17


The bird is a European goldfinch and these birds are commonly kept as pets because of their beautiful colours and unique whistling voices. But never have I ever seen a European goldfinch take a bath in its owner?s hands. I guess there?s a first for everything. You know the saying, ?Happy as a pig in sh*t?? Well they should definitely change it to, ?Happy as a European goldfinch in a human bird bath?.

13

 så eg er bare innom for å ønske dere en smashings lørag alle vakre nydelige dere <3<3<3

 


18

28 Mai hadde fineste fromfittophat bursdag og siden det har skjedd endel ting som har gjort at bloggen ikkje har blitt oppdatert som den pleier,men blitt litt avsporet av aper som forsvinenr og dukker oppigjen og hunder med tape på snuten og slike ting så har eg ikkje fått publisert innlegget før nå...og at hun tilgir meg siden hun liker dyr like mye som meg og blir kanskje like glad for et forsinket bursdagshilsen enn ingen er eg ganske sikker på -for mer raushet enn hos hennes finnes sjeldent :)

 

Hun er en jente med bein i nesen og som på bloggen sin inviterer deg inn i livet sitt på reisen mot en sunnere og litt lettere hverdag.

Hun eier en vakker katt som heter Calista og en nydelig prinsegutt på 4 ben som heter Kingsley som hun ventet kjempelenge på og lykken var STOOOOOOOOR da hun kunne hente ham<3

Nydelige er hun inside out -et vakkert smil som er inviterende og viser deg at hun har et stort hjerte - og fantastisk stemmeprakt har hun også....hun synger coverlåter og eg venter på flere videoer med henne <3

 

Så da er det på tide å gratulerer henne med dagen-om enn lit forsinket -OG ønske henne hennes beste år så langt og at alle drømmer må manifesteres.

Håper dagen ble feiret som seg hør og bør og at du ble satt pris på som du fortjener.

Kjempestor klemmeting fra meg til deg vakre du...

 

Fant dette og syns det hørtes ut som Kingsley skrev til deg

You may think that you picked me

From the litter you came to view.

But it was completely the other way round

It was I, who in fact, picked you!

There was just something about you

That really appealed to me

From your face, I could just tell

That you'd love and look after me.

So I threw myself all over you

Would not let you be -

Wagged my tail and gave you puppy dog eyes

So you'd fall in love with me.

But no matter how I got here

When all is said and done

I so very happy to be here

And so glad that your my MUM!

 

 

Kjenner du fromfittophat?

27

desverre ser vi at helvete for mange ofte er her..midt blandt oss.....og spesielt for dem som er avhenging av oss...og trenger vår kjærlighet og omsorg....

Hvem finner på sånn? Måtte karma bite de noe grasalt i æven

Pga denne dustene oppførselen som er på grensen til psykopati så miste kanskje valpen på 15 mndr  tungen-eller livet i verste fall...Tape igjen munnen på en hund????? så den ikkje får drikke eller spise....tungen er i klem som du ser....og veldig mørk,kanskje allerede død det vet de ikkje før de fjerner tapen

 

 

 
Ellers tapen er fjernet ser nemlig hunden sånn ut og det er snutepartiet som er hovnet opp til dobbel størrelse pga blodtilførsel og skader i munnhulen og selvsagt hudirritasjon av å fjerne tapen

Eg har ikkje ord.....stakkars stakkars hund <3<3<3<3<3

Fyttif..........det er så utrolig mange onde mennsker der ute...eg forstår det ikkje

VG.no 

13

som kommer før hver fordømte eneste VGtv eller youtube video eller whatever for tiden -eg blir så utrolig irritert fordi de er så superelendige at eg faktisk nesten kaster opp!!!!!

 
 

Og for å spare dere skal eg altså IKKJE vise den

 

Hater du noen reklamer mer enn andre eller bare går de deg hus forbi?

 

Altså eg liker reklamer....generelt.....og heier på Gullfisken og sånne ting,men dene reklamenkampanjen som går nå......fyttikatte altså

 

 

20

  

Fytti NÅ er det altfor kaldt for at sommeren faktisk starter neste uke -på kalenderen

8

 HELDIGVIS og i god behold bare litt pjuskete i pelsen!!!! <3<3<3<3

les hele saken  her DB.no

 

(Dagbladet): De to apene Harald og Nano ble natt til onsdag stjålet fra Oslo reptilpark. Parken var svært bekymret for dyrene og fryktet de kunne være døde tidligere i ettermiddag. Onsdag kveld kom imidlertid gladmeldingen om at apene var tilbake, i god behold. 

 - Apene er tilbake. Stemningen er ekstastisk, sier dyreansvarlig i Oslo reptilpark, Camilla Bjerke, til Dagbladet like før klokka 23.00 onsdag kveld.

Hun forteller at de ble levert anonymt seint onsdag kveld.

 

- Pjuskete i pelsen

- Det hele var ganske absurd. Vi stengte egentlig 18.00, men hadde et møte i lokalene som varte til rundt 22.00. Vi sto på parkeringsplassen og småprata, og var egentlig på vei hjem. Plutselig kom en mann i en taxi med to pappesker med apene, sier hun.

- Apene var litt pjuskete i pelsen og litt skeptiske, men det gikk bra med dem, sier hun. 

2

Hos meg står det *ukjent feil* når eg prøver å svare på kommentarer.

Har du samme problem hos deg eller er det bare min blogg?

Har restartet maskinen,men hjalp ikkje og øverstg opp står dette; 

Feil ved publisering. Vennligst prøv igjen.

 

 

39

Har folk gått totalt av henglsene? Er det mangel på sol og sommer og agurknytt eller er det bare at folk har null grenser og oppfører seg moralsk forkastelig? Hvem i alle dager bryter seg inn i reptilparken for å stjele aper????

Seriøst....hva i huleste feiler det egentlig folk for tiden???!!!!!!

 

DB.no

 

ser du aper til salgs på FB eller noen som plutselig har en ape meld fra!!

  Ja de er nydelig og søte ,men de er ikkje DINE

Dette er liv, respekter det og stress kan gjøre at de dør

Vær så snill å lever dem tilbake så du kan redde dem

 

 

 

syns du det er unormalt mye rart for tiden og at folk oppfører seg veldig merkelig?

Lite respekt....manglende moral, lite grenser....eg er veldig overrasket

6

I dag tenkte eg å skrive litt om neglepleie fordi eg opplever at når vi snakker om lakk så er det mange av dere som føler den ikkje sitter. Og endel av mine kunder vil bare klæsje på lakk fordi neglene ser så fæle ut. Jo den kan eg se fordi da eg hadde eksemhender og mye utbrudd eller huden falt av -jepp gjorde det - så var det viktig for meg å ha fine negler. Da så eg hvertfall stelt ut...for lets face it eksemhender kan for noe oppfattes som lite hygienisk -selvom det ikkje er det. Fokus for meg var å kontrollere at neglene var sterke og fine og enten klar lakk eller litt farge og at neglene fikk pleie. Ofte med eksem på hendene kan man oppleve at neglene og neglebånd blir såre og sprekker eller at man får neglerot betennelse.

Når du bruker oljer på neglebåndene eller Cuticle balm som eg viser lengre nede i innlegget så masserer du neglebånd og neglerot og jo mer du steller neglene og filer og legger lakk eller negleforsterkere jo mer stimulerer du vekst og neglene vokser fortere. At de fliser seg handler ofte om at de som huden kan bli tørre og trenger hjelp.

Mine venninne fra Drømmelakken har masse tips on neglepleie og lakk på sin side 


Er du som meg så har du tynne flisete negler som knekker av ingenting og som neglelakk max sitter pent på i 3 dager. Det tar en evighet å vokse ut fordi de er så utrolig svake til tross for at eg gnafser B-vitaminer til den store gullmedaljen.

( etter eg begynte med Shellack har eg ikkje problemer med vekst og eg bruker samme metode som under med Trind,bortsett fra å fjerne og å legge på flere ganger pr uke)

Det som har hjulpet meg mest er Trind neglepleie og da bruker eg cuticle balm, nailbalm og nailrepair natural. Balmen og Repair er det du hvertfall må ha -noen med veldig tørre negler opplever at bare Repair gjør at de blir litt tørrere. Balmen fører til at neglelagene bygges opp og gir deg litt tykkere negler pga du får fukt og næring og deretter Repair etterpå for å styrke og gjøre dem fleksible.

I tilleg til dette bruker eg en god håndkrem,en nailbuffer for å fjerne riller og striper på neglene ( tenk skrubb,bare i en filformat som er veldig mild -ALDRI BRUK neglefil PÅ neglene,bare på lengden) Og noen ganger en orangepinne for å dytte ned neglebåndene med,men mine er så sensitive pga eksemen før at eg vanligvis ikkje styrer så mye emd det.

Disse finner du bla. på VITA og VITA.no

Disse 3 går inn i hver eneste gang eg har neglepleie  eg har og veldig ofte om kvelden en times tid før eg skal legge meg , da blir de nemlig perfekt for meg når eg skal bruke Shelllack/gel lakk (med lampe )hybrid ( uten lampe )eller vanlig lakk

  • 1 stryk på neglebåndene, la sitte litt og masser inn cuticle balm på neglebåndene
  • 2 stryk 1 -2 lag med nailbalm på selve neglen, dette hjelper mot tørre flisete negler. La sitte litt for deretter å massere inn på neglen til det ikkje er noe igjen på overflaten.
  • 3 påfør 1 lag med nail repair på neglen og la dette tørke. Nailrepair slites ikkje av slik som farget lakk , men går mer ned i neglen og styrker og gjør den mer fleksibel og ikkje bare hard. Eg legger alltid 2 lag om eg ikje skal ha gel lakk oppå.
  • Skal du bare bruke dette trinnet til å styrke neglene dine, så påfører eg nailrepair hver 3 dag  og fjerner 2 ganger pr uke og ikkje hver dag som bruksansvisningen sier. Da har eg altså ikkje annen lakk over i denne perioden. Ca 1 -2 mndr eller til neglene har bedret kvaliteten
  • Påfør gjerne godt med håndkrem.

Personlig syns eg at manikyr med farget lakk er nesten alltid på meg er penest dagen etter den er påført, så hvis eg skal noe der eg skal være ekstra fin legger eg alltid manikyr og gel lakk dagen/kvelden  før. 

 

Har du noen spørsmål-bruker du Trind eller lignende?

Fikk du lyst å prøve dem nå?

 

22

Fineste Kjertsti fra Min Matgale Verden skrev i går et spennende innlegg som vi diskuterte i kommentarfeltet.

Selve innlegget kan du lese HER

Eg liker at hun er filosoferende og stiller spørsmål -det får en til å tenke og å engasjere seg -sånt liker vi :)

Nå kan vi desverre ikkje med egne øyne se de forskjellige følelsene folk har eller hvordan de har det, men forskning viser at i en undersøkelse gjort i Sverige Finnland og i Taiwan så på tvers av kulturelle forskjeller så føler vi ganske likt over hele verden. Og med det mener eg at de som var med i undersøkelsen fortalte hvordan de følte seg i gitte situasjoner....

Konklusjonen ble da dette.....som egentlig er ganske sammenfallende med ting man sier som feeling blue...hot head osv


Legg merke til at skam ser ut som spiderman.....?


Yellow shows regions of increased sensation while blue areas represent decreased feeling in these composite images. Image courtesy of Lauri Nummenmaa, Enrico Glerean, Riitta Hari, and Jari Hietanen.

 

Denne typen kartlegging kan brukes til verktøy for pasienter fex som ikkje har evne å beskrive med ord hvordan de har det eller hvor følelsene sitter.....eller barn kanskje som ikkje har nok språk....ol.

Veldig fasinerende syns eg, hva syns du..

Føler du dine følelser sitter samme stedene som personene i forsøket eller er ditt sinne lokalisert en annen plass...

sorg..hvor er det?

Er du sjau?

Stolt?

Forelsket?

14

men den største samlingen av ansjos noen gang oppdaget og filmet på over 30 år

 


 Kan du TENKE deg mengden når du ser hvor stor denne flekken er???????

8

I år har det stormet ekstra rundt russen med fyllesanger,voldtekt oppfordring til horing og siste pingvinkidnapping med påfølgende død....som ikkje var kidnapping alikevel....

anyway eg har selv skrevet og ment MYE om russen og det gjør eg enda,men eg slår ALLTID et slag for dem som stiller opp for andre -uansett!!!

Så herved deler eg en flott russehistorie <3

Måtte flere være som dem -de glemmer at de representerer noe og er rollemodeller for mange yngre

sakset fra Askøyværingen

 
? Russ er ikke bare fyll og fanteri. De er nydelige ungdommer som skapte et minne for min lille gutt på 10 år som ser disse russene som store kjendiser og helter, skriver Kristine Vikebø i en e-post til Askøyværingen etter at sønnen Adrian Vikebø (10) ble invitert med på grillfest med Askøy-russen.

Tøff hverdag

Adrian har vært gjennom nok til flere liv, forteller Kristine.

Tiåringen fra Frekhaug lider av Multiple Hereditary Exostes (MHE), en sjelden skjelettsykdom.

? Med MHE vokser det godartede svulster rundt på kroppen som må fjernes kirurgisk. Det er den eneste behandlingen, det finnes ingen medisiner mot sykdommen, forklarer moren over telefon.

Ikke nok med MHE. Adrian er kreftfri på tredje året fra Burkitts lymfom, en sjelden lymfekreft, og er under utredning for revmatisme.

Ønske: Russekort

Moren ønsket å gi Adrian et avbrekk fra en hverdag preget av smerter og stadige sykehusbesøk. En annen russeavtale gikk i vasken, og da 17. mai nærmet seg og tiåringen satt uten et eneste russekort, la moren ut en etterlysning på Facebook:

«Noen der ute som kjenner noen som er russ, som kanskje har igjen noen russekort å gi denne herlige tøffe gutten min?»

Responsen lot ikke vente på seg. Ikke bare har folk sendt Adrian russekort i posten og ringt på døren hjemme hos familien Vikebø. Han ble invitert med på grillfest med Askøy-russen.

 

? De var veldig snille, og det ble en ganske gøy kveld, forteller Adrian.

? Det minste vi kunne gjøre

? Herlighet, det var så lite. Det var jo bare to timer av våre liv, sier Ine Kristin Yri (18).

Verken hun, Julian Minde (18) eller Anders Aamot Vaksdal (19) var i tvil om å si ja til å invitere tiåringen til grillfest med mellom 25 og 30 askøyruss en fredagskveld.

? Da vi så meldingen på Facebook forstod vi med en gang hvorfor Siv (mor til Anders, journ.mrk.) tok dette initiativet, sier Julian.

? Det er sånn som mor liker å gjøre, sier Anders med et smil.

? Hjertet mitt smeltet av det jeg leste om Adrian, så jeg måtte ta kontakt med dem - selv om det var helt fremmede mennesker. Men jeg måtte spørre russen om det var ok, og all ære til dem som tok Adrian til seg med en gang. Det er de som skal skrytes opp i skyene, sier Siv Vaksdal.

? Det er bare flott at vi kan gjøre en person så glad av så lite. Han sprang rundt og fikk russekort, og til og med fløyta til Julian, ler Ine.

 

Russetrioen som møter Askøyværingen forteller med brede glis at de husker godt hvor stort det var å få russekort da de var på Adrians alder.

? Jeg stod utenfor videregående og ventet på russen, ler Julian.

? Det var det store, det å få russekort, nikker Ine.

En i gjengen

Adrian forteller at det aller kuleste var da han fikk være med inn i russebilen.

? Den var veldig kul inni, med koppeholdere på bordet og høy musikk, sier han, og forteller videre at han ikke bare skrev de på t-skjorten hans, han fikk også skrive på russedraktene.

? Det har jeg aldri gjort før. Når jeg blir russ skal jeg være like snill som dem.

? Hvor lenge til er det du er russ?

? Åtte år, kommer det kontant.

Rosa sky

? Han svevde på en rosa sky hele kvelden, og landet ikke før dagen etterpå, forteller en overveldet og takknemlig mor, som synes det var deilig å se mottakelsen Adrian fikk:

? Han ble tatt med i gjengen, vi fikk god mat og de tullet og tøyset med ham. Vi tok masse bilder, og da vi skulle gå hadde han en brødpose full av russekort, de hadde oppfordret russen til å ta med seg russekort fra andre.

Kristine forteller videre at Adrian stadig leser på russekortene, og er evig takknemlig for gjestfriheten. At det tok en time å kjøre én vei, fra Frekhaug til Askøy, gjorde ingen ting.

? Jeg ble veldig rørt og overrasket. At helt ukjente folk inviterte oss hjem til seg sånn på sparket for å gi ham en slik opplevelse er helt fantastisk.

 

6

Har skrevet om natron og sitron før og nå sist om olivenolje....syns det er lurt med sånne tips med ting man har hjemme allerede-siden eg liker at ting er renest mulig.

hentet fra BT.no Bonansa

 

Sjansen for at du har en boks eller pakke med natron igjen etter den forrige kaken du bakte, er stor. Men det magiske pulveret trenger slett ikke stå i ro frem til neste gang du skal bake.

Til ansiktet

For skulle du ikke hatt deg en ansiktsmaske, kanskje? Blant 1-2 spiseskjeer med natron sammen med saften av en halv sitron og en liten sprut honning, så er du der. Blandingen bør du ha i ansiktet i 15 minutter.

Natron kan også hjelpe deg med å gjøre ren frukten din, som er full av plantemidler når du kommer hjem fra butikken med dem. Du bare blander litt natron i vann, og skrubber tomatene med blandingen. Da blir det helt rent.

Til huset

Natron kan i tillegg brukes som luftfriskner. Bland to kopper vann med en spiseskje natron og 15-20 dråper av din favorittodør i form av eterisk olje. Ha blandingen over på en sprayflaske. Slik kan du få hele huset til å dufte nydelig lavendel.

Det går også an å behandle insektsbitt med natron. Her må du blande en pasta av vann og natron, før du smører det på inseksbittene dine for å stoppe kløe, svie og hevelser. En bonus: Dette funker også på solbrent hud.

Til munnen

Natron kan også suge opp olje. Enten du har sølt i kjelleren, garasjen eller på den nye buksen din. Dryss natron over og den suger opp oljen.

Dessuten: Du kan lage tannpasta ved å blande vann og natron, dersom tuben din er tom.

Til slutt et triks for hundeeiere. Strø natron på gulvteppet og la den være der en stund før du støvsuger. Da forsvinner all hundelukt.
 

 

her finner du 75 tips  til 

17

Hun var på besøk hos venner på en campingplass og falt i vannet og druknet i dag

45 år gammel.....helt fullstendig meningsløst

Hun er nok kanskje ikkje kjent for absolutt alle.....men hun var en flink countryartist 

 Hvil i fred 

 
12

dere har sett dem før......men her er en reise gjennom musikk historie......

 
19

 

Siste nyhetsbrevet fra Brigitte Magnussen fra bloggen BirgitteMagnussen gir deg 10 tips til hud og hårpleie med olivenolje. Syns dette var for gode tips til å holde for megselv...så derfor deler eg som innlegget hennes oppfordrer til ;) God fredag fineste dere <3


Bilde er lånt fra birgittemagnussen.no

 Kaldpresset, økologisk olivenolje er (nesten) det eneste du trenger for å få babymyk hud og skinnende hår. Her får du 10 tips til hvordan du kan bruke det:

1. Fjerne makeup: Øyenmakeup fjerner du enkelt med olivenolje på en bomullspad. Resten av sminken fjernes ved å massere huden med olivenolje og så tørke av sminke og smuss med bomullspads eller en fuktig klut. Du kan også gi huden en skikkelig dyprens med oil cleansing-metoden (se neste punkt).

2. Dyprens av huden: Dyprens med olje, eller oil cleansing-metoden, er en utrolig effektiv måte å rense huden på. Begynn med å massere huden med rikelig med olivenolje. Fukt en klut i varmt vann og legg den over ansiktet. Når kluten er avkjølt bruker du den til å tørke forsiktig av oljen med (gjenta gjerne trinnet med den varme kluten noen ganger før du tørker av). Oljen løsner opp smuss og makeup, mens varmen fra kluten åpner porene og gjør at oljen renser i dybden. En raskere variant går ut på å massere huden godt med olje, for så å tørke rett av med en fuktig klut eller bomullspad.

3. Ansiktsolje: Olivenolje gir fantastisk fukt, og er spesielt god til tørr og moden hud. Jeg har også sett gode resultater hos de med akne og urenheter. Bruk ren olivenolje på huden som en ansiktsolje. Smør deg gjerne rett etter dusjen mens huden fremdeles er fuktig, eller bruk oljen om natten som et fuktserum.

4. Ansiktsmaske: Olivenolje er genialt som base i ansiktsmaske. En av mine favorittmasker lager du enkelt med 1 ts olivenolje, 1/2 avocado og 2 ts aloe vera-gelé. Miks sammen i blender eller med stavmikser og påfør på ren hud. La masken sitte på i 10?15 minutter før du vasker den av. Super til sensitiv hud!

5. Kroppsolje: Jeg har brukt olivenolje som kroppsolje i en årrekke. Den gjør huden silkemyk, påføringen går kjapt og enkelt, og så er jo olivenolje så billig og enkelt å få tak i ? og dét er jo et pluss når den brukes daglig i store mengder. Bland olivenolje sammen med noen dråper eterisk olje i en stor pumpeflaske som du kan ha stående i dusjen. Smør deg inn fra topp til tå når huden er nyvasket, og skyll lett av før du tørker deg. Du kommer aldri til å trenge bodylotion igjen! Flere tips får du her.

6. Hårmaske: Denne varme oljemasken er en fuktbombe for tørt hår og hodebunn. Varm opp olivenolje over vannbad og påfør den i hår og hodebunn før hårvask. La det sitte i 10-15 min og vask ut med shampoo. Har du ekstra tørt og slitt hår, kan du la masken sitte over natten. Bare husk å ta på en plasthette og surre et stort håndkle rundt håret før du legger deg ;).

7. Leppeskrubb: Bland en teskje olivenolje med sukker, og bruk som skrubb på tørre lepper. Skrubb forsiktig med fingertuppene og tørk av med en fuktig klut.

8. Neglbåndspleie: Jeg husker at mamma i blant pleide å sitte med fingrene i en bolle med olivenolje da jeg var liten. Den gangen skjønte jeg ikke hva hun drev med, men nå vet jeg hvor bra dette er for negler og neglebånd. Om du ikke har tålmodighet til å sitte lenge med fingrene i olje, kommer du langt på vei ved å bare smøre inn negler og neglbånd med olje daglig. Et godt tips er å alltid ta litt olje på hendene og neglene mens du står på kjøkkenet og bruker olivenolje i matlagingen.

9. Kroppsskrubb: Enklere og billigere kroppsskubb skal du lete lenge etter. Dessuten er den like effektiv som en hvilken som helst dyr skrubb fra parfymeriet. Bland olivenolje sammen med grovt salt eller sukker og skrubb på våt hud mens du står i dusjen. Har du den i et glass med lokk, kan den gjerne oppbevares i dusjen over lengre tid.

10. Babyolje: Dropp konvensjonell babyolje (som ofte er laget med mineraloljer fra oljeindustrien) og gi isteden den sarte babyhuden fukt og pleie med økologisk olivenolje. Litt olivenolje rett i badevannet gir silkemyk og frisk hud til både små og store. Flere tips til hudpleie for de aller minste finner du her.

ps liker du ikkje duften av olivenolje kan du erstatte dette med kokosolje eller luktfri økologisk jojobaolje i flere av tipsene ;)
29

OMGAWD min største frykt........

EDDERKOPPREGN!!!!!!

 DB.no -om du tør lese mer om dette fenomenet.......

27

Mn datter sendte meg denne

Tenk deg godt om før du du gir bort en så viktig gave......som den som la ut på FB sa så traff denne meg veldig....i hjertet <3

 

Kortfilmen «Gift» forteller historien om familiefaren som adopterer en jente. I filmen fremstilles jenta som en gave til familiens datter.

Etter hvert som tiden går, blir familien mindre og mindre begeistret for «gaven». De distanserer seg fra henne og stenger henne ute. De har gått lei av henne. Og i stedet for å hjelpe henne, velger de en enkel, men grusom løsning ?

Filmen er selvsagt en fiksjon. Men den har et viktig budskap. Du må se hele filmen for å få med deg hva gaven egentlig er ?( kopiert fra FB)
21

eg er sjeldent enig med Noah desverre....men NÅ er eg 150% enig.

Russen må stå til snavr for hva deres oppførsel førte til og advokaten må slutte å gnåle om at de er utsatt for unødeig press pga feil fra Atlanterparkens side. Hva med TRAUME pingvinforeldrene gikk gjennom?

Nå har altså Noah anmeldt russen Db.no

 

 

De fire var siktet for å sette dyr i hjelpeløs tilstand, etter at tre pingvinkyllinger var blitt borte fra parken. Siktelsen endres til å gjelde inntrenging i et området etter straffelovens paragraf 355. 

Nå velger dyrevernsorganisasjonen NOAH å anmelde saken. 

- Etter at politiet ønsker å endre siktelsen av personene som brøt seg inn hos pingvinene i Ålesund fra pingvintyveri til ulovlig inntrenging, velger NOAH å anmelde saken etter Dyrevelferdsloven § 3, sier leder i NOAH, Siri Martinsen, til Dagbladet.


§3 i Dyrevelferdsloven slår fast at dyr skal«beskyttes mot fare for unødige påkjenninger og belastninger».

18

Hva skal eg si om goe Elin?

 

At hun er morsom?

Har stort hjerte for dyr?

At hun skriver lange innlegg om ting hun virkelig bryr seg om?

At hun engasjerer seg og deg?

At hun elsker å bli inspirert av andre?

Og kaster seg gjerne ut på kreative sprell som hun kaller Elin gjør ting hun ikkje kan....som hun absolutt kan!!! viser det seg :)

Vi har ikkje kjente hverandre lenge.....men vi snakker mye sammen...om ting vi begge brenner for om alt mulig egentlig.

Elin elsker hundene sine.....og andre sine..for hun overtar jo dyr fra andre også og passer dem hele livet deres.

Hun skriver dypt og ekte om kjærlighet mellom hund og eier.....og desverre har hun opplevd flere tap i løpet av kort tid med noen av sine vakreste Ulvehunder <3

Hun eier også en naken katt som hun har overtatt...hun er likssom sånn Elin..har hun lyst har hun plass...så er alle velkommen.

 

Fine Elin....måtte dette bli ditt aller beste år og måtte alle dine drømmer bli oppfyllt <3

Gratulerer med Dagen fra meg og forhåpentligvis alle andre som stikker innom bloggen din også <3

 
15

 


wow sier eg bare

14

 

 

Etter en gratis frokost fant kirke en konvolutt med rundt 1 kri en konvolutt  i kollekten...

Da svarte de med å poste dette på Facebook for å spre budskapet om at pengene var mottatt

 VG.no Uteligger gir alt

10

Som viser seg at desverre ble pingvinene drept antagelivis av stressete foreldre og andre pingviner....pga innbruddet og forstyrrelsene i hekketiden.

Så muligens viser det seg at russen ikkje kidnappet disse små alikevel,men at de tross alt bidro til pingvinbaby ihjeltramping er neppe til å komme unna.

 

Fremdeles mangler det pingvinbaby og egg....men disse er kanskje også døde...

Russen er alikevel skyldig i mine øyne -de gjorde innbrudd og forstyrret dyrene og skremte dem som fikk fatale følger....eg syns de alikevel sku hatt straff for dette. 

 

Så eg syns dette fremdeles er forkastelig oppførsel og lurer fremdeles også på hva slags knute russen får for indirekte dyrebabydrap?

 

Just my opinion

Db.no

 

så liten var de
28

har bursdag!!!!!!!!!  Supermasse gratumedlerer med Dagen mine fine venn !!!!!

 

Kreativ som få med fotoutfordringer og Galleri og Peter Pan utstillinger og karneval -ja på bloggen!!

Hun er mamma til en haug med dyr -ja tøydyr.....i alle fasonger..en heklet høne og 2 heklete rotter og noen med fake pels-disse finner på sprell og eventyr og hjelper med julekalender og påskenøtter for hun er påskenøtt generalen nemlig:)

Hun er stolt av å dele blokk med sine bloggvenner og er du så heldig å kjenne henne ja da blir du nevnt og tegnet og du får kake på bursdagen din. 

Tegningene hennes er superkule og det verste er at de ligner jo på dem som eier bloggene :D:D

Hun er deilig barnslig og det er noe av det eg setter mest pris på av alt...<3

Hun engasjerer og oppmuntrer og deler de vakreste historier basert på fantastike bilder hun deler på bloggen-som vi er så heldig å få være en del av.....ikkje bildene,men historiene :)

Hun elsker fotosafari og å reise til det gule huset på landet hos mammen sin og nå skal hun snart flytte fra en plagsom nabo...

Vi kunne skrevet mye mer om goeste frodithen.....men da blir vi sittende her hele dagen og det kan vi jo ikkje..vi skal jo si

 

GRATULERER!!!!!!!!

Eg er ikkje like kreativ,men eg fant en søt bursdagsang som er litt i din ånd -like søt morsom,kreativ og med like stort hjerte som du.

Som hun sier i sangen må kjærlighet og lykke alltid finne deg min venn <3

 


Kjenner du frodith? Hvis ikkje må du titte på bloggen hennes.....frodth


17

Norge i rødt,kvitt og blått

 

 

Båndspaghetti???

 Ønsker deg og dine en vakker 17 mai <3

Hurra  Hurra Hurra
17

tenk på det når du feirer Nasjonaldagen og klager over barna som roper og russene sine litt slitne hurrarop og chikkalakke....når du er drittlei sukkerspinn og tivoli og karuseller og møljene av folk som velter frem i finstasen.

Når du stapper i deg rømmegrøt og fenelår og spekemat og laks og spiser is og pølser og drikker brus,øl og kanskje vin.....litt kake og kaffe kanskje? Jatakk...

Du er heldig! Vær takknemlig, slutt å syte over trivialiteter og smådetaljer som at du glemte pusse sølvtøyet eller at du ikkje finner bunadskoene...j

a det koster med en familie som skal feire 17 mai med 2 voksne og 2.5 barn og du skal kanskje delta i foreningen,balatten,karateklubben,stå i salgsbod eller være ansvarlig for potetløp og sekkelp på skolen...

Klager du over dette har du det for godt, du er bortskjemt og du har det for godt ......du bor i et av verdens beste land.....vi skal feire Nasjonaldagen,barnas dag.....

Vær takknemlig....du er heldig...send en takk og en stille bønn for dem som ikkje har det som deg 2 mndr gammel baby som veier 1 kg -møt Amira født i beleiringens by i Syria

 

For 70 år siden hadde VI krig i Norge - hver eneste dag er det krig i hele verden.......og det er barna det går utover

Du er heldig .......vær ydmyk.......vær takknemlig

 

Dg.no

37 and right now i hate you pretty much.....

måtte karma bite deg noe sinnsykt i æven....

wtf har de fortjent for at du sku stjele dem OG på den måten antageligvis drepe dem?????

Idiot unger - eg er utrolig glad eg ikkje er foreldrene til en av dere....det hadde nemlig ikkje vært mitt stolteste øyeblikk....at barnet mitt fikk sitt 15 min of fame pga kidnapping av forsvarløse uskyldige pingvinbabyer....hakkje ord 

Håper du får fengselsstraff!!

 

vet du ikkje hva eg snakker om så les her DB.no

 

 

14

hva feiler det russen?

VG.no klikk på liken og les om russen som kindappet pingvinbabyer 

 

ansvarløst,respektløst.....og moralsk forkastelig i mine øyne

 
 

 

28

og helg for mange av dere.....nyt fridagene <3

 

eg føler meg litt som denne dragene nå må eg bare innrømme


22

Hudkreft er ikkje macho

og man blir ikkje mindre brun av HØY faktor, slutt å lure dere selv...hudkreft er dødelig!! 

(SIDE2): - Hvis noen trenger motivasjon for ikke å ligge i solarium eller sole seg. Dette er hvordan behandling av hudkreft kan se ut, skriver Tawny Willoughby (27) fra Alabama i USA sammen med et bilde som har vakt oppsikt verden rundt.

- Ikke la soling hindre deg i å se barna dine vokse opp

Det var for en måned siden at hun la hun ut et bilde av ansiktet sitt, dekket av blodige arr og blemmer, for å forsøke å skremme folk til å utvikle bedre solvaner.

- Bruk solkrem og bruk selvbruning. Du får bare en hud, og du burde ta vare på den. Lær av andres feil. Ikke la soling hindre deg i å se barna dine vokse opp. Det er min største frykt, nå som jeg selv har en to år gammel sønn, skriver hun.

 

Tawny Willoughby har en to år gammel sønn.

Bildet ble lagt ut for en måned siden, er delt over 50.000 ganger på Facebook, og har blitt omtalt i medier verden over. Og dette gleder Tawny.

- Jeg la ut bildet og håpet å få oppmerksomheten til bare en person, som kanskje ville endre solvanene sine. Jeg takker dere for alle beskjedene jeg har fått. Nå er den perfekte tiden til å hamstre inn solkrem for sommeren. Så fortsatt å del bildet med dine kjære, og dine venner. Du vet aldri hvem som virkelig behøver å se det, skriver hun på Facebook.

Solet seg i solarium flere ganger i uken

27-åringen forteller til CNN at hun lå i solarium ofte under oppveksten. Gjerne fire til fem ganger i uken.

- Jeg hadde mitt eget solarium hjemme, og det hadde også mange av vennene mine. Alle var solbrune hele tiden, og jeg tenkte lite over risikoen for å få solkreft på den tiden, sier hun.

Ifølge tall fra den amerikanske hudlegeorganisasjonen øker et solariumsbesøk risikoen for hudkreft av type plateepitel karsinom med 67 prosent, og risikoen for føflekkreft med 20 prosent.

Det var for seks år siden at en av Willoughbys klassekamerater ble diagnostisert med hudkreft, og hun bestilte en time hos en hudlege.

Og bare 21 år gammel fikk hun påvist føflekkreft. Siden den  har hun fått påvist basalcellekreft fire ganger, og plateepitelkreft en gang.

- Hudkreft er ikke bare føflekker

Hun er hos en hudlege hver sjette til tolvte måned, og forteller at hun vanligvis må fjerne kreftceller hver gang hun er inne.

- Hudkreft er ikke alltid føflekker. Bare en av mine har vært det. Så få nye, og voksende, fletter eller utvekster sjekket ut. Alt som ikke leges av seg selv, eller som stadig blør, bør du få sjekket. Jo før, jo bedre, sier hun.

Ifølge Kreftforeningen er de vanligste symptomene på basalcelle? og plateepitelkreft sår i huden som blør lett og ikke gror, rødlig hudfortykkelse med kløe/ubehag, misfargede knuter i huden som vokser, eller eksemlignende utslett med skorper som faller av og dannes på nytt

Norge i verdenstoppen i antall tilfeller hudkreft

Norge ligger på verdenstoppen i antall tilfeller hudkreft. Vi befinner oss på samme nivå som solfylte land som Australia og New Zealand.

Det finnes tre typer hudkreft, basalcelle karsinom, plateepitel karsinom og føflekkreft, som alle ligger i epidermis ? altså det øverste hudlaget. Når kreften sprer seg bryter den gjennom barrieren.

Det er 1700 mennesker som får diagnosen føflekkreft i Norge hvert år. Rundt 300 av disse dør.

Kreftforeningens viktigste solvettregler:

 

Ta pauser fra sola - unngå å bli solbrent
Bruk klær, solhatt og solbriller
Bruk solkrem med minst faktor 15
Unngå solarium

Doktor Michael Zangani, som arbeider både på Rikshospitalet og i sin egen akneklinikk Hud og Akne Klikkken, forteller at han ser en økning av tilfeller blant yngre mennesker.

- Jeg blir ikke lenger overrasket når 32-åringen får hudkreft, sier han.

Lys, nordisk hud er spesielt utsatt for tidlig aldring og hudkreft, ettersom huden vår naturlig består av svakere melanin.

Beskytt deg med UVA, for å beskytte deg mot kreft

Training Manager for La Roche-Posay, Vera Lin Fostås, har tidligere uttalt til Side2 at hun har et inntrykk av at mange nordmenn generelt har hørt om UVA- og UVB-stråler, men at de ikke helt vet hva de ulike strålene gjør.

- En god huskeregel er at UVB-stråler gjør deg brun og brent, og UVA-stråler kan forårsake blant annet allergi, soleksem, aldring og andre langtidsskader som hudkreft eller føflekkreft. Når folk kjøper solkrem tenker nok mange at man er dekket likt for UVA og UVB. Men når det på et solprodukt står SPF 30 , betyr det at kremen har en UVB beskyttelse på faktor 30. UVA beskyttelsen er derimot ikke så høy, forholdet er som regel en til tre. UVA beskyttelse i forhold til UVB beskyttelsen, altså en UVA beskyttelse, ligger på 10 i dette eksempele, forklarer Fostå.

Så mye solkrem bør du bruke

 

Det er et vanlig problem at man smører seg med for lite mengde solkrem, dette minsker beskyttelsen og en solfaktor 50, kan bli minimert til mindre enn 10.

Huskeliste:
1 ts for ansikt/nakke
1 ts for hver arm
2 ts for overkropp
2 ts for hvert ben

- Så altså, for å få en høy UVA-beskyttelse må man opp i en høy SPF. Dette er spesielt viktig for de med ekstra behov, for eksempel hvis man er plaget av soleksem, lysfølsomhet når man går på ulike medisiner, for de som er opptatte av aldring og ikke minst de som ønsker å forebygge langtidsskadene som hudkreft og føflekk kreft.

En vanlig feil er at man smører for lite slik at man ikke oppnår den faktoren somstår på. I tillegg smører folk ofte for sjeldent.

Nordmenns solvaner kan bli krampaktige

Nordmenn er også over gjennomsnittet glade i å sole seg og solingen kan lett bli intens når sola først titter fram etter en lang vinter, eller vi er på en etterlengtet sol- og badeferie.

- Med usikkert sommervær her i nord kan mange nordmenns solvaner bli litt «krampaktig», og fører til at man får for mye sol i for store doser, har Commercial Director i L'Oréal, Marianne Kampli uttalt til Side2.

17Ikkje fortell meg at hunder er dumme, eller at de må læres opp -denne hunden spiste eieren sin mat og eieren måtte sette opp kamera fordi de forsto ikkje hvor maten ble av.....ingen har lært denne noe -den har lært segselv...

 

Alle hunder er ikkje supersmart -helt klart.....Buffy da hun var valp hoppet hun oppå benken og spiste en hamburger som stekte på pannen....uten å brenne seg...da eg sku ut å sjekke den på kjøkkenet var stekepannen tom....og ett stykk hun kom sleikende rundt munnen ut fra kjøkkenet....ingen stoler i nærheten...ingen andre hjemme....

Fendi klatret på ryggen til lenestolen min forrige dag for å hente et målebeger med hundemat som sto på kjøkkenøyen....Fendi er 25 cm høy og knær som hopper ut...alikevel spankulerer hun som en katt på ryggen av lenestolen som da sto litt vel nærmt kjøkkenøyen pga eg flyttet rundt for å lage plass til min nye sofa....OG hun gjør KUN sånt om eg er ute med en av de andre hundene eller på badet -da vet hun at hun har tid. Oppfører seg veldig fint ellers hahaha

6

før en test.....

 

Dette er brevet

 

«Neste uke skal du ha din første NAPLAN-prøve. Før du tar denne testen, er det noe du må vite. 

Denne prøven måler ikke alt som gjør hver av dere eksepsjonelle og unike. 

De som regner ut poengsummene vet ikke at noen av dere elsker å synge, er gode til å tegne, eller kan lære hverandre hvordan man bruker et program på PC-en. De har ikke sett hvordan noen av dere kan danse med ynde eller snakke selvsikkert foran en forsamling. De vet ikke at vennene dine regner med at du er der når de er lei seg. De vet ikke at du driver med sport, hjelper moren og faren din, eller at du leker med din lillesøster eller -bror eller søskenbarn. De vet ikke at du er omsorgsfull, omtenksom og at du gjør ditt beste hver dag. Fordi disse egenskapene ikke kan testes. 

Resultatet du får på denne prøven vil fortelle deg hvordan du gjorde det den dagen, men de vil ikke fortelle deg alt. Det vil ikke vise om du har forbedret deg på noe du før syntes var vanskelig. Det kan ikke fortelle deg at du lyser opp dagen til læreren din. Det kan ikke fortelle deg hvor fantastisk spesiell du er. 

 

 

 

 

resten av historien kan du lese her 

25

nydelige Alexander lager vidoen om mammaen sin på youtube for å finne henne kjærlighet

 
8

Noen reklamer......gjør at vi må nesten le litt

 

Geit med selvtillit er en av dem

 
22

Har du noen gang hatt et Alice moment? eller Askepott moment? -det har eg ofte

Et Tornerose eller Snehvit øyeblikk?

 

Del gjerne øyeblikk du har opplevd der du føler deg som en karakter i en film eller serie eller en bok.....

eller noen du sku ønske du var....for en dag eller en time?

51

Når eg tenker meg om tror eg at fineste engla har slik type sofa

.....men det var da eg så innlegget hos fineste Åse Helen som viste oss sin kjempelekre stue med ny spisestue og hvor lekkert det ble med kvit sofa at eg ble skikkelig inspirert.....så satt eg meg ned  fredags kveld etter eg kom hjem fra jobb....og surfet finn.no

Eg fant en lekker sofa...og sendte melding til eier om at eg var super intressert. Og fordi eg var FØRST ute så fikk eg tilslaget....og i dag kom han og leverte sofaen på døren til meg...snakk om opptur etter endel nedturer eg har hatt i det siste med folk man ikkje kan stole på når det gjelder finn.no

 

Eg har ikkje kunne hatt kvit stoff sofa pga hundejentene....og skinn har vært uaktuelt.....til eg fant denne....

Im in luw<3

 

Dette er ikkje hjemme hos meg...men eg tar så elendig bilder med mobilen at eg heller bruker hans annonsebilde.

Det kule med denne sofaen er at den er SYKT god å sitte i.....eg får brukt alle teppene og putene mine - OG det er plass til hundejentene på enden her på sjeselongen -der har de en diger hundepute <3

Og stilen på sofan er likssom både klassisk og moderne på engang.

Eg har et bord med nedmonterte stener i som er fra 60/70 tallet fra en designer...og dette bordet passer helt topp med denne type sofa...fordi bordet er så speielt at ofte har eg bare duk på fordi ofte passer det ikkje helt med andre møbler. Men bordet har overlevd brann og flytting...og er arvet av mamma....so thats a stayer...

Eg har siden kl 10 i dag ommøblert og ryddet,moppet,vasket og tørket støv......flyttet Tvbenk og montert Tv igjen og styrt verre....nå har eg en diger lenestol midt i gangen hahahaha

 

....................og siden tiden løp fra meg i dag blir dårsinnlegget utsatt til uken...i morgen er det hundetannlegen med Fendi nemlig

 

ønsker deg en fantastisk flott kveld!!

 

Veldig sliten,men veldig fornøyd med min nye sofa...<3

 

33 Ha en fantastisk helg fineste vakreste dere <3<3

26

som dukket opp hos meg?????

joda.....disse to her 

Sent i går kveld etter en lang reise fra frodith og endte opp hos meg. 

Etter en god natts søvn  og litt savning og mye og fortelle så fikk de endelig sove.

I dag da eg sto opp så er de nok vant med å være tidligere våken hos frodith enn hos meg

-for de var alt våken og skulle tøyse litt

 

Prøver å gjemme seg i tekoppen min -jammen bra den var tom for de har fått store rumper

 

 

  

Her bestemte deg seg for å oppføre seg litt penere og ikkje bare tøyse de ønsker alle en fantastisk dag og skal bli døpt i helgen 

 

Har du funnet noe rart i din kopp når du sto opp?

 
8


 elsker hvordan han ene gutten kommenterer før de begynner og hvordan han må trekker kommentaren etterpå og blir imponert :D

 

ha en smashings dag folkens <3

10

i mange år har eg hevdet at aspertam er farlig -mange rapporter tilbakeviser at det er det.....og mange tannleger anbefaler tyggegummi uten sukker og når man slanker seg anbefales det å drikke lettbrus -for å spare på kaloerier.

Eg har en venn i USA som hans mamma opererte ut flere småcyster i hjernen som legene sa var oppstått pga stort forbruk av aspertam. Dette er også noe av det som eksperter tilbakeviser i sine rapporter....men eg tror neppe hans mors leger løy da de advarte henne etter å ha tatt biopsi av cystene.

For flere år siden ble det også ropt høyt etter at de fant sammenheng mellom cola lightdrikking og MS symptomer -altså folk fikk symptomer på en sykdom de ikkje hadde -når de sluttet å drikker cola light så ble de i bedre form.

Aspertam er basert på nervegift for å drepe maur -hvilken idiot som fant ut at yeah lurt å ha i lettdrikke for mennsker....må man bare under seg over.....eller?

Eg gleder meg over å høre at Pepsi light fra nå av ikkje blir lengre produsert med aspertam i USA <3 Desverre Pepsi Max i Norge vil ikkje følge etter.

Man kan mene det man vil og eg er ikkje ute etter å dømme noen....

Fra man er barn har man fått høre at man skal ikkje svelge tyggis da setter seg i blindtarmen......spsialister har også tilbakevist at dette er tilfelle og at tyggis som alt annet forsvinner ut bakveien som alt annet......vel....nå viser deg jo seg at det kanskje ikkje er sant alikevel....

Anyway over til den skumle artikkelen eg fant i dag i DB.no

 

Obduksjon etter en ung jente døde av *overdose* av sorbitol og aspertam 

 

 

(Dagbladet): Fire år etter at Samantha Jenkins (19) fra Wales brått kollapset og døde, har patologen levert sin endelige rapport. Konklusjon: 19-åringens store forbruk av tyggegummi kan ha vært en medvirkende årsak til dødsfallet, skriver Wales Online.

Livsglad

Samantha, som bodde i Llanelli utenfor Swansea, jobbet i butikk og beskrives som livsglad. En dag i juni 2011 klaget hun til moren, Maria Morgan, over hodepine. Om kvelden kollapset hun, og ble brakt til sykehuset, der hun ble lagt i koma. Hun døde i morens armer på sykehuset tre dager seinere.

Samanthas død ble først tillagt naturlige årsaker, men Maria har presset på for å få i gang en gransking av datterens død. Årsaken er at hun fant flere titalls tomme tyggegummipakker da hun gikk igjennom de etterlatte eiendelene. Hun mistenkte at søtstoffer som sorbitol ogaspartam, vanlig i et stort antall lett- og sukkerfrie produkter, på en eller annen måte medvirket til dødsfallet.

Under gårsdagens offentlige høring i Swansea fortalte Colin Phillips, fungerende overlege ved byens rettsmedisinske institutt, at dødsårsaken var mangel på oksygen til hjernen, forårsaket av krampetrekninger som igjen skyldtes ubalanse i mineralsammensetningen i Samanthas kropp.

- Overdrevent inntak av tyggegummi kan ha spilt en rolle i denne mineralmangelen, sa Phillips ifølge BBC News.

Fant klumper i magen

Patolog Paul Griffiths opplyste at Samantha manglet kalsium, magnesium, natrium og kalium. Han fortalte også at han i den avdødes mage fant fem svære klumper med tyggegummi - noe han aldri før hadde sett.

Griffiths sa at dersom Samantha tygde 14 tyggegummier om dagen - favorittmerket var Trident- fikk hun i seg «en betydelig mengde» søtstoffer, som kunne virke lakserende og bidra til mineralmangelen. Han påpekte imidlertid at det vil være umulig endelig å fastslå dødsårsaken med 100 % sikkerhet, og at ingen dødsfall som følge av søtstoffer er kjent - selv om tilfeller av vekttap er registrert.

På Trident-pakkene er det påtrykt en advarsel om ikke å tygge for mange tyggegummier på kort tid. En talsmann for selskapet Mondelez, som produserer Trident, beskriver saken som tragisk for Samanthas familie.

- Det vil være upassende av oss å kommentere saken ytterligere før vi får lest rettsmedisinerens rapport, sier talsmannen ifølge Wales Online.

- Et helvete

Særlig aspartam har i flere år vært i søkelyset, men er gang på gang funnet trygg å bruke i matvarer i EU, USA og Norge.

Samanthas mor Maria sier de fire siste åra har vært «et helvete». Nå håper hun det settes mer søkelys på bruken av søtstoffer - selv om legene altså ikke kan konkludere med sikkerhet at 19-åringen døde av det.

- Hun ante ikke at hun sakte tok livet av seg selv, sier Maria om datteren.

Legene unnskyldte på det sterkeste at det har tatt så lang tid å få i gang en gransking av Samanthas død.
18

Etter 2 netter med lite søvn les null søvn - og en vond kropp....så avlyser eg hele onsdagen og hopper rett til torsdagen.

Så da snakkes vi på helt plutselig når kroppen er mer samarbeidsvillig....:)

 


14

WTF????????? hvem gjør sånt?

 

Etter fjøsstellet har da altså noen tatt seg inn i fjøset og  og hengt et nyfødt lam opp i en bjelke...

 

noen ganger...er eg flau over å være menneske.....

 

vet du noe om dette -har du sett noe?

 

Lørdag ble dette lammet funnet hengt i fjøset. Nå belønnes tips som fører til oppklaring med 5.000 kroner.

 
 

Det var da sauebonde Liv Astrid Varlo Kårmo (31) i Åmot i Buskerud gikk inn i sauefjøset før helgen at hun fant et dødt lam hengende etter halsen i et tau.

Tauet var uten tvil knytt av mennesker, og saken er nå under politietterforskning.

Mandag ble det kjent at Dyrevernalliansen utlover 5000 kroner i dusør for tips som fører til å oppklare saken.

 

? Å mishandle dyr på denne måten er kriminelt, og har en strafferamme på opptil tre års fengsel, sier informasjonsrådgiver Kaja Ringnes Efskind i Dyrevernalliansen.

? Det er helt uforståelig hvordan noen kan gjøre dette mot et nyfødt og harmløst lam.

 

 

22

Eg lurer veldig på hvordan eg skal ha stuen min

Eg bor i en ombygget butikk og har åpen stue kjøkken løsning med en diger søyle i stue...som er bæresøyle.....eg syns den gir karakter,men den gjør jo også at det er litt utfordrende å møblere

 

Lurer på om å ha noe sånt istedetfor vanlig sofaForan der med TV - eg har 2 stk men en står plassert hos familie,eg kan hente den selvsagt,men vikkje det før eg bestemmer meg

I så fall suplerer eg med 2 stoler og mine har armlener så det kan være en liten hjørnesofa om vi ble mange.

Til jul var vi 12 her......men det er 2 år til neste gang og eg kan ikkje bo sånn tilfelle man blir 12 hahaha :D Eg har gode spisestuestoler med lenefunksjon....de er fantastisk :)

 

Ellers vurderer eg jo en slik.....men må finne en liten nok


Ellers er jo dette lekkert

 

 

  

og dette er supertøfft:D

 

 

Husk eg bor alene uten noen hensyn -kan ha det tøft eller prinsesse......its my call.....bare plassen og lommeboken som bestemmer....:)

 

Leter videre eg :)

16

Eg har bestemt meg for å teste ut bidronning gele kapsler fra Bidro

Eg sliter mye med lite energi og overskudd -så eg føler at noe må jo skje....

  

 

60 kapsler...en pr dag så altså 2 mndr så bør eg føle noe endring.

 

Bidronning gele er jo den maten bidronning og larvene hennes får i puppestadiet som fornyer celler og fører til økt fruktbarhet....eg trenger ikkje entt det siste,men litt mer piff....og overskudd hadde vært fint :)

Eg har kjøpt dette selv på helsekosten og det er altså ikkje sponset :)

Hjelper for hår hud og negler, samt hormonbalanse og energi...what more do you want?

 

Har du testet bidronninggele?

 

24

Det er nemlig dette som skjer når du hører uforklarlige lyder fra de andre leilighetene og da spesielt den over deg....

 

 

Eg har hatt sånne naboer -kjenner spesielt igjen hylingen og alle mobiltelefonene på gulvet, samt gitarspilling og ommøblering kl 3 om natten....og tror eg kjenner igjen bowlingballerullingen også.....

14

Undersøk NØYE eventuelle leieboere......disse sku bare leie ut en helg....og i løpet av den tiden klarte en fest med 100 deltagere å ødelegge huset for ca 1/5 million....

Doporgie kalte politiet dette

 

 

Eg har leid ut selv og opplevd både negativt og positivt....litt enklere når man leier ut lengre tid med depositum etc, enn for en helg....

  Har du leid ut bolig for kortere eller lengre periode?

17

LETE etter eller å FINNE trakkasering overalt er noe helt annet

 

I en Icabutikk i Sverige la de ut denne og fikk et skred av kritikk.....eg mener hva feiler det folk???? kan man ikkje snakke om pølser,agurker,meloner og boller uten at folk MÅ ta det som sexprat og trakking på kvinner generelt??????

 

Eg for min del er pisselei av alle som skal mene noe på mine vegne om hva som passer seg og ikkje. Ale disse besserwisserene fører bare til at vi damer skal oppføre oss som pakket i bomull og at vi kan knuse av alt.

Ikkje rart menn er forvirret....på ene siden skal vi være pippi sterke som få og klare alt selv......på den andre siden tåler vi ingenting.....og alt tolkes som teakkaserring av oss....vi er papirdukker som må overbeskyttes.....

Annonsen var en artig vri...slutt å ta deg sjøl så forbaska selvhøytidlige absolutt hele tiden.....

 
2

er død......

Ben E. King er død

  Save the last dance for me

 

n-XQ26KePUQ
og denne måtte eg bare ha med.......fordi det var fantastiske klipp fra mange gamle filmer i denog denne vet eg du har hørt.....og kanskje sett filmen også......

 

 

 

 

 

 
 

16

Da er det 1 mai og etter 10 dager ser lakken slik ut.....-eg glemte å oppdatere med overlakk hver 3dje dag som det står i brukermanualen...og tomlenene mine er veldig utsatt for slitasje....eg har 3 hundejenter og av og på med bånd mange ganger for dagen sliter veldig på lakken på tomlene,så den måtte eg ta på igjen fordi det ble så flassete..det skjer med Shellack også så det syns eg ikkje er noe grunn til å klage på hybridlakken til Depend.

Syns den begynte å løsne litt i går og du ser i dag så har noe flasset av....

Den heter tross alt 7 dagers Hybridlakk....ikkej 10 dagerslakk...så eg er egentlig ganske fornøyd og vil nok fortsette å bruke denne ,men min favoritt er alikevel Shellack lagt hjemme.

 

Så hva syns du? 10 dager ut av en neglelakk er ikkje så dårlig vel?

 

 
 

23

Ja det er en drøy påstand,men eg føler i dagens samfunn er alle så opptatt at de ofte glemmer mer enn de husker.

Eg elsker finn.no som de fleste av dere vet som har lest min blogg en stund.....og nå leter eg etter gode utemøbler da terassen min skal bli en fin uteplass. Den er bitteliten så derfor må eg være veldig bestemt når eg ser etter ting som kan passe. Mye plass,men ta opp lite unødvedig plass om du forstår.

 

Eg har nå ringt på 2 utebenker som begge på sitt vis hadde fungert helt supert.....med sauskinn, tepper og puter kunne blitt en favorittkrok....og i tilegg ønsker eg meg en litt større kurvstol...

Eg har ikkje lappen og har derfor avtalt med selger om en grei sum i transport og eg har latt selger velge selv når det passer best for dem å komme. Eg hadde 3 dager til disposisjon og fritt velge tidspunkt.......hun ene kom aldri med tilbakemelding til meg etter forrige helg...han andre var på vei før i dag,men litt utsettelse ......eg ventet i 9 timer nå faktisk og enda ikkje hørt et pip....eg har sendt begge to mail og sms og eg har vært høflig,lagt ved smilefjes og ikkje vært sur eller bebreidende..for meg er det viktigere å få tingene i hus enn å lage krøll og plassere blame likssom......men hva da...NULLLLL RESPONS!!!!!

 
Kan de ikkje bare si at noe kom i veien, de blir opptatt eller kan ikkje kjøre.....noen har kjøpt det whatever likssom??? men å drite i å si fra så du sitter og venter i timesvis er bare frekt. EG holdt nemlig min del av avtalen, gikk i minibanken og tok ut cash..og lovet å være hjemme på avtalt tidspunkt.....hun damen var veldig på den at andre hadde brutt avtaler.......yeah right.

 

Alt kan skje..folk er folk....eg er ikkje ute etter å ta noen,men kommunikasjon er et MUST og mangel på dette er respektløst i mine øyne.

 

Eg har også ventet på folk som skal hente ting....som driter i å dukke opp.......ikkje gir beskjed....lar deg vente-nei i morgen har eg fri og kan ikkje gjøre noe av det eg sku i dag for alt er stengt.....og lørdag jobber eg...så da ble eg sittende å vaske mer klær -Buffy var dårlig i natt også.......og mer oppvask......og føler meg egentlig litt lei av å vente på ting. :D

 
 

ha en strålende 1 mai fine flotte fantastiske dere <3<3

 

7

on a Friday denne uken....Frodith.....:P

 


Nyt langhelgen -dere som har en slik <3<3

2

Her poserer han med dagens fangst,men linselusen var ikkje helt enig.....

 les mer her 

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits