19


Liker du Bridget Jones?

18

er det mulig å lage en reklame som dette i dag???????

 

Vaskemiddel 

 

Går faktisk ikkje an i mine øyne...og eg er den første som sier folk må slutte å være så lett fornærmet, men her har de ikkje tenkt i det hele tatt!!!

 

 

19ha en magisk Torsdag <3

17


God helg vakre menneskene <3

18

Eg glemte klokken sorry vennen <3

En dag for en god stund siden så eg et bilde av en liten jente med noen digre hunder på bloggen til frodith....lite visste eg at eg sku bli kjent med en herlig skjønn fantastisk morsom gøyal ærlig og super jente med et digert hjerte av gull for alle dyr...

Hun er Ulvehunde hviskeren,men hun hvisker litt med nakenkatter og de med peltz og en del med en vakker frøken som heter Iimo.

Vi to har snakket mye og lenge om våre pelskledde barn og vært hverandres støtte når vi har innsett at det ikkje har vært noe vei utenom........den lange veien til veterinæren...der man kommer hjem igjen med et tomt halsbånd....tom leilighet og et digerst sårt hull i hjertet <3

 

Elin er en skjønning -hun er litt utenfor boksen og de liker eg aller best -de som ikkje er redde for å være segselv..leve autentisk og finne glede i sine egen ting. Ekte mennesker er alltid vakre...fordi de er vakker inni seg og da blir man vakker utenpå...er det ikkje deilig med sånne?

Eg føler meg utrolig heldig som har blitt kjent med fineste Elin og gleder meg til å fortsette resien med henne her i blogglandia :)

 

Gratulerer med dagen min venn

The Best is Yet to Come....ønsker deg alt det beste av alle gode ting....

 

Klemmetingene i haugevis <3

 


Kjenner du Elin?

0

Siste mulighet i denne omgang til å vinne Chakrareading. Fristen er midnatt i USA altså har du til 6 i morgen tidlig til å melde deg på :)

 

Vinn en Chakra reading til en verdi av 2100,-!!!

 

Hei vil anbefale noe spennende som du kan vinne,nemlig en Chakra reading med en Lifecoach fra Clear Channel Lifecoaching!

Hva er det lurer du sikkert på  her er hva Clear Channel sier

Vil du ha en gratis Chakra Reading og lære mer om degselv og oppdage nøkkelen til ditt fremtidige jeg? 
Tenk på dette som en mini coaching som går over 4 deler.
 

Hva er en Chakra reading?
En Chakra reading er ganske dyptgående og vil hjelpe deg i å løse emosjonelle floker og se mer på dine tanke mønstre, samt lære å ta mer kontroll i eget liv. 
Et verktøy jeg har utviklet som Lifecoach der jeg benytter ulike teknikker for å gi deg mest mulig info om degselv og låse opp ditt potensiale til å få det livet du ønsker deg. Jeg gir deg muligheten til å påvirker ditt eget liv og få tilgang til info du kanskje ikke visste lå og ventet på å bli oppdaget.

 les mer på FB siden her  både om giveawayen og om annet du måtte lure på

 

 

Hva må du gjøre for å vinne?

1 like siden på FB

2 dele siden på FB 

3 kommentere på FB at du er intressert i å vinne denne premien eller en av de andre premiene

 

NB!

Desverre er dette kun en Giveaway for dem med FB,men skulle det være intressant å lære mer om Chakra readinger og andre readinger kan du sikkert sende en melding eller mail

 

Kommentarfeltet her blir stengt for denne konkurransen da eg ikkje har noe med det å gjøre og all info og spørsmål går via FB siden Clear Channel.

Eg sku gjerne vunnet vil du vinne? Ja da vet du hva du må gjøre  Lykke til !!!! <3

NB aldersgrense er 18 år 

22

ikkje før er fyrverkeriene stilnet på Festplassen før vi igjen skal dra frem litt mer fering og da er det deg.....og din Store Dag!!!

Adventskalender general.

Galleridirektør for skyggebilder, natur,dyr og mye mer blir vi invitert med på og mye spillopper og gøy.

En advokat for talespråk som det vaksreste i verden fordi du er så glad i jobben din som lærer for døve. Du deler med oss de vakreste videoene. Og når de knekker koden og klarer å uttrykke seg blir du ekte glad <3

Alltid oppmuntrende ord i andres kommentarfelt og med humor og glimt i øyet på din egen blogg tar du oss inn i en verden av farger og fantasier og Densigual design og paint kaker og og mye mye mer.

Du husker alle sin dag og det sku bare mangle at ikkje du ble husket på din egen.

Kjæreste Frodith rottemamma og min venn med de mykeste øynene og varmeste smilet i dag er det din dag.....og eg ønsker deg en vindunderlig dag og at dette året må bli ditt aller beste til nå. Er så glad eg fant deg her i blogglandia og håper du får feiret masse i italia

Vær som vin -blir bedre med årene....

De hjerteligste ønsker fra mitt hjerte til ditt <3 

klemmeting i haugevis <3


kjenner du frodith? <3

 

 

 

 

 

29

 

Egenverd og egen kjærlighet er ikkje det samme som egoisme....eg lærte noe i dag....en viktig lærepenge sikkert flere av oss *flinke pinker* kan huske på...

Fordi eg var så opptatt av at eg sku rekke noe for andre for å gjøre en tjeneste og være grei og ikkje ødelegge 17 mai så løp eg rundt på et senter for å finne rømmegrøt -noe som eg syn er helt forjævlig dårlig.....

Så da gikk eg fra en butikk med hauger av alt eg trenger for å lete i en annen butikk etter rømmegrøt........og der hadde de ikkje fløte eller alt det andre eg trengte....

 

Så dum eg var tenker du kanskje.....eller kanskje hadde du gjort som meg..fordi vi setter andre først....det er viktig at andre er lykkelig og fornøyd og glade....ikkje i oss,men i sitt liv...de blir ikkje mer glad i oss om vi handler rømmegrøt eller whatever....men en ting er sikkert....neste gang handler eg rømmergrøten etter eg har handlet alt annet -rømmegrøt kunne vi lagd faktisk....men fløte.....får eg ikkje tak i....og eg er allergisk mot melk.....så fra nå til onsdag uten te blir som en addict uten dop hahaha...

Nei fra spøk til alvor....eg fikk bekreftet det eg alltid sier -har du ikkje brød kan du ikkje gi bort en skive uansett om du vil aldri så mye....du må ha nok selv og overskudd selv for å dele....

 

Så ta lærdom folkens, det er ikkje egistisk å dekke egne behov først <3 God helg

 

 

Gjør du sånne ting? lærer du noen ganger ting the hard way?

Setter du andres behov først?


 

5

sakset fra Db.no

Jeg saboterte russetida

Jeg - en vanlig faglærer i byggfag - bestemte meg for å utplassere mine elever hos bedrifter gjennom hele russetiden i perioden 1.- 16. mai.

Publisert den 12. mai 2016, kl. 18:20 av

Chris Gøran Holstad
Forbundssekretær i Skolenes landsforbund

 

Året var 2008. Jeg var plasstillitsvalgt i Skolenes landsforbund og det ble førstesideoppslag i lokalavisen.

Elevene hatet meg! De ropte stygge ting etter meg, og hevdet at jeg både var ondskapsfull og urettferdig som tok fra dem utdanningsløpets viktigste øyeblikk, nemlig russetiden.

Dette var VG2-elever som hadde gledet seg lenge til en skikkelig fest, men fikk dette forferdelige forsøket «tredd» ned over seg. VG1-elevene var i sjokk, og vantro så de på mens jeg gjennomførte denne utplasseringen. De var redde for å miste sin russefeiring neste år og begynte allerede samme høst å mobilisere for å få slutt på ordningen.

De ønsket seg en annen lærer. De gikk til min avdelingsleder og klaget. De klaget til rektor - til ingen nytte.

Min støtte hadde jeg fra alle mine ledere og alle mine kolleger. Det lokale opplæringskontoret ga også sin støtte til denne utplasseringen. Særlig ønsket bedriftene utplasseringen velkommen fordi dette var på et tidspunkt der oppdragsmengdene økte.

Det var samtidig enklere for bedriftene å forespeile læreplass etter endt skolegang, samtidig som de fikk testet ut seriøsiteten hos elevene i en tid hvor andre fristelser lokket.

Mine intensjoner var den gang som nå, å fokusere på opplæring gjennom hele skoleåret. Denne gang ved å tilby elevene mine noe som «konkurrerte» med den døgnkontinuerlige russefeiringen som jeg visste kom til å ødelegge for så mange ungdommer.

Innlegget ble først publisert av Rana Blad.

Nå har det gått åtte år. Det er 10. mai 2016. Jeg er fremdeles tillitsvalgt i Skolenes landsforbund (forbundssekretær). Jeg tillater meg å tenke på «mine» elever som i disse dager både er russ og utplassert i en bedrift. Den praksisen jeg innførte i 2008 blir fremdeles fulgt.

Klagingen fra elever om «ødelagt» russefeiring, er helt fraværende. Skolen, ledelsen, ansatte, elever og bedrifter er strålende fornøyd med denne praksisen.

Hvorfor? Jo, fordi ... 

Her er noen av de tilbakemeldingene jeg har fått fra mine elever som har vært utplassert:
? «Det er godt å ha en ordentlig grunn for å ta kveld tidligere» 
? «Det er greit å skulke skolen, men du kødder ikke med arbeidsplassen» 
? «Når kompisene mine vet at jeg må på jobb, så forsvinner drikkepresset» 
? «Vi fester jo i helgene, og det er jo greit» 
? «Det blir jo billigere når man slipper å være med på alt»
? «Det er i alle fall ikke vits i å kjøpe en masse russeutstyr» (VG1-elev)

Her er noen tilbakemeldinger jeg har fått fra elever som nå er i jobb: 
? «Du, det der du gjorde med denne utplasseringen, det var smart»
? «Jeg hadde aldri overlevd russetiden uten den der utpasseringen»
? «Utplasseringen i russetiden berget meg»

I disse dager tenker jeg nok en gang russen som på oppløpssiden tar seg en real fest. Det kan sammenlignes med gambling, der et 13 år langt opplæringsløp ligger i potten. Sannsynligheten for å tape er stor.

For meg er dette hele absurd å tenke på. Når man har strevet i så mange år og endelig ser målstreken, bremser mange opp for å ta seg en 17 dager lang fest. Forstå det den som kan.

Ikke misforstå meg, kjære russ. Jeg ønsker virkelig årets russ en fantastisk russefeiring. Den har dere virkelig fortjent. Mitt ønske er bare at dere samtidig holder øynene deres fast på målstreken som er få dager unna. Jeg deler min erfaring for å kanskje inspirere andre lærere til å finne på gode alternative opplæringsøkter slik at enda flere prioriterer skole fremfor fest.

Vi skylder våre barn og ungdom et skoletilbud som er så fint og fristende at de selv velger skole og utdanning fremfor fest. Statsråden må gjerne rive av seg håret i frustrasjon over lave prestasjoner og lav gjennomføringsgrad, men det hjelper lite når skyggelapper er politisk «standardstyling» i skoledebatten. Russefeiring er viktig, men opplæring gjennom russetiden er viktigere.

Det gjøres mye godt pedagogisk håndverk der ute som altfor sjelden blir delt og sett. Dyktige lærere som gjør alt de kan for å få elevene gjennom grunnutdanningen - helt til mållinjen er passert. Flere slike historier finnes og bør deles. Jeg oppfordrer landets lærere til å ta opp konkurransen med russefeiringens ødeleggende kraft og vise at det er plass til begge aktivitetene i en kjempeviktig tid for elevene.

Mitt bidrag til økt opplæringsfokus i denne tiden har virkelig fungert. Jeg har vist at det går helt fint å kombinere russefeiringen samtidig som opplæring gis.

 

 

 

Fantastisk tiltak, hva syns dere????? appalus for denne mannen :)

45

i denne testet beskriver DEG <3

  

Hva fikk du? Fant du 1, 2 eller ? 

Eg skal fortelle deg når du forteller meg :)

20

and this is the important part....dont make them drink it just because you made it :)


 

16

Vintage portrait of fashion glamour girl with red flower in her hair. Studio shot.

 

20

sakset fra BT

 

Skrevet av Erik Hanøy

  

Lørdag var jeg speaker på Bergen City Marathon, et arrangement med over 10 tusen deltakere. Da er det mye å holde styr på. Ivrige løpere på maraton, halv-maraton, stafetter, 5 km og barneløp skal få oppmerksomhet når de passerer målstreken. I tillegg har verdisaker gått tapt, bankkort er funnet og veldig mange henvender seg til speaker for å spørre om hvilken tid de fikk.

Det var midt i dette kaoset at en eldre kvinne sto tålmodig og ventet på tur til jeg var ledig. Hun hadde et innstendig ønske. Barnebarnet hennes er funksjonshemmet, men skulle likevel delta i barneløpet fra Nordnes til Bryggen. Gutten var jo ikke i stand til å gjennomføre dette på egenhånd, men hjelpere skulle trille ham i rullestol mesteparten av distansen, før han skulle bruke sine egne bein de siste 30 meterne mot målstreken. Bestemoren lurte på om det var mulig for meg å gi ham litt ekstra oppmerksomhet?

I flere timer så jeg folk løpe i mål. Noen vant sin klasse, andre leverte personlige rekorder. Jubelbrølene var mange, og flere hadde flyttet barrierer. Etter et slikt arrangement har alle en historie å fortelle, fra de minste barna til han over 70, som fullførte nok et maraton.

Da den funksjonshemmede gutten nærmet seg mål, ble jeg varslet av bestemoren.

«Nå kommer han!!!»

Barnebarnet fikk hjelp til å komme seg ut av rullestolen, og med en hjelpende hånd på hver arm tok han steg for steg mot mål, til stor jubel fra tilskuerne. Jeg kjørte på i mikrofonen, han fikk en mottagelse verdig en olympisk mester!! Det var en sterk opplevelse å se ansiktet på guttungen da han tok de siste stegene av distansen. På den andre siden av målstreken sto familien og ventet, og de scenene som utspant seg etter målgang var det ikke mulig å ikke bli preget av. Jeg er sikker på at det rant tårer, selv fra statuen av krigshelten Shetlands-Larsen, som på verdig vis står til rors på Torget.

Etterpå kom en rørt bestemor og takket meg innstendig for innsatsen. Nå hadde ikke jeg bidratt med stort, men det er likevel ingen tvil om at dette betydde mye for gutten og hans nærmeste.

Hva kan vi andre lære av dette? Isolert sett hadde ikke denne funksjonshemmede gutten utrettet stort, han ble jo mer eller mindre båret de siste 30 meterne av distansen, men for ham var dette en stor prestasjon!

Det er nøyaktig det samme som gjelder i våre egne liv, vi har alle våre personlige mål. Disse varierer fra individ til individ, men poenget er at vi må bestemme dem selv, ut ifra våre egne forutsetninger. Alle kan ikke spille på Brann, det er ikke alle som kan bli administrerende direktør, og det er overhodet ikke meningen at vi skal prøve å leve opp til andres forventninger.

Det er derfor du må være fornøyd med den du er og måle prestasjonene ut ifra dine egne forutsetninger. Ikke la andre bestemme for deg, ikke la andre fortelle deg hvor listen ligger.

Vi er alle forskjellige, og har fått utdelt ulike lodd i livet. Dersom du gjør ditt beste, så er det godt nok, uansett hva alle andre måtte mene!

Hvis du noen gang blir like glad over dine egne prestasjoner som denne unge gutten ble på Bryggen den siste lørdagen i april, så er du svært heldig, uavhengig av hva du har oppnådd!

0

Hei vil anbefale noe spennende som du kan vinne,nemlig en Chakra reading med en Lifecoach fra Clear Channel Lifecoaching!

Hva er det lurer du sikkert på  her er hva Clear Channel sier

Vil du ha en gratis Chakra Reading og lære mer om degselv og oppdage nøkkelen til ditt fremtidige jeg? 
Tenk på dette som en mini coaching som går over 4 deler.
 

Hva er en Chakra reading?
En Chakra reading er ganske dyptgående og vil hjelpe deg i å løse emosjonelle floker og se mer på dine tanke mønstre, samt lære å ta mer kontroll i eget liv. 
Et verktøy jeg har utviklet som Lifecoach der jeg benytter ulike teknikker for å gi deg mest mulig info om degselv og låse opp ditt potensiale til å få det livet du ønsker deg. Jeg gir deg muligheten til å påvirker ditt eget liv og få tilgang til info du kanskje ikke visste lå og ventet på å bli oppdaget.

 les mer på FB siden her  både om giveawayen og om annet du måtte lure på

 

 

Hva må du gjøre for å vinne?

1 like siden på FB

2 dele siden på FB 

3 kommentere på FB at du er intressert i å vinne denne premien eller en av de andre premiene

 

NB!

Desverre er dette kun en Giveaway for dem med FB,men skulle det være intressant å lære mer om Chakra readinger og andre readinger kan du sikkert sende en melding eller mail

 

Kommentarfeltet her blir stengt for denne konkurransen da eg ikkje har noe med det å gjøre og all info og spørsmål går via FB siden Clear Channel.

Eg sku gjerne vunnet vil du vinne? Ja da vet du hva du må gjøre  Lykke til !!!! <3

NB aldersgrense er 18 år 

14 

20


 

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits