stimulash2

Ja, før- og etter-bildene taler vel for seg selv. Jeg har nå brukt serumet i 7 uker og har oppnådd fantastiske resultater ? både på vipper og bryn. For det første: du påfører serumet ved å legge det på øverste vipperad som om det skulle ha vært en liner hver kveld før man legger seg (sminken skal av først). I starten kan man merke at man blir litt sår på øynene, men det går som regel over og er ikke farlig ? bare pass på mengden, for det er ikke nødvendig å pøse på. Bruk en liten mengde. I tillegg er Stimulash perfekt for de som har vært ivrige nappere av øyenbryn, for hårene kommer fram av ingenting! Jeg har aldri i mitt liv brukt å nappe mer enn kanskje 1-3 hårstrå (og de har som regel posisjonert seg over brynene og ikke hatt noe med tykkelse på brynene å gjøre), men nå må jeg faktisk nappe! Det er litt morsomt egentlig, for noen ergrer seg sikkert mye over dette, men jeg er veldig glad for at jeg slipper å fylle de for å få de brynene jeg har sminket meg til de siste to årene.

stimulash3

For noen kan det gå veldig tregt (det gjorde det også for meg) i tillegg til at noen hårstrå kan falle av i starten, men dette stabiliserer seg og man får tettere, lengre og - det kan virke som ? mørkere vipper! Jeg har absolutt ikke farget brynene eller vippene på noen av bildene og på det øverste kan det nesten virke som om vippene faktisk blir ignorert av kamerat. Det er ikke tilfelle på de siste bildene. Det finnes også en mascara med samme serum som kan kjøpes, og den minner meg noe helt sykt om Max Factor Masterpiece Max ? en av mine favorittmascaraer igjennom tidene. Det har jeg også brukt i 7 uker. Serumet koster 975,- og mascaraen koster 325,-. Begge produktene kan kjøpes på VITA-butikkene rundt om i landet og på nettsiden deres her

Jeg gir begge produktene karakter 6 (på tross av den litt stive prisen)! Har du prøvd noe lignende? Hvis ja, hvordan fungerte det for deg? 

 

Du kan lese mer om henne på bloggen hennes http://modeskog.femelle.no/2013/06/16/stimulash-for-og-etter/

 

 

NYTT PRODUKT ( dårlig bilde beklager)

Fargene 045 Warm Almond 060 Sand 070 Natural 080 Bronze Noen har jeg fler av selges for 95,-


L'Oreal solpudder

NYTT produkt 100,-