4

Ganske crazy at i India er elvene så forurenset pga fargestoffer fra bla tekstilfabrikker renner ut i dem. Dett er fra Mumbai hvor minst 5 BLÅ, ja du leste rett, BLÅ hunder er observert.

De leter etter mat rundt og ved elven som er 13 ganger mer forurenset enn hva som er tillat. tenk på dyrelivet og fisken  og folkene som bor der ?

 

http://www.vgtv.no/#!/video/145087/blaa-hunder-vekker-oppsikt

 

 

Visste du at 30 millioner kvinner i India ikkje har toalett? og at de går på do langs jernbaneskinner og skogkanten og derfor er mye mer utsatt for vold og overgrep enn kvinner med toalett hjemme.

De har laget en morsom Bollywood film for å fokusere på problemet, om en kvinne som vil skille fra mannen sin fordi de ikkje har toalett hjemme-noe vi alle tar for gitt..

http://www.vgtv.no/#!/video/144935/skiller-seg-paa-grunn-av-do-mangel

 

 

Hva syns du ?

8

Ikkje kast klær i bosset/søppelet. Dette ødelegger resirkuleringsmaskinene når de skal resirkulere restavfall.

 

Tips er derimot ta med klær til Lindex, HM og Kappahl for gjenvinning OG du blir belønnet med avslag i pris og bonuser

yes!!! Vi kan hjelpe å lage isolering til folks hjem med de resikulerte klærene, så om du ikkje allerede gir bort eller donerer eller selger tingene dine på FB og Finn.no så samle dem i poser og gi til de butikkene som tar i mot.

Vi kan hjelpe miljøet folkens <3

 

http://konatil.blogg.no/1501615583_ikke_i_spla_takk.html

 

speaking of which så selger eg og gir bort hauger med klær i str S M L og XL -jepp eg har alle størrelser i skapet for ulike situasjoner da eg har trengt større klær , Ellers liker eg litt store klær og lag på lag så noen av dem er stor med vilje :D

 

https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=94998130&fks=94998130

 

sko 36 37 og 38 endel helt nytt

https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=90198894&fks=90198894

 

 

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits