vi hadde ikke den miljømessige måten å tenke på i vår tid. Kassereren svarte at: «Det er problemet, deres generasjon brydde seg ikke nok om å bevare miljøet for fremtidige generasjoner»

Hun hadde rett i en ting ? vår generasjon hadde ikke miljøtenkning i «vår tid». Men hva hadde vi i vår tid?
Etter mye grubling og søken dypt inne i min egen sjel begynte jeg å huske hva vi hadde??.

Vi hadde melkeflasker av glass som vi leverte tilbake og brusflasker som vi pantet. Butikken sendte dem tilbake til produsenten som vasket dem og brukte dem om igjen, både melkeflasker og brusflasker. Så de ble faktisk gjenbrukt mange ganger. Men vi hadde ikke tenkt på «miljøet». Dengang eksisterte nemlig en annen ting; NØYSOMHET.

Vi gikk ned trappene fordi vi ikke hadde heis eller rulletrapper i alle butikker, skoler og forretningsbygninger. Vi gikk til butikken for å handle og vi tok ikke bilen hver gang vi skulle flytte oss noen hunder meter. Men kassereren hadde rett, vi tenkte ikke miljøhensyn dag og natt?.

Engangsbleier visste vi ikke hva var, så bleiene ble rengjort og vasket, mange ganger før de var utslitte. Vi tørket klærne våre på klessnoren ute, ikke i et energikrevende monster. Sol og vind tørket klærne våre på vår tid. Barna arvet klær fra sine eldre søsken, og det var så absolutt ikke bestandig siste mote, eller merkevareklær.

Men kassereren hadde fortsatt rett, vi tenkte ikke på miljøet. På den tiden hadde vi en enkel TV eller radio hjemme, ikke en i hvert rom. TV?en hadde en liten skjerm som et lommetørkle ? ikke som halve Stord! På kjøkkenet blandet, pisket og eltet vi alt med håndmakt, vi hadde ikke maskiner som gjorde det for oss. Når vi pakket skjøre gjenstander, brukte vi gamle aviser for å beskytte dem, vi hadde ikke bobleplast eller styrénputer. I de dager startet vi aldri en bensinslukende motor bare for å klippe plenen, vi dyttet klipperen for hånd.

Vi fikk så mye mosjon og bevegelse på jobbe at vi ikke behøvde å gå til et treningsstudio som bruker elektriske maskiner som tredemøller, stairs-maskiner og mer. Men kassereren hadde rett, vi tenkte ikke på miljøet.

Vi drakk vann fra springen i stedet for å bruke en plast kopp eller flaske hver gang. Å handle vann som er like dyrt som en flaske Cola, var ikke oppfunnet, og helt ufattelig på den tid, hvis noen hadde foreslått det. Vi fylte våre penner med blekk når de ble tomme, i stedet for å kjøpe en ny. Vi erstattet barberblad i barberhøvelen i stedet for å kaste høvelen og alt, som i dag. Men vi tenkte ikke på miljøet.

På den tiden brukte folk buss og barna syklet eller gikk til skolen i stedet for at hver forelder måtte starte taxivirksomhet med åpningstid 24 timer i døgnet.

Vi hadde en stikkontakt i hvert rom i stedet for et dusin uttak i en forgrening. Vi hadde ikke en datastyrt maskin som sender signaler 2000 mil ut i verdensrommet for å bestille pizza. Pizza eksisterte for øvrig ikke. Er det ikke trist hvordan dagens generasjon klager over hvilke miljøgriser vi, den eldre generasjon er, bare fordi ordet «miljøtenkning» ikke var oppfunnet?

Legg dette på din FB profil hvis du kjenner noen andre innbilske eldre personer som trenger en leksjon fra den yngre smart-ass-generasjonen, i det å bevare miljøet.

27

Gratulerer alle fantastiske mammer i aller varianter der ute inkludert Bonus Mammaer, Vovve Mammaer, kollisjonspute Mammaer, Tiger Mammaer,Bake Mammer, Bestemammer 

 

De kommer i alle fasonger og størrelser og aldre-noen av oss er en og andre har hatt en .

 

<3<3Supermasse gratulerer der ute til ALLE variantene av Mammaer<3<3

 
14

Er du en mamma eller ønsker du å gi en gave til din mamma?

Eg har en giveaway her på bloggen som trekkes på Morsdag:)

 

Hva kan du vinne?

Jo et serum fra Korres til voksen hud:)

  

verdig ca 450,-

 

her kan du lese mer om det

http://www.lookfantastic.com/korres-black-pine-anti-wrinkle-and-firming-face-serum-bottle-and-dropper-30ml/10668063.html


Dette er viktig for er du en mamma på 20 år trenger du ikkje dette serumet, da får du event heller gi det bort om du vinner :)

Korres er et et merke fra Hellas med røtter i hømeopatisk apotek og er derfor veldig spesielle produkter.

 

Så vil du din mamma en flott gave eller er du en mamma som ønsker deg veldig en gave og trenger litt ektra pleie til huden så meld deg på :)

 

Det er veldig enkelt å delta -fortell hvem du vil gi det til eller hvorfor du trenger det selv

 

Link min blogg fra din blogg event fra din FB side om du vil eller ikkje har blogg.

Vinneren trekkes på Morsday og sendt påfølgende uke. 

(Andre vinner på tidligere giveaway får sine gaver også da, eg vet noen av dere har ventet en stund,men det skjedde en komplikasjon her og nye gaver måtte fremskaffes )

 

Lykke til!!!

 

19

for sen innlevering av utlånt bok ved Biblioteket i Bergen.... litt spesielt at den ble returnert etter 25 år :D

 

 

De ble glad for at den kom tilrette igjen da,men siden ingen husket satsene fra 80tallet så slapp damen å betale.

du kan lese resten her om du vil http://www.bt.no/nyheter/lokalt/Leverte-boken-9292-dager-for-sent-3293473.html

Har du glemt å levere tilbake en bok?

 

 

21

Er du en mamma eller ønsker du å gi en gave til din mamma?

Eg har en giveaway her på bloggen som trekkes på Morsdag:)

 

Hva kan du vinne?

Jo et serum fra Korres til voksen hud:)

  

verdig ca 450,-

 

her kan du lese mer om det

http://www.lookfantastic.com/korres-black-pine-anti-wrinkle-and-firming-face-serum-bottle-and-dropper-30ml/10668063.html


Dette er viktig for er du en mamma på 20 år trenger du ikkje dette serumet, da får du event heller gi det bort om du vinner :)

Korres er et et merke fra Hellas med røtter i hømeopatisk apotek og er derfor veldig spesielle produkter.

 

Så vil du din mamma en flott gave eller er du en mamma som ønsker deg veldig en gave og trenger litt ektra pleie til huden så meld deg på :)

 

Det er veldig enkelt å delta -fortell hvem du vil gi det til eller hvorfor du trenger det selv

 

Link min blogg fra din blogg event fra din FB side om du vil eller ikkje har blogg.

Vinneren trekkes på Morsday og sendt påfølgende uke. 

(Andre vinner på tidligere giveaway får sine gaver også da, eg vet noen av dere har ventet en stund,men det skjedde en komplikasjon her og nye gaver måtte fremskaffes )

 

Lykke til!!!

 

 

2

Utrolig lekker reklame spør du meg!

Melk med mer kalsium og mindre sukker skal nå selges i USA.

Melken heter Fairlife og distribueres av Cola -både Fairlife og Cola får mye pes for en dyrere melk og for sexistiske reklamer.....vet du hva nå må folk gi seg. Det er helt ok med Breaking bad og masse filmer og serier med blod, mord, dop, våpen og what not ,men damer med kjoler laget av melk er diskriminerende....OMGAWD.......Land of the brave and home of the free tåler ikkje å se pin up damer på reklame......eeeeek

 

Anyway eg syns reklamen var søt og melken selges ikkje her så den blir neppe et problem ;) men hvem vet -Ottar er dette noen dere kan irritere dere over????sakset fra http://www.dagbladet.no/2015/02/04/nyheter/utenriks/coca-cola/reklame/37527503/

4

sorry denne kunne eg ikkje la gå fra meg........................

 

e det mulig likssom.....

 

sakset fra http://www.vg.no/nyheter/innenriks/mattilsynet-kan-ha-blitt-matforgiftet/a/23389079/

 

Mattilsynet frykter at tilsynet selv er rammet av matforgiftning etter en feiring med smørbrød.

 

- Det vi vet er at mange er blitt syke på samme tid, sier avdelingsleder Gry Marianne Holmbakken i avdeling Romerike til VG.

Bakgrunnen er at Mattilsynet skulle markere en fornying av tilsynet. Smørbrød ble bestilt av et cateringbyrå, og kort tid etter bespisning ble 14-15 av de om lag 22 ansatte syke. 

Det var Nettavisen som først meldte om den potensielle fellesforgiftningen onsdag kveld.

- Det er påfallende veldig mange som blir syke på en gang, sier Holmbakken.

Avdelingslederen sier de ansatte har omgangssyke-symptomer.

- Omgangssyke smitter også via mat. Vi har ikke bevis, og dette er vanskelig å oppklare. Men det skjer fra tid til annen, og særlig i vintermånedene, sier Gry Marianne Holmbakken.

- Hva gjør dere nå?

- Vi følger vanlige rutiner som ellers når vi får mistanke om matforgiftning. Vi tar kontakt med bedriften, tar en inspeksjon og går gjennom rutiner, sier Holmbakken. 

Og legger til:

- Det er jo litt paradoks at Mattilsynet er smittet.

 

8

Dagen i går tok knekken på meg......hele stuen flyter av ting som var på soverommet. Eg flyttet en dobbeltseng, vasket ned et lite soverom. Tømte alle klær og en hylle eg har hatt som klesoppbevaring.Dobbeltsengen flyttet eg fra mitt rom ned en halv etg til andre siden av leiligheten til datteren min sitt rom. der sto en fra før så den måtte vi legge oppå hverandre.

Så var det å få på plass min nye seng, montere bein på den og snu den. Rammemadrasser er noe tunge greier hahaha.

 

Anyway I dag sku eg montere et skap og en kommode på rommet mitt og rydde bort klærene i stuen...........men eg klarer nesten ikkje bevege meg. Bare å skrive gjør vondt.

Så det blir pause i dag, stuen flyter.......jaja, eg skal på jobb og ingen ser det hahaha ;D

 

 
 

ha en strålende dag vakre fantastiske mennsker<3

15

Sånn ser det ut når eg ser på TV og alle hundejentene skal ligge på fanget...i stolen........

 

 

For de som lurer......sort pels med kvitt på er Fendi.......kvit kosedress og blondt hår er Tussi........Blå (grå/brun) pels er Buffy

 


Sild i tønne -fineste hundejentene <3

45

De fleste viser jo klær og makeup og sånn og kanskje interiør når de har en sånn overskrift.....men eg har da valgt å vise dette :)

  

Vaskiss og tørkiss fra Grundig -så nå blir det grundig rent hihihi

 


Bilder fra Expert.no

 

og ny seng  fra IKEA

 

Salhus

 Lånebilde fra cutiboard

 


Fra IKEA..no

 


kjempelekker Malm kommode med stickers....min er uten,men syns dette bildet var så kult. Lånt fra Banjado.com

 

Eg er super glad med mine nye kjøp.....kjener eg gleder meg til å lage helt nytt rom i dag da eg har fri!!!

Blir amazing!!

 

Blir også travelt, ha en smashings onsdag vakre dere <3

 

 

10

Lånt fra http://knotmerr.blogg.no/1422961542_tisser_du_i_dusjen.html?c=1422965786809

Hvem er jeg?

Fantastisk å få svar på alt jeg ALDRI har lurt på!

Hadde det ikke vært for Face hadde jeg ikke visst at engelen Castiel holder sin hånd over meg eller at jeg egentlig burde bodd i Florida. Jeg hadde heller ikke visst at jeg er en mann i midten av tyveårene med blå øyne og lyst hår.

Heldigvis vet Facebook dette!

Det var litt lettere å forstå at jeg er en stolt, energisk og uavhengig person som liker å gjøre ting på min måte, men det var en stor overraskelse at jeg hadde vært gift med Jim Morrison i mitt forrige liv. Skikkelig trist at jeg ikke husker noe av det. Spesielt fordi han etter sigende sang for meg hver morgen. Kanskje derfor jeg er så glad i bluesrock?

Det hjelper lite at jeg har en IQ på 126, når jeg ikke kan huske at jeg har møtt en eneste kjendis. Som plaster på såret ville jeg finne meg en ny date. Jeg ønsket meg en voksen mann, men endte opp med Jake Gyllenhaale. Vi var 99 % prosent som skapt for hverandre. Sorgen ble stor da en venninne endte opp med samme mann og selvfølgelig samme prosent!

Da hjelper det lite at jeg er så skarp at jeg blir molekylær. Sjalusi er noe dritt!

Vel, det ble jo en slags trøst at jeg har samme sjel som en Golden Retriever, noe som betyr at alle blir glad av å være sammen med meg. Uansett følte jeg meg litt traumatisert av hendelsen, så jeg bestemte meg for å holde meg unna menn og spise mer grøt. Da ville jeg nemlig leve til jeg blir 109 år. Jeg syntes faktisk det var en bedre løsning, enn å drikke mer vin og kaffe for å leve lenge, for det orker jeg ikke.

Det absolutt positive med å leve i 54 år til uten menn er at det er garantert at ingen vet om jeg tisser i dusjen, noe som faktisk er veldig vanlig. Faktisk like vanlig som å klø seg i nesa og klemme kviser!

Mulig livet mitt blir noe ensomt, men da slipper jeg i hvert fall å jakte på intelligente menn som etter sigende er mindre utro eller forholde meg til STORE menn som er klart bedre elskere.

Skal jeg leve så lenge måtte jeg ta noen grep, så jeg tok av meg Bh-en for å hindre hengepupper. Den informasjonen burde jeg fått for lenge siden. Jeg smører også knallrød leppestift under øynene for å se mer opplagt ut. Egentlig var det kanskje mer nyttig informasjon at barn og hunder er fryktelig dårlige til å leke gjemsel!

Det hadde jeg aldri gjettet!

For ikke å snakke om hvordan jeg skiller plommen fra hviten med en tomflaske. Så endelig har jeg som alle andre en tom colaflaske i kjøkkenskuffen. Jeg må jo holde tritt med tiden.

At jeg har gjort det meste galt i hele mitt liv er litt trist. Jeg skjønner på mange måter ikke hvordan jeg har overlevd, da jeg har spist både pasta og ris, som har stått mer en urovekkende lenge på benken. Jeg har faktisk også vært så gal at jeg har spist oppskjært løk fra dagen før!

Jeg burde vært død!

Jeg har heller aldri tatt plastikken riktig av rullen, eller kuttet tomater riktig. Jeg er en skikkelig taper på alt, men jeg puster. Dette til tross for at bakteriene florerer i håndklærne mine og at sengetøyet ikke skiftes hver uke!

Egentlig der det et lite under i seg selv at jeg går rundt på to ben! Eller lever jeg kun fordi auraen min er grønn og at jeg sånn egentlig er et vakkert nordlys?

DET hadde jeg faktisk heller aldri gjettet!

Så tusen takk til alle på Facebook!

Endelig vet jeg hvem jeg er!


 

0

sakset fra http://www.sol.no/underholdning/2015_02_02_37150_23-hunder-som-trodde-de-aldri-skulle-bli-oppdaget.html

 

1. Den var sånn. Lover.

2. Hvil i fred.

3. Han ba meg gjøre det!

4. Blir det bleie på Bob fremover?

5. Greit med noen som tar på seg skylden.

6. Genial hund.

7. På tide med nytt bur, tydeligvis.

8. Mor er den heldige utvalgte.

9. Bikkja til Bill Gates?

10. Mel. Overalt.

11. Man kan ikke kjefte på det fjeset der?

12. Tidenes furteleppe.

13. Eieren kan neppe klage på dårlig ånde en stund fremover.

14. Flau?

15. Denne er ikke så lett å skjule?

16. Man spiser det som er tilgjengelig.

17. Hunden er i alle fall fornøyd?

18. Lærdom: Ikke la søppelposen bli stående.

19. Sko er digg.

20. Flink jente.

21. Tepper er definitivt best med hull.

22. Denne er ikke like lett å skjule?

23. Noe selskapssyk frøken.

23. Noe selskapssyk frøken.

8

Eg mener det var en tragedie da eg leste at en kvinne med gudommelig stemme.....Whitney Houston døde i badekaret med litt vel mye *forkjølelsesmedisin* i kroppen samt hjertfeil...og man sku tro at man kanskje da lærte at dette vakkje en superlur ide å gjøre......

Så da lurer eg bittelitt da eg leste at datteren hadde gjort det samme og ligger nå i kunstig koma.....eg mener er det lov å være så ung og så dum,når det er DU som finner mammaen din?

 

Eg vet eg skal bli veldig trist og lei meg for at en ung jente i begynnelsen av livet sitt nå sloss for det og kanskje ikkje overlever......men vet du eg syns det er trist for familien som har sett Whitney sloss mot doping i mange år og å se datteren hennes følge i hennes fotspor .....tilsynelatende uten å ha lært en PØKK.

Om hun våkner håper eg at dette er vendepunktet som gjør at hun får livet på rett kjøl....eg ønsker ikkje mer sorg for familien hennes og eg ønsker et vakkert liv for henne....

 

En av de vakreste sangene og tolkningene som finnes......<3

 
19

Sånn kan det gå........

 

 21

når en som har opplevd og overlevd dette er takknemlig........

Da føler en at det er på tide med en porsjon ydmykhet......

 

eg vet at ikkje alle som leser min blogg leser Engelsk så kort fortalt er dette historien om  Alex som eier en pub og blir syk med influesa tror han.

Etter en tid begynner han å oppdage blod i urinen og blålilla flekker på huden . Han blir angrepet av en bakteria som spiser ham mer eller mindre opp og han minster armer og ben og halve ansiktet. Han sier selv han ser ut som en fra Simpsons serien som er en tegnefigur på TV.

Dette innlegget er til en helt....en av de som finnes i verden

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/man-who-lost-four-limbs-5028482

 
 

eller her på Norsk,men da må du ha abb

http://www.dagbladet.no/2015/01/27/nyheter/pluss/streptokokker/helse/nyheter_pluss/37342962/

Han trodde han bare var litt forkjølet. Så oppdaget han blodet i urinen, og de mørke merkene under huden.

På bare noen få uker noen få uker gikk Alex Lewis (34) fra å være pubeier til å bli alvorlig syk, og miste bein og armer.

Likevel mener han at året som gikk er det beste han noensinne har hatt. Han er rett og slett lykkeligere nå enn før sykdommen nesten tok livet av ham.

Det er vanskelig å tro, men småbarnsfaren sier det har kommet mye bra ut av den alvorlige sykdommen.

 

 

 

Noen ganger er eg sjokkert over alt det jævlige folk kan få av sykdommer......and ganger er det personen med sykdommen som imponerer meg så utrolig. Eg vet med sikkerhet at eg hadde neppe vært like Polyanna i min hverdag om noe slikt hadde skjedd meg.

Og hans partner, ære være henne, hun har stått ham last og brast med sønnen gjennom dette helvete.

Så neste gang eg skal syte om litt vondt her og der så skal eg tenke litt ekstra på Alex...<3

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits