18

 

sakset fra DB.noDet er ikke fint å tyvlytte på andre, men noen ganger er det ikke til å unngå å høre hva folk i nærheten snakker om.

Og innimellom kan det kanskje komme noe godt ut av det.

Som da en restaurantgjest i USA endte opp med å bryte den uskrevne tiprosents-regelen (som i USA faktisk er enda høyere) da han eller hun ga tips etter å ha spist.

La igjen lapp

Den amerikanske restaurantgjesten var fornøyd med servicen, og innimellom serveringen plukket vedkommende opp at servitøren snakket om sønnen, skriver Yahoo News.

Hun savnet ham, og hadde ikke råd til å besøke gutten.

Det syntes gjesten var trist, og da Brandi skulle rydde av bordet, lå det igjen to ting til henne:

? En håndskrevet lapp.

? Og tips på 200 dollar (drøyt 1500 kroner).

- Brøt sammen

«Brandi, takk for servicen. Jeg overhørte at du snakket om sønnen din. Bruk dette og besøk ham,» sto det på lappen.

Kvitteringen viser at vedkommende spiste for 9,52 dollar, og gjesten klinte til med hele 200 dollar i tips.

- Jeg brøt faktisk sammen på kjøkkenet, da jeg så dette. Snille og hjertevarme personer finnes fortsatt, skriver Brandi på Imgur, hvor hun har lagt ut bildene.

Verken hennes eller gjestens identitet er kjent, men det betyr mindre.

Lappen viser at det finnes bedre folk enn de fleste av oss der ute, og hverdagshelter er like viktige anonyme.
24

16 meter høye brøytekanter på Folgefonna skisenter i Hardanger.....de skal grave ut parkeringsplassen og gjøre alt klart til åpninengen 1 mai...

 
20

Har du sett noe så nydelig?

 

ja eg falt fullstendig -de av dere som kjenner meg litt vet at eg er veldig intressert i økologisk og crueltyfree makeup og kosmetikk....da eg så dette blogginnlegget falt eg pladask -eg tror eg må hvertfall ha 1!!!

 

nei dette er ikkje sponset -eg eier ingenting enda og eg har ikkje mottat noe......bare deler med dere dette innlegget fordi hun skriver vakkert og har nydelige bilder..........og eg  lurer på om dere blir like fortryllet som meg.......

Ida Wulff Jeg har forelsket meg helt i noen lip balms som Makestyle sendte til meg forrige uke. De heter Organic Shell Lip Balm, og ut i fra navnet skjønner dere sikkert at leppomaden er økologisk. Jeg er ikke helt nazi på at mat og produkter skal være økologisk, men jeg syns det er et stort pluss og velger gjerne økologisk hvis jeg har mulighet til det.

Selve leppomaden er som sagt økologisk, og produseres i Australia med rene og naturlige ingredienser. Den er 100% fri for petrolatum og konserveringsmidler. Leppene blir deilig og myke av den, og fuktigheten varer lenge. 

Leppomaden er bra, men det er likevel etuiet som er det jeg liker aller best ved dem. Skjellene er nemlig håndplukket i Australia - ikke fra havet, men av de som er blitt skylt opp på stranden. De er i sin naturlige form, og er ikke blitt slipt eller noe som helst. De er så vakre! I tillegg har flere av variantene speil i lokket, så da har man både speil, leppomade og en søt liten suvernir i ett. 


Organic Island Shell Lip Balm kommer i søte små poser. Kan tenke meg at dette er en veldig fin vertinnegave sammen med en blomsterbukett eller en flaske vin. Jeg hadde i hvert fall blitt glad for det ♥

Her ligger alle variantene på rekke og rad, Fra venstre; Tiger CownWhite PearlFan OrangeBalm Mocha ogWhite Frangipani


Se en oversikt over alle shell lip balms hos Makestyle HER. Sommerens mest eksklusive lip balm :-)

24

av denne

 

helt UBRUKELIGE oppfinnelserEg lo hele videoen igjennom.....hahahahahahaha

27

 
hei.....

 

kjenner du henne......hun som skal redde alle og noen ganger glemmer å redde segselv?

Hun som lager blå vafler med kidsa fordi hun har sett det på nail it....og hun som sparker ball i solen og klatrer i trærene med barna i barnhegane der hun jobber.

Hun som elsker musikk.....og som kommer fra en liten bygd på Vestlandet,men som alltid lengtet til Oslo der hun bor nå.

Hun som ikkje trodde hun var verdifull og verdig å elske.....hun har en kjæreste som ikkje dømmer og som tar hele henne og ikkje bare de sidene hun helst vil vise frem.

Kjenner du henne?

Kjenner du hun som heller bruker pengene sine på dyrene sine enn å huske på å ta vare på segselv?

Hun som snubler i egne ben og er en liten ulykkeskråke....men alikevel reiser seg og smiler,men hun børste grønske og støv av buksene?

Hun som lærte seg å strikke......bare fordi hun kjedet seg da hun var syk?

Hun som har opplevd mer enn de fleste og står alikevel med begge bena plantet på jorden.....når de fleste for lenge siden kanskje ville bare sagt at eg orker ikkje mer.

Hun orker mer......og hun gjør mange ting alene....og har sloss lenge alene.....og dro på ferie til Afrika......alene....men hun er ikkje lengre alene....<3

Hun meldte seg på et løp,derman krøp i gjørme,løp i regn og sloss mot naturkreftene.....hun hadde god tid og lå godt an,men så en jente som skadet seg.......ingen brydde seg.....heller ikkje hun.....for hun ville vinne.......men fordi hun er den hun er snudde hun og løp tilbake for å hjelpe......

Vi feirer alle seire med henne,alle milepæler hun overkommer så står vi der og heier henne frem....hun er en tøffing....og eg er så uendelig stolt av henne.....fordi hun overrasker meg hele tiden med å komme seg enda lengre og få det enda bedre og klatre enda høyere....she is MovingON

Kjenner du henne?

da er heldig.......og beriket....gjør du ikkje....da bør du kanskje ta en titt på bloggen hennes.....den er verd det

-hun er verd det...

Gratulerer med Dagen vakre du.....

Klemmeting i haugevis!!!

 
1747

Vakre sterke Camilla bak bloggen  Familiekaos la ut i går et innlegg som bare MÅ deles-dette er viktig!!!!

Gå og test deg -er det over 3 år siden sist? Få det sjekket...og som hun sier.....Ta vare på hverandre <3<3

stay happy and healthy!!!

 

 


Dette gjelder ALLE!-Vær snill å spre budskapet...

Jeg har veid litt for og imot, for om jeg skal dele dette. Det er vanskelig å dele personlige ting på denne måten. For familie, venner og bekjente, som måtte lese dette, så vil jeg bare poengtere at jeg ikke er ferdig utredet. 


(Her er ett av bildene fra forrige fotoshoot. Venter på de ferdig redigerte-så dette er råmateriale. :) )

I neste måned skal jeg gjennom en ny operasjon og nye bekymringer. Heldigvis har jeg verdens beste mann ved min side <3

Jeg har valgt å skrive dette innlegget, for å bevisstgjøre flere. Om ikke du, som leser selv er kvinne, så har du helt sikkert en del betydningsfulle kvinner i livet ditt. Derfor har jeg valgt å påstå at dette gjelder ALLE. I Norge anbefales alle kvinner mellom 25 og 69 år å ta celleprøver regelmessig. Nyere undersøkelser viser at halvparten av de kvinnene, som rammes av livmorhalskreft ikke har tatt celleprøver de siste 3 år.


(Her er enda ett bilde. Fortsatt uferdig materiale, men synes det passet litt til budskapet) ;)

I 2012 tok jeg celleprøver og fikk svar om celleforandringer.

I 2013 ble det tatt nye prøver. Jeg fikk da svar av min daværende fastlege at den var fin. Fikk aldri beskjed om noe HPV-virus.

I 2015 februar måned, når jeg skiftet fastlege fikk jeg en sms fra han. Der skrev han at han var blitt kontaktet av kreftregisteret med beskjed om at jeg burde vært sendt til biopsi. Dette fordi jeg hadde testet positivt på HPV-virus. Ca 70 % av alle norske kvinner får dette viruset iløpet av livet. Du kan lese mer om HPV her:  https://kreftforeningen.no/om-kreft/kreftformer/livmorhalskreft/

25. februar 2015 var jeg hos gynekolog til biopsi.

Resultatene fra biopsien var ikke bra. Dermed er jeg nå sendt videre til operasjon. Jeg skal igjennom en konisering. Det vil si at de opererer bort en bit av livmorhalsen. Dette gjøres, når det er begynnende kreftutvikling på livmorhalsen. Vevsbiten, som blir fjernet blir sendt videre til undersøkelse.

Det føles veldig urettferdig å få en slik beskjed over telefon! Min forrige fastlege har ikke tatt seg bryet med å ringe, for å gi beskjed om at han ikke har håndtert prøveresultatene slik han burde! Med et så stort fokus, som det i dag er på kreft, så skulle man tro at man kunne stole på at legene vet hva de gjør! 


(Bildet er hentet fra google og demonstrerer tema.)

Jeg ønsker ikke å utdype for mange detaljer om følelser og tanker, når man får en slik beskjed, så seint! Det er ikke til å legge skjul på at man, som 3 barns mor reagerer og blir redd! Jeg har tenkt en del over livet og utnytter egentlig bare tiden enda mer på å leve <3 

Jeg håper ihvertfall at mitt innlegg kan være med å spre budskapet til flere. Husk å test dere! DETTE ER EN KREFTFORM SOM OGSÅ RAMMER UNGE! Husk også å få hele testresultatet. I mitt tilfelle har jeg lært at man ikke alltid kan stole på fastlegen. Heldigvis har jeg skiftet lege.

Du kan lese mer om livmorhalskreft her: https://kreftforeningen.no/om-kreft/kreftformer/livmorhalskreft/

Ha en fin dag videre :) Ta vare på hverandre <3

 

43

Min venninne som har bloggen Drømmelakken  la ut forrige dag en videoe om Depend Hybridlakk. For de av dere som ikkje er så kjent med hva dette er så betyr det i grunnen gel lakk eller shellack lagt uten UV eller Ledlampe som herder.....med bare en baselakk og en toplakk som er herderkomponentene.

Disse lakkene skal vare i ca 7 dager,men hun testet dem i påsken og hadde dem i 11!!!! dager...så da tenkte eg at eg ville prøve. Mange av dere vet allerede at eg elsker Shellack og har brukt dette hjemme i lengre tid. Pga denne metoden har eg fått lange negler -som ellers fliser og knekker .

Nå er ikkje alle intressert i lange negler og noen kan ikkje ha det pga jobben de har,men man kan både hybrid og gel og shellack på kortere negler også:)

Eg bestemte meg for å teste å la derfor i går onsdag 22 april Depend sin hybridlakk for første gang. Eg klønet bittelitt,men siden denne fjernes med helt vanlig fjerner også dem uten aceton ( det gjør ikkje Shellack og gel lack lagt med UV lampe og Ledlampe) så gikk det kjapt å rydde opp rundt neglene så de så pene ut.

Denne fargen er heldekkene og litt tykk å legge på syns eg,men den stripet ikkje og eg fikk en lekker finnish.

 

Det var salg på Cubus i går med 3 for 2 på all lakk så eg benyttet anledningen til å forsyne meg av utvalget:)

Starter kit koster 98,- og hver lakk 39,- så dette er en utrolig rimelig investering for deg som ikkje orker styre med lamper og acetoninnpakninger etc.

 

 

Fargen er helt magisk og high gloss,ser fresh og veldig vårlig/sommerlig ut,om denne holder mål blir eg nok å bruke den mye fremover. og meget treffende heter denne Still Searching nr 7007 og merkingen på flasken viser at den er heldekkende.

 

Siden hun allerede har laget en video som forklarer lat så klikker du her for å få mer info om denne typen lakk,både tips til påføring og til  fjerning.

Du kan også spørre henne om ALT om neglelakk,design,merker,how to osv. Hun elsker neglelakk og har også instagram der du finer henne. All denne infoen finner du på bloggen hennes,men altså er du intressert i å lære mer om denne typen lakk så klikk her 

 

Hva syns du?

 

 

 

72

ja denne videoen er for smykker.....drit i det.....se vidoen for hvor vakker den er om bånd mellom mor og barn..

 

 

God onsdag <3

 

46

når kjøkkenet ser sånn ut etterpå

 

Jepps Im doing it...showing you behind the scene og ikkje hva vi faktisk spiste. Siden du ikkje får se det kan du lese om det....

raclette......pølser,bacon,salat,kvitløksbrød,reddiker,ruccula,vannmelon,ananas,sjokoladekake og walnøttis..........

og vi ble så supermette at eg bare rullet til sengs før eg gadd rydde hahahahah

ha en super dag :D

 

ps ikkje min bursdag

10

Sånn sku de gjort mer av....at folk *kaster* dyrene sine.....og de blir reddet og oppdratt i fengsel til familiehunder....servicehunder og tilogmed hunder i tjeneste......menneskets beste venn......hunden <3 

 

23

Robin Williams  hadde vært utrolig beæret av å bli parodiert av denne ungen mannen.....helt makeløs....er du imponert?

 

her er han på Ellen show


god søndag godt folk<3

33

Smokey eyes ser slik ut for de som ikkje vet det 

  eg føler eg litt mer sånn

  For eg sku farge håret og da farger eg øyenbrynene samtidig fordi vanlig brynfarge ikkje sitter på meg.....men av en eller annen grunn fikk eg på lokket og overalt.....og nå har eg jo permanent smokey eyes til dette blir dempet.....( Lots of foundation!!!!!!!)

 

Eg kom til å tenke på en nydelig mann med permanent smokey eyes som var veldig populær........og spesielt i denne serien....

flotte Jon English

 

Mot alle vindar 

64KvSfAajjo

 
Ellers sang han en utrolig kjent sang.....som var min favoritt i mange mange år før den igjen ble populær da noen andre spilte den....men altså.......Jon English


 Der ser du......dumme ting kan føre til gode ting....pga min øyenbrynstabbe kom eg til å tenke på ham og vips slips nå fikk dere også enten en ny opplevelse....eller mimre litt alt etter hvor gammel du er :P
Ha en smashings lørdag <3
9

Her ser du en matteoppgave for 14 åringer forklart med video

Trykk HER

 

Oppgaven :

  

klarer du denne uten å sjekke svaret øverst i innlegget først?


8 

 Supergod fredag alle dere vakre fantastiske skjønne mennesker <3<3

25

men dette er da over alle støvleskaft?????

 

Hvordan hadde du reagert om du fikk anonymt brev i posten av dine venner som hadde skrevet sånt til deg?????

 
4


Meridith Puckett synger en aldeles vidunderlig tolkning av Adeles Rolling in the Deep.......mens lillesøster Morgan på 5 år har tydeligvis humortalent :P

26

youtube igjen

 

 

2

Percy Sledge er død....RIP

 
18

er en utrolig sterk følelse

 

Denne tenåringsgutten sku vise sin venn sin stefar sin pistol på skolebussen og visste ikkje at den var ladd. Han skjøt mot gulvet og det kom ingen kule så han pelte mot sin venn Lourdes og skjøt henne.

Moren ville i utgangspunktet ha en hard straff for ham som hadde drept dattteren,men sa at hun hadde fred og at datteren hennes hadde fred....og hun foreslo til retten han sku sone 1 år i ungdomsfengsel og deretter drar de to rundt og holder foredrag om hvor farlig våpen er i skolen.....

 

Noen er større mennesker er bare større enn mange av oss......her i retten 
12

 

Vakre 18 gamel Yvonne fra Bergen skapte magi på fredag med sin fantastiske tolkning av Stille vann av Siri Nilsen

Nyt og folkens kan være du trenger kleenex....

Dette er så vakkert........

 

 


Jeg måtte hit før jeg forsto at det var galt å dra fra land 
Jeg skulle latt ham få seile selv i livsfarlig stillstand 
For det som tar forstanden fra en voksen mann 
Er ikke storm, 
Men stille vann 

Det er ikke du 
Som styrer bølgene, 
Det er de som eier deg 

Men du må snu om du synker, 
Finn en annen vei 

For det som tar forstanden fra en voksen mann 
Er ikke storm, 
Men stille vann 

Ta dine historier 
Og fortell dem til en 
Som tror det du sier 

Og ta dine sko som du lar 
Andre danse i 
Og gå den lange veien hjem om det 

Ennå er tid 
For det som tar forstanden fra en voksen mann 
Er ikke storm, 
Men stille vann 

For jeg kan dekke over og jeg 
Kan lappe sammen og jeg 
Kan plukke biter fra alt som er knust 
Men ingen kan redde en voksen mann 
Som vil forsvinne i 
Stille vann

 


12

Menn rundt hele verden er de vakreste -helt tydelig..gjennomgangstendensene ser ut til å være ganske like....flotte barske menn som tar vare på segselv er det kvinner ønsker....og vi liker alle variantene.....dog Norske menn eller skandinaviske ble ikkje engang nevnt..selvom om genrelt er de ganske så i vinden for tiden......i Hollywood tilogmed :)

 

Anyway feat your eyes ladies...this one is for you......men selvsagt kan menn få ta en kikk også.....her diskriminerer vi ingen :)

 

side2 Trykk på linken

 

Sneak peak her

 

Husk å klikke på linken for å se alle mennene Side2

 

Ha en lazy sunday

8

Det ene innlegget er fra et mannlig synspunkt og det andre fra en kvinne.....folkens VÅKNE OPP -det sitter i hjernen ikkje mellom beina!!

 
Kjære intimkirurg. Da jeg kom gråtende inn på kontoret ditt for en konsultasjon i håp om å få operert underlivet mitt en dag i 2013, lot du meg bestille en time til intimkirurgi. Jeg var 20 år gammel og hadde i flere år levd i den tro at underlivet mitt var unormalt og stygt. Kroppen min forandret seg i puberteten, også underlivet. Jeg hatet det.

I åtte år unngikk jeg å dusje med de andre etter gymtimene, jeg sluttet å gå på svømming, brukte alltid shorts på stranden, var alltid påkledd når jeg sov. I en periode dusjet jeg med truser på. En stund brukte jeg to truser samtidig, i håp om at den lille bulen mellom beina mine skulle bli bedre skjult. Bare sånn i tilfelle.

Jeg var livredd for å bli avslørt. Jeg var sikker på at jeg var syk eller ødelagt. At noe hadde gått galt da kroppen min utviklet seg. Dette var en overbevisning jeg hadde, den satt dypt og var for meg helt realistisk. I en periode på nesten ett år, frem til jeg besøkte klinikken din, tenkte jeg på døden nesten daglig. Til slutt nådde det et punkt hvor noe måtte gjøres - enten så måtte jeg fikse underlivet mitt, eller så måtte jeg ta livet mitt. Jeg var for sliten til å fortsette.

Du var den første på alle disse årene som så meg naken. Jeg kledde av meg og spredde beina mens jeg gråt. Du gjorde en undersøkelse av underlivet mitt og tok bilder. Du prøvde å berolige meg. Du sa at jeg var innenfor normalen, men at jeg ved hjelp av intimkirurgi kunne få et penere underliv. Du sa at mange jenter som henvender seg til deg er bekymret over hvordan de ser ut nedentil, du sa at mange av dem har psykiske problemer, og at du forsøker å hjelpe dem gjennom intimkirurgi. At dette kan gi dem selvtilliten tilbake.

Senere viste du meg bildene du hadde tatt av kjønnsleppene mine på en dataskjerm. Du pekte på de områdene som kunne fikses på for å gi meg bedre selvtillit. Du sa at operasjonen ville koste meg mellom 20.000 og 25.000 kroner, og at du for denne prisen kunne stramme opp de ytre kjønnsleppene mine, kutte av deler av de indre kjønnsleppene og fjerne deler av huden over klitoris. Det var en trygg operasjon, mente du, det gikk stort sett veldig fint og var fort gjort, og hvis det skulle skje komplikasjoner, kunne jeg komme tilbake for å få oppfølgning. Jeg bestilte operasjonstid.

Den dagen opplevde jeg et enormt spekter av følelser. Jeg følte lettelse fordi du sa jeg var normal, og jeg følte forvirring av akkurat samme grunn. Det var vanskelig å få alle tankene til å stemme overens. Jeg ringte mamma og pappa. For første gang fortalte jeg noen om hva som hadde foregått i hodet mitt i alle disse årene. De så faresignalene. De ringte deg, avbestilte operasjonen, og så satte de seg inn i farene og komplikasjonene ved intimkirurgi. Mamma og pappa søkte rundt på internett, fant internettsider med bilder og informasjon som jeg kunne lese meg opp på for å få bevist at alle kvinner har ulike underliv, at variasjon er normalt og attraktivt. Jeg bladde gjennom hundrevis av bilder og leste mange historier som lignet min egen.

Det tok meg noen uker å klare å innse at det jeg hadde slitt med var en psykisk lidelse, og ikke et fysisk problem. Jeg hadde alltid antatt at jeg var deprimert og engstelig fordi jeg hadde et stygt underliv. Først nå klarte jeg å forstå at jeg, i mangel på kunnskap og på grunn av skjønnhetsidealer, hadde utviklet alvorlige kroppskomplekser. Jeg forsto at det var et problem som satt i hodet mitt, og ikke i kroppen. Jeg forsto at en operasjon ikke kunne hjelpe meg på noen som helst måte. Man kan ikke operere seg til bedre selvtillit. Man kan ikke operere seg til et bedre liv.

I dag har jeg et godt forhold til kroppen min. Jeg føler meg bra, fin, trygg. Og vet du - kroppen min er akkurat den samme. Underlivet mitt er akkurat like asymmetrisk og fyldig som før, men nå liker jeg det. Det fysiske ubehaget har forsvunnet fullstendig. Nå dusjer jeg naken, jeg bruker bikini på stranden, jeg er ikke redd for å bli sett eller for å se meg selv i speilet.

Alle kjenner sin egen historie best, så målet mitt er ikke å snakke på vegne av andre. Men personlig tror jeg at en stor del av de unge jentene som kommer til deg og andre kirurger for å operere underlivene sine, gjør det av lignende årsaker som min egen. Jeg tror at mange sliter psykisk uten å selv ha noen innsikt i hva problemet gjelder eller hvor det oppsto. Jeg tror at mange ikke er følelsesmessig i stand til å ta en så alvorlig avgjørelse som vil forandre kroppen deres for alltid, som kanskje vil resultere i nedsatt funksjonsevne i underlivet eller gi andre alvorlige komplikasjoner; et inngrep som aldri kan reverseres.

Det er ditt ansvar som kirurg å tenke gjennom konsekvensene en eventuell operasjon kan få for pasientene dine, fysisk og psykisk. Det er ditt ansvar å tenke gjennom budskapet som du formidler til unge jenter.

Noe må forandres, og da mener jeg ikke det kvinnelige underlivet.

21

og kan ikkje opereres bort....

 

kom over et fantastisk innlegg i BA og måtte dele

Plastisk kirurgi gjør det ikke spesielt mye enklere, i hvert fall ikke for jenter. Det er ikke så enkelt, dette med sex.

Særlig er det vanskelig i begynnelsen. De årene da man knapt vet hva man selv liker og ønsker, og i hvert fall ikke vet hva andre liker og ønsker, bortsett fra at litt for mange av dem du vil ha ikke vil ha deg!

Nei, jeg lengter ikke tilbake til ungdomstiden i så måte. Dikteren må gjerne skrive vakkert om «når knopper brister»,  men i min verden var det helst illusjoner som brast.

Det er ikke så enkelt med utseende heller. De færreste av oss er helt fornøyde med eget utseende eller egen kropp. Vi kan alle ramse opp mangler og skavanker med oss selv uten å blunke. Aller mest interessant er det at det ikke synes å spille noen rolle hvor bra man ser ut, sånn rent objektivt sett. Selv de vakreste av oss har åpenbart en indre kritiker hvis jobb er å gnage i vei inntil selvtilliten vår er nede på grunnfjellet.

Aller verst blir det selvsagt hvis vi kombinerer de to ovennevnte områdene.

For all del, de henger jo sammen allerede. Sex og utseende er på mange måter siamesiske tvillinger. Vi pynter oss for å få sex, men heldigvis funker det andre veien også. Et begjærlig blikk er nemlig et tolerant blikk, og i det ligger det en slags trøst.

Men når jeg snakker om å kombinere sex og utseende så mener jeg det helt bokstavelig. Verden, har jeg forstått, er nå full av unge damer som bekymrer seg dypt og inderlig for symmetrien og fargetonene på kjønnsorganet sitt. Det har kvinner kanskje gjort til alle tider, hva vet jeg, men før i tiden var oppskriften på å komme over slikt, å bli voksen.

Nå er løsningen kirurgi.

Jeg går inn på hjemmesidene til Oslo Plastikkirurgi og leser til øyet blir stor og vått. Her kan kvinner raskt lese seg til problemer de ikke ante at de hadde. Visste du for eksempel at bollemus åpenbart er ute? Annerledes kan ikke jeg lese tilbudet om fettsuging av venusberget!

Eller kanskje ikke, for muligheten for labiaforstørring ved hjelp av eget magefett (såkalt kortreist kirurgi) er en annen mulighet for de som kanskje opplever sine egne kjønnslepper som litt i skrinneste laget.

Mer vanlig er visstnok det motsatte problemet.

Operasjon av Labia Minor, altså de små kjønnsleppene, forstår jeg er det hotteste nå for tiden. Jeg siterer direkte fra klinikkens hjemmeside: Formen på labia minor kan være avvikende, og dermed skjemmende.

Rene ord for pengene, dette! Her er markedsføring som virkelig tar en rask sving utenom både den store og den lille hjernen og henvender seg direkte til stedet hvor vi tar våre viktigste beslutninger, nemlig det kjente angst-senteret, plassert et sted mellom dine asymmetriske Labia Minor og din altfor brede rumpe.

Opp med hånden, jenter, den av dere som vil ha en avvikende, og dermed skjemmende, fitte!

Her trengs det mot-propaganda. Noen må heve stemmen til protest i det offentlige rom, for ufødte kvinners skyld. Noen må stå opp for det labiale artsmangfoldet. Noen må beskytte det vaginale kaos, noen må redde det svulmende, kjøttfulle Mons Veneris før det blir skrapt ned til beinet av en plastikkkirurgibransje mer grådig og mer prinsippløs enn både tobakksprodusenter og våpenindustri.

For hør her, jenter i alle aldre.

Jeg har rundet seksti år, og har kledd kvinner naken i omtrent fem og førti av dem. Ikke spesielt mange kvinner, heller ikke spesielt få, og da mener jeg i forhold til mine jevnaldrende, men noen er det blitt i løpet av et langt liv. Av og til har det skjedd som et resultat av langvarig og målrettet arbeid, andre ganger på ren slump. Slik er livet. Og slik har det seg altså at jeg har kommet i nærkontakt med et utvalg kvinnelige kjønnsorgan.

Variasjonen, hva angår farge, form og symmetri, har vært påfallende, men med hånden på hjerte kan jeg si at jeg aldri har støtt på et som jeg ikke har likt! Hver gang har vært en gave og en glede, og ikke en eneste gang har jeg tenkt: «Hey, dette var i overkant usymmetrisk, jenta mi! Det får da være måte på rot!»

Så vær så snill, jenter, ikke la dere lure. Ikke bli med på enda en tur i skjønnhetstyranniets idiotkarusell. Jeg vet at det er vanskelig med sex og sånn, men problemene sitter der de alltid har sittet, i hodet, ikke mellom beina, og de kan dessverre ikke opereres bort.

8

I går så eg en av mine favoritt filmer....Armageddon....og eg tror at denne sangen som har tålt tidens tann fremdeles tåler endel flere lyttinger....

 

 

god lørdag fineste dere <3<3

 
1430

Denne videoen handler om å feire livet og det å adoptere en hund. Eg har fått endel pes for å adoptere fra Spania fordi dyrene bør hjelpes dere nede -kanskje det, Noen sier man er med på å betale for puppyfarms når man adopterer fra utlandet -vel Fendi er en hund de fant på gaten og er neppe fra en puppyfarn-iallefall fikk ingen penger for henne da hun ble dumpet som søppel. Hos oss har vi fått et elskelig familiemedlem  og hun har fått 100% sjangse til å leve -noe hun ikkje hadde da de fant henne-syk og ødelagt på gaten. Da eg fikk henne etter 2 mndr i forstecare så var hun fremdeles veldig undervektig og redd sin egen skygge. Hun sov i plastposer og var redd for alt. Da eg satte bossposen utenfor huset og hun så det tenkte hun nok at mamma er gal....kaster mat....hun løp ut gjennom hagen og rev istykker posen og prøvde å stjele avfallet...

Hun er fremdeles en tyv og en hjerteknuser......og en vakker lite sjel..som elsker sine pelssøsken mye <3 I Norge var det lite og ingen småhunder til overtagelse eller adopsjon i vestlandsområdet eg kunne ha enda eg lette i 2 år. Eg fant mange små hunder,men ofte var dette litt utslitte valpepemammer de ikkje gadd ha i kennel lengre og solgte dem dyrt siden de hadde tross alt vunnet mye premier.

Eg prøvde finne noen å overta,men nesten alt var digre hunder med lite eller dårlig oppdragelse og siden eg er dårlig til besn kunne eg ikkje ha en 50 kg hund som skal til fjells hver dag. Valget ble Spania og Fendi -eg angrer ikkje,men sku ønske vi hadde mer muligheter for å adoptere her. HELDIGVIS er det mye mindre dyremishandling her i landet enn i mange andre land...alikevel ingen dyr burde noen gang mishandles....ever...om det er hund eller elefant eller ku 

 
 

Fendi sier fikk frem Kleenexen for Ninos historie er trist og vakker <3

 
 

26

Selger noen produkter fra Ole Henriksen. Disse er selvsagt ny,men har ikkje egen emballasje da de har vært i en gavepakke. De er derfor ikkje orginal størrelse og blir solgt mye rimeligere av den grunn. Så her er den gylden mulighet å teste om du har hatt lyst å prøve,men ikkje tatt deg råd -eller du bruker disse produktene og vil ha i reisemappen osv

Produkt 1

 

 

 

 

Ole Henriksens African Red Tea-serie passer for alle hudtyper, med spesielt fokus på anti-aging. Den første hudpleieserie som er basert på afrikansk rød te. Afrikansk rød te er også kjent som rooibos (uttales roy-boss) og finnes kun i Sydafrika. Den har et 50 ganger høyere antioksidantinnhold enn grønn te. Rød te inneholder mineraler som f.eks. kalsium, kobber, sink og magnesium som styrker hudens elastisitet og støtter kollagenproduksjonen. Rød te har også høyt innhold av bioflavinol quercetin som fremmer opptaket av C-vitamin, hvilket igjen beskytter kapillærene og bindevevet og fremmer kollagenproduksjonen. Rød te har i tillegg et naturlig høyt innhold av AHA som fremmer cellefornyelsen, samt høyt innhold av antioksidanter som beskytter mot gusten og stresset hud. Serien inneholder et unikt sitruskompleks som både gir produktet den deilige duften samt renser og lysner huden. Ole Henriksen er den første som bruker denne teen i topisk hudpleie.  

Pris hos VITA for  207ml er 395,-

1 er 104 ml og selges for kun 150,- 

1 er 45 ml og selges for 70,-

 

 

produkt 2

 
Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster er en fantastisk ?celledanner? fylt med konsentrert vitamin-C kompleks som glatter ut linjer og rynker samt forhindrer ytterligere skade. Fylt med antioksidanter som gir ett skjold mot forurensning, kombinert med fuktbindende ingredienser som sørger for at huden næres og beskyttes. Det lette serumet absorberes øyeblikkelig og trenger dypt inn i huden for langsiktige resultater. Et uunværlig, forebyggende og forbedrende produkt. Spesielt sart hud og hud med tendens til rødhet og utslett vil dra stor fordel av dens beroligende egenskaper.

Inneholder:
? C-vitaminkompleks 10%: Virker beroligende, helende og styrker kollagenen som allerede finnes i huden.
? Nypeekstrakt: Inneholder konsentrert C-vitamin, virker gjenoppbyggende og styrkende, et potent antioksidant.
? Grønn te-ekstrakt: Et potent antioksidant som beskytter huden mot skader.
? Sodim Hyaluronat: Fuktighetsbevarende, binder fukten i cellene.
? Lakrisekstrakt: Utjevner pigmenteringer.
? Grapefrukt- og appelsinekstrakt: Virker rensende, sammentrekkende og lysnende.
? E-vitamin: Antioksidant, virker helende, gjenoppbyggende og nærende.

Bruk: Påføres jevnt i antiktet og på halsen morgen og/eller kveld, etter rens og tonic. Legges under krem.

Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster passer til alle hudtyper/anti-age.

For 30 ml koster den på VITA 595,-

1 er  30 ml for 375,-

2 er 15 ml for 195,-

Produkt 3

 
Ole Henriksen Sheer Transformation Perfecting Crème er så lett i konsistensen at den føles som silke når den trenger inn i huden. Bidrar til å bleke ujevn pigmentering som fregner, aldersflekker og solskader uten bruk av kjemikalier. Gir med det samme næring og ny struktur til huden mens linjer glattes ut. Gir intens beskyttelse mod frie radikaler som hjelper med å forebygge ytterligere skader.

? Kojic Dipalmitate og lakrisekstrakt: Utlikner hyperpigmentering, utjevner hudtonen og forebygger.
? Fruktsyrer/beta-hydroxy-syre: Gjenoppretter hudens struktur og utglatter linjer.
? Superociddismutase: Bekjemper frie radikaler effektivt.
? Ester C-C-vitamin: Antioksidant, stimulerer produksjonen av kollagen.
? E-vitamin: Sntioksidant, virker nærende, helende og gjenoppbyggende.
? Sandeltre, geranium, kulsukker og kamille: Virker lindrende og rensende, gjenoppretter hudens balanse.

Bruk: Rens hud og påfør tonic passende til din hudtype. Bruk morgen og/eller kveld. For best resultat, bruk produktet over Truth Serum Collagen Booster om morgenen og over Invigorating Night Gel om kvelden.

krukke 50 gr hos VITA koster 595,-

Krukke 30 gr selges for 300,-

 

 

Har du spørsmål så send en mail eller stille dem i kommentarfeltet-mail er LinSatori@gmail.com 

 

 

 

8

for at verden skal bli et bedre sted.......man trenger ikkje gjøre alt denne damen gjør.......men vi kan bittelitt....og det vil hjelpe

VGtv klikk på linken og se fineste videoen <3

 

Ønsker dere en fantastisk dag 

 

 

 


8

Fine forloveden ønsket en fantastisk gave for sin kommende kone...da hun måtte bruke alle pengene sine på begravelse på mammaen hennes som begikk selvmord......og fikk en overraskelse de sent vil glemme

 

Nå skal det sies at eg elsker denne sangen

DbTV

Klikk på linken :)

 

Og som megafan av So you think you can dance så er eg dritt imponert over at Ed Sheeran faktisk danser selv i denne videoen -istedetfor han som ble originalt plukket til å danse og som kom på 3dje plass det året han deltok...altså toppnivå......og en helt uerfaren danser tar på seg oppgaven og danser helt magisk i denne vakre videoen ......kanskje forid han kjenner sangen bedre enn noen andre?
8

Hvorfor i all verden drepe bier???????? 

En birøkter i Sandefjord har fått samtlige av sine seks bikuber vandalisert. Nesten alle de 60.000 biene frosset i hjel.

 

Harald Heian, som har hatt biene sine stående ved det gamle E18 veiskillet mellom Sandefjord og Larvik i flere tiår, oppdaget lørdag at bikubene hans var blitt vandalisert, skriver Sandefjords Blad.

Bikuber og honningtavler lå smadret og ødelagt i snøen, og nesten alle biene hadde frosset i hjel. I opprydningen fant Heian to dronningbier og to små klynger med bier som hadde overlevd. 

- Det er usannsynlig at de overlever, men hvis de gjør det så skal jeg fortsette med birøkt. Hvis disse bifolkene dør, så slutter jeg med bier, sier han til avisa.

Pollineringssesongen er som regel et høydepunkt i løpet av året for birøkteren. I fjor fikk han 300 kilo honning fra biene sine. Nå som bikubene er ødelagt, er det for sent for ham å få noe ut av biene sine, ifølge avisa.

- Jeg synes synd på folk som gjør sånne ting. Nå må jeg bare se hva som skjer med de få biene jeg klarte å redde, sier Heian. 

33Kose dere denne siste dagen i påsken før arbeidsuken begynner :)

45

Thank you girls 

 

og til alle dere andre God Påske<3


19

fra Channeling Erik


Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits