2220

Herlighet vi to altså er HELT håpløse..heldigvis er vi BEGGE like håpløse hahaha

 

Hun kom hit på søndag og vi ble spandert middag på av min superfine lillebror -vi koste oss enormt mye sammen -og deretter gikk vi nesten hele veien hjem fra byn til meg.

Så satt vi og skravlet i vei i flere timer.La oss vel rundt 5 ish,,,,jepp thats how we roll....

På mandag ble vi sittende å sjekke ut ting på youtube,lese litt greier vi googlet, diskuterte mye og mimret en hel haug....fra barndommen og rett og slett oppdateterte hverdan om alt og ingenting i livet vår for tiden :)

 

Og så vet du ...så var kjøleskapet mitt litt tomt for planen var å handle MASSSSE god mat .........men da kl var sånn ca 22 fant vi ut at butikken er stengt og vi kan bestille på Peppes......men når vi endelig hadde rotet oss til å sku bestille, var de stengt........er det mulig?????Etter å ha å ha googlet i en liten evighet fant vi ut at joda du KAN lage pannekaker uten egg......melk.......sukker og ja det meste...men da må du ofte ha noen artige ingredienser eg har aldri hørt om engang.....anyhuh.....pannkekaer laget med mel, bakepulver ,smør og eplejuice.....fønker.....

Eg hadde en bitteliten boks med blåbærsyltetøy -sånn de har i endel kafeer......og den spredde vi -som søtre gjør - på FIRE pannekaker hahahaha.

Etterpå gikk vi tur med hundejenten og de fikk løpe på en diger plen bortenfor meg.......-vi så på utsikten som solen kom opp.......jepps og planen var å gå hjem og sove..............ja kl 715 spurte min søster....eh skal vi kanskje sove litt??????

 

Eg sto opp kl 12 for eg sku på jobb....er litt lang i nebbet i dag kan du si hahahaha :D

 

ÅHHHH vi har det SÅÅÅÅ gøy <3<3<3<3

Glder meg til de neste dagene før hun drar hjem igjen til UK....tiden flyr desverre,men eg føler eg ufattelig heldig som har en sånn fantastisk bestevenninne,soulmate og søster <3<3<3


fra etzy

 

Tusen takk for alle som er innom bloggen min selvom eg er litt opptatt med besøk..eg setter supermasse pris på dere....<3<3<3

Har deu en supersommer?

Har du besøk?

har du en søster eller en bror som er din beste venn?

 

 

6 

Veldig spennende oppdagelse som ble funnet helt *tilfeldig* da Dr Dave Marthill var ute med studentene sine.

113 millioner gammel fossil.

 

les mer om saken HER 

 

Liker du fossiler, museer og gamle ting?

Eg *vokste opp* på Zoologisk museum i Bergen....var der og på Akvariet de fleste søndagene i året....noen ganger var eg på historisk museum og egentlig ønsket eg å bli arkeolog som barn....etter mamma leste om Egypt og Tut Ank Amon for meg da eg var 5 år....

Eg er fremdeles superfan av Discovery Channel, History Channel ,National Graphic og denne typen kanaler med gode dokumenter<3

Hva pleide du å gjøre som barn?

Gjør du fremdeles disse tingene enda...eller har du endret interesser?

16


Litt spesielle dyrevenner......se så han gleder seg til å møte vennen sin <3

20

i morgen av min kjære søster...så har eg jobbet og er ganske sliten.....blir litt lite blogging de neste dagene siden eg vil utnytte tiden med henne

 

ha en smashings helg fineste vakre alle dere <3<3<3

 10

Ethan Scott er fargeblind....

sjekk hans reaksjon da han for første gang ser grønn, rosa og lilla

 du kan lese om ham HER

 

10

og fikk det <3<3

DB.no

(Dagbladet): Et bilde av hundene Kala og Keira har rørt hundeelskere i USA og store deler av verden etter at organisasjonen «Angels Among Us Pet Rescue» publiserte det på Facebook tidligere i juli.

Bildet viser Kala som holder labbene rundt Keira - og bildet har fått massiv respons på sosiale medier og i amerikansk presse.

«Et hjerteskjærende bilde av to hunder som klemmer hverandre», skriver blant annet TV-stasjonen CBS News.

 Hun blir tatt fra meg.....hvis ingen redder oss....

Hundene holdt til i delstaten Georgia i USA og kort tid etter at de ble publisert på internett - ble bildet spredt til tusenvis av personer.

Det begynte nemlig å haste for å redde de to forlatte dyrene.

Dyrevernorganisasjonen la dermed ut følgende kreative bildetekst:

«Jeg er Kala. Dette er Keira. Vi er så redde her inne. I dag er vår «deadline». Hvis ingen kommer og redder oss er vi de neste.. Hvis ingen redder oss, vil hun bli tatt fra meg».

Bildeteksten fortsatte:

«Jeg synes jeg ser henne gå ned langs gangen. Hun vil aldri komme tilbake og jeg gråter. Så kommer de og tar meg seinere. Vi har støttet hverandre mens vi har vært her. Hun ga meg håp da jeg trodde alt var sluitt. Nå er alt snart over».

Ifølge CBS News tok det to timer før personer meldte seg og reddet hundene.

Selvsagt tok personen både Kala og Keira.

 Helten <3<3<3

 

8

Det hender ikkje meg, hvorfor skal eg høre på deg fenomenet er rimelig utstrakt flere steder. Men eg tror nesten ikkje eg treffer fler idioter enn dem eg treffer på jobb som skal 2-3 uker til sydeb med 1!!!!! flaske solkrem i 10 faktor til hele familien....desverre for barna,men at foreldrene er så blåst i hodet burde være nok til å melde dem til barnevernet....Vi syns jo at folk som røyker på barna sein er idioter.....men fremdeles fatter ikkje foreldre at de inviterer til hudkreft og føflekkkreft hver gang de ikkje smører barna OG segselv skikkelig i solen.

Eg gjentar megselv til det kjedsommelige,men vi ligger på solkreft toppen i VERDEN....tenk på det folkens..er dette virkelig et mesteskap DU er intressert i å vinne? I så fall er du dum... 

Dagbladet): I november i fjor fikk 19 år gamle Maja Hansen fra Danmark beskjed om at hun hadde fått hudkreft som resultat av overdreven soling uten solkrem. Nå tar hun til orde for å advare andre slik at de slipper å lide samme skjebne som henne.

I et langt innlegg på Facebook forteller hun sin historie. Hvordan det alltid var et jag etter å være så brun som mulig. Hvordan hun benyttet seg av solarium da de ikke var soleforhold hjemme. Hvordan beskjeden om at hun hadde fått kreft kom som et sjokk.

- Mitt budskap til dere er at dere skal passe på dere selv. Dere kan ikke gjøre om det dere har gjort, og JO - dere blir brune selv om dere bruker solkrem, skriver hun.

- Hvilken tenåring hører vel på det

Hun forteller at hun gjentatte ganger fikk råd fra venner og familie om å være mer forsiktig. Kanskje skulle hun bruke solkrem? Kanskje skulle hun ikke bruke så mye tid i solarium? Det ga hun blanke i.

- Hvilken tenåring hører vel på det. Jeg ville bare være brun, så da ga jeg blaffen i hva de andre hadde å si, skriver hun.

Hansen har alltid hatt mange føflekker, og har jevnlig vært inne til kontroller på sykehuset. Det var etter et slikt besøk i fjor høst at sjokkbeskjeden kom. Hun hadde fått malignt melanom.

Kort tid etter ble hun operert og de fikk fjernet vevet der hvor kreften hadde spredd seg. Likevel er det ikke slik at marerittet er over.

- Det er nemlig stor sjanse for at kreften kommer tilbake, og det er stor sjanse for at det plutselig kan dukke opp et helt annet sted på kroppen min. Jeg forteller dere dette fordi det er mange mennesker som ikke forstår alvoret i det, skriver hun.

Stadige påminnelser

Innlegget hennes på Facebook har allerede fått en voldsom oppmerksomhet. Det har blitt delt nesten 5 500 ganger, og en rekke medier har delt hennes historie videre.

En av de er svenske Aftonbladet, og hun forteller til dem at hun preges av sykdommen hver eneste dag.

- Det er ikke noe jeg blir kvitt. Det er der både psykisk og fysisk. Arret etter operasjonen minner meg på det til stadighet, og nå har jeg på meg solbeskyttelse hver eneste dag.

Tiden etter at hun fikk kreftbeskjeden har vært krevende. Familien har vært støttende, men det er ikke alle som har klart å forholde seg til henne etter at hun ble syk.

- Det er klart at familien og partneren min har blitt påvirket av dette, men de har alltid vært der og vært en fantastisk støtte for meg hele veien. Men mange unge synes det er vanskelig å håndtere at noen er syke. De vet ikke hvordan de skal oppføre seg. De visste ikke hva de skulle si av frykt for å gjøre meg trist og lei, sier Hansen.

- Det er kjempesørgelig, for jeg er den samme personen i dag som jeg var for ni måneder siden.

Ville gi hudkreften et ansikt

Historien til Maja Hansen er ikke den eneste. Dagbladet skrev i mai om amerikanske Tawny Willoughby som gjennom et innlegg på Facebook ville gi hudkreften et ansikt.

Hun forteller at det i Kentucky hvor hun vokste opp var normalt å ta solseng fire-fem ganger i uka.

- Jeg hadde min egen solseng hjemme og det samme hadde mange av vennene mine da jeg vokste opp. Jeg tenkte ikke engang på framtida eller på hudkreft den gangen, sa hun til CNN.

Det gjør hun derimot nå.

«Lær av andres feil»

Facebook-innlegget skrev hun dette:

«Lær av andres feil. Ikke la soling stoppe deg fra å la deg se barna dine vokse opp. Det er min største frykt nå da jeg har min egen to år gamle sønn.»

Innlegget har nå blitt delt nesten 70 000 ganger.

En av fem amerikanere

Det var etter at en klassekamerat på sykepleierstudiet fikk diagnosen hudkreft at hun selv fikk tatt en sjekk. Det viste seg at også hun hadde sykdommen.

Hun fortalte til CNN at hun går til hudlegen en til to ganger i året og vanligvis får fjernet en hudbit med kreft hver gang.

Med henvisning til American Academy of Dermatology (AAD), skrev nettstedet til den amerikanske TV-giganten at en av fem amerikanere utvikler hudkreft, og at soling i solseng øker risikoen for den dødeligste formen for hudkreft, malignt melanom.

Den samme krefttypen som Maja Hansen fikk påvist.

10

Eg gidder ikkje engang skrive navnet hans...da han er en uviktig maur for meg som gjerne måtte forsvinne ned i et endeløst hull for aldri å bli hørt fra igjen......kan ikkje være MER enig med kronikkforfatter her.....hvorfor MÅ vi lese om hans liv og krav på død og liv hele tiden.....hvorfor er hans liv viktigere enn alle de som ble direkte rammet?

 

Ingrid Nymoen
Utøyaoverlevende

 

Et sår trenger ro for å leges. For hvert lille pirk, tar det lengre tid. Det øker sjansen for at såret blir et evigvarende arr.

Det er slik jeg føler det i dag, fire år etter at jeg løp for livet på Utøya.

22. juli 2011 etterlot seg dype sår, som kommer til å følge oss resten av livet, noen i større grad enn andre.

Nesten hver eneste uke etter den dagen har sårene blitt pirket i. Gang på gang må vi se, lese og høre om Anders Behring Breivik. Hvordan han forlanger, hvordan han prøver å ta over media ? og hvordan han lyktes med det.

Det er som om hva enn han sier, sluker journalistene det rått, skynder seg å publisere før noen andre rekker å gjøre det. Hans etterspørsel om utdanning, krav til fasiliteter i fengselet, ønsker om nye spill. Hva enn han sier, havner det på en eller annen måte i media.

Media lar han vinne.

Media lar han rippe opp sårene våre for hver eneste artikkel som publiseres om ham. Er det en menneskerett å få publisert alle ønsker og krav i alle landets aviser? Jeg tror ikke det. Journalistene jager etter saker som får høye lesertall, det vet jo alle. Men er dette virkelig nødvendig?

Ikke bare sliter det på oss som var på Utøya og alle som var i eller ved regjeringskvartalet, men på alle som bor her i landet. Det stikker i hjertet hver eneste gang jeg ser et bilde av ham, reportasjer på fjernsynet, overskrifter på forsiden av de største avisene. For hver artikkel prøver jeg å scrolle fort forbi, og tv-reportasjer blir skrudd av så fort som mulig.

Vi har i fire år sagt at vi overvinner dette med å vise kjærlighet. Så hvorfor lar vi han ikke tape?

Alle forstår at det inntil et visst punkt er nødvendig å skrive artikler om dette. Men skal vi virkelig mate han på denne måten? Kjøre på med artikler som ingen andre innsatte hadde fått formidlet? Jage etter reaksjoner fra befolkningen, på alles bekostning?

Jeg synes det er feil.

Det er ikke alle som føler det slik. Det er ikke alle som har opplevd dette på kroppen, som noen av oss har. Og jeg må si, jeg misunner dere. Misunner hvordan livene deres kunne fortsette nesten upåvirket. Frem til dere kommer over en artikkel om 22. juli eller Breivik, er det hele glemt. Det vet dere godt selv.

Men mange av oss sliter fortsatt med depresjon, sliter med skolegang, er ikke i stand til å jobbe. Har dårlig konsentrasjon, liten livslyst, ingen motivasjon. Livene våre er bokstavelig talt ødelagte, og det tar både tid og ro å bygge de opp igjen.

«Men da vinner han» sier du, «han har ytringsfrihet», «vi skal ikke synke ned på hans nivå». Jeg lurer på: Hva betyr det egentlig?

For meg er det et mysterium at vi lar ham ta over media, at han fortsatt får prege livene våre, fire år etter. Hvorfor kan dere ikke skåne oss? Er det virkelig så intenst nødvendig å formidle hvordan han synes fengselsmaten er?

Livet mitt kommer aldri til å bli helt bra. Slik er det for mange av oss. En tur på et kjøpesenter kan være utmattende. Den evige følelsen av å bli jaktet på, og hvor slitsomt det er å holde oversikt over hvor nærmeste nødutgang er. Å sitte på et tog, og konstant prøve å se for seg en situasjon hvor du må gjemme deg. Hvilken vei er best å løpe? Hvor er det lurest å gjemme seg? Er det noen gjenstander i nærheten man kan bruke for å beskytte seg? Det er utmattende. Jeg kan våkne opp en dag og føle meg totalt utslitt, som om livet ikke har noen mening. Føle at jeg ikke hører til her, at ingen ting kommer til å ordne seg.

Minner kommer tilbake, flashbacks surrer i hodet, det føles som om jeg faller ned et svart og bunnløst hull.

Og alt hadde vært så innmari mye bedre om vi bare hadde fått slippe å lese og høre om Anders Behring Breivik i alle medier vi kommer over.

 

 

 

Eg sender god tanker til hele det Norske folk og spesielt de dette handler aller mest om <3<3<3

 

4

Nydelige sterke flotte bilder av krigsveteraner

siden dette er et slideshow fikk eg ikkje lastet opp,men du kan se hele serien HER

  

(Dagbladet): For to år siden startet den LA-baserte fitnessfotografen Michael Stokes et bildeprosjekt som i disse dager blir omtalt og diskutert verden over.

Bildene, som viser amerikanske krigsveteraner med amputerte armer og ben, ble først forsøkt lastet opp på Facebook, men gjentatte ganger slettet grunnet deres retningslinjer, og seksjonen som omhandler nakenhet.

- Facebook-siden min har blitt stengt utallige ganger. Man får lov til å se grov mishandling av angorakaniner, men vi man får ikke lov til å ikke se en naken mann fra siden?, sier Stokes til The Independent.

Bildene ble senere lastet opp på fotografens egen hjemmeside, og det tok ikke lang tid før bildene gikk viralt. 

  

- Trist

Serien har blitt omtalt som både «sterk» og «sexy», og ifølge fotografen selv er meningen bak prosjektet å vise veteranenes styrke, samt favne om den kroppen man har, framfor å fokusere på at de mangler ulike kroppsdeler. 

 

- Før jeg startet prosjektet hadde jeg allerede gått gjennom alle bildene jeg kunne finne av folk som har amputert en kroppsdel. Jeg la merke til at de fleste hadde et trist ansiktsuttrykk, sier Stokes til Huffington Post.

- Jeg bestemte meg derfor for at jeg skulle fotografere modellene som jeg gjør med alle mine «vanlige» fitnessmodeller, fortsetter han.

 

Vil ikke svare på kritikk

6

Her er faktisk BEVIS for at det er totalt bullshit!!!

 

Ser du på kartet her hvor det har vært KALDEST i juni?????? Vestlandet og langt ute i Nordsjøen...nemlig....KALDEST

Ergo ikkje kjølig eller mindre varmt bare  REKORD KALDT!

 

sånn meterologer...ti still!!

  

les mer om dette HER

1722

Eg vant konkurranse hos fineste Frodith da hun hadde tegnspråk konkurranse -du kan lese mer om det HER og da poppet denne supernydelige lille boken for inspirasjon i postkassen min :D

 

Er den ikkje fin vel?

  

TUSEN TAKK Frodith <3<3<3

1016

Hund i båt skal heller ikkje være alene -selvom den har tilgang til vann og luft fins andre farer....

sakset fra BA.no 

SIKKERHET OM BORD OG PÅ LAND

  • Lær hunden å gå av og på båten på kommando. Hjelp hunden slik at den ikke faller.
  • Ha redningsvest på hunden i båten og på bryggen.
  • Gi hunden en rolig og kjølig liggeplass om bord
  • Hunden skal ha tilgang til friskt vann, skygge og kjøling om bord
  • Tilpass farten med motorbåt og hjelp hunden med balansen under kryssing
  • Husk at fire, fem timer på havet er lenge for hunden - selv om den trives i båt

KILDE: Agria.no

 

Det var dramatiske scener på Hellesøy utenfor Bergen fredag ettermiddag i 15-tiden.

Hang fast

Peter Kunert og sønnen Marcel kom tilfeldigvis forbi en fortøyd ved en kai på Hellesøy i Øygarden i rett øyeblikk.

? Det var to hunder på båten, og ingen mennesker i nærheten. En av hundene falt på sjøen, men hang fast etter halsbåndet, forteller Peter Kunert til BA.

Båten skal ha vært en cabincruiser på rundt 20 fot. Hunden skal ha blitt hengende delvis nede i sjøen, får BA forklart.

Sønnen Marcel hoppet resolutt i sjøen og fikk frigjort hunden.

? Den hadde dødd uten hjelp, sier Peter.

? Var på butikken

Sommeren byr på mange utfordringer for hundeeiere. Varmere temperatur, insekter og huggorm er bare noe av det de firbeinte og eierne deres må passe seg for.

SE OGSÅ: SommerABC for hundeeiere

Odd Magne Skjerping har ferieleilighet like ved kaien på Hellesøy, og kom til etter at hunden var reddet fredag ettermiddag. Skjerping forteller at familien i båten med hundene kom tilbake fra butikken etter rundt 20 minutter.

? Vi leser stadig oppfordringer om at hunder ikke skal forlates i varme biler, sier han til BA.

Han mener det er viktig at de som har med seg hunden i båt, også passer godt på.

? Ikke forlat hunden i båten din slik at den kan falle over bord. Denne hunden hadde dødd ved henging der. Det er ikke tvil om det. Kjempeflott av både far og sønn, roser naboen.

Redningsvest

Dyreforsikringselskapet Agria fraråder på det sterkeste å binde hunder i vanlig kobbel og halsbånd på båt. Årsaken er nettopp det som skjedde på Hellesøy fredag:

«Om hunden skulle finne på å hoppe over bord eller i land når båten ligger ved kai kan den bli hengende i kobbelet og det kan få alvorlige konsekvenser.»

 

 

 

 

23

Håper alle har en fantastisk helg og koser dere masse -både de på ferie og de uten ferie :)10

Yang Xiaoyun (65)

 En fantatisk dame i Kina som ruinerer seg på å redde flere tusen hunder i Kina

  

Endelig viser det seg at flere Kinesere faktisk bryr seg MER om dyrevern enn vi har tidligere trodd.

Eg påstår fremdeles at Kina er ondskap satt i system når det gjelder dyrevern,men den enkelte Kineser begynner tydeligvis å åpne øynene for det barbariske som foregår i Kina.

les mer her 

Eg håper at vi er på vei for en mer rettferdig verden for dyr i Kina og i hele verden generelt <3<3<3

 

 

 

 

20

 

Morsom,og til tider sann hahahahaha

 30

For en tid tilbake hadde fine Tone handlet endel på Ebay og eg falt for et lekkert skjørt og topp sett hun hadde kjøpt seg.

 

Siden det kostet omtrent ingenting kjøpte eg 2 sett i 2 strs da eg vet av erfaring at Asiatere er miniatyrer i forhold til oss og at Tone er lavere enn meg var eg litt bekymret for å stille i frimerke skjørt og langermet BH.....så eg klikket hjem strs S og Strs M

 


Womens Ladies Clubwear Strapless Playsuit Bodycon Party Jumpsuit Romper Trousers.HER 

Bilder og info hentet fra Tone

 

Eg syns settet er lekkert og gleder meg til å prøve og passer det ikkje ryker det kjapt ut på bloggen :P

 

Ellers fikk eg en hel del testere til Linda Johansens hudpleie serie som eg glerde meg til å teste også :)

 

ønsker dere alle en super dag <3

1221 

Trommevirvel disse flotte jentene vant mine 3 favoritter:

 

FROMFAT2PHAT

 

MARITA.

 

REBECCA SOLBERG

 

TONE LUND

 

JUICYHOUSEWIFE

 

Disse flotte jentene får hver sin trøstepremie siden av flere hundre som har lest innlegget var det kun 7 påmeldte og da tenker eg at alle må få noe..blir så teit ellers

 

ELIN SLÅEN

 

VIVEKA

 

Husk at du må svare på min mail innen onsdag ellers får noen andre premien din. Gratulerer alle sammen !!!!

 

 

 

 

 

 

12

Aldri tenkt på hvordan strenger ser ut når de blir spilt.....har du SETT???? så vakkert...

sakset fra HER Iphone inne i en gitar

Don?t you just love it when old technology mixes with new technology ?

 14

Mobbing på nettet er ikkje noe nytt,men tenk når det gjelder barn.....eg blir helt dårlig...fy fader!!!!!

Folk er noen råtne idioter


Hvorfor mobbet de ham? pga han hadde det SÅ gøy og koste seg and danced like nobody was watching

Eg syns han er herlig hemningsløs.....go for it....dance your little heart out <3

 20

Pga hodepine i dag og endel hviling måtte til og i morgen må eg jobbe hele dagen.

 

Her finner du all informasjonen du trenger 

Giveaway

 15

Lithanna er en flott jente med bein i nesen som har gått gjennom ganske vanskelig fortid og blitt en sterk kjærlig person som følge av dette.

En som elsker å synge, skrive, være med de flotte vennene sine som elsker sverdkamper og kler seg ut i vakre kostymer...og hun ELSKER dataspill.

Hun skriver bøker..og er publisert med sin nyeste bok Klanen -tenk det da!!! Ekte forfatter....fra Bergen...så gøy!!!

Klanen

Utenom sin flotte mann så elsker hun hundejenten sin Kera Hun er veganer,dyreelsker og hun er veldig glad i å trene.

Og hun tegner som en gudinne....hun sier andre er flinkere enn henne,men eg mener hun er en av de beste :) 

Nå er hun på vei på ferie i Las Vegas og tilbringer bursdagen sin på diverse flyplasser og derfor håper eg at dette lille bursdagsinnlegget kanskje kan gjøre dagen bittelitt hyggeligere;)

 

Supermasse gratulerer med dagen fine du<3

 

Kjenner du Lithanna?

2 

Ole Henriksen Pure Truth Melting Cleanser er ultra-fuktighetsgivende 3-i-1 ansiktsrens. Den forvandles fra en gel til en luksuriøs olje til en fuktighetsgivende melk som enkelt fjerner smuss og make-up. Ole Henriksen Pure Truth Melting Cleanser er rik på Vitamin C samt oljer fra nyperose og kirsebær. Formelen lysner huden, reparerer og gir næring. Pure Truth Melting Cleanser fra Ole Henriksen bidrar til at huden din blir frisket opp og ser sunnere ut.

? Vitamin C: Lysner, opprettholder hudens naturlige kollagen og nøytraliserer frie radikaler.
? Nyperoseolje: Naturlig kilde til omega-3, 6 og 9; regenererer, reparerer og gir næring.
? Olje fra kirsebær: Rik på vitaminer og antioksidanter; reduserer rødhet og tilfører fuktighet.
  • Innhold: 118ml

 

Denne er en STOR favoritt hos meg -eg er veldig glad i rensebalmer,men liker også rensegeler som ikkje er uttørkende.

Huden føles veldig ren etter først å ha massert bort makeup og smuss fra huden og tilført vann og deretter vasket bort med klut.

Du skal egentlig ha denne på fuktig hud,men i det øyeblikket den blir våt blir den mer melk..og eg er veldig glad i gele og balm effekten av rensen og eg føler også at det er mye mer effektivt for å fjerne alle makeup. Huden masseres og makeup forsvinner. Tilsetter du vann blir den som sagt mer melkete i konsistensen og det gjør at den er lettere å fjerne med kluten etterpå. Om du bruker denne i dusjen så tar eg på gelen før eg går i dusjen så eg slipper å få vann i boksen da det forringer kvaliteten.

Eg anbefaler denne til all slags hud da du kan bruke den på 2 måter..påfør på fuktet hud og du får en mer melkeaktig rens eller på tørr huden får du en mer rensebalm gele rens.

Spesielt nypeoljen er veldig bra for alle hudtyper. Huden min som er fet med tørr overhud blir ikkje tørker ut eller etterlatt fet -de med tørrere hud vil ha godt av oljene i rensen.

Pris er 285,- litt drøy syns kanskje noen,men eg pleier å betale det for lignende typer rens av god kvalitet.

 

Eg har noen Ole Henriksen produkter for salg om du er intressert HER pris kan diskuteres

 

 

10 

Husk Giveawayen min HER

 

Du kan vinne mine 3 favoritter  

Hva må DU gjøre for å vinne?

 

A) du må selvsagt velge deg ut 

1 mineralfoundation farge

1 creamblush farge

1 leppestiftfarge

disse skriver du i kommentarfeltet  sammen med din emailadresse så du kan kontaktes

 

B)

Du må enten linke til din blogg eller din FB side dette innlegget

 

C) 

Du må like Kim4us FB side HER

 

D) har du ikkje egen blogg eller FB  så skriver du i kommentarfeltet en veldig god grunn for at DU skal vinne disse produktene

 

Husk å skrive hva du har gjort i kommentarfeltet

 

alle vinnerene blir trukket 10 juli 

vinnerene blir trukket via random.org og kun de som kvalifiserer blir med i trekningen

Du blir kontaktet og må svare på mailen innen søndagen så vinnerene kan få gavene sine raskest mulig.

Svarer du ikkje innen søndagen blir en annen trukket istedetfor så

HUSK Å SJEKK MAIL OG BLOGGEN MIN

 

<3<3supermasse lykke til alle sammen <3<3

 

24
Heldige meg fikk full postkasse da eg åpnet den -noe var bestilt og eg visste det var på vei andre ting var hyggelige og veldig søte overraskelser <3<3

 

Første var Shai Det neste var 2 nummer av KK som eg ikkje hadde bestilt -gratis -de dumpet ned i posten, vet ikkje om dette da må merkes annonse eller om dette er sånn som mange får?

 

En pakke fra Skinlove som eg har gledet meg til -masse nytt å teste

 Og kort fra skjønne Elin <3 veldig hyggelig med sånn fin overraskelse i postenså utrolig mye fint og hyggelig å få i posten -ikkje bare regninger likssom....har du fått noe kjekt og uventet i posten?

11

vil dele enda ett innlegg som eg kom over med en video om hvor varmt det blir en i en parkert bil i varmen.

Politiet sier at det er LOV å knuse ruter for å få ut barn og dyr i en parkert bil i varmen -så hvis du ikkje ønsker å komme ut til overopphetet barn eller hund eller knuste ruter BØR DU TENKE DEG OM

 

Hun gjorde dette for å dokumentere hva som skjer -det kan hverken hunder eller småbarn så her har vi endel å lære

 

Sofies prosjekt

HER

29

Eg hadde en utrolig spesiell drøm i morges før eg våknet og var helt rystet av hva eg faktisk kunne finne på å gjøre i drømmen min.

Nå er vi jo ikkje ansvarlig for hva vi gjør når vi drømmer da det heldigvis ikkje er sant,men desverre drømmer eg ofte om ting relatert til hendelser i verden.

 

Eg drømte om 22 juli om natten før det skjedde..selvom eg ikkje drømte helt samme scenarioet var eg helt shaken hele dagen og var sikker på at MANGE kom til å dø den dagen....i min drøm handlet det om en slags brann og jordskjelv...og om nære folk som eg visste hvem var,men ikkje kjente...

Jordskjelvet kan jo være bomben...men også at vi ble shaken av at noen så nær kunne gjøre noe så horribelt....en nordmann tilogmed.

 

Eg har drømt om flere flyulykker før de skjer,men de er ofte buss eller tog og ikkje direkte fly selvom utfallet er det samme...mange døde

 

Drømmen i morges var skikkelig ekkel...fordi den føltes litt vel virkelig

 

Eg drømte at eg var i Stavanger og at eg møtte 2 bloggere eg kjenner -eg kjenner dem ikkje i virkeligheten,men eg leser bloggene deres....ingen av dem BOR i Stavanger..

Eg er helt klart påvirket av Hellas krisen for id rømmen sku Hellas og Brann spille fotballkamp -eg bryr meg katten om hverken Brann eller fotball,men eg følte at begge trengte å vinne...men at kanskje Hellas trengte det mer pga alle problemene de har for tiden -selvom de neppe hadde forsvunnet ved å slå Brann....anyhuh

 

Datteren min så på TV og eg hadde bestilt frisørtime til henne til kl 18 ,hun nektet å gå fra TV og frisørtimen hadde kostet over 1000 kr noe hun ikkje brydde seg om.

Det var mye mer i drømmen eg tar bare med hovedpunktene...

Eg ble så frustrert og forbanna på henne og hennes arroganse at eg angrep henne -eg følte sinnet raste igjennom meg og eg grep henne i håret og brakk henne bakover fra stolen hun satt i....resultatet var at noe knakk i nakken hennes -noe som gjorde at eg kom til megselv og sa unnskyld unnskyld og var helt fra meg -da eg våknet var eg også veldig opprørt over at eg kunne ha angrepet henne og påført henne skade, kanskje for livet....og var veldig urolig....og eg tenkte at det er mulig at en mor kan bli så frustrert at hun angriper sitt eget barn uten egentlig grunn....

Nå leste eg nett i avisen om en mor som er siktet for drapsforsøk på datteren sin med kniv....i Stavanger...

sånt får deg til å lure litt..........

 

 

Drømmer du ting som handler om hvirkeligheten?

Har du opplevd merkelig ting du ikkje kan forklare?

10

Comeclean

 

3 SUNNE ISKREMER DU ENKELT LAGER SELV

Iskremer

I motsetning til isen fra butikken, så inneholder disse massevis av næringsstoffer, og så er de superenkle å lage. 

Vaniljeis
1 boks økologisk kokosmelk
1 vaniljestang
2 ts lønnesirup

-Rist kokosmelken før du åpner boksen. Fordel melken i en silikon- eller isterningform. La den stå i fryseren i 2¬?3 timer. Ha kokosterningene over i en blender og tilsett frøene fra vaniljestangen og lønnesirupen. Kjør til du har en kremete is. Pynt gjerne med bær, hakkede nøtter eller annen sunn og god topping.

Sjoko-is
1 stor avocado
4 ss rått økologisk kakaopulver
3 ts kokosolje
6 myke dadler
En liten klype himalayasalt

-Kjør alt i foodprosessor til du får en kremete konsistens. Smak til med litt lønnesirup eller noen flere dadler hvis du vil ha den søtere. Ha isen i en boks og legg den i fryseren i et par timer før den serveres.

Bringebærsorbet
1 frossen banan i biter
1 dl frosne bringebær (rips er også et godt alternativ)
2 ts lønnesirup
En liten dæsj med mandel-, kokos- eller rismelk

-Kjør alt i blender til du har sorbetkonsistens og spis umiddelbart.

16

sakset fra KK

Vi vet det godt. At vi verken må røyke, spise for fet mat eller steke i solen.

Utfordringen er at vi til slutt holder hendene for ørene når rådene blir en lang «må ikke»-liste. Det gjelder også solen. 

For visste du at UV-stråler er skyld i 80 prosent av hudens forfall?

Effekten av daglig beskyttelse, og spesielt nok av den, kan ikke diskuteres. Utover solkrem bør du altså høre på alle de snusfornuftige anbefalingene om å velge skyggen, huske solhatt og elske siestatimene.

 

Det er solbrentheten som er farlig

Ifølge den danske hudlegen Janne Touborg, som er spesialist i nettopp solens effekt på huden, er det mulig å unngå solskadene ved å økonomisere mengden sol, konsekvent bruke høy solfaktor og unngå de kritiske soltimene midt på dagen.

? Risikoen er likevel at bare få timer i solen kan reaktivere pigmentflekker som ligger latent i hudoverflaten. 

Utfordringen med tørr hud kan derimot løses med bruk av kremer med gode fettstoffer, sier Touborg.

 Forskning viser at det er selve solbrentheten, eller solskoldingen om du vil, som øker risikoen for kreft i huden. Huskeregelen er derfor at det er rødheten du for enhver pris må unngå. 

Når det er sagt, så har solen to sider. På den ene siden fyller den opp energidepotene i kroppen og er den beste leverandøren av livsviktig D-vitamin. På den andre siden lager den trøbbel for utseende vårt, spesielt gjelder det brune pigmentflekker og tørr rødme.

Likevel er det lett å forstå at vi har lyst til å tre ut av skyggen og riste av oss kulden fra vinteren. Den amerikanske hudlegen Nicolas Perricone, anbefaler faktisk å være ute i solen uten beskyttelse i 15 minutter om dagen for å få tilstrekkelig med D-vitaminer.

NB!!! de 15 min bør aldri være mellom 11 og 14 i de områdene med sterk UV B da blir du brent om du har lys hud NB!!!

Utover de 15 minuttene kan solbading sammenlignes med taxikjøring hvor takstameteret teller hver gang solen treffer bilen; vi aner ikke hvor stor regningen blir. Cellene hever altså fra kontoen hver gang vi er i solen, og når det er overtrekk i form av brennende rødme, må vi betale renters rente. For samtlige forbrenninger huskes og registreres i huden, og den sender regning før eller siden.

Det viktigste du kan gjøre er å bruke solkrem, men dessverre bruker de fleste altfor liten mengde. Ansiktet krever en mandelstor porsjon solkrem og kroppen en håndfull. Og smører du for eksempel bare det som svarer til en halv mandel, blir du ikke halvt beskyttet. Nei, da er du beskyttet med kvadratroten av den opprinnelige faktoren, hvilket får en faktor 15 til å styrte ned til cirka fire.

Andre tips:

Sørg for beskyttelse både mot UVB- (mot brenthet) og UVA-stråler (mot aldring). UVA-stråler kan ikke gå gjennom ild og vann, men kan til gjengjeld nå oss både gjennom skyer og vindusglass ? og de er der hele året rundt.

I den store skjønnhets-ABC står antioksidanter først. Varme tomater og kjølig vannmelon inneholder spesielt mye av stoffet lykopen som går for å være blant de beste innvendige beskytterne.

Et studie fra University of Manchester har vist at daglig inntak av omega-3-rik fiskeolje har en positiv virkning på hudens motstandskraft mot solens stråler.

Solkrem holder normalt sett i noen timer. Hvis du har badet, svettet eller tørket deg med et håndkle, bør du smøre deg inn igjen.

NB!!Dette gjelder også vannfast, vannavstøtende solkremer...de holder faktoren i vannet,men når du tørker deg bryter du barieren og sitter igjen med for lite beskyttelse.

 

* babyer skal aldri ha direkte sol på seg

* i løpet av en dag på stranden må du smøre deg flere ganger

* solarium bygger IKKJE opp beskyttelse mot vanlig sol-kun farge

se link HER for mer info om UVA og UVB

22

 

Alle disse er tatt om natten ca rundt 3-4 tiden....

I Love my view <3

8

Min søster sendte meg denne og eg deler den med der -eg lar den snakke for segselv

  

SÅ stygge er altså folk med hverandre på nettet og når noen viser seg sårbare så angripes de. Vi rister ofte på hodet over at det er så mye krig i verden og hat og mobbing ,men når du ser på dette ser vi at alt egentlig begynner med vår egen mentalitet og innstilling....You are doomed if you do and you are doomed if you dont

og som hun sier på slutten.....

You are Beautiful dont let anyone tell you different -not even yourself....

46hei folkens husker dere at eg skryter Kim4U opp i skyene i dette innlegget HER

Eg er like fornøyd med produktene nå som dengang og har virkelig sansen for den nye kremfoundations som eg har testet ut som du kan lese om HER

 

og NÅ kan DU vinne mine 3 favorittprodukter  i reisestørrelse perfekt til ferien!!!!

-ja du hørte riktig -du og 4 andre kan vinne mine 3 favorittprodukter .

Altså totalt 5 av dere vinner disse produktene

Mineralfoundation, creamblush og leppestift

 

Mineralfoundationene hennes er delt inn i 6 ulike fargetoner fra kald til varm -er du usikker på din farge kan kanskje denne guiden hjelpe deg litt på vei . Og under her klikker du på navnet og kommer til dine farger så du kan velge hvilken mineralfoundation du ønsker.

Peach

 

Golden

 

Cold

 

Honey

 

Neutral 

 

Olive

  

Organic lipstick

HER kommer du direkte til leppestiftene

 Organic cremeblush

HER kommer du direkte til blushene

 

 

Hva må DU gjøre for å vinne?

 

A) du må selvsagt velge deg ut 

1 mineralfoundation farge

1 creamblush farge

1 leppestiftfarge

disse skriver du i kommentarfeltet  sammen med din emailadresse så du kan kontaktes

 

B)

Du må enten linke til din blogg eller din FB side dette innlegget

 

C) 

Du må like Kim4us FB side HER

 

D) har du ikkje egen blogg eller FB  så skriver du i kommentarfeltet en veldig god grunn for at DU skal vinne disse produktene

 

Husk å skrive hva du har gjort i kommentarfeltet

 

alle vinnerene blir trukket 10 juli 

vinnerene blir trukket via random.org og kun de som kvalifiserer blir med i trekningen

Du blir kontaktet og må svare på mailen innen søndagen så vinnerene kan få gavene sine raskest mulig.

Svarer du ikkje innen søndagen blir en annen trukket istedetfor så

HUSK Å SJEKK MAIL OG BLOGGEN MIN

 

<3<3supermasse lykke til alle sammen <3<3

 

 

 

0VI FYLLER TRE ÅR!

Tiden går fort når man har det moro og disse tre siste årene har gått utrolig fort! :-) Det føles litt som det var i forrige uke at vi bestemte oss for å starte vårt eget drømmeparfymeri - en nettbutikk hvor ALLE produktene som tilbys bare skal inneholde trygge og gode ingredienser.

For å feire oss selv og dere så gir vi BURSDAGSTILBUD med 15% rabatt på hele butikken (minus testere).

RABATTKODE:
skinlovebursdag

Tilbudet gjelder ut dagen og så langt lageret rekker, kan ikke kombineres med andre tilbud.

Ta en titt i butikken ved å klikke HER.

Hilsen,

Gunnhild & Liv

 

 

 

28

hei på dere :) I går var enda en eventfull dag

 

Eg hentet Frodith på togstasjonen her i Bergen og så dro vi til hotellet og fikk henne innlosjert der.

Deretter dro vi på Dickens for å møte Lisbeth og Margarithes -spise litt desserter -eg fornekter meg jo ikkje så eg tok fiskesuppe mens de godtet seg med kake og sjokolademousse...

 

Lisbeth hadde med seg min splitter nye veske som kom fersk fra symaskinen -er den ikkje knalltøff vel?

Sort og sølv er skikkelig lekkert sammenOg så det eg er sikker på dere alle har ventet på....hva skal barna hete.....husker du at for en tid tilbake fikk Salt og Pepper -rottene til Frodths barn da det viste seg at de ikkje var søsken alikevel? Eg fikk tvillingene og eg hadde tenkt å døpe dem før,men da Frodith snakket om å komme til Bergen fant eg ut at da venter vi så blir det likssom litt festligheter rundt det.

Så da ble de altså døpt på Dickens med vitner til stedet

 

Sitronmelisse  eller Melisse er da den søten jenten herOg Chili Kakao  eller CK er den staute karen her

 

Så da er det gjort også -veldig kjekt :)

 

I kveld skal vi på middag med disse jentene og Vanja fra inneuteferdig  og muligens også Morsmiddag om hun er tilbake fra ferie.

 Minmatgaleverden skal selvsagt være med -hun og frodith er på fjelltur i dag og eg lurer på om de fikk salutt når de nådde toppen av Fløyen -litt usikker..men passer med tiden de sku nådd opp hihihi 

 

Hva er dine planer for i kveld?

ha en super lørdag alle dere <3

30

Torsdag var helt amazing <3

 

Kl 10 var det supervarmt på terassen i skyggen og eg luftet hundejentene og matet dem før eg gikk avgårde på endel ærend som eg hadde på listen min i dag.

Til legen for blodprøver -som var egentlig veldig gode ,bedre enn på ett helt år...wow sier eg. Vi fant ut at eg har sinkmangel og eg skal sette meg mer inn i dette og lage et innlegg.kanskje flere har det og vil nyte godt av å lese om symptsomer og sånne ting. Hva tror u?

 

Etterpå koste eg meg med å gå litt rundt og nyte det vakre været -kjøpt meg is og gikk rundt i solen en stund <3

Så hadde eg eg gavesjekk på hudpleie hos Wah Wah åh herlighet det var fantastisk. Hun var utrolig flink hun hudpleieren eg hadde og eg sovnet nesten da eg hadde maske på.

Duftet deilig og eg følte meg fresh og veldig fornøyd da eg gikk derfra -med en liste over produkter eg skal sjekke litt mer om før eg event kjøper.Bilde lånt fra Salongen.blogg.no

 

Deretter kjøpte eg et øyeserum eg har savnet -pga medisiner så samler eg endel vann i ansiktet -såkalte ødemer og spesielt om morgenen er eg ganske hoven på øyelokk og nedover kinnbena -altså ikkje normale poser som folk ofte har,men hoventhet rundt selve øyet.

Dette øyeserumet er laget av kvitleire og er utrolig behagelig. Oppstrammende,men ikkje gele-den gir fukt pga leiren og de andre ingrediensene som er i 100% aturlig ingredienser med varihet i 8 til 10 timer :) Rene askepott middelet altså :D NB husk å komme deg hjem før virkningen er over ahahahaha,neida :P 

kr 495,- hos hudpleiere 

Supreme Direct Eye-Lift

 

eQUI_9CcR8cSå gikk eg og klippet meg litt på sparket ....deilig å få av litt lengde nå når det er varmt..og litt mer luftig hår :D

Så nå er eg klar for å møte Frodith og de andre på kaffe og tedate i kveld :)

Gleder meg<3

 

Hvordan var din torsdag?

 

God helg alle vakre fine fantastiske dere <3

 

24
Eg har testet Glamglow  Supermud Clearing Treatment og syns den jobber godt med huden. Den svir og man kjenner at den jobber mens du har den på.
Regner med man ser mer hudendringer med fler behandlinger,men ette bare en føltes huden ren,men ikkje mer enn ved *vanlig* mudmaske.
Kommer tilbake om eg merke noe ved denne, hvis ikkje får den stå som den står nå.
Helt grei rensemaske til en overdådig pris..i en rimelig liten krukke.
Gjør jobben,men merket ikkje noe endringer på huden etter en påføring.
Bruker nok opp krukken,men usikker på om det blir fler kjøp etter dette. Har andre leirmaske favoritter som eg heller bruker igjen :)
Har DU testet denne?
Fåes på VITA


GLAMGLOW® Supermud Clearing Treatment er kanskje en av verdens mest avanserte ansiktsmasker. Den er klinisk utviklet av GLAMGLOW's egne dermatologer, og bidrar til å bekjempe alle vanlige hudproblemer, inkludert kviser og uren hud, ujevn hudtone, sorte prikker, sår etter barbering samt inngrodde hår. Inneholder flere ulike AHA- og BHA-syrer som bidrar til å åpne og rense porene i dybden, redusere kviseutbrudd samt sørge for en jevn hudpigmentering og mindre synlige arr. Activated-X-karbon og K17-Clay? bidrar til å trekke ut giftstoffer, bakterier og olje. TEAOXI? tilfører blant annet naturlig og frisk eukalyptol fra biter av ekte eukalyptusblader for en magisk glødende hud.

Påfør masken på tørr, ren hud. La den virke i opptil 20 minutter, skyll deretter av med vann. Masken kan brukes i hele ansiktet, eller direkte på problemområder. Brukes ved behov.

Inneholder ikke parabener, sulfater eller ftalater.
  • Innhold: 30ml
  • Varenummer: 13372
  • Merke: GLAMGLOW

 

30

Eg tenkte hallo dette kan eg ikkje lese.....men så bare leste eg det......morsomt...kan du lese det? Denne var jo bare gøy

  

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits