2

heisan Bergensere :)

 

Selger en utrolig lekker og behagelig 6 år gammel kvit skinnsofa. Den er fra Møbelringen og kostet ny 14000,- Sofaen har vært brukt i stuen og har normal bruks slitasje. se bilder Har vært superfornøyd med sofaen,men ønsker meg noe nytt :) Mål ca 300 cm på langsiden som er ca 90 cm dyp. Sjeselongen er ca 222 cm lang ca 93 cm dyp. Alle ryggputene er løse og kan fjernes for støvsuging , alle nakkestøttene kan flyttes på der man ønsker ha dem Sofaen kan deles i 2 for frakt, da er hver del mellom 2 og 2.2 meter lang og 90 + bred Bud over 2700,- mottaes om hurtig henting Du må ha med en til å hjelpe deg å bære. Det er 5 trappetrinn,men sofan er 2 meter lang -ene delen og sjeselong delen er 220 Eg er ikkje veldig brukenes til bæring desverre, eg kan ta putene og nakkestøttene :)

Mottar gjerne bud,men godtar 2700 ved hurtig avgjørelse :) send meg en melding eller en mail LionStarCoaching@gmai.lcom

Lånebilde fra finn.no,men da ser man hele sofaen

 

6

Ganske crazy at i India er elvene så forurenset pga fargestoffer fra bla tekstilfabrikker renner ut i dem. Dett er fra Mumbai hvor minst 5 BLÅ, ja du leste rett, BLÅ hunder er observert.

De leter etter mat rundt og ved elven som er 13 ganger mer forurenset enn hva som er tillat. tenk på dyrelivet og fisken  og folkene som bor der ?

 

http://www.vgtv.no/#!/video/145087/blaa-hunder-vekker-oppsikt

 

 

Visste du at 30 millioner kvinner i India ikkje har toalett? og at de går på do langs jernbaneskinner og skogkanten og derfor er mye mer utsatt for vold og overgrep enn kvinner med toalett hjemme.

De har laget en morsom Bollywood film for å fokusere på problemet, om en kvinne som vil skille fra mannen sin fordi de ikkje har toalett hjemme-noe vi alle tar for gitt..

http://www.vgtv.no/#!/video/144935/skiller-seg-paa-grunn-av-do-mangel

 

 

Hva syns du ?

8

Ikkje kast klær i bosset/søppelet. Dette ødelegger resirkuleringsmaskinene når de skal resirkulere restavfall.

 

Tips er derimot ta med klær til Lindex, HM og Kappahl for gjenvinning OG du blir belønnet med avslag i pris og bonuser

yes!!! Vi kan hjelpe å lage isolering til folks hjem med de resikulerte klærene, så om du ikkje allerede gir bort eller donerer eller selger tingene dine på FB og Finn.no så samle dem i poser og gi til de butikkene som tar i mot.

Vi kan hjelpe miljøet folkens <3

 

http://konatil.blogg.no/1501615583_ikke_i_spla_takk.html

 

speaking of which så selger eg og gir bort hauger med klær i str S M L og XL -jepp eg har alle størrelser i skapet for ulike situasjoner da eg har trengt større klær , Ellers liker eg litt store klær og lag på lag så noen av dem er stor med vilje :D

 

https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=94998130&fks=94998130

 

sko 36 37 og 38 endel helt nytt

https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=90198894&fks=90198894

 

 

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits