14

Alle som har en micro vet at den kan bli klissete og full i fett inni.

Skjær opp etpar sitronskiver legg den i en bolle med vann og microen gå i etpar minutter.

Fett og smuss løsner av dampen og blir lettere å tørke bort.

I tillegg lukter det deilig .


Bilde lånt fra google

 

Skrubbe trefjølen din med grovt salt og en halvsitron

Ren og pen uten kjemiske produkter og såpe.

 


Lånt fra google

 

Flekker på innsiden av kaffekopper og tekrus?

Bland natron og en dråpe vann og gni på flekkene

 

Lukt i teppet?

Strø litt natron på gulvteppet og la stå en stund, Støvsug deretter og fukt og lukt er forsvunnet.

 

Disse tipsene er enkle og med midler du har hjemme. Ofte trenger man ikkje bruke mange ulike flasker og bokser med regjøringsmidler for å vaske hus og hjem. Er du som meg opptatt av at ting skal være rent og ved hjelp av minst mulige kjemikalier så har eg et supert tips til deg. For selvom sitron, eddik,natron og salt vasker mye i huset er det kanskje en ting som er enda mer praktisk -hvertfall for større overflater og for dem som er allergisk mot både såper og sitrus mm nemlig dampvask.

I mange år har eg ønsket meg en slik,men har blitt med ønsket så langt. Nå derimot er det mulighet for at det ønsket blir oppfyllt:)

 

 

Trybe søker ambassadører til å teste ut en superflott dampvasker.

Du har en mulighet til å være med å teste denne ut, frister det deg?

Vil du være med i trekningen så sjekk ut linken HER

 

Mer om kampanjen

For grundig rengjøring av større områder:
? Uten bruk av kjemikalier/såpe
? Løsner skitt på vanskelig å nå områder
? Fjerner bakterier

SC 3 dampvasker har svært kort oppvarmingstid, og gir effektiv rengjøring av vindu, speil, servant, dusj, gulv m.m. uten kjemikalier. Maskinen har håndmunnstykke med flere børster og dyser for fjerning av skitt på vanskelig å nå områder, samt gulvmunnstykke for harde gulv. Benytt ren og tørr klut for å få opp evt skittent vann etter bruk.

Søk om å å bli Kärcher ambassadør, vi deler ut 10 Kärcher SC3 Premium.
Alt du trenger å gjøre er å dele ett vasketips via delefunksjonen etter du trykker på "Prøv" knappen.
Vi kårer samtlige ambassadører i november.

Dette produktet er bare tilgjengelig i Norge.

 

Har du lure tips å dele som med remedier du har i hjemmet?

Har du testet ut dampvasker fra Kärcher ?

 

 

24
Eg har testet Glamglow  Supermud Clearing Treatment og syns den jobber godt med huden. Den svir og man kjenner at den jobber mens du har den på.
Regner med man ser mer hudendringer med fler behandlinger,men ette bare en føltes huden ren,men ikkje mer enn ved *vanlig* mudmaske.
Kommer tilbake om eg merke noe ved denne, hvis ikkje får den stå som den står nå.
Helt grei rensemaske til en overdådig pris..i en rimelig liten krukke.
Gjør jobben,men merket ikkje noe endringer på huden etter en påføring.
Bruker nok opp krukken,men usikker på om det blir fler kjøp etter dette. Har andre leirmaske favoritter som eg heller bruker igjen :)
Har DU testet denne?
Fåes på VITA


GLAMGLOW® Supermud Clearing Treatment er kanskje en av verdens mest avanserte ansiktsmasker. Den er klinisk utviklet av GLAMGLOW's egne dermatologer, og bidrar til å bekjempe alle vanlige hudproblemer, inkludert kviser og uren hud, ujevn hudtone, sorte prikker, sår etter barbering samt inngrodde hår. Inneholder flere ulike AHA- og BHA-syrer som bidrar til å åpne og rense porene i dybden, redusere kviseutbrudd samt sørge for en jevn hudpigmentering og mindre synlige arr. Activated-X-karbon og K17-Clay? bidrar til å trekke ut giftstoffer, bakterier og olje. TEAOXI? tilfører blant annet naturlig og frisk eukalyptol fra biter av ekte eukalyptusblader for en magisk glødende hud.

Påfør masken på tørr, ren hud. La den virke i opptil 20 minutter, skyll deretter av med vann. Masken kan brukes i hele ansiktet, eller direkte på problemområder. Brukes ved behov.

Inneholder ikke parabener, sulfater eller ftalater.
 • Innhold: 30ml
 • Varenummer: 13372
 • Merke: GLAMGLOW

 

12

Eg kjøpte meg jo nye produkter fra Kim4u og skrev om min erfaring om produktene og hvorfor eg liker de så godt HER

Nå har pakken kommet og eg skal teste ut et nytt produkt som er kommet siden sist eg handlet der.

Vanligvis liker eg best kremfoundation, gjerne kremtilpudder foundations. Da eg ble kjent med dette merke fantes bare mineralfoundation og eg er veldig begeistret for den, faktisk et av mine favorittprodukter i serien.

Men nå er det kommer foundation i kremform i 5 nyanser og eg valgte meg fargene Golden Olive og Olive Honey så da får vi se hvordan de er. Den store testen er en vakt på jobb i sterkt lys fra spotter i taket :) det blir på tirsdag :)

 

 
Her er beskrivelsen av foundation

En medium tykk flytende foundation som også gir fuktighet og pleie til huden. Den er vannbasert og er laget av rene mineral pigmenter, på samme måte som i Mineral Foundation. Den inneholder også aprikoskjerneolje, Avocado Butter, Aloe Vera Gele, Glycerin, Lecithin, Allantoin og Vitamin E olje. Alle fantastiske ingredienser som gir huden fuktighet og pleie. Zink Oksid har en beroligende effekt på huden, og fungerer også som naturlig solbeskyttelse. Den lukter av eteriske oljer, som foruten å gi lukt også gir pleie til huden. Lavendel som virker beroligende. Geranium og Clary Sage som har en foryngende effekt. 

 35

NEVER!!!!!!!!

 

 

 

You act as though you're

19

You're still very young at heart and risks will certainly not hold you back from doing something you want to do. Though you sometimes throw yourself into new territories without thinking about the consequences, one simply must be a little jealous of your carefreeness. You love thinking about the future, but when you do, you only consider the positive aspects about it ? what's the point of getting yourself upset for no reason, right? You know that you only live once, so you may as well go out there and actually live it!

 

vil du ta denne testen?

http://en.what-character-are-you.com/d/en/1383/0.html

 

 

God fredag alle vakre fantastiske dere <3<3<3

19

Lagt ut på IKTM http://www.iknowthatmagazine.com/2014/03/19/ukas-produkt-dromme-maskara/#comment-27546

Nydelige Karoline som er min kollega på VITA <3 Da vippene på ene øyet begynte å knekke av ble eg litt bekymret og tenkte at eg måtte skifte maskara.

Vi hadde fått inn 2 nye maskaraer fra IsaDora på VITA som virket veldig spennende så eg kjøpte dem begge.

Mine vipper liker best de maskaraene som forlenger og som har litt mindre kost, helst gummikost. Maskaraen sitter bedre på vippene og man slipper klumper, er min erfaring. Godt tips til de med litt små eller smale øyne eller korte vipper :)

Etter en stund kom det inn en 3dje maskara som du kan lese om lengre nede i innlegget.

Maskara nr. 1 Dynamic Lash Growth Mascara 

Siden vippene mine var ødelagt var det viktig for meg å først bygge disse opp igjen kjempe raskt og det gjorde eg ? ved hjelp maskara nr. 1 ? Dynamic Lash Growth Mascara fra IsaDora og et annet tips eg skal dele med dere i et annet innlegg. (Slik et hemmelighetskremmeri ? vi gleder oss! ~Red.Anm)

Dynamic Lash Growth er egentlig blanding av vippe-nattserumet fra IsaDora, som kan kjøpes seperat, og maskara nr. 2.

Maskara nr. 2 Precision Mascara fra IsaDora

Maskara nr. 3 All Day Long Lash Mascara fra IsaDora

Hvilken er min favoritt av disse?

Vel, maskara nr. 1 hjalp meg å bygge opp igjen vippene mine, men eg liker ikkje den så godt som eg liker nr 2.

Precision Mascara er nok en av mine aller største favoritter av maskara. Denne forlenger og separerer helt fantastisk og man kan legge flere lag uten at det klumper.

Nr. 3 har litt tykkere kost, men like fine gummihår, nydelig påføring og genial med at den fjernes med varmt vann på en fuktet bomullsdott!

All Day Long Lash Mascara ligner veldig på nr. 2 og eg veksler mellom disse to, men min FAVORITT er og blir Precision Mascara!!

Har du prøvd noen av disse eller har du en annen favoritt? 

 

Før- og etter-bilde av Karoline Skog fra modeskog.femelle.no

24

Eg har før testet aluminiumsfrie deodoranter og funnet en ny faoritt <3

Sante Crystal deo roll-on Pure Spirit -denne finner du på mange helsekoster med litt godt utvalg. Ingen lukt, holder meg tørr hele tiden og eg trenger ikkje bruke den hver eneste dag heller. Helt ok pris også tror den ligger på ca 70,-

 

 

her er testen, kanskje finner du din favoritt blant disse eller har noen å foreslå?

http://cuskima.blogg.no/1376846855_vi_tester_aluminiumsf.html

 

SVETTEHEMMENDE: En kvinne påfører antiperspirant under armene. Foto: Migfoto

 

 

Mattilsynet advarer mot deodorant-bruk

Vil prøve å presse EU til nytt regelverk

 

Er det aluminium i deodoranten din? I tilfelle bør du begrense bruken, mener Mattilsynet.

VG Nett følger

 

 • Reduser bruk av antiperspiranter med aluminium. Det finnes luktfjernende produkter som ikke inneholder aluminium. Aluminium er merket i ingredienslisten, ofte med betegnelser som aluminium chloride, aluminium chlorohydrate eller aluminium zirconium.
 • Spør betjeningen om du ikke finner produkter uten aluminium i din butikk.
 • Om du allikevel vil fortsette å bruke antiperspiranter med aluminium, bør du tenke gjennom hvor ofte du bruker dem og om du kan redusere antall påføringer.
 • Vær særlig oppmerksom om du bruker antiperspiranter på sår eller nybarbert hud, siden det kan øke opptak av aluminium i kroppen.

  Kilde: Mattilsynet

 

Mange bruker antiperspirant daglig og får i seg langt mer aluminium fra dette enn fra andre kilder, ifølge Mattilsynet. De melder at Vitenskapskomiteen for mattrygghets (VKM) beregninger viser eksponering som er 30-50 ganger høyere enn det som blir vurdert som helsemessig forsvarlig. Opptaket kan være enda høyere for folk som bruker antiperspirant på barbert hud.

- Vi er bekymret for den totale mengden aluminium vi får i oss, både fra kosmetikk, mat og andre produkter. Antiperspiranter viser seg å være den største kilden til den aluminiumen vi får i oss gjennom kosmetikk, sier seksjonssjef Merethe Steen i Mattilsynet.

Seniorforsker Berit Granum ved Folkehelseinstituttet satt i faggruppen som utarbeidet vurderingen for Vitenskapskomiteen for mattrygghet.

- Vi har konkludert med at befolkningen i snitt ikke får i seg for mye aluminium gjennom mat og drikke. Legger vi til kosmetikk viser undersøkelsen at de som i tillegg bruker antiperspirant, kan få i seg for mye aluminium. I deodoranter er aluminium den ingrediensen som skal gjøre at du ikke svetter, sa hun da vurderingen var klar.

Ønsker grenseverdi

Mattilsynet vil nå ha på plass en europeisk regulering.

- Vi ønsker at EU skal utarbeide grenseverdier for aluminium i antiperspiranter. I tillegg mener vi at forbrukere bør gjøres kjent med risikoen ved disse produktene. Da kan forbrukere selv velge hvor viktig disse produktene er for dem og hvor ofte de mener de trenger å bruke disse. Man kan enkelt redusere eksponeringen for aluminium ved å redusere antall påføringer, sier seksjonssjef Merethe Steen.

- Produktsikkerhet sterkt vektlagt

Administrerende direktør Finn Rasmussen i Kosmetikkleverandørenes forening svarer følgende på om folk bør begrense bruken av antiperspirant som inneholder aluminium:

- Kjøper du kjente merkevarer skal disse være grundig vurdert med tanke på alle innholdsstoffer og virkningen disse har. Produktsikkerhet er sterkt vektlagt av kosmetikkindustrien, og produktene skal ikke medføre helsefare ved normal og påregnelig bruk.

- Er det grunnlag for å advare mot daglig bruk av antiperspirant?

- Vi har ingen informasjon som skulle tilsi det på dette tidspunkt. Studien som ble gjennomført av VKM i vår er oversendt EUs vitenskapelige komite SCCS og vil bli tatt med i vurderingen når en anbefaling er ventet fra SCCS i begynnelsen av 2014.

- Mattilsynet vil at EU utarbeider grenseverdier for aluminium i antiperspiranter. Er det noe dere ønsker velkommen?

- Vi støtter alle tiltak som bidrar til fortsatt trygge produkter for forbrukerne, sier han.

Fakta:
 • Aluminium er et vanlig metall i jordskorpen
 • Finnes naturlig i frukt, grønnsaker, korn, frø og drikkevann
 • Brukes i tilsetningsstoffer og i gryter og aluminiumsfolie
 • Brukes aluminium som virke- og fargestoff i kosmetikk
 • De fleste antiperspiranter på det norske markedet inneholder aluminiumklorohydrat
 • Også produkter som leppestifter, lipgloss og tannpasta mot misfarging av tenner inneholder ofte aluminium.
 • Lroppen har ikke behov for å få tilført aluminium
 • Inntak med høye doser har i dyreforsøk vist lav giftighet
 • Langvarig inntak av aluminium er ikke vist å føre til utvikling av kreft
 • Høye doser kan ved langvarig inntak gi skader på nervesystemet både i avkom og voksne mus og rotter
 • Negative effekter på forsøksdyr kan ikke overføres direkte til mennesker, men det er en indikasjon på at for store doser av aluminium kan være skadelig

  Kilde: Folkehelseinstituttet
0

På med stilettene og frem med føttene og wæhhh! På med sokkene!!

 

- og håper ingen så dem.Føler du det sånn også?

Tørr og sprukket hud som er litt sånn grå og -ja ikkje heeeelt supersøte eller myke er IKKJE sexy ? eller?

Men det finnes hjelp for de av oss som ikkje vil til fotpleieren ? enten fordi vi ikke har tid, penger eller VIL at noen skal se de beina.

 

Baby Foot  er helt genialt og super enkelt:

baby-foot-easy-pack_front

1. Dusj eller ha føttene i fotbad

2. Tørk føttene med et håndkle

3. Klipp opp Baby Foot sokkene og ta de på

4. Skrik litt! Utrolig  kald og ikke fristende gel nede i sokkene nemlig

5. Etter du roer deg litt; ta på deg et et par av dine egne sokker (som du selvsagt fant frem før du begynte, ellers må du svisje avgårde og hente sokkene mens du håper at BF sokkene ikke detter av) for at BF sokkene skal sitte bedre på føttene

6. Nå kan det bli tricky for noen ? hva skal man gjøre med seg selv i hele TO timer?

7. Se en film eller 3 episoder av favorittserien din

8. Skyll av (føttene ser ut som oppvask?føtter)

9. Tørk føttene og vent

10 Venter du ennå? - For noen begynner flassingen etter én dag, for andre etter en uke.

Noen flasser veldig, mens andre mister store flak.

baby foot

Ikke appealing!  Men hold ut!

Etter 2 uker skjer det:

MEGA-LEKRE NUSSELIGE SEXY BABY FOOT!!

Frem med sandaler og rød neglelakk umiddelbart!

Noen har så hard hud at de bruker 2 Baby Foot. En og venter 2 uker og deretter 1 til.

Ikke smør deg i de 2 ukene selv om du ser forferdelig tørr ut. Da stopper du prosessen.

Ta heller på sokker om natten om du ikke vil ha hud i sengen (tips fra en kunde)

NB:Hudleger sier at Baby Foot er ufarlig og ingrediensene er trygge, men ikke bruk den mer enn 4 ganger pr år

Dette så huden ikke skal bli for tynn

(Baby Foot finnes på VITA og de fleste parfymerier og helsekoster)

 

NB-Sorry : Gravide og diabetikere kan IKKE bruke Baby Foot, eller noen av de andre peeling-sokkene.

Men, jeg har selvsagt testet og funnet et  supert alternativ til dere:

Iroha Relaxing Mint Footmask ( HIMMEL for trette og tørre føtter) har de på Boots Apotek

Exfoliating Foot Socks Iroha Boots Apotek

 

Har du prøvd disse eller kommer du til å prøve dem nå?

Første gang publisert av meg her http://www.iknowthatmagazine.com/2013/06/22/pa-med-sandalene-og-frem-med-fottene-og-waehhh-pa-med-sokkene/

 

0

Som kanskje endel av dere har fått med dere så er kanskje ikkje det å smøre aluminium direkte på huden under armene så veldig veldig lurt..

Det DUMME er jo at alle deoene vi elsker eller hater innholder jo dette fordi det HINDRER svette -og DET vil vi jo..eller? Vel strengt tatt vil vi egentlig ikkje det -joda sier du,nei sier eg fordi svette er en måte å kvitte oss med avfallsstoffer i huden og det trenger vi å gjøre. Det er bare at vi vil bare ikkje stinke som et fjøs i prosessen :P


Kilde Kjell Fjalsett Trygg helse :Aluminium klorohydrat som benyttes i produksjon av vanlige deodoranter lagres i kroppen, og stoffet er gjenfunnet i lever, nyrer, hjernebark og ryggmarg hos mennesker. Hva dette kan medføre kan vi bare spekulere på, men at det smarteste er å unngå bruk, kan vi garantere.

 - Det er usikkert hvor mye aluminium kroppen tar opp gjennom kosmetikk, og det finnes få gode vitenskapelige studier av hvordan aluminium blir tatt opp over huden. VKM mener derfor at det trengs mer forskning på dette området, sier Heidi Amlund i VKMs faggruppe for forurensninger, naturlige toksiner og medisinrester.Anyway da starter vi med min ferd gjennom jungelen over aluminiumfree deoer:


Krystall deo 
Pros -lukter ingenting -genialt når du liker å bruke parfyme eller har andre produkter som sloss om oppmerksomheten. Holder meg tørr og behagelig hele dagen
Cons -forbanna dritt å ta på! Fuktes under vann,jaha? Da blir du VÅT og det renner små dråper nedover under armen langs ribbene. Ringer på badehyllen fra krystallen. Lite praktisk å ta med seg.
Kommer eg til å kjøpe igen? Mest sannsynlig for den fungerer faktisk veldig bra
Maria Åkerbergs Deo Spray Citrus 

Pros -delikat lukt og lett å påføre on the go
Cons- vet ikkje om eg var helt superfornøyd med hva den gjør for meg,syns den var litt merkelig
Kommer eg til å kjøpe den igjen? Nei
Vichy 24 hr Physiological Deodorant 

Pros - enkel å ta på,som en vanlig deo uten dill dall,lukter godt
Cons - svir som ville Olsen! og gjør at eg lukter!!! Eg lukter aldri unntatt med noen økologiske deoer og denne tydeligvis
Kommer eg til å kjøpe igjen? NOPE
Dr Haucha Deodorant fresh 
Pros -følte meg sunn
Cons -likte ikkje lukten den har,likte ikkje at EG luktet og at svettelukten sitter i klærene etter vask
Kommer eg til å kjøpe igjen? åffcårs not!
UrDeo Basisk deodorant
pros -du føler deg sunn og på vei mot et renere og mer kjemikaliefritt deg
Cons -OMGAWD det stinker død katt og klærne mine måtte vaskes flere ganger for å fjerne lukten!!!
Etter å ha googlet står det at om du får en dårlig odør av denne er det fordi du er sur ( i kroppen og blodet) og trenger å legge om kostholdet. Sur my @$$ skal fortelle deg sur eg. Folk SÅ på me på jobb fordi eg stinket så inn i huleste! ja eg er nok sur :P
Kommer eg til å kjøpe denne igjen? eh leste du ikkje nett at det stinket død katt?
And the winner is trommevirvel og såntJason Aloe Vera Deodorant Rollon tadaaaaaaaaaa 
pros -at den føles som en vanlig deo,holder meg tørr, lukter godt og rent me luvs
cons -non
Kommer eg til å kjøpe denne igjen ? Oh YEZ
hva er dine erfaringer med økologiske deodoranter og hva er din favoritt?
Husk at vi har ALLE forskjellige hud og kroppslukter så kanskje vil du oppleve at disse erfaringene kun er mine og at flere av disse er perfekt for deg.
På min bloggliste har eg Birgitte fra comeclean.no og hun er ekspert på å se ting under lupen. her er hennes input på giftfrie deodoranter og en ny favoritt
Oppdatert NY FAVORITT and NEW WINNER, selvom Jason er fremdeles veldig god :)


Pros dette er en krystalldeo i flytende form og den er luktfri ,den holder meg ren og tørr og noen ganger glemmer eg å ta på og det er helt ok.
Kanskje ikkje om du trente mye da ville du vel trengt den.
Cons ingen eg kommer på eller har opplevd -ingen enning eller søl som med krystall deoen. Denne kommer i fast krystall, spray og roll on :)
Kjøper eg denne igjen? ja eg er på andre nå og like fornøyd!!!
Sante er ofte på tilbud så min pleier å koste 59 i butikk, ellers finner du den her til 69,-
Har du prøvd noen av disse eller skal du prøve nå?
event kan du sjekke ut skinlove.no sin nye deodorant i forrige innlegg
Velkommen til min blogg! Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Add meg gjerne på Bloglovin'.

Follow on Bloglovin


Siste innleggBloggdesign
hits