10

Uansett om du skal hyttepåske, skipåske, fjellpåske eller bypåske så ønsker eg deg en fantastisk deilig påske <3

 

her blir det besøk av min søster, litt påskekrim , appelsiner, kvikklunch, påskemarsipan, hundejentene og masse te og skravling :D gleder meg :)

4

her er kjempelure tips for å holde madrassen pen og ren

 

http://www.dinside.no/bolig/trikset-fjernet-flekken-pa-minutter/67043475

  

14

EG har fri......en hel helg....ingen planer, ingen møter, ingen klienter....fri til meg....wow.....lenge siden sist!!!

 

God helg alle <3 

 

 

19
45

i denne testet beskriver DEG <3

  

Hva fikk du? Fant du 1, 2 eller ? 

Eg skal fortelle deg når du forteller meg :)

14 

36

hei 

Her blir det likssom aldri vår her..........det er likssom sol ute,men ingen varme ,ingen fugler, ingen blomster ingen insekter.....det er en sånn merkelig vente tilstand likssom...mellom vinterdvale og hva skjer nå da....vår.......for vi ahr jo sol ene dagen med varme...så haggel snø og regn og vind neste dag...tåke helt ned til sjøen.......

 

Håper det endelig blir vår nå for det trenger vi bergensesere ekstra mye nå da vi hadde nul vår i fjor....bittelitt sommer og 3 meter regn...3 meter....kan du fatte hvor mye regn det er? 3 meter regn over bakken over hele byen....nesten som å gå i et middelsdypt basseng hele tiden....ikkje avr det varmt heller..vind vind vind og surt regn..nei nå fortjener vi vår.....

 

har du vår?lånt fra google 

25

Eg leser Marthe Borge blogg og leste et innlegg som eg syns var så utrolig morsomt at eg skal lage et eget;)

 

Fleip eller fakta ,du skal gjette hvilken er hva og skrive det i kommentarfeltet.

I morgen blir det avslørt hva som er hva....er du klar?

1. Eg er elendig på matlaging  eg brenner omtrent vann, eg kan ikkje bake eller lage noe mat, eg er ubrukelig på kjøkkenet og lever nesten bare på ferdig middag og takeaway eller håper noen lager middag til meg. Det beste eg får er youghurt og skyr med frukt og bær til frokost. Ingenting slår en skikkelig sunn frokost og eg føler eg spretter opp av sengen bare for å få spist og kommet i gang med dagen :)

2. Brian May gitarist fra Queen og eg har vært på samme fest i London etter et show der han spilte noen låter -han er en jordnærfyr  bare med litt rart hår :D

3. Eg er så redd for nåler at eg ikkje engang tør sy på symaskin, eg har kjøpt og solgt eller gitt bort mange symaskiner pga dette problemet. Av samme grunn strikker eg kun med store strikkepinner :) 

4. Min største drøm er å hoppe i fallskjerm eller paraglider -tenk så deilig å bare fly avgårde i full fart som en fugl :)

5. Laks er favorittfisken eg får om mulig hadde eg spist denne mange ganger i uken-desverre så kan eg bare 2 oppskrifter så det ville blitt kjedelig.

6. Eg elsker youtube og kan sitte der i timesvis og lære nye spennende ting, høre musikk, høre om forskning,se en film osv. Kan fullstendig miste tid og sted når eg først er der inne :)

7. Eg er utdannet innen reiseliv og har gått på sekretærskole og jobbet på ulike avdelinger ved forskjellige hotell, bla på Beitostølen, i Hardanger ,i Bergen og i Oslo 

8 . Eg er adoptert fra Vietnam og kom hit med fly på Flesland i Bergen der mine foreldre hentet meg sammen med en haug med andre foreldre fra hele Norge som adopterte samtidig. De fikk tildelt en lapp med navn og alder og barnehjem på meg ellers ingen info eller pass da vi var smuglet ut av landet og reddet av etpar frivillig fra Bergen samt en ganske sprø pilot som satte mye på spill for nettopp denne turen.Det står om denne rednigsdåden i avisene fra den tiden.

9. Eg har nesten ingen familie,bare datteren min og mine søsken, samt søskenbarn, ellers mine søskens far -så eg låner likssom litt familie via dem siden eg selv ikkje har foreldre besteforeldre eller onkler tanter mm.

10. Siden eg elsker å bade så er eg en badenymfe og har alltid hatt lyst på dykkersertifikat. Så spennende med alt livet under havets overflate og det å bevege seg litt sånn vektløst nesten nede i vannet. Flyte fritt og nesten være som en del av det hele selv :)

11. Eg er veldig glad i å gå på ski og er ofte å finne på Geilo der exen min er fra -om sommeren blir det jo endel Hardanger og spesielt på skiskolen i Jondal.........finnes ikkje noe bedre enn snø og sol og ski kombinert -helt magisk :)

12. Eg har lappen på både bil og MC,men bruker ingen av dem lengre da eg bor så sentralt og syns bil fex er fryktelig dyrt og litt unødvendig for meg - I en peridoe vurderte eg å ta lappen på stor bil så eg kunne bli sjåfør da eg elsker å kjøre bil og se ulike steder :)

13. Eg har 2 tatoveringer -de betyr egentlig ikkje så veldig mye,eg tok dem meste fordi eg hadde lyst og syns det var en lur ide da eg tok dem :)

14. Eg elsker å lese bøker og og har gjerne flere bøker på gang samtidig, en bok i vesken, etpar på nattbordet, en på stuebordet osv. Eg leser mye forskjellig og noen litt vanskelig bøker og  trenger noen ganger avbrekk med en annen type bok. Og handler bøkene om personer man utvikler et forhold til har eg vanskelig for å lese slutten på siste boken i en serie fordi eg er redd slutten ødelegger alt serien har bygget opp :P

 

Så nå gjenstår det for deg og avsløre hvor mye du vet om meg som person og gjette fra 1-14 hva som er fleip eller fakta Siden eg har åpent kommentarfelt trenger du ikkje resonnere deg så veldig frem til svarene, bare gjett hvilke punkt som er fleip eller fakta så kommer avsløringen i morgen :)

 

Er du med? Lykke til!!!

 

 

25

Nyte dagen alle dere fine vakre nydelige mennesker <3<3 

27

I går var det nydelig vær i Bergen by med solskinn og varmegrader og litt lunk i solen..dog kjøligere i skyggen.

Eg elsker wordfeud og har spilt dette i mange år nå og fant ut at en har holdt ut med meg i sikkert 4.5 år på Wordfeud . Eg sendte ham en meldign og sa at eg er den kvinnen han har hatt lengst forhold til uten å se i hele sitt liv.....han var enig...vi chatter sammen også og syns jo det var veldig hyggelig at vi da bestemte oss for å møtes i går for en te :)

 

Vi snakket som gamle kjent om alt og ingenting før vi måtte gå hver til vårt...veldig hyggelig møte og vi møtes nok igjen -både på og utenfor Wordfeudbrettet :)

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er ikkje mitt ord,bare et lånebilde fra nettet tilfelle du ikkje vet hva Wordfeud er :)

Et slags Scrabble som er oppfunnet av en Nordmann :)

 

16

Eg er en rimelig moderne person som gleder meg over mitt frie liv som kvinne i et land som for mange fremstår som at det flyter av melk og honning.....

Alikevel vil eg kanskje sjokkere endel av dere når eg sier dette...........eg er i mot likestilling...

Vi kan aldri bli og burde aldri strebe etter å bli identiske og like.....nå høres eg vel kanskje litt mer ut som megselv igjen eller?

Vi er er alle like verdige og det er DET vi bør strebe etter. 

Folk sier vi trenger ikkje feire 8 mars for kvinner gjør som de vil i dag..........ok......kanskje........men er det ikkje en markering over når vi ble mer likeverdige?

Det er som å si at vi ikkje trenger 17 mai fordi det er lenge siden vi ble fri.....vel..er vel det markeringen handler om?

 

Eg tror på likeverd for alle.......lik lønn for likt arbeid....ha samme respekt og at alle uansett rase eller kjønn, etnisistet eller legning måles etter samme mal.

Eg tror ikkje på en uniformell utforming av kvinner eller menn...eg tror å individets unikhet i egenskap av segselv og at vi er alle frie til å være oss selv uansett om vi velger tradisjonelt eller ikkje.

For dette ser eg på som problemet...

Ottar og andre kvinneforkjempere skal behandle oss som porselensdukker som ikkje vet vårt eget beste....vi skal fortelles når vi må føles oss forulempet, når vi skal bli fornærmet, når vi skal føle oss diskriminert og trakkasert....Vi skal informeres om hva som er passende underholdning og hva som er humor....og det blir for meg litt som med folk fra Afrika som kan bruke N ordet og si at de er sorte..men Gud hjelpe om noen andre gjør det.

Så lenge damer selv snakker om underliv og er vulgære så er det morsomt og frigjørende og på sin plass og alle ler og er fornøyd om at vi er så tøffe i kjeften.....men når en mann gjør det samme er han en gammel gris og er respektløs.....go figure...

Eg føler meg mer diskriminert av Feminister og Ottar enn eg noen gang har følt meg av en mann.....

Eg blir nemlig ikkje svakere av at en mann åpner døren for meg....eller om eg velger å gå hjemme med barn eller om eg velger et yrke som hovedsaklig består av jenter og nydelige homofile menn......

Eg blir heller ikkje en svak person om han skifter dekk for meg, bærer de tungene varene hjem fra butikken,behandler meg pent og sier hyggelige ting til meg. Eller om eg vasker klærene og handler interiør og passer på at alle får de rette gavene til jul.....

At eg kan bygge et kjøkken eller 5 og montere skap til bad, legge flis og male og bo alene og betale alle regninger selv og oppdra en datter alene betyr ikkje at eg blir mer sterk som kvinne....det betyr at eg er en person et individ som er kapabel til å klare megselv......betyr ikkje at eg ønsker å være alene fordi eg KAN......men dagens kvinenr gjør seg nesten uavahenging av en mann og de føler ofte at de er mer verd, de skal ha i pose og sekk.....han  skal behandle dem som en prinsesse,men han skal selv være myk og følsom og forstå henne på alle plan...det har du venninner til!!!.....

Det hander om balanse og det handler om respekt og det å gi og ta..selvom om det fins mannfolk -la det aldri gå utover at det fins flotte voksne menn der ute.........akkurat som det fins kjerringtroll og kvinner...

Vi har ulik oppbygd hjerne..muligens er dette for at vi skal utfylle hverandre og ikkje for å utslettet forskjellene....og bli identiske.

Vi er fødd ulike..for en grunn.....hvis det var meningen vi sku være like hadde alle blitt fødd som reke....

 

Gratulerer med dagen damer....<3

23 

25

even while washing hands

 


ha en magisk dag folkens <3

 

 

23

Lade batterier dag for meg..hva er dine planer?

 even Cinderella took time off  so can you <3

happy Sunday

35

Nå har eg sett lister etter lister på diverse blogger om ting du ikkje vet om meg.....syns jo dette er litt morsomt,men er fullt mulig at du allerede vet noen av disse tingene,men kanskje ikkje noe alle vet :D

 

Da kjører vi i gang med en liste over jobber eg har hatt  kommer kanskje flere lister etterhvert :)

 

Eg har jobbet siden eg var ganske ung og har vært innen  endel ulike ting :)

barnevakt

på snackbar ,

som vaskehjelp på kontor,

telefonselger,

som au pair ,

dagmamma,

oppvaskhjelp på storkjøkken,

resepsjonist i oljefirma,

resepsjonist hos  Fjordline,

resepsjonist på flere hotell,

vasket rom på hotell,

vært på room service avdeling,

ledet barne klubb på høyfjellshotell

vært bud for arkitekter og ingeniører

jobbet med undertøy

solgt klær både i flere butikker og på homeparty

jobbet på sykehjem

på bibliotek

i parfyrmeri

hatt egen salong

leid inn å ha skole for ulike makeup og kosmetikk merker i Norge da dro eg over hele Norge og holdt kurs og opplæring i etpar år.

Eg er den første som ha hatt makeup kurs i Bodø -fantastisk gøy :)

jobbet med massasje

Ansatt i et firma som ga meg ulike oppdrag så eg jobbet i ulike parfymerier og helsekoster for å ha demonstrasjoner av ulike produkter.

ansatt på VITA

 

i perioder har eg hatt 3 jobber samtidig og måtte ha kalender for å vite hvilken jobb eg måtte stille på så eg ikkje stilte på feil :D

Dette var de eg kom på i farten det er faktisk flere...tro det eller ei :D

28

eg manglet energi på denne måten..snakk om vinterdepresjon....rent bortsett fra at eg ikkje er veldig deprimerende person....heldigvis..men null energi....null ideer.....null interesse av å finne på ting.... har lyst å gå på kino,men gidd jo ikkje lette æven for å gå 150 meter for å ta bussen noen minutter til byen....for å gå fra Festplassen til kinoen....ca 5 minutter....er for mye ork.

seriøst...snakk om latskap.....

Hvis eg ikkje måtte lufte hundejentene og gå på jobb hadde eg vel knapt hatt på meg yttertøy en dag i 2016....helt sykt.....

 

Som du skjønner så er det ikkje noe spesielt gode forsetter her i gården - og ergo er heller ingen av dem brutt :D  

Det er jo noe positivt bare det :D

 

Eg gleder meg til vårslappheten slipper og eg igjen kan bli sprudlenden glad optimistisk og superduper glad igjen

Tror eg begynner å ta Omega3 igjen og litt sink og litt ditt og datt og apekatt og kanskje blir eg da mer opplagt...eg må bare orker å gå bort til skapet på kjøkkenet og åpne glassene og hente drikke......

i morgen kanskje....

 66 

Så da så -ha en super onsdag <3

48

Sometimes I kinda feel like thisand this  

and today this is totally me.....12

Syns denne fortjener en reprise -god fredag fine dere <314

På en relativt kreative måte -hva syns du? en lur måte å gå på diett på?20

Eg fant dette da eg gikk gjennom endel bilder og nedlastninger og fant dette og syns det var så passende for begynnelsen på uken .

God mandag vakre fantastiske, skjønne dere <3

 

 


15

Ønsker dere alle en super dag <3

Her blir det travelt fra tidlig til sent så smetter bare innom fort for å si hei :)

 10
Ha en vakker søndag <3

14

for noen av dere.....for meg er det jobbehelg og eg har sistevakt i morgen som vanlig:)

Det er ikkje så fælt eg tjner jo penger og lørdager går fort....men det betyr også at sånne uker er litt lange.

Anyway i dag er det regnvær her i Bergen,men de lover oss fint vær neste uke også så da får vi jo bare tro på det.

I mellomtiden er det på sin plas med en vakker perle kanskje ikkje så mange av dere har hørt.....han er svært kjent for en annen sang nemlig American Pie som bla Madonna har samplet fra..men dette er en vakker sak med et utrolig språk og han maler likssom med ord...

 

Don Mclean Empty Chairs nyt <3

Morsom fun fact

Don Mclean er mannen som er inspirasjonen til Killing me softly med Lori Lieberman som er mer kjent med Roberta Flack  for de fleste av oss.....hun hørte Empty chairs og ble så grepet at hun skrev et dikt som er det som ble teksten til sangen.

Det er ok alikevel denne versjonen som er mest kjent i dag

Killing me softlyGod helg <3 

18

I dag er dagen litt travel her så eg stikker bare kjapt innom for å ønske fortsatt god uke og en super tirsdag <3

 24

eller innsiden ut som den heter på Norsk

 

her er traileren

gRkg5DKhs7s

 

seMwpP0yeu4


Etter at fineste Hanne sa hun hadde sett denne fine filmen på kino i går ble eg nysjerrig -det er bare at den går bare på Norsk på kino i Bergen og eg har ikkje barn på denne alderen så eg elsker tegnefilmer,men eg liker dem best på Englsk:)

Eg syns den var utrolig søt,morsom,trist ,kul og er en fin film for familien,men eg så den alene og likte den veldig godt :)

 

Så hvis du har lyst å se den på engelsk så fant eg en link her 

Inside out

Takk Hanne <3

20

barn kan brukes til noe fornuftig, man kan lære så mye av dem......fungerer nok med tenåringer også......Er du like teknisk analfabet som eg er....?

si ja :D

ha en vakker torsdag<3

18


bilde fra hellogiggles.com

 

6Dette er ikkje helt sant,men var så morsomt at eg måtte dele

Ha en superamazing helg

fineste vakreste dere..........

eg utnytter tiden med min søster <3

221020

 

Morsom,og til tider sann hahahahaha

 6
DIN REKORD: 31 RESULTAT: 31 ANTALL FEIL: 1
3

God lørdag alle dere fine flotte fantastiske <3

17

Selvom skiltet er litt skjeivt er det vel ikkje bare eg som reagerer på stavingen???28

I Japan vettu bor det haugevis med folk ,men der er litt lonely OG bor ofte på små steder og bygger i høyden -så siste nye oppfinnelse er nå da altså pappkassekino-----jepp du leste rett

 

Du en pappkasse og en Ipad eller en smarttelefon skal da altså bli kino.....

 

Eg ser det for meg.....du blir invitert på kinodate....to side by side med hver sin kasse og lange sugerør ned i brusen....popcornet er kanskje litt vanskelig å få til?

 

anyway tror du eg tuller? sjekk HER og HER på Norsk

  

 

26

NRK utsetter Dagsrevyen med nesten to timer

- Det er ikke ofte det skjer. Årsak? Fotball, selvfølgelig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

les innlegget HER

Er helt klart meg det er noe galt med....og ikkje nistirrer eg på Dagsrevyen heller så det er ikkje poenget.....men utsette Dagsrevyen for fotball er helt tullete i mine øyne....

 

Vet ikkje HVOR mange ganger programmer eg ser, serier, filmer etc er utsatt eller bare kansellert pga fotball.

Eg forstår mange er intressert,men ikkje ALLE, om det aldri mer var fotball i verden ville neppe mitt liv vært endret....altså eg ser ikkje på det....hater det ikkje eller noe, har bare ingen interesesse.....og respekterer at *alle* andre er veldig intressert.....men at det tar opp tid, ødelegger sommerferier for endel barnefamilier.....og alt annet blir likssom satt på hold for en haug med folk som jakter en ball....bokstavelig talt...i En gland på 1100 tallet sparket de en ball fra en landsby til en annen........spesielt...anyway just my point...

 

hva mener du?

Har fotball blitt avlyst pga søndagens romantiske komendie eller barneTV?

Hva om vi hadde hatt VM i Såpeoperaer slik som VM i fotball...hadde da damene hatt glamfester med bobler i glasset og sendt mennene på Norway cup med ungene,mens de forvandlet hjemmet til et prinsesseslott?

 

Er det bare meg som syns dette er helt tullete?

 

10

fant denne i avisen...tror mange kjenner seg igjenDusør utloves til den som finner sommeren

 

 

 

les saken her HER

26

som dukket opp hos meg?????

joda.....disse to her 

Sent i går kveld etter en lang reise fra frodith og endte opp hos meg. 

Etter en god natts søvn  og litt savning og mye og fortelle så fikk de endelig sove.

I dag da eg sto opp så er de nok vant med å være tidligere våken hos frodith enn hos meg

-for de var alt våken og skulle tøyse litt

 

Prøver å gjemme seg i tekoppen min -jammen bra den var tom for de har fått store rumper

 

 

  

Her bestemte deg seg for å oppføre seg litt penere og ikkje bare tøyse de ønsker alle en fantastisk dag og skal bli døpt i helgen 

 

Har du funnet noe rart i din kopp når du sto opp?

 
9

Her ser du en matteoppgave for 14 åringer forklart med video

Trykk HER

 

Oppgaven :

  

klarer du denne uten å sjekke svaret øverst i innlegget først?


12

Menn rundt hele verden er de vakreste -helt tydelig..gjennomgangstendensene ser ut til å være ganske like....flotte barske menn som tar vare på segselv er det kvinner ønsker....og vi liker alle variantene.....dog Norske menn eller skandinaviske ble ikkje engang nevnt..selvom om genrelt er de ganske så i vinden for tiden......i Hollywood tilogmed :)

 

Anyway feat your eyes ladies...this one is for you......men selvsagt kan menn få ta en kikk også.....her diskriminerer vi ingen :)

 

side2 Trykk på linken

 

Sneak peak her

 

Husk å klikke på linken for å se alle mennene Side2

 

Ha en lazy sunday

1414

Nå MÅ det været bli bedre og mer vårete -ikkje en og annen dag innimellom....blir jo helt forvirrende,aner jo aldri hva en skal ta på seg!!!

 21

Forrige dagen gikk eg med bosset....det er 4 etager ned så skjer bare når det er nødvendig for å si det sånn....og den dagen ble det altså 16 etager siden eg gikk 2 ganger :P

 

Eg møtte en mann i gangen som hadde vært ute og røykt -vi hilste og eg gikk ned og han opp......da eg var ferdig med å kaste bosset møtte eg ham igjen på vei ned til sin etg fra posten som ligger i gangen oppe litt bortenfor meg. Da eg møtte ham igjen sa eg jaja vi får trim du..men han så på meg og hastet inn i sin egen gang.....og eg så bare baken hans....jepps....baken......ikkje rørleggersrekk her i gården nei....hele BAKEN hang utenpå joggebuksen da den tydeligvis enten hadde LITT dårlig strikk...eller snor....eller noe....

Jepp you guessed it.....et syn eg kunne fint klart meg uten.........

  dette er selvsagt lånebilde.....fra Google...eg tar ikkje bilder av naboen i trappene  are for å ha DET sagt :P

 

ønsker deg en smashings dag 

18

lånt fra http://minlivsglede.blogg.no/1424875615_fra_kjreste_til_ektem.html?c=1424960573597

 

Kona skrev et klagebrev til mannen som slår alle tidligere historier. Og som om dét ikke var nok - les svaret han sendte henne!! Du er garantert et latterkick!!

Til teknisk support!

I fjor oppgraderte jeg fra Kjæreste 5.0 til Ektemann 1.0, og har etter det merket helt tydelig at hele systemet plutselig går mye tregere - særlig gjelder dette blomster- og smykkeprogrammene, som fungerte helt perfekt under Kjæreste 5.0.

I tillegg har jeg oppdaget at Ektemann 1.0 har avinstallert en hel del programmer jeg var veldig fornøyd med i Kjæreste 5.0. 

Blant tingene som har blitt borte er Romantikk 9.5 og Oppmerksomhet 6.5. 

I tillegg har jeg oppdaget en del programmer jeg ikke har installert selv, og slett ikke vil ha, som Premier League 5.0, Tippeligaen 3.0 og Eurosport 4.1.

Den gode samtalen 8.0 har brutt hel sammen og lar seg ikke reinstallere. Det samme gjelder husarbeid 2.6, som ved gjentatte anledninger har fått hele systemet til å krasje.

Jeg har prøvd å kjøre Masing 5.3 for å fikse problemet, men uten hell.

Hva skal jeg gjøre?

Hilsen desperat.

------------------------------------------

Kjære desperat.

Først og fremst er det viktig å huske på at Kjæreste.5.0 er en ren underholdningspakke, mens Ektemann 1.0 er et rent operativsystem.

Prøv følgende kommando: Jeg trodde du elsket meg.html - og last deretter ned Tårer 6.2. For at dette skal virke må du også huske å installere den oppdaterte versjonen av Skyldfølelse 3.0. Hvis dette fungerer skal Ektemann 1.0 automatisk reinstallere Smykker 2.0 og Blomster 3.5, som du etterlyser i mailen over.

Merk at dersom du overdriver bruken av de anbefalte programmene over, kan det føre til at Ektemann 1.0 får systemkrasj, og uønskede virusprogrammer som Sur Stillhet 2.5, Tur på byen med kompiser 7.0 eller Øl 6.1 kommer forbi brannmuren. Merk deg at særlig Øl 6.0 i tillegg automatisk laster ned betaprogrammene Promp og Snorking.

Og uansett hva du gjør,må du for all del IKKE installere Svigermor 1.0 (det inneholder et virus som kan gjøre uopprettelig skade på hele systemet til Ektemann 1.0).

Prøv heller ikke å reinstallere Kjæreste 5.0. de to programmene er ikke kompatible.

Kort oppsummert: Ektemann 1.0 er et utmerket program, men har begrenset lagringskapasitet, lite minne og problemer med å forstå nye applikasjoner. 

Du bør vurdere å kjøpe et par tilleggsprogrammer som vil optimalisere bruken av Ektemann 1.0. 

Vi anbefaler Gourmetmatlaging 3.0 og Sexy undertøy 7.7.

Lykke til!

 

 

 

GOD HELG!!!! <3

162

Utrolig lekker reklame spør du meg!

Melk med mer kalsium og mindre sukker skal nå selges i USA.

Melken heter Fairlife og distribueres av Cola -både Fairlife og Cola får mye pes for en dyrere melk og for sexistiske reklamer.....vet du hva nå må folk gi seg. Det er helt ok med Breaking bad og masse filmer og serier med blod, mord, dop, våpen og what not ,men damer med kjoler laget av melk er diskriminerende....OMGAWD.......Land of the brave and home of the free tåler ikkje å se pin up damer på reklame......eeeeek

 

Anyway eg syns reklamen var søt og melken selges ikkje her så den blir neppe et problem ;) men hvem vet -Ottar er dette noen dere kan irritere dere over????sakset fra http://www.dagbladet.no/2015/02/04/nyheter/utenriks/coca-cola/reklame/37527503/

31

Etter å mistet 3 paraplyer på under 2 uker....paraplyer eg virkelig likte og som var ganske fine........fikk eg ide......finne den styggeste, den som ingen ville bli caught seen with even dead....sant.....som sagt så gjort......

  Misson accomplished......ingen stjeler denne, trust me hahaha

 

816

 

Var og luftet hundejentene og eg lukket øynene og da åpnet dem var det plutselig bare alt ble helt mørkt!!! Da mener eg NULL gatelys, null trafikklys, null lys at all.......Og eg tenkte NÅ ble eg blind - plutselig sto meg og jentene helt i stummende møte...litt skummelt med tanke på at eg ser så dårlig....og med hundejenter løpende i alle retninger  er ikkje ideelt....

Hadde null sikt og ante ikkje om de var på do eller ei....hahaha.....og så plutselig et alvorlig torden!!!!

 Da vi kom inne igjen og hadde vasket labbene begynte det å lyne noe vanvittig utenfor vinduet...... So mother nature in action.

Smile God is taking a picture HAHAHAHAHA

 

Kjente eg følte at det ikkje var aller verst å komme inn etter opplevelsen utenfor, var veldig glad at ingen kom-tenk det da....at noen plutselig sto i mørket foran deg hahahaha

 

Er du mørkredd? Hadde du blitt skremt om du lukket øynene litt og vips slips nattinatt?

 

29

16 C hallo?

 
35

Stikker innom for å ønske alle dere fine flotte mennesker en super fredag:)

Håper alle som er syke blir friske og at alle som er sliten etter uken er klar for helg og gleder seg til å senke skuldrene bittelitt.

 

Skal ordne endel ting i dag og i morgen er det full jobbings og forhåpentligvis vil eg få ledningene eg trenger til TV og Internett for å se om eg kan fakstik få begynne å sove i mitt eget hjem.

 

klemmeting i haugevis alle dere fine skjønne nydelige <3<3

 

Har du planer? 

Gleder du deg til helgen?

 


 
 

 

21

som maskara og vanntett som helly hansen og vi har svømmehud mellom tærene, men når det er sagt så DRUKNER VI i dag hahahahaha.

Veldig vanskelig å svømme når vannet regelrett FOSSER ned fra himmelen og skyene over deg.

Eg ble våt til trusen da eg krysset en gate -og dette er i sentrum så det sier LITT om vannmengden

 

 

Eg følte meg litt som dette når han sier come in from the rain og hun svarer I cant get any wetter than this

 

litt mer fulgte og desverre skjedde ikkje dette da eg kom hjem

 
at gubben ble våt med meg altså hahahaha

 

Derimot skjedde dette og dette varmer meg i morgenkåpe og pledd på sofaen og nå venter eg på dette

 eller et eller  annet som ligner -iallefall middag :)

 

Ha en superfantastisk lørdagskveld <3

25

På Costa del Terasse

 

Meg og nydeligste Buffy koste oss max i dag -hun løp inn når det ble for varmt.

Fendi bodde litt i ute buret,mens lille Tussi er ikkje i form så hun lå stort sett inne. Håper det bare er varmen.

 

Håper dere alle hadde en vidunderlig dag der ute alle vakre fantastiske dere<3

(Y)

15Koser dere fortsatt håper eg <3

17God påske alle fantastiske skjønne vakre mennesker <3

24

Edderkopper har lagt sin elsk på Mazdas bensintank. Dermed må den japanske bilprodusenten tilbakekalle 42.000 biler.

 
Den gule edderkoppen, som blant annet er vanlig i USA, er tiltrukket av hydrokarbonene i bensinen og klarer å komme inn i bensintanken på Mazda 6 sedan. Der inne kan den lage et edderkoppnett som blokkerer luftstrømmen som kan føre til brannfare, melder CNN.

Mazda har foreløpig ikke fått meldinger om branner som har startet på grunn av dette. Bilprodusenten har vært klar over problemet da de planla designen, men likevel klarer noen edderkopper å finne en vei inn.

Det er ikke første gang Mazda har måttet tilbakekalle biler på grunn av problemene med edderkopper. I 2011 ble 65.000 Mazda 6 sedan-biler tilbakekalt av akkurat samme grunn.

 

I sånne tilfeller er eg glad eg ikkje bor i USA og ikkje har bil -eg hater nemlig edderkopper.

Har du funnet edderkopper i bilen din?

38

Og forsinket vaffeldag står på planene, samt å legge opp noen litt mer vårlige gardiner og montere 2 dører på et garderobeskap. Gubben er litt treig så derfor har de stått umontert siden i fjor sommer.......

Nå er han på reise og eg har da leid inn hjelp som får betalt i vafler :)

 
Håper solen holder seg i dag, i går ble det overskyet og ganske mye vind,men foreløpig ser dagen lovende ut :)

Fasaden her eg bor skal vaskes og på lørdagen fikk vi sms av styret at hele terassen må ryddes slik at de som skal vaske komemr til overalt. Veldig fint når de begynte på mandagen -litt kort varsel kanskje?

Eg har jo en sittegruppe, et henge egg,mange potter og en diger grill på terassen -siden mine superkrefter er litt på lavt batteri for tiden så er det vanskelig å drasse dette gjennom leiligheten og ut i garagen alene. Så eg tenker å dra de lengre ut på marken istedet slik at de kommer til på terassen og fasaden med maskinene sine,men at eg da slipper å slte meg helt ut.

Eg Hører de holder på med bygningen bortenfor meg så tenker eg skal spørre om de kommer hit før helgen eller etter 

 Dette var fra de vasket og malte rett nedenfor meg i fjor vår/sommer.

 

Ganske så kjapt innlegg siden eg ikkje helt vet hvor lang tid alt vil ta,but Ill be back -leses med Arnold stemme :)

 

Hva har du på plakaten i dag? Er det en het vanlig torsdag for deg eller har du planlagt noe spennende nå rett før helgen?

27

Har dere blitt hacket?

 

BAs daglige sjekk av værvarselet var rart i morges. Så snodig var det at vi straks ringte til Vervarslinga på Vestlandet for å høre om noe var hakkende galt.

? Hei. Vi sjekket langtidsvarselet på nett. Er det noe galt med det?

? He-he, vi kommenterte det her på huset også. For jeg regner med du snakker om det nært forestående været, spør vakthavende meteorolog hos Vervarslinga på Vestlandet, Jørgen Grønneberg.

? Ja? Det ser ut til at det har sneket seg inn åtte soler på rad..? Er dere hacket?

? Nei, det er ikke feil, skjønner du. Og vet du hva? Dagens modellberegning bekrefter tendensene fra dagene før, som er de dere har sett på nett. Det går rett og slett mot flere dager med fint vær, sier Grønneberg.

? Dere har ikke meldt en eneste sky..?

? Nei. Det kan bli noe forbigående på torsdag, men dette blir som en øy i solhavet, sier meteorologen.

? «Som en øy i solhavet» ? er dere blitt poeter også nå?

? Ja, for på mandag og tirsdag blir det skyfritt. Blå himmel og pent vær. Det blir litt nordavind på kysten først på dagen, så da blir det ikke så høye temperaturer for folk som bor i Øygarden, på Askøy og på Flesland. Men så snur vinden og det blir varmere også, sier Grønneberg.

? Senest søndag morgen bøttet det ned fra oven. Hva i all verden er det som har skjedd?

? Vet du, det er heldigvis ikke noe plutselig dette her. Det er et høytrykk som bygger seg opp over Skandinavia. Vi får rett og slett et sammenhengende høytrykk over store deler av Nord-Atlanteren. Og det er i luftmassene høyere oppe, og ikke bare nede.

? Så dette er et ordentlig høytrykk, ikke et pinglehøytrykk?

? Nettopp. Det blir fint vær til langt uti neste uke.

? Du sier at de åtte solene på rad egentlig burde vært enda flere?

? Nei, det kan jeg ikke si. Det er for usikkert å melde vær så langt frem. Men frem mot helgen og i helgen ser det riktig bra ut her i vest, sier Grønneberg.

? Og i fjellet?

? Det blir fine forhold i fjellet også. Hele Sør- og Midt-Norge til og med Trøndelag kommer til å nyte godt av dette her.

? Men der stopper det?

? Ja, Nordland, Troms og Finnmark ser ut til å en del pålandsvær og nedbør.

? Og Østlandet?

? Det ser ut til at det blir bra på Østlandet også. De som kommer mest uheldig ut, er Sørlandet. Det ser ut som det kan bli litt nedbør i Agder-fylkene og i Rogaland midt i uken. Men det er forbigående, altså.

? Klarer du å få tempen over 10 grader også?

? Ja, det tror jeg faktisk jeg kan svare bekreftende på og love. Steder som er beskyttet for vind kan komme opp i 13 grader utover i uken, sier Grønneberg.

 

 

Så da så kjære Bergensere er det bare å håpe at de faktisk har klart for engangs skyld å melde rett vær!!

38

eller............

http://www.svenskfast.se/hus/vastra-gotaland/falkoping/falkoping/fredriksberg/idrottsgatan-25/41222

 

Anbefaler å klikke på linken over for FULLT utbytte av dette huset

 

 

Ganske spesielt eller?

Takk til http://ninasgaleverden.blogspot.no/ for inspo

21Bittelite hint til de som har et siamesisk forhold til sin telefon eller pad.

Er du en av dem eller klarer du legge dem fra deg ?

Eg vet halve tiden ikkje engang hvor telefonen min er :)

20

Datteren min sendte meg denne4

Dagens tegneseriestripe

32

Beklager hvis noen blir støtt,men eg syns bare denne ble søt, forstår at det neppe er politisk korrekt og sånn,men alikevel........

 
4

DENNE KROPPEN TILHØRER IKKE DEN DU TROR

Trodde du dette var Julia Roberts?

Liker du denne saken?

Del på Twitter

(SIDE2:) Julia Roberts er en av verdens fremste skuespillere, og denne uken er hun aktuell i «August: Osage County».

SIDE2

- De voldsomme og mer avkledde scenene var de mest sårbare 

Det er nå 14 år siden hun slo gjennom med rollen som den prostituerte Vivian som forelsker seg i en rik finansmann. «Pretty Woman» er Ukens klassiker.

Les alle artiklene i serien Ukens klassiker.

 

Kroppen på plakaten tilhører Shelley Michelle.Kroppen på plakaten tilhører Shelley Michelle. (TV3 og Corbis/All Over Press)Større bilde

 

- Kjedet som Vivian bruker i operaen, var verdt 250.000 dollar. Under innspillingen av scenen sto en bevæpnet sikkerhetsvakt bak regissøren og passet på.

- I butikken forteller Vivian at hun bruker «size 6». I dag regnes modeller som bruker denne størrelsen som overvektige.

SHOPPINGGUIDEN 24.NO

Våre beste gavetips til valentine

- Filmen skulle egentlig hete «3000» - som var beløpet Edward skulle betale Vivian. Da de fikk rettigheter til å bruke Roy Orbisons kjente låt, skiftet filmen navn.

- På plakaten til filmen, er hodet til Julia Roberts manipulert inn. Kroppen tilhører Shelley Michelle.

- Håret til Richard Gere grått i filmen. På plakaten er det brunt.

- Opprinnelig skulle filmen være et mørkt drama om prostitusjon i Los Angeles. Vivian skulle være kokainavhengig, og en del av avtalen med Edward, var at hun skulle holde seg nykter i en uke. Hun sa ja, fordi hun trengte pengene så hun kunne reise til Disneyland. Filmen skulle endt med at Edward kastet henne ut av bilen og kjørte vekk.

- Dette er selvsagt ingen film uten feil. I denne scenen kan du se at croissanten til Vivian plutselig blir til en pannekake:

- Julia Roberts var langt fra førstevalget til filmstudioet. Førstevalget var Meg Ryan, men hun takket nei. Molly Ringwald takket også nei til rollen, og har senere innrømmet at hun angrer dypt på det.

- Andre som takket nei var Daryl Hannah, Sandra Bullock, Jennifer Connelly, Kristen Davis og Sarah Jessica Parker. Enda flere skuespillere ble vurdert før Roberts: Kim Basinger, Kathleen Turner, Geena Davis, Carrie Fisher, Bo Derek, Melanie Griffith, Sharon Stone, Michelle Pfeiffer, Madonna, Jamie Lee Curtin, Emma Thompson, Heather Locklear, Jennifer Jason Leigh, Joan Cusack, Tatum O?Neal, Bridget Fonda, Brooke Shields og Diane Lane.

- Winona Ryder og Drew Barrymore var på audition for rollen, men fikk den ikke fordi de så for unge ut. Uma Thurman var også på audition, men fikk ikke rollen.

- John Travolta prøvde å få rollen som Edward, men lyktes ikke. Sylvester Stallone, Burt Reynolds, Al Pacino, Daniel Day-Lewis og Denzel Washington takket nei til rollen. Richard Gere ble til slutt hentet inn.

- Se noen tabber fra filmen:

- Verken Ferrari eller Porsche ville at bilene deres skulle brukes i filmen.

- I ettertid har Richard Gere sagt at «Pretty Woman» er den av filmene hans han liker minst.

Kilder: ImdbWikipediaThe TelegraphBuzzfeed.com.

6

...

 

Nå går bildene til bergenseren fra Kirkebirkeland verden rundt.

? Jeg lager dem ved å ha en beholder med vann over en stekepanne med vann, sier han til BA.

Så setter han opp kameraet sitt. Når dråpen faller, gjelder det å være lynrask.

? Jeg må finne det rette mellomrommet når dråpen faller, treffer og spretter opp igjen. Da må jeg klare å ta et bilde. Lukkertiden er satt til et 40.000-dels sekund, sier Tertnes.

Slik blir man altså verdenskjent fotograf. I tillegg bruker bergenseren farget lys og røyk for å skape den rette atmosfæren.

48-åringens evne til å få dråper til å kollidere har fått mye oppmerksomhet.

? Det var en konkurranse i National Geographic som gjorde at Daily Mail plukket bildene opp. Plutselig hadde jeg en engelskmann på tråden, sier bergenseren.

? Det er selvsagt også litt «juks» inne i bildet her. Ikke på alle bildene, for noen av dem er bare croppet, men noen ganger legger jeg på bakgrunner, speilvender og tar vekk dråper som lager støy i bildet, sier Tertnes.

Nå vurderer han å ha en utstilling. Det er mange som har ytret ønske om å kjøpe bilder av ham.

? Men jeg kan jo egentlig ingenting om sånt. Jeg er IT-administrator hos Frank Mohn, jeg, sier Tertnes til BA.

Du kan se en rekke av bildene til Tertnes i BAs billedserie. Ogpå Facebook-siden Liquid Sculptures kan du se enda flere.

 

...

...

 

Har du sett noe så kult?

7

Nemi for tirsdag 7. jan. 2014

10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultra-realistic Fantasy Dolls. It?s Scary How Real They Look.

Santani, a 23-year-old girl from Moscow, Russia, creates these ultra-realistic fantasy animal dolls. The creatures are a mix of creepy, cute and amazing. The good news is that you can buy one of these if you contact the artist directly.

cool-Pokemon-real-life-plush

cool-doll-plush-Pokemon-critter

The creatures are made using different types of materials like fimo, cernit, sculpey, sonet and fabric fur.

 

cool-Pokemon-creepy-animal-dolls

cute-dolls-fluffy-fur-animal

The artist has completely mastered the power of cute. It?s amazing how incredibly detailed they are.

 

cool-owl-plush-animal-doll

cool-Pokemon-doll-horns-plush

When the talented artist made them, she may have expected people to like them, but she was unprepared for the huge response she got. So far, she?s received hundreds of orders for her creations.

cool-monster-plush-toy-baby

cool-white-plush-toy-monster

cool-pink-toy-Furby-scary

cool-baby-owl-plush-toy-animal

cool-monster-toy-Furby-kids

cool-Pokemon-plush-toys-look-alike

cool-fox-plush-toy-animal

Soon there will be an Etsy store where you?ll be able to order any of these, in the meantime you can contact the artist directly and request one of her creations.

cute-owl-Furby-plush-toy-girls

cool-yellow-Furby-plush-toy

Eg vil HAAAAAAAAA vil du????
15

Nemi for mandag 20. jan. 2014

Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits